<font color="0000ff">Szia Mariann!
Egyáltalán nem haragszom rád, majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Olika egyenlőre csak 5 hónapos, és mi úgy terveztük, hogy ha betölti a három éves kort, akkor elmegyek hivatásos anyának, ami azt jelenti, hogy a legidősebb gyermek 14 éves koráig lehet otthon maradni, havi kemény 20.000,- Ft-ért + járna még a kiegészítő családi pótlék, ami 15.400,- Ft három gyerkőcre, emellett maximum 4 órás munkát lehet vállalni.
Nálunk a faluban nem igazán van munkalehetőség, ezért, ha utaznom kell az már nem 4 óra, hanem 6 vagy 7, és nekem azt is figyelembe kell vennem, hogy vinni és hozni tudjam a fiúkat oviból, suliból. Legkorábban 8 óra fele tudnék elindulni dolgozni, akkor kb. 9-re érnék be és legkésőbb 14 óra fele indulnom kellene haza, hogy 15:30-ra odaérjek az oviba. Hát ez van, nem tudom, hogy mi lesz még velem. Fogalmam sincs, hogy mihez lenne kedvem, soha nem volt konkrét elképzelésem. SAJNOS!!!
Arról nem is beszélve, hogy legtöbb helyen szóba sem állnak az olyan anyukákkal akiknek három gyerkőcük van, és akkor még nem beszéltem az utiköltségről, amit ha nem téritenek, akkor nem is éri meg elmennem dolgozni, mert ha bemegyek Pestre oda-vissza majdnem 1500,- Ft.
Most röviden ennyi, mert Olika nyöszörög!
Puszi
Sziszike
Írj mihamarabb</font>