A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

marietta: lemaradt, hogy tessék most már gyógyulni!!4 Lándzsás útifű szirupot próbáltad már??

tímea: örülök, hogy most nincs láza Tamarának ne is legyen!!!!! :D :D :D S teljesen természetes, hogy beparázol, én is tuti megijedtem volna...

hendegabi: azért elég dühítő tud lenni, hogy nem szállítanak ki. :twisted: akkor miért nem postázzák el....szemétség :roll:

f.nikici

Na jóóól van genyókák, lehet gúnyolódni: 5-öst kaptam! Kettőt! :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
Persze megint hoztam a mázlista formámat is, mert bár tényleg tudtam a tételeket, kaptam egy kis segítséget fentről: médiajogból az ötösért rákérdezett a nő valamire, ami hirtelen naaagyon nem akart eszembe jutni :x . Arra viszont emlékeztem, hogy a válasz az utólsó tétel címe, így ha nem jut eszembe, nemhogy az 5-öst nem kapom meg, de nyilvánavlóvá teszem, hogy fingom sincs az utolsó tételről (pedig de). Ezerrel pörögtek a kerekeim, de semmi :evil: . erre magam elé pillantok az asztalra, ahol a kihúzásra váró tételek fejjel lefelé hevertek. Egyet kivéve: az utolsót :shock: :D :D :D . Telibe felém fordulva virított a tétel, szóval lazán felolvastam a tétel címét :twisted: ! "Nagyon szép felelet, ötös" :lol: :lol: :lol: .

Viszont:
Közel egy hét magolás után, mikor tényleg éjt nappallá téve szívok ezzel a rengeteg anyaggal (78 tétel!!!), a szemem majd' kifolyik és sokkkkkal fáradtabb vagyok, mint mikor 6* keltem a gyerekhez (ez mentális fáradtság, esküszöm sz@rabb), végre 22:55-kor hátradőltem, hogy kééész, jöhet a holnapi szigorlat, megbukni vlsz. nem fogok, lesz ami lesz, végeztem!!!! :D
DE!!!!!!!
De hála az édesbájos BKV-nak a holnapi szigorlatom elmarad :shock: :evil: . És mindezt pár perce tudtam meg, a honlapunkról. Fasza, még mindig nem leszek túl rajta :evil: . Sebaj, legalább végre kialszom magam (Botond kicsi fiam, légy jó édesanyádhoz :roll: :lol: :lol: :lol: )....

Persze a társaságg empatikusabb felének nagyon köszönöm, a kedves bíztatást, tényleg nagyon-nagyon jól esik és erőt ad :wink: :D .

És persze a lényeg:
A kisfiam a legtökéletesebbcsodálatosabbimádnivalóbbb lény a világon :wink: :D . Végtelen türelemmel viselte a viszonylagos hiányomat, bár nagyon igyekeztem, hogy ebből ő ne érezzen túl sokat (ezért is vagyok ilyen iszonyat fáradt), de akkor is!!! Már nagyon dudorodik az ínye, mégis tündérke volt, és mikor nem tudtam rá időt szakítani, de anyázhatnékja volt, szépen elücsörgött az ölemben, vagy rágta az államat és a vállamat, míg én tanultam :lol: . Anyu itt volt 3 napig, meg Ricsi is sokat volt vele, szóval ez neki inkább hawaiidizsi volt, de nekem rendesen hiányzott, hogy nem én vagyok vele egész nap :roll: :lol: .
Na, holnap olvasok, meg reagálok is már! Vigyááázat :twisted: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi, Gratula!!!!!!!!!!!

Hgabi, én a 15-ben lakom és szívesen segítek neked!

kispiskóta

Dodi,
gratula neked!!!
A szigorlatot meg ne bánd, egy kis "ülepítés" jót tesz :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bende is belázasodott, én is lebetegedtem reggelre. :(

Kispocok, te hol laksz?

kispiskóta

Lotti 6 hós adatai:

7500 gr,67 cm :arrow: születési súlyához képest 97%,súly-hossz arány 100%.Mindent eszik,átfordul meg vissza,nevetős,bátor,barátságos.Még nem sír az idegenektől.
Rotát megkapta,február közepén menjugate oltás.

Lili 14,1 kg most 6 hétig Béres cseppet kap,ha nem hízik,akkor vmi löttyöt,ami étvágygerjesztő.90 dkg-t hízott 1 év alatt,99 cm.Február közepén neki is menjugate oltás,tegnap megkapta a H1N1-et.

Egyik sem beteg,hétfőn ovi,mert,ha nem viszem,kiírják. :?
Vendég

hendegabi írta:

De tényleg nem akarunk most mást venni, köszi.

És egy új tűzhelyet? Tudod, amit grátisz adnak a gombok mellé.

Tervben van, gyűjtünk rá.

Kispocok : írtó hálás lennék! 3 főző + 1 sütőgomb (régi típus, aminek ilyen hullámos a felülete)
Czika :lol:
Dodi: nagyon ügyi voltál. A szerencse csal azokat találja meg, ahol van neki „fészek”.

Kispiskóta: köszi neked is, beszéljétek meg kispocokkal: amelyikőtöknek egyszerűbb.
Marci jobban van?
Jaj, közben látom, Bende is elkapta. :(
Lilisgabi: ezek szerint jól vagytok, ha oltás megvolt. :D
Oviba vidd 1-2 nap, oszt megint nem kell egy darabig…..
:roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Adott már valaki közületek spárgát a babának? A babaszakácskönyv 7 hónapos kortól ajánlja, de ott van a tök, cukkini, saláta is, amiket már javasolt a védőnőm. Illetve a spenótot csak 8 hótól ajánlja, és a védőnénink szerint is várni kell vele, de már többen adtátok (Marietta, rád konkrétan emlékszem, meg talán Minó kapott még?)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :)

Bond :arrow: OEP (ha minden igaz, akkor utoljára :roll: )

Kép
Kép
200907?

Hgabi, okés, most tuti nem megy, majd hétvégén, addigra talán kilábalunk ebből a kórságból.

Bevallom még én sem ettem spárgát... . Viszont spenótot is jóóó sokára adtam Marcinak. Egy kissé körülményes az elkészítése, mert ugye az első levet le kell szűrni, mert az oxalátsavat tartalmaz, ami nem túl jó. Ha fagyasztott, akkor meg fel kell olvasztani, annak a levét kiönteni, stbstb... . Plussz abba azért jár tej szerűség.

kispiskóta

Gabber :D !

Lotti hozta a papírformát, ügyesek vagytok :wink: ! Lilinek nyomasd csak a cseppeket, én nagy fan vagyok :lol: . Már gyerekkorom óta kaptam, de kamaszként abbahagytam, mert valahol azt olvastam, hogy "hízlal" ( a vas (?) miatt növeli az étvágyat), de anélkül is híztam, mint a veszedelem, mert rosszul volt beállítva a cukrom :x . Szóval nem a Béres-csepp okozta...
Én most is szedem, meg a baba is, és nem hízunk tőle, mivel nincs semmilyen "hiányunk". A Béres-csepp akkor idéz elő étvágynövekedést, ha a "nemhízás" valamilyen hiánybetegség tünete, amire naaagyon nagy esélyetek van, mert ebbe a sok dzsuvába, amiket ma eszünk, se híre, se hamva a kellő vitaminoknak, nyomelemeknek :( . Remélem nálatok (is) beválik :wink: . Én azért szeretem, mert egyértelműen sokkal energikusabb vagyok, ha beszedem :shock: . Erre terhesen jöttem rá, mert akkor hagytam abban, de először azt gondoltam, hogy alapból a terhesség miatt van, de mikor újra szedni kezdtem (ugyancsak terhesen), sokkal energikusabb lettem! Azóta ez már többször bebizonyosodott (talán már placebo is :lol: ).

Norka!

Adataink:
5 hós :oops: :7800g, 68cm
6 hós : 7880g (a fogyás miatt :( ), 70 cm
Kösziköszi :D

Megnéztem (kiskönyv), a testsúlyával így is átlagon felül van, de nem durván (75%-nál), aminek nagyon örülök, mert nála nem lett volna túl egészséges, ha megduplázza a születési súlyát :roll: . Viszont a hossza magasan veri az (állítólagos) átlagot (100% felett van picivel :shock: ). Kiváncsi vagyok itt mi az átlag.... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,a Béres csepp mellé szedtek még vitamint? Napi hány cseppet 2*20-at? Bendő 71 centi. :D

kispiskóta

Kispiskóta!

20-at én szedek, 1* :wink: ! Botond napi 5-10 cseppet kap, mikor picit kezdett taknyosodni, akkor kapott 2*10-et. Alapból elég mondjuk 1csepp/kiló. Cebiont kap mellé 2-3 naponta, ahogy eszembe jut :oops: . :oops: Eleinte néha kapott vasat, mikor nagyon fehérke volt, de van a annyi a B-cseppben, hogy az nem kell (a 3 hónapos fiziológiás vérszegénységet, gyis kinőtték már).

KépKép

KépKép
kicsidodi

H.Gabi!
Én is be tudom Neked szerezni, de csak kedden.
Kispocok!
Légyszi reagálj, hogy megveszed-e Hendegabinak addig!

Bond!
A szelektívvel nincsen semmi bajom, de:
- ha visszaviszem az üvegcséket, műanyag tégelyeket, akkor a gyógyszertárban egy gyors fertőtlenítés után újra fel tudják használni;
- ha a szelektívbe dobom őket, akkor egy csomó energiát fel kell használni ahhoz, hogy újrahasznosítsák őket.
Ezért nekem szimpatikusabb a visszavitel. :wink:
(egyébként a szelektívvel nincs gondom, amit csak lehet, szelektíven gyűjtünk)

Boo!
Zsiri cukipofa!!!!! :D
Szolibarnaság: épp tegnap néztem a tornán a sok felemelt láb között, hogy az a hintőpor-fehér láb vajon kié??? Nem fogod kitalálni, az enyém volt! :shock: :shock:
Itthon ugyanis ritkán flangálok a tükör előtt (szerencsére ilyenekre nincs időm), de tegnap zuhi után jól megnéztem magam az öltözőben (egyedül voltam), és k@rva fehér vagyok! Mint a gésák feje smink után! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Úgyhogy mielőtt megkezdem a munkát, azt hiszem, hogy muszáj lesz 2-3 alkalmat szoliznom.

Tike!
Hédi is nagyon édes! Olyan ritkán raksz fel képet!! :wink:

Dodi!
Gratula a vizsgádhoz!!!!

Timi!
Drukk, hogy ne jöjjön vissza a láz!!!

Képzeljétek tegnap Petrám elsírta magát Anyutól! :shock: Ami azért fura, mert Apán és rajtam kívül vele van a legtöbbet (hetente kb. 2x átmegyünk egész napra).
Már 5 óra volt, én fél 6-ra mentem tornára. Gyorsan megcsináltam neki a kölespépet, és elkezdtem etetni, majd átadtam Anyunak, mert indulnom kellett.
Kabátban álltam, mikor hallom, hogy Anyu szól. Levetkőzök, bemegyek, Petra nagyon sírt. Anyu mondja, hogy egyszer csak ránézett, és elsírta magát, és nem hajlandó enni sem. (ekkor már negyed 6 volt :evil: )
Gyorsan átvettem a kaját, kiküldtem Anyut, hogy Petra megnyugodjon. Ez kb. 3 mp volt, utána mondom, lányom, akkor gyorsan meguzsizunk! És megitattam vele gyorsan a kölespépet (jó folyékony volt szerencsére). Kb. 3 perc alatt beleöntöttem, ő megnyugodott, Anyura is mosolygott, én meg fél előtt 5 perccel el tudtam indulni tornára. :D :D :D
Úgy értem oda, mint aki már lefutott egy Sziget kört. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Hgabi, Katy!

Köszönöm :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Épp vadas-mártást csinálok, és azon tanakodtam, hogy vajon Te hogyan csinálnád meg botmixer és egyéb segédeszköz nélkül? :roll: :roll: Vagy nemes egyszerűséggel nem csinálnál és kész? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Sziasztok,

Nálunk bezzeg nincsen ilyen habtapi... :evil:

http://gyermekszoba.blog.hu/2009/04/09/ ... ap_maskent

A mai Nők Lapjában van Lilu és a kisfia, ők a címlap story...ha valakit érdekel... :wink:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

dodi: gratulálok nagyon ügyes vagy!!! :wink: :wink: :D :D

kispiskóta: jobbulást Nektek!!

Bond: "OEP (ha minden igaz, akkor utoljára"
Szerencsés vagy!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

merion: pedig ez tényleg nagyon jó lenne, ha lenne! :shock: :D

katy: Dorka is szokott ilyeneket produkálni. Múltkor tesómtól kezdett el iszonyatosan sírni, pedig mindig kacag rá, és nagyon szereti, először is rá kacagott.Nem tudom, hogy mitől lehet ez náluk!

Csajok! Dorka annyira szereti a játékbabám egyik régi rágókáját....úgy rágja, hogy majdnem megeszi. :lol: :lol: :lol: Egy egérke, teljesen gumiból, és vanília ízű-illatú. Próbáltam venni, sehol nem kapok. Nem tud valaki valahol???

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Dodi! Hatalmas gratula a vizsgáidhoz,nagyon ügyi vagy!!

Kispiskóta! Jobbulást nektek!

Boo! Hol vettétek ezt a habtapit? Lehet,hogy én is veszek Lilinek,mert ő is szeret a földön lenni nagyon.

Sírás: eddig Lili is elvolt a nagyikkal,de akkor ezek szerint lehet rá számítani,hogy nekik is elkezd sírni?! Az jó lesz,főleg ha anyura fog sírni,mert ugyebár anyósékkal lakunk átmenetileg,őt minden nap látja(bár most Thaiföldön van) és rosszul esne,ha pont az én anyámra sírna. Őt is sokat látja,de mégsem minden nap :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy: köszi neked is. :)

Boo: feltétlenül.. (vagy feltéttel??? :roll: :lol: )

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi!
Én Petránál ezt átmeneti zavarnak tudom be, mert Anyura még soha nem csinált ilyet. Anyósomra már igen, de őt hetente-2 hetente látja csak, mert ő még dolgozik.
Szerintem azért sírt, mert ez a kanalas-poharas etetés még új neki is, és mindig én etetem. Apa etette 2x gyümölccsel, de elszórakozták, vele nem is nagyon evett a gyerek. Anyu meg még csak cumisüvegből etette eddig.
Mindegy, szoknia kell sajnos, mert Anyunál lesz, míg én dolgozom, úgyhogy jövő héten egyedül is hagyom őket, mert megyek mindenféle kontrollra.
Viszont van egy kor, amikor sírnak az anyjuk után. A tesóm kislánya is sírt, ha a tesóm elment, de kb. 10 perc múlva megnyugodott mindig.

Kép
katy76

Újra itt. :twisted:
OEP kivégezve. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kicsidodi! :)

Pfúf-pfúj stéber mákos! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: (Ez nem egy új süti elnevezése. :lol: )

kispiskóta! :)

Tessék nem betegnek lenni! :( :( :(

hendegabi! :)

Az én "menetrendemben" 7 hónapos kortól mehet a spárga, a sóska és a spenót a 8. hónaptól.

Annyira belelendült a társaság, hogy ha nem vigyázol, akkor úgy jársz mint Hamupipőke. Csak te nem borsót, és lencsét fogsz válogatni, hanem főző gombot és sütő gombot. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

katy76! :)

Értem a filozófiádat. :wink:

Hintőpor fehér láb: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagy örömmel tölt el, hogy szürke hétköznapjaidban is rám gondolsz, és ettől öröm költözik a kis szívedbe. 8) 8) :lol: :lol: :lol: Bevallom, vadas mártást a büdös életben nem csináltam, de csak megoldanám valahogy. Ha sehogy nem megy, akkor felhívnám a Katalint. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :wink:

merion! :)

Jópofa ez a haptapi. :) De nem hiszem, hogy az a hintapaci például elég strapabíró lenne. :roll: :roll:

f.nikici! :)

Ezt pont ma találtam :) :

http://picibaba.hu/picibabaval/babaholmi/fogzast-konnyito-cumi

boo! :)

Elképzeletek ultra szexi fehétneműben, amint esernyős babakocsit tologatod. :lol: :lol:

nyuszi81! :)

Haptapi jóformán minden játékboltban van. :) Csak lehetőleg vastagabbat (több, mint fél centi) vegyél, ez kb. 2500-3000 Ft.-ban van. Az olcsóbb egyrészt könyebben jön szét, másrészt pedig hidegebb lesz a kicsinek a földön.

gabi1 ????????????????????????????????

Kép
Kép
200907?

Lányok, valaki múltkor említette, hogy a Happy pelenkát használta a kicsinek, és most is venne, csak nem tudja, hol.

Találkoztam vele a tesz-veszen, egész jó áron.

http://www.teszvesz.hu/item880664199_ak ... html#galle

Kép
Kép]
hendegabi

Na jó, mostanában kevéssé fenyeget ennek a veszélye, de ha meglátok egy ilyen képet, és odaképzelem magam, hogy mi történne, ha elszabadulnék, akkor rámjön a f...hatnék:

http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20100112-kezzel-tartott-muhold-kep-a-westar6-befogasarol-a-fold.html

Kép
Kép
200907?

Sziasztok, gyorsban:

Hendegabi,
voltam a gombjaidért, a főzőgomb ma fogyott el :evil: először azt hittem, Kispiskóta megelőzött, de látom mégsem :wink:
A jó hír viszont, hogy előadtam a nagyhalált (sárvári barátnő, babakocsival visszajönni, blabla) hogy a pasi megígérte, ő maga személyesen feladja postán!!!!! :lol:
írj neki mailt a langor@langor.hu-ra, (Lovistyek Ferenc) és beszéljétek le a részleteket!

Este folyt köv.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Boo: nagyon édi Zsiri, meg tudnám zabálni :P :oops: .

Nikici: :oops: ugyan már!!!!!Ez természetes :wink: !!!

Dodi: Na, ugye, megmondtuk!!Gratula :D !!! BKV :twisted: !

Kispsikóta: jobbulást neked és Bendének!!

Hendegabi: igen én már adtam, nekünk a gasztroenterológus javasolta, hogy adhatom neki a spenótot, sóskát. Tényleg kicsit alaposabban kell bánni vele,de Dominak bírta a pocija. Mikor ilyen ellenvélemények vannak, akkor legyen okos az ember :roll: :twisted: .

Voltam dokinál, vérnyomira azt mondta, hogy még mérjem, és lehet kapok 24 órás vérnyomi mérőt, :shock: :? utána felír vérnyomi csökkentőt vagy nyugtatót, mert szerinte sokat idegeskedek.
Torkomra flectort :? kaptam, és szopogatóst.
marietta1982

Dodi:Gratulálok,ügyes vagy!!!!! :D

HGabi:Én már adom a spenótot,sóskát,brokkolit,sárgarépát,fehérrépát,krumplit,illetve rá kell jönnöm,hogy mindent :D kivéve :arrow: tej/tejtermék,tojás... :wink:
És a fűszerezés óvatosabb,de lehet,hogy még ezen is megakadna egyesek szeme. :roll:
Húsok:csirke,pulyka,és olyan bébiétel,amiben sertés is van,mert azt mi nem eszünk csak évi 1-2 alkalommal.
Inni még mindig nem iszik,ezért szopik minden kaja után,csak a tejpép után nem,tejre tejet nem adok.

Gabi1:Sajnálom a vérzéses dolgot,remélem nem lesz nagyobb baj,és most nem dokinál vagy. :roll:

Marietta,Katy:köszönöm

Boo:Rajtad meglepődtem,de nem baj.Nem is értem,hogy miért írsz nekem ilyeneket,én nem bántottalak még téged.Vannak,akikkel priviben írogatunk,ha pl tippet mondok egy-egy bajra,de azt sem nyilvánosan teszem,nehogy negatív kicsengése legyen.Nem kell a sebeimet nyalogatni,köszi.És miért kéne,vagy mire értetted?Mert kb 20 órára töröltem a régi nevem,és nem engedett a gép többet próbálkozni,mert a gabi minden változatát próbálgattam,és egyszer csak letiltott. :twisted: Este már nem tudtam jönni,mert nekem 2 gyerekem van,úgy nehezebb,mint 1-gyel,majd meglátod pár év múlva. :roll:
Többen írtatok bajaitokról,gondoltam én is megírom,hogy apával összekülönböztünk,mert mások mindig megerősítést kapnak,meg megértést,erre nekem estek páran. :( Pedig nekem apa nem haggya (vagy mittoménmárhogyírjam hagyja?) abba a munkáját,csak mert én nehezen bírok a 2 gyerekkel,ahogy tiedapa abbahagyta a kamionozást,pedig neked 1 van.Szóval nálunk én csinálok mindent:
-3 szintes házat (pincével együtt 3,de az is az én melóm)
-háztartás
-bevásárlás 2 gyerekkel
-ovi
-kert
-fősuli is volt júniusig + terhesség
-stb...
Na,apa most már tűzoltó (eddig mentős volt),és még taxizik is.Sztem te is kiborulnál ennyi melótól.És akkor én nem neked esnék. :roll: De nem vagyunk egyformák,elfogadom,hogy te így reagáltad ezt le,ezért (is) írtam,hogy levontam a konzekvenciát,vagyis :arrow: nem írok többet a bajaimról. :D

Így hát:
Jól vagyunk,lányok szépek,okosak,makacs a Lili,de nem baj,mi mindent eszünk,nem fáj a hasunk,sem semmink,szopik még,forog,beszél,nevet,Lili versel,énekel,fut,ugrál.
Én fogytam,1 kg-t. :D
Vendég

Kispocok :) : nagyon-nagyon köszönöm, mindjárt írok is a pacáknak (bár már elmúlt 5, úgyhogy úgyis csak holnap lesz aktuális).

Marietta :) : Azért egyértelmű, hogy nálatok a sok kezdeti nehézség miatt egész más a helyzet. Adott szituban én is az a gasztrodokinak a véleményére adnék a legtöbbet.
Az a röhej, hogy már van egy 6 éves lányom, de egyszerűen nem emlékszem ezekre a dolgokra (na az tuti, hogy ő spárgát nem kapott
:lol: )

Lilisgabi :) : Végül megpróbáltuk a spárgát, és úgy tűnik semmi baja tőle, ízlett is neki. Ilyenkor elég drága, de mivel kaptam, de csak kicsit, nekünk kevés lett volna, neki meg változatosságot jelentett. Nem akarok mindig répát adni neki, mert egyszer csak azt veszem észre, hogy hosszú fülei vannak... :wink: :lol:
NNNNNNNnna, remélem kimorogtátok magatokat kölcsönösen, oszt most már minden ok.
Panaszkodnotok nem kell................. itt vagyok én, panaszkodom én eleget, az egész fórum tele van vele......oszt jóvan :oops: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Nekem nem tűnik úgy,hogy panaszkodsz. :wink: Csak kérdezel,vagy leírod,ami történik.Én úgy gondolom,ezért vagyunk itt.Vagy rosszul gondolom? :roll: Jót és rosszat is lehet írni,ha vkinek nem tetszik,az szól,hogy ne írj ilyet,és akkor nem írok.

Persze,ennyi,részemről vége. :oops: Csak nem akartam szó nélkül hagyni,nem vagyok áldozat típus... :roll:
Vendég

Sziasztok! :D

Kispiskóta: nem csodálom, hogy lestek Bende súlya és magassága láttán :lol: :lol:
Fülhőmérő nálunk se jött be :roll:
Gyógyuljatok meg mindketten! :D

Nikici: gratuálok Dorki fogához! :D Illetve mindkettőhöz :lol: :lol: /Katának még mindig csak 1 van :shock: :roll: /
Anyósod eredményének nagyon örülök! :lol: :lol: :lol: Mondd meg neki légyszives, hogy ne aggódjon, egy egész topic szurkol neki! :lol:
160e előleg árajánlatért? :shock: :roll: Biztos sok ügyfelük lehet... :lol:
Neked a játékbabádnak is van rágókája? :shock: :lol:

Bond: Hugi nagyon ügyes! :D
Széfes csaj talán felnő a gyerektől... :D
Én nem is tudtam, hogy a gyogyitári üvegeket vissza lehet vinni... :P

Kispocok: Nektek is gratula a fogacskához :lol:

Sillia: Lóci nagyon édespofa! :lol: :lol:

Marietta: Domi ilyen ügyes már? :shock: :lol: :lol: Remélem, most már Te is meggyógyulsz! :)
Ne idegeskedj! 8) Vérnyomira tessék vigyázni! Dominak egészséges anyuka kell :)

Tike: válts gyerekdokit, ha úgy érzed, hogy nem ad megfelelő tájékoztatást! Nem rokonod /? :) /, nem kell hozzá ragaszkodni :D Akkor és most fotók: :shock: :lol: Mennyit változtak ezek a kismanók! :lol: :lol:

Boo: Zsiriképek :lol: :lol: :lol:
Fogyis táblába milyen adatok kellenek?

Dodi: gratulálok a két 5- öshöz! :lol:

Merion: nagyon jó az a habtapi! Hol lehet akkor szerezni ilyet? :shock: :)

Kép
agi125r

Ma Kata extra nyűgös. Nem akarom elkiabálni, de talán nem marad egyedül a fogacska :D Majd este belemászok a szájába
:D
Valamit még akartam, de elfelejtettem :roll: Az előző hsz- t is egy órán át írtam, mert közben gyerekeztem :D Csoda, ha közben minden kimegy a fejemből? :lol:

Kép
agi125r

Kispocok, bárcsak beelőztelek volna, de Bende csupa láz. :(

kispiskóta

Kispiskóta:Bendének gyors gyógyulást!Fránya betegségek,én utállom őket! :(

Ági:Nekünk még nincs fogunk,jó,hogy nektek már van 1,vagy 2? :D
Én imádom a fülhőmérőt egy orvosi Braun van.4 éves,akkor volt 15000 Ft.

Lóci nagyon nagyfiús a képen! :P
Vendég

Kidpiskóta,
látom :cry: Gyógyul, gyógyul!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

gabber: nem is tudom, melyik a jobb: ha még nincs, vagy ha már jön? :)
Fülhőmérőnk nem tudom, milyen márka, de szintén nem volt olcsó, de én mégsem vagyok vele elégedett. Vettem sima digitálisat, majd azt használom- de remélem, nem nagyon lesz rá szükség :lol:

Kép
agi125r

Most csak egy rövid helyzet jelentés:
- fogak: különösebb jelük nincs
- hasról hátra forgás: korábban, de csak 3 alkalommal :roll: :(
- hátról hasra forgás: folyamatban, már csak egy kicsike hiányzik :)
- kúszás: sanszos, hogy kimarad :roll: , mert:
- mászás: kicsit butácskán, néha egyszerr ugorva mindkét lábbal, néha a ballal indítva, és a jobbal követve :D
Asszem ennyi. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

(Csecsemő korában csinálta azt, mint most: a bal lábával sokat rugdalózik, "dobol", a jobbat kevesebbet használja :roll: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.13 19:10-kor.

Kép
Kép
200907?

Kispiskóta: gyógyul-gyógyul Bende is.
Marci jobban van már?

Marietta: még neked akartam írni a vérnyomihoz, hogy reméljük, csak átmeneti, és nem állítanak gyógyszerre

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Dodi:Gratulálok!!!! :P

Ne haragudjatok,majd holnap olvasok tovább,nagyon fáradt vagyok!

Vírusos torokgyuszija van Tamarának.
Hiába magyarázok anyóséknak h ne puszilgassák össze a gyereket,pláne a kezét.. :roll:
Anyósom a fertőzőn dolgozik. :evil:
Elegem van belőlük! :x :evil: :cry:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Hgabi, Marci jobban van, már nem lázas. Azért furi, mert nem szoktunk betegek lenni, de úgy néz ki két gyerek mellett szokni kell majd a gondolatot. :?

Dodi, gratula a vizsgádhoz!

kispiskóta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ági!
Te hová szeretnél fogyni????? :shock: :shock: :shock: :shock: Amennyire emlékszem a karácsonyi képedre, nem vagy túlsúlyban. Legalábbis nem olyan túlsúlyban, mint a többi versenyző (20 kg).
Persze ettől még beszállhatsz, engem nem zavar, félre ne értsd! :D

Kép
katy76

Na, gyerekek ágyba dugva. Persze Nóci még nem alszik, megyek is hozzá, csak elköszönök, mindenkinek jó éjszakát kívánok.

Mindenkinek, aki segített forgatógombbeszerzés terén: Kispocok, Kispiskóta, Katy, Bond, usw. sok szeretettel:

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Kispiskóta,
tényleg gyógyuljatok ám!!! Megy a drukk a Bosnyák tér mellől :D :D :D

Lilisgabi,
remélem, nem lesztek betegek, hajrá ovi :lol: :lol: :lol: :lol:

Hendegabi,
igazán nincs mit, remélem, sikerül az ügylet! Nem is kellett túráznom, mert ma volt kölcsönautó, és amúgy is intézkedtem, ez a hely pedig autóval tőlünk kb 3 perc volt :wink:
Spárga? Még csak két kanál almapürénél tartunk, az is ugyanilyen állapotban jött ki ma a pelusba :shock:

Katy,
sírás - ez szerintem most kezdődik, és teljesen normális hogy rájönnek, hogy ők és Anya két külön személyiség. Vagy rosszul gondolom? Többgyerekes Anyucik?

Boo,
babakocsi
:twisted: :twisted: :twisted:
Én ugyanerre a célra használtat vettem :oops:

Bond,
OEP hurráhurrá!!!!!!!
Kivégezve? Most akkor ők is feldühítettek? :wink: :wink: :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marietta,
vérnyomásoddal őszintén remélem, nem lesz gond! MagneB6ot nem próbáltad? Mégsem valami nyugtató, de ugyanúgy simítja az idegeket. Vagy citromfűtea?

Ági,
hajrá fogacskák!!!
Micsoda fogdömping van :wink: :wink: holnap meg már a csajokat /pasikat hozzák haza...

Timea,
anyós :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem, hamar rendbejöttök!!!

Hőmérő: nekünk van minden, higanyos, digitális, fülhőmérő... A digitálisat direkt Törpinek vettük, flexibilis a vége :wink: (A fülhőmérő még nagy a pici fülbe úgyhogy azt nem használjuk, amúgy Braun :wink: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Bocsi, ez jó béna lett.
De azért nagy szeretettel ment. :D
És ha gondoljátok, szívesen küldök heti jelentést az Amarillisemről, ami most kezdi bújtatni a virágát! :D

Kép
Kép]
hendegabi

Héhéhéhéhé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :x
Ahányan vagyunk, annyiféle képpen látjuk ugyanazon dolgokat, másképp értelmezzük ugyanazon sorokat. Amikor a két fél tökéletesen ellentétesen vélekedik ugyanarról a dologról, akkor hiába megannyi vita, győzködés, indulat vagy bármi más, a büdös életben sem fognak közeledni egymáshoz az álláspontok.
A problémákat nem szabad a szőnyeg alá söpörni, a lehető leghamarabb tisztázni kell a konfliktusokat. Ha sikerül, akkor az nagyon jó. De van, hogy mégsem. Ilyenkor ezt szomorúan tudomásul veszi az ember, de tovább kell lépnie. Nem szabad, hogy az adott dolog másra is árnyékot vessen.
Úgyhogy kérlek titeket, hogy használjátok funkciót. :roll: Már több, mint 1 éve örülünk, és drukkolunk egymásnak, probáljuk egymást kihúzni a gondból, gödörböl. Ne rontsuk el, plíz! Nem kell mindenkinek mindenkit szeretni. Legfeljebb nem fogunk olyan vitába keveredni, mint a csiga fiú, és a csiga lány: kinél legyen a házibuli ( :lol: :lol: ).

Kép
Kép
200907?

Hendegabi,

köszi :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

H.Gabi!
Neked akartam írni, hogy egyszer láttam egy műsort a Spektrumon (v. valamelyik hasonló csatornán) a spárgáról. Azt mondták, hogy a spárga a leszedés után csak nagyon rövid ideig őrzi meg vitaminokat. Tehát az a spárga, amit itthon (főleg ilyenkor) vásárolsz, nem teng túl a fontos vitaminokban. Ezért szerintem felesleges pénzkidobás, hacsak nem az íze miatt veszi meg az ember.
(egyébként ha nem esztek spárgát, akkor Virágnak sem nagyon kell megszoknia az ízét) :roll: :wink:

Kispiskóta!
Gyógyuljatok gyorsan meg!

Nagyon nem szívesen szólok bele Lilisgabi és Boo közötti félreértésben, de muszáj mégis leírnom:
Lilisgabi!
Nem védeni akarom Boo-t, de ez tényleg nem volt túl fair a részedről. A szemére hányni, hogy neki esetleg kiegyensúlyozottabb a családi élete, ez nem szép dolog.
A Neked esésben én is részt vettem (ha a véleményeket annak vetted). Az, hogy Te egyedül kívánod már régóta felnevelni a gyerekeidet, szerintem többünkben kiverte a biztosítékot.
Itt a topicban sajnos többünknek kellett apa nélkül felnőnie úgy, hogy anyáink még csak nem is választhattak. Ezért aztán más szemszögből látjuk ezt a dolgot, és nyilván kikívánkozott belőlünk.
Ezt nem rosszból írtuk.

Már több témában voltak nézeteltérések, ez tök természetes, mások vagyunk, máshogy szocializálódtunk.
De én azt gondolom, hogy ha én leírok valamit erre a fórumra, akkor vállalnom kell, hogy mások véleményt nyilvánítanak. És a véleményük lehet tök ellentétes az enyémmel. Ez van. És lehet, hogy segíteni szeretnének, hidd el, rosszat egyikünk sem akar a másiknak. :wink:

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?