A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Én már 6-án leszedtem a karácsonyfát, és 8-án Lilla be is gyújtott vele. Pókunk van alapból is :wink: :lol: :lol:

Viki, Dórinak holland ruhák kellenének :wink: , vagy a főzés mellett beletanulsz a varrásba is, és akkor lesznek olyan ruhái, amelyek mindenütt jók rá. Annyira édes lehet!

Emese már rágcsálja a nagylábujját 8) , és ha jobbra fordul jobb hüvelykujj, balra fordul, bal hüvelykujj. Mindig összepuszilgatom, mert akkor annyira aranyosan mosolyog, néha kacag is egy kicsit.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti jó ötlet, lehet, hogy holnap azt sütök, van egy halom főtt babom, ahhoz pont jó lesz!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti, te is kaptál hírlevelet? ;)

Dórinak gratula a fogacskához!!!

Kép Kép
manósziget

Holnap nekem gyüminap...

Csináltam diós-almalevest!!! Olyan finom lett... már alig várom, hogy holnap ehessem. 8)

Kép Kép
manósziget

Süti, közölte velem vigyorogva, hogy kapott egy "kapát".. matekból..mondom, örülök, hogy örülsz fiam. mert az olyan kurva vicces ugye így félévkor. Kérdezem miből kaptad az egyest? mondja :hát matekból. /hajtépőssmile/ na ez itt már, illetve a kapa része megalapozta a hangulatomat. aztán persze gyakorlás. nem túlzok, másfél órát ült/ünk/ egy feladaton, nem tudta, h mennyi 94-46. úgyhogy a nap végén megkapta ama bizonyos makarenkóit. ehhhh... tököm tele. kértem ezerszer, könyörögtem, babusgattam, mert még gyerek, mert még kicsik, mert így, mert úgy, mert a lelke, mert az őrült világ, mert így, mert úgy.. hiába, nem ment. nem fogadnak szót, nem foglalkoznak vele mit mondunk, hülyére vesznek stb. ennyi. innentől kezdve nem könyörgök, nem babusgatok, aztán vagy csinálja, vagy kap két sallert. pont.

vicger

[quote="vicger"]ha most abban a helyzetben lennék, hogy nincs gyerekem, nagy valószínűség szerint nem is lenne.
és elképzelni nem tudom, hogy hogyan lesz egy édes ici pici gőgicsélő csomagból egy pofátlan, szemtelen tenyérbemászó kamasz. s ha valaki azt gondolja, h jaj de nehéz egy 4 hónapos gyerekkel, akkor téved.
S ha azt gondolja, hogy micsoda szuper anya, akkor majd kíváncsi leszek mit gondol erről 10 év múlva.

Mit csinált Vica??

:lol:

Kép
Kép
tengdi

[quote="madar"] írta:madarn most pakolászok, Julcsi szobája totál káosz .. most kiválogattam azokat a játékokat, amikkel sztem már nem játszik, meg már nem neki való és elcsomagoltam Mogyorónak :) ... olyan jó érzés most ez a rendcsinálás .... kicsit süt a nap is :) ...

tényleg Tengdi, nem is olyan régen, talán múlt héten vmikor ajánlottál egy könyvet, ami valami olyasmi kapcsán került szóba, hogy a rendrakást, magunkban kell kezdeni .... akkor fel akartam írni, de valahogy elmaradt, pedig nagyon érdekelni, visszakeresni meg, áááá, meg sem próbálom ... emlékszel még rá? meg tudnád újra adni a címét, esetleg szerzőt is? előre is köszönöm. :)

konkrétan ezt azt hiszem Dorkamartini írta, de ezekben a könyvekben is van róla szó természetesen, végülis amint kint úgy bent, és fordítva.

Karen Kingston Rend a lelke mindennek
Szabó Judit Szent terek

Kép
Kép
tengdi

[quote="manósziget"]H írta:manószigetolnap nekem gyüminap...

Csináltam diós-almalevest!!! Olyan finom lett... már alig várom, hogy holnap ehessem. 8)

lehetne bővebben is hallani róla? :)

vicger

[quote="sutimano76"]k írta:sutimano76eményítőnapra javaslom a tócsit,sztem a liszt és tojás kihagyható belőle,attól még megsül,az olaj meg lehet egy csepp is egy jó teflonos lábasba és kész is!!!

igen, kihagyható belőle, abszolut meg lehet sütni, csak úgy megköti a vizet, hogy ihajj, legalább 2 kiló plusz s igaz, h csak víz, de kell vagy 3-4 nap, mire megszabadul az ember tőle. szóval csak óvatosan vele.

vicger

oké, olvastam, hogy nem Vica.

Mindegy, majd fogja a kettő egyszerre is anyut kiakasztani... :lol:

hát nekem a lassúság adta fel a leckét. Az mindennaposan. Én pörgök, én adj uram Isten, de azonnal, gyerünk csináljuk...én ilyen karakter vagyok.
Jetta ellenkezőleg. Sokszor úgy éreztem menten agyvérzést kapok...na de Máté megcirka tízszer annyira lassú, úgyhogy... :shock: :shock: :shock:
mi lesz itt???? :shock: :shock:
mert most még ugye ennek nincs jelentősége...

Kép
Kép
tengdi

Kriszti sk kutyulmány a leves... leírtam a blogba.

Kép Kép
manósziget

tud róla valaki valamit? Férjem Dr. House fan, és ne tudjátok meg azt a szentségelést, hogy odakapcsolta, és kiderül nincs Dr. House. Miért, vagy folytatják majd? Hátha meg tudom nyugtatni.. :lol: Nem mondták be, hogy megszűnik.

Kép
Kép
tengdi

Tengdi, a hátam mögött szól a tévé, ebben a pillanatban volt a House reklámja.

Manó, ha sk, még jobb! :)

vicger

axn-en?

Kép
Kép
tengdi

Kriszti írtad, mikor Mátéról leírtam, hogy majd leírod milyen alvó is volt Vica...mint Mátém....most van rá időd?

Kép
Kép
tengdi

tv2-ön

Vica alvás: nos Vica is igényszerinti szopis volt, mint mindegyik gyerkőcöm, de Ő olyan szinten cicifüggő volt, hogy ihajj. Csak cickón tudott elaludni, hiába próbálkoztam cumival, alvós állatkával, bármivel, nem kellett neki semmi. Persze ebből következik, hogy egyáltalán nem aludt kiságyban, végig mellettem, s nem csak éjjel, hanem délután is kellettem ahhoz, hogy elaludjon /1éves kor körül/után/ ő sokáig szopott, másfél éves koráig. S mikor végre elaludt, akkor úgy kellett megszöknöm, óvatosan kicsusszantani a cickót a szájából, milliméterről milliméterre haladni, távolodni tőle, persze levegőt sem véve, nehogy felébredjen. Aztán ebből hogy lett önálló alvás, fogalmam sincs :roll: nem emlékszem... de az biztos, hogy két, kétfél évesen már külön ágyban aludt és egyedül :D

Ehhez képest Gergő szintén szopis, de kiságyban alvós, 6hótól aludta át az éjszakát.

Ati szintén szopis, kiságyban és mellettünk alvós, másfél éves kora óta alussza át az éjszakákat saját ágyban. Most már úgy, hogy a tesókkal van egy szobában, s fekszik velük. Jóéjt puszit, ajtó becsuk. Kicsit még hőbörög, de aztán alvás van.

Luca pedig most spec fürdés után kiságyba került, mert hogy intéztem a többieket, arra lettem figyelmes, h igen nagy a csend, hát elaludt, alszik már egy órája. Majd meglátjuk mi lesz hogy lesz... egyébként Ő is kiságyas, egészen a hajnali kelésig, akkor jön mellém /amit imádok :D/ s alszik mostanában 10ig. persze egyszer még kel enni, de nem tudom mikor :D

vicger

Most csak gyorsan Dorka hírek, mert Timi nem rég küldött sms-t, a lényeg, "volt egy kis ilyedelem - 180 volt a pulzusa - de most már talán kifelé megyünk ebből a mizériából. Még egy hét kórház aztán remélem jobban lesz és hazaengednek"

... millió drukk kicsilány +++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
madar

[quote="tengdi"] írta:tengdi
[quote="vicger"]h írta:vicgera most abban a helyzetben lennék, hogy nincs gyerekem, nagy valószínűség szerint nem is lenne.
és elképzelni nem tudom, hogy hogyan lesz egy édes ici pici gőgicsélő csomagból egy pofátlan, szemtelen tenyérbemászó kamasz. s ha valaki azt gondolja, h jaj de nehéz egy 4 hónapos gyerekkel, akkor téved.
S ha azt gondolja, hogy micsoda szuper anya, akkor majd kíváncsi leszek mit gondol erről 10 év múlva.

Mit csinált Vica??

:lol:

a 10 év miatt gondoltam,mert Vica 10 éves,vagy rosszul emlékszem???

alapból nálunk(nővérem nevelt) tévé megvonás,walkman megvonás,magnó megvonás,mivel imádtam tévézni igyekeztem javítani,de ha semmi nem használ,egyértelmű mafflás a,de sajna sokszor az se használ,én szorongtam tőle egy ideig!!pedig nem kaptam sűrűn.

Manó,mire írtad a körlevelet????Bocs de nem értem :(

sutimano76

Még több gyógyerőőőőőőőő Dorkának!

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="sutimano76"]k írta:sutimano76eményítőnapra javaslom a tócsit,sztem a liszt és tojás kihagyható belőle,attól még megsül,az olaj meg lehet egy csepp is egy jó teflonos lábasba és kész is!!!

igen, kihagyható belőle, abszolut meg lehet sütni, csak úgy megköti a vizet, hogy ihajj, legalább 2 kiló plusz s igaz, h csak víz, de kell vagy 3-4 nap, mire megszabadul az ember tőle. szóval csak óvatosan vele.

:shock: :shock: :shock: én ezt nem tudtam,de a krumpli alapból is vagy csak ez vagy mi????????

sutimano76

Dorki,gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!++++++++++++++++++

sutimano76

Sziasztok,

Dorkának nagyon drukkolunk!!!!!

KépKép
csikipetra

Tengdi,nyugtasd meg a párod!

http://tv.animare.hu/default.aspx?channel=3

sutimano76

Petra,bővebben!!!!!!! :roll: :wink: :lol:

sutimano76

Berni kicsi alvás után ébren,most NCIS,majd fürdés nekem,és megyünk aludni....mindenkinek átalvós iccakát,
Andi neked meg jó házimunkázást!!!ha nem tart ki míg Barni elalszik jöhetsz hozzánk! :wink:

sutimano76

story tv-n Csernus, Jakupcsek Tordai Teri és Kapócs Zsóka a férfi női szerepekről beszélgetnek nagyon jó!!!

Kép
Kép
tengdi

amint leírtam vége lett

Kép
Kép
tengdi

Dorki cica,sok sok gyógymanó.Gyógyulj meg hamar +++++++

Sütikém,átmegyünk,ha nagyon unatkoznánk :wink:

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]T írta:sutimano76engdi,nyugtasd meg a párod!

http://tv.animare.hu/default.aspx?channel=3

mondtam neki, de cirka 3 hete rákattant az axn-en a sorozatra s mindennap este nyolcor ez volt a program.

most éán a Másvilágot nézem meg, Kevés ilyen filmet tartok jónak, de ez színvonalasnak tűnt, legutóbb láttam egy részletet belőle. Volt spirituális mondanivalója. 1-1 nagyon jó mondatot el lehetett csípni.

3 napja mi van??? Mondjuk nem bánom, így követhetőbb a topik...

Babcika, Flora, Rita.......?????????

Kép
Kép
tengdi

Dorka sok kis angyal vigyázzon rád és egy egész kis hadsereg gyógymanó menjen hozzád.

t-pk

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, aranyosak vagytok!

Holnap jövök részletesebben, reggel megyünk a nózi-dokihoz, drukkoljatok, hogy könnyen orvosolható legyen a baj.

KisDorkinak nagy drukkok mennek, gyógyuljon meg hamar. Remélem nem lesz több ok ijedelemre.

Puszi nektek, holnap jövök!

Kép

Kép
hgrita

JUj, DORKA gyógyulj meg!!! mi történt a kis Gyöngyszemmel?? csak azt olvastam most gyors visszalapozáskor, h kórház:(:(:(
+++++++++++++++++

Astrid, Dórinak gratula, nagyon ügyes!!
ha már itt tartasz, de erre a több gyerköcösök is tudnak válaszolni, nem harap rá a fogas baba a cicire?? hirtelen nem tudom elképezni, h milyen lesz úgy a szopi:)

Kriszti, kitartás Gergőhöz!!
én utáltam, amikor Anyumék a sporttól akartak eltiltani mert.....
aztán sose lett belőle semmi, de másnál látom, h annyiban is maradt a sport az eltiltás után...

Jó volt olvasni a gyerkőcök alvási szokásait, meg is nyugodtam, h teljesen természetes, h kel iccaka a kisEmber.. csak lehet, h kevesebbszer kén (kb tartja a 3 órákat :? ... de az is lehet, h most kicsit összezavarodott, mert ugyi megint nem aludtunk itthon 2 napot..

Apropó hétvége Mátrában..

csudi jó volt, főleg, h második nap reggeli hascsikarás , gondoltam megszüntettem, de a sípálya mellett két autó közé be kellett szaladnom, mert émelygős hányingeres pillanatom nem múlt el...
gondolkodtam, h egy jó pálinka milyen jól helyre tenne... hát ezt nem tudtam kipróbálni:)
szuper volt... aztán jobban lettem.. de estére úgy el gyengültem, h teljesen átmentem férfiba, nagyon sajnáltattam magam, s 38, 5 volt eccer csak a lázam...
szerintetek? nem hittem el...
de másnapra semmi:) jött ment betegségem volt - valószínűleg nem kicsit voltam kimerülve! jelzett a szervezet, ami ugyi nagyon okos!!
Apa kelt iccaka kisEmberhez, szopi, aztán vissza... kicsit arcra esett volt már a 6kor:):)hihi,
meg is jegyezte, h nem is érti, h én ezt hogy bírom :oops: :oops:

Viki,
Dóri nagyon husi:D:D:D mi van a tejedben??!?!!?:D:D

Andi
ügyi vagy!!!

Erika és a lánykáddal lennék szinkronban!! brrrrrr pókok... itten szemezgetek én is egy pókhálóval.. á nem visz rá a lélek... de majd holnap....

most megyek, mert kaptam kicsi kimenőt a fiúktól :lol:

mivel mostanában csak ilyen csapzottan jövök, próbálok plusz pontokat nyerni.. mit szólnátok egy fotóhoz??? :lol: :lol: :lol:

na, jó, akkor próbálkozok

Kép már megint egy fotó....

Kép kajakajakaja:D:D:D

Kép

Kép
móka:)

Dorki ++++++++++++++++++++++++++++++
Már nagyon hiányoztok, gyertek haza!!!!!!! :( :wink:

Süti, alapból is, de ilyen formában pedig pláne. viszont annnnnnnnnyira finom :):):)

vicger

Bűnözök 8) :D mogyorós mazsolás milkát eszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezzel dacolok a világgal, ami/ki kitalálta a matekot.

Kép

most aztán jól megmutattam neki, mi?

nnnnna.. Kép ... megyek aludni...

Barnus drága, Neked külön kívánok csodaszép álmokat, szép egybefüggő sztorival, h a drága jó Édesanyád is tudjon már végre akkor aludni és annyit, amennyit csak szeretne ;)

vicger

Ezt az oldalt mindenképpen nézzétek meg! Főleg, ahol nagytesók is vannak :):):)

[url]
http://www.gyermekszoba.com/alkotokucko ... uhely.html[/url]

vicger

Sziasztok!

Gyors bekukk aztán alvászat.

Dórinak gratula az első figacskához :)

Dorkáéknak +++++++++++ (le vagyok maradva szokás szerint, de remélem már jobban vannak azóta)

Andi, Barninak üzenem, hogy jóccccakát van, küldtem az álommanókat

és egy kép az én gyönyörűségemről 8)

Kép

Pussssz Istennők és babók, jó éjt mindenkinek
Vendég

ahogy én azt hittem, hogy majd filmet nézek!!!
2 perccel kezdés előtt Máté megjelent az ajtóban, amitől a gyomrom egynegyedére ugrott ösze. Szó szerint görcsbe áll mindenem ilyenkor, ez már pavlovi reflex ennyi év alatt, mert tudom ilyenkor visszaaltatni!!! Most ez már hisztivel is tarktva van...bár ezt tegnap este megúsztuk.
Na mire visszaaludt, kelt Ábel. Aki olyan de olyan jól érzete magát, hogy át kellett menekítenem másik szobába, mert visszhagzott a lakás és a lépcsőház akurjongatásától, gőgicsélésétől....így Máté legalább nem ébredt fel, csak az apja...
na alig aludt vissza Ábel, kelt Máté...na amikor visszaaludt Máté, nem sokkal utána kelt Ábel...na mikor visszaaludt, nem soká kelt Máté....ááááááááááááááá

na elment Jetta is jóval hamarabb, mehet gyalog ki tudja meddig....

Kép
Kép
tengdi

Tengdi, a sorminta akkor meg volt :? :? :? :? részvétem, remélem ki tudod magad pihenni ma napközben.

Boboka, nagyon cuki :):)

jelentem, tegnap én fricskát mutattam a világnak, erre az meg jól seggbe rúgott.
konkrétan csokimérgezést kaptam :shock: :oops: 8) 8) 8) 8) ezt hívják inzulinsokknak, egyébként pedig szívásnak..... 8) 8) 8) 8)

vicger

Én megint csak beköszönök, remélem tudok jönni később bővebben is, de most megint örülök (bocs az önzőzésért... :():
nem akartam mérlegelni, de érdekelt a dolog, 1 hét -3 kg! :):) Jó volt miből... :(

Dorkinak továbbra is jobbulást!

Rita!

Várunk az eredménnyel, de csak nem lesz semmi gond!! :)

Kriszti!

Csokimérgezés? :D:D Az mi?

Móka!

Vagy harapás vagy szopizás. Kettőt együtt nem lehet. Ámbár a babák többnyire bepróbálkoznak (szopi előtt vagy után rászorítanak), de remélhetőleg adig, amíg csak alul van foguk és le is lehet őket szoktatni. Résen kell lenni, ha már abbahagyják a szopit, és kivenni a mellett a szájukból, ha meg esetleg mégis megtörténik, akkor elvenni a szopit és határozottan rászólni, hogy "Nem, nem szabad".

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok!

Kriszti nem lehet megnyitni a kuckós oldalt :( , pedig érdekelne...

Utólag Katának is gyógyerőt!
Tegnap csak gyorsba voltam....

Dórinak gratula éljen az első fogacska!

Kamaszokhoz.......hát nem lehet könnyű, én is nehéz kamasz voltam.

Astrid a -3 nagyonnagyonnagyon ügyes!

A diéta:
Nekem most már kezd jó hatással lenni az életemre....tegnap gyüminapon a vendégek sült kolbászt ettek....és kibírtam, nem mintha annyira éhes lettem volna.......de az illatok.....hú, de ma már ehetek tartalmasabbat.
Jó érzés, hogy reggel nem teszek semmi mást a hasamba csak gyümölcsöt....nincs kenyér amit amúgy se szeretek, mert tele van mindenféle vacakkal.......a saját sütés még messze van.....mert a kemenceépítés is messze van....
Szóval a reggeli gyümölcsreggeli szerintem megmarad most már diéta után is! és ez jó! és így legalább Keve is megkívánja...

sajna nincs túl jó hangulatom .......hallhattam a nagyapám kórházi ápolása kapcsán az embertelenségről,
csak azt nem értem miért mennek ápolónak
azok akik ennyire érzéketlenek! na mindegy!
most megyek és nekiesek az szd-nek
8) 8)

KépKép
KépKép
zsalyam

ja külön behozta, ezt ismerem nagyon jó ötletek vannak!
nekem a szappanbuborékkal festős ötlet tetszik a legjobban!
hajrá!

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti!

Én is épp azon agyaltam valamelyik nap, hogy ezek az édes kis bébik mivé képesek válni pár év múlva....
valamelyik pszichomókus mondta, hogy nem véletlenül van kb.10 évünk, hogy megszeressük őket, mert aztán jön egy időszak, amit csak túlélni lehet.
Tegnap a Reggeliben(RTL)Ungár Anikó mesélte, hogy milyen szuper a kamaszkor(van 2-3 nem-édes gyereke a párja révén), és hogy semmi gond velük és bla-bla bla ömlengés, na erre bedurrant az agyam, hogy tuti hazudik én legalábbis nem hiszem el. És itt nem arról van szó, hogy nem szeretjük a kamaszainkat, csak vannak nehéz helyzetek...

csokimérgezés: nekem a fejem szokott fájni a túl sok Ch-tól!

Dorkának drukkok, mielőbb gyógyuljon meg!

Tengdi!
Story tv:nekünk nincs, de erősen gondolkozom a bevezetésén....
imádom az ilyen műsorokat

Kép
arvaerika

Astrid éljen! ügyes vagy! :):):):)

csokimérgezés: gyomorfájás, émelygés, vérnyomás az egekben, szív összevisszaverés, hideg verejték, mindjártmeghalok érzés. És ez most tök komoly.

Orsi, ugyehogyugye? :) nem véletlenül lettem rosszul a hülye csokitól.... most egy jó darabig nem bírom még látni sem :?

Erika, totál igaza volt/van... tegnap mondtam Gergőnek, h tűnjön a szemem elől, mert olyat teszek, hogy megbánom magam is. nagyon bedurrant az agyam. Tudom, h engem minősít, de ez van. S szerintem is, ahol mosolyogva dicshimnuszokat zengenek, s mindig minden tökéletes, s soha nincsen egy fikarcnyi vita, ellentét a szülő s gyerek között, ott valami vagy nagyon nincs rendben, vagy szimplán hazugság az egész..

Süti,Babci, Madar, Andi, Flora, Bibi többiek?

vicger

Keve most rajzolt....mondtam rajzoljon le minket...
erre ő hoz egy papírt telerajzolva körkörösen, az egyik felében egy kis köröcskehalmaz.....és azt mondja Keve az erdőben, eltévedt...otthagyták apáék...
kérdezem: miért hagyták ott Kevét?
válasz: Mert nem viselkedett jól.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Most hozott egy másik papírt...rajzoljam le Kevét és apát az erdőbe...

KépKép
KépKép
zsalyam

Rita,gondolok rátok!!!!+++++++++++++++++++++++

Móka,
[quote]A írta:pa kelt iccaka kisEmberhez, szopi, aztán vissza... kicsit arcra esett volt már a 6kor:):)hihi,
meg is jegyezte, h nem is érti, h én ezt hogy bírom

ezt az elismerést én is akarom,na majd legközelebb ő hozza nekem a gyerkőcöt :lol:
A képeken nagyon Édes Momó,az első az igazi vagány könyöklős!!!
A másodikon meg na hát éhes,nincs mit tenni!! :D :D :D

Kriszti,jaj de én nem tudtam és imádom a krumplit,hát ezé nem megy le nekem a felesleg,ami lehet hogy víz.....
Sajna a milkás hsz-nél nekem csak piros x-ek vannak a kép helyén!!!

Boboka,nagyon édes Nikibaba is!!!látom nálatok is fő csemege a kezecske :D :D :D

Tengdi aludtatok egyáltalán????Illetve te?????

Astrid csak így tovább!!!!

Keve rajz :(

sutimano76

Valszeg én soha nem tudnék csokimérgezést kapni,mert volt olyan kari,mikor én otthon maradtam egyedül,nővéremék családoztak,és egyik nap szinte semmit nem ettem csak keksztekercset,lett is estére hányás meg rosszullét,de azóta is az a kedvencem és szintén addig enném amíg rosszul nem lennék!!! :lol: :lol: :lol: :lol: és még azt mondják felnőttem????

sutimano76

Jóóóóóóóóó(bb) reggelt!!!!

Jelentem szolidaritunk Andival... Dóri fél kettőkor aludt el... és 5-kor kelt... tudom ez még mindig jobb mint egy páratoké... de én már ettől is zombi vagyok... :? :? :?
vikiviktor

[quote="v.andi"]E írta:v.andistét,
jelentem én itt.
Gyakorlatilag átaludtuk az egész napot.Kisfiam,üde,mosolygós,nyugodt és kipihent.És végre,én is aludtam.Tojtam a konyhára,a mosnivalóra.Majd megcsinálom éjjel :lol: :lol: Nehogymá egy majdnem 4 hónapos túl járjon az eszemen :lol: :lol: :lol:

de jó, végre pihi!!!!!! :wink:
viszont, lehet, az osanit-ért el tudunk menni személyesen, még pesten vagyunk...ha megírod privibe, hogy hova kellene menni hozzád, akkor megdumálnám párommal :roll: :wink:

KépKép
Kép
scooper

de most rajzolt egy jót is

egy nagy tojásba
Apa, Anya, Keve, Róza
Boldizsár, Kökény - kutyák
Táltos és Puliszka - macskák

:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam,ezt még Picasso is megirigyelné!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?