Sziasztok csajok!
Nagyon jolesik hogy gondoltok rank

!
Annyira sajnalom hogy ennyit panaszkodok Hangira,de nagyon nehezen boldogulok vele.......sokmindennel probalkozok,talan sikerul...mert ma is jobb napunk volt mar.Persze ez koszonheto annak,hogy aludt 12-tol 3/4 2ig

,aztan persze voltak vendegeink ugye,a noverke es a tolmacs is...annyira szereti az emberek tarsasagat,de hat en nem tudok neki minden napra produkalni vendegeket,illetve hogy mi eljarjunk masokhoz.....Ma tunderien viselkedett mig itt voltak,mosolygott,beszelgetett,jatszott.....bemutatta hogy igazabol egy elbuvolo kis Maki is tud lenni....de ezt nekem nem produkalja,hiaba minden...en keves vagyok neki,de nem tudok mit tenni...A noverke is el volt ajulva tole,mennyire figyelmes,ertelmes kislany,ugyes,eros,hasznalja a kezeit megfeleloen,jol tartja magat ulesben....baratkozik az idegenekkel,figyel a beszedunkre....a lakasunkat is baratsagosnak,otthonosnak talaltak,aradoztak hogy nagyon jo hangulata van.....mert ugye en mar ezen is elgondolkodtam,talan ez nem tetszik neki.De azt mondtak,hogy minden rendben van...itt voltak megint majdnem 3 oran keresztul,mondtak hogy nagyon szepen beszelek vele,es hogy BESZELGETEK VELE,hogy jol taplalom,ami latszik is rajta,szep a bore,a szine,kedves a mosolya.....es latjak hogy mindent megteszek.....
Tanacsolta a noverke(aki nalam talan fiatalabb 2-3evvel,van mar egy pici lanya,most megint babat var,tehat elegge tapasztalt)hogy hagyjam egy picit sirni,itt az ideje,hogy megtalalja azt a dolgot,amivel meg tudja nyugtatni magat

mondtam neki hogy ugyan nem mertem/akartam sirni hagyni,de nem volt mar mas valasztasom,parszor kiprobaltam...de eddig nem vezetett sikerhez....azt is mondta,most mar biztosan megvan a bizalma felem,ezzel nem lesz baj,mert latta is ahogyan viszonyulunk egymashoz....de meg kell tanulnia egyedul megnyugtatnia magat....
Nem tudom...rajtam nemuljek,de igy nehez ahogyan Hangi kifejezi a nemtetszeset,mikor egyedul hagyom picit is,hiaba beszelek hozza folyamatosan...o csak sikitva uvolt,morcoskodik,semmi nem tetszik neki....
Olyan kis edes bogar tud lenni Hangi,mikor jokedvu.....de nem tudom hogyan lehet ezt fenntartani,mert nem tudok szorakoztato partnereket felhajtani
Mikor elmentek,mar kezdte volna a nyuglodest,mintha csak nekem szanna ezeket a rossz orakat,napokat.....
De mivel elotte cicizett picit,elerkezettnek lattam hogy megint kapjon egy kis rizspepet...na ez bejott,csak ugy falta a pici szajaval,ma volt a 2.alkalom,hogy kapott,es meg is evett egy evokanalnyit bekeverve,bar a kanaltecnikanja meg nem az igazi,mert szurcsolgetni akarta

,sot bele is fujt 1x.....de menni fog ez.....
A zoldsegeket majd cirka 2 het mulva kezdjuk,kivancsi leszek,addigra belejon-e a kajalasba/kanalazasba
Majd jatszottunk egy picit,meg ugralt a jumperben....es megint szunyal,jelenleg tobb mint 1 oraja!!!
En ugy szeretnem ha megkozelitoleg ilyen napjaink lennenek mar....
Az ejszakaink eleg neccesek,ebred 3 fele,akkor meg vissza tudom tenni az agyaba,de a kovetkezo ebredesnelez mar nem megy...ilyenkor kaszinozni kezd,hiaba van sotet,csend.....es vagy sikerul kb.1,5 oras kuzdelemmel elaltatni,vagy az agyamban landol,es onnantol maratoni szopiba kezdunk,mialatt en mar nem sokat alszok,mert ezerrel szivja a cickomat.....
Jo lenne ha ez is valtozna,igy turelmesebben tudnam a nappalokat kezelni,de mivel se ejjel,se nappal nem tudok mar pihenni,igy azert kimerultem kisse,ezert is tort el a mecses sokszor....
Eppen hogy csak bele olvastam a forumba,de jo lenne reszt is venni,nagyon jo a hangulat!!!Jot tenne nekem!
A lemaradasomat egyenlore nem is tudom potolni,pedig szerettem volna egy-ket dologhoz hozzaszolni....
Talan elmulik vegre ez a rossz idoszak,persze tudom hogy nemsokara jon a fogzas nalunk is...de szeretnem mar vegre elvezni a babazast.......mert hiaba imadom,szeretem Hangit nagyon,akkor is baromira elfaradtam es elkeseredtem a napokban/hetekben.....
Sajnalom hogy csak magunkrol,de nem tudok visszaolvasni,hogy mindenkihez szoljak
De csak igy tovabb,mert sokszor vidamsagot hoztok am!
Dodi!Egy kalappal!!!