A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Niki, már meg is tettem, mert ő is pozitívan értékelt! :)

köszi a kedvességed!!! nagyon jól esik lányok, hogy így velem vagytok!

ma láttam meg a párom unokatesójának a gyerkőcét, annyira édi, de nekem úgy összeszorult a szívem! :S csak túl leszünk ezen is!!!

képeket hozzatok! merre jártatok ma csajok? tiramisu recept engem is érdekelne! Vera, majd dobj már egy hsz-t, ha feltetted esetleg a recik közé!

Dia, én dr Szendei Györgyhöz járok!

sophie27

Sziasztok!

Aranyosak vagytok - igen, biztos rendben lesz minden! Vegulis masnak is ment ez...:)

Dia, jobbulast Viragnak! HA meggyogyultatok, talalkozhatnank majd megint. Kuldd majd el a kepeket, olyan aranyosak voltak a lanyok.

Megvettem Lauranak Halasz Judit Csiribiri DVD-jet - nagyon tetszik neki.Tancol ra, tapsol, es probal kiabalni a gyerekekkel,amikor kell. Annyira aranyos - mindenkinek csak ajanlom. Ma betettem a Mazsolat is, azon meg hangosan kacagott. :)

Szombaton elmentunk mi is megnezni a Boticelli kiallitast - Laura is velunk volt es eleg jol birta. Meseltunk az o nyelven a kepekrol es egesz szepen elnezelodott. Aproo - nektek hogy tetszett a kiallitas?

Jo ejszakat,

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Zsófi, köszi, aranyos vagy! És persze, hogy veled vagyunk, ez nem is kérdés:) remélem, hog ymielőbb beköszönt majd hozzátok újból a gólya, ahogy Mazska fogalmazott;)

nálam voltak ma a lányok, nagyon jól szórakoztunk, csináltam bruschettát, sütöttünk pizzát és Vera hozott isteni tiramisut is:) a srácok is nagyon jól szórakoztak, jól elfáradt a végére mindenki;) képeket szerintem majd csak holnap rakom fel a toldacuccot-ra, mert korrigálni kell egy jó pár vörös szemet:) egy párat azért beszúrok ízelítőül:)

Kép Zorka "légyottja" Barnussal:)

Kép a srácok az asztal tetején zsiványkodnak

Kép mesenézés Mikuval:)

Kép egy csepp narancslé:)

Kép a lányok:)

Kép

Kép

sniky

Jók a képek!! Én is rakok majd holnap, de lehet hogy csak este... Már fáradt vagyok, holnap napközben meg nem leszünk itthon... Jó éjt, és szép napot holnapra mindenkinek!! Sziszka, köszi hogy eljöttetek :D

yuyu79

Sziasztok!
Most én is csak röviden!

Julcsi, köszönjük a mai napot, nagyon jól éreztük magunkat!
KÉpzeld, hazafelé felhívott Lackó, hogy mire hazaérek itt lesznek a haverjai, és azóta is itt bandázunk :) Szóval képkete én is csak holnap tudok hozni :)

Talis csajok! A jövő heti talihoz csatlakozhatnánk??? Jövünk Pestre, végre megkaptuk a hitelt, megyünk aláírni a papírokat....Szóval olyan jó lenne találkozni veletek!!!

Na megyek, azt hiszem csinálok a fiúknak egy kis Waffelt...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Reggelt!

el vagyunk szontyolodva, férjemen estére jött ki igazából a feszültség. a legnagyobb baj, hogy nem tudjuk egyáltalán tudunk e autót hitelre venni. és ha nem akkor mit csinálunk? bezárjuk a boltot? szóval ezek a rohadtak gallyra vágtak minket. ráadásul ma reggel az ablakunk alá parkolta le az ugyanolyan kocsiját egy lakó.. eltört a mécses. gyerekülést is kell néznünk, na amikor megláttam a concord ultimaxokat megint bőgés.. :cry:

talis képek nagyon jók... márciustól ha már jó idő lesz, újból veszek bérletet és akkor mi is jövünk
:lol:

ami még szépít , hogy 21 ére van operett színházba jegyem a szépség és a szörnyetegre, de apa másnap szállít és mivel bérelt autóért kell mennie nem fog hazaérni
:cry: :cry: a gatyánk rá fog menni a bérelésekre...

jó is történt azért megérkezett a fényképezőgép!

az áru nem volt annyira nagy értékű szerencsére.

férjem most motorozik, mivel nincs jobb, én meg aggódhatok, hogy nehogy megfázzon.

mazska ne hari hogy velünk nem jött össze..

csajok jövő hét elején esetleg nálunk egy tali :lol: mind az 54 nm megosztanám veletek pár órára! legalább kicsit feldobnátok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni,
Sajnálom, elhiszem, hogy ez nagyon leromboló. Azért még bizakodjatok, még előkerülhet az autó, vagy talán kaptok jó hírt a biztosítótól.

Sniky,
Jók a fotók!! :wink: Jó sokan összejöttetek!

Na és tegnap lemaradtak a Petráékkal való talis képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

felragyogott a nap! :lol: férjem volt bennt Peugeot-nál és úgy néz ki talán van lehetőségünk új autóra :lol: :lol: :lol:
Vendég

jaj de drágák :lol:
Vendég

Lányok! Ha nem zavarok én is csatlakoznék Kisdedemhez egy Pesti talira. ... :shock:

Egyedül vagyok, Kristóf ma ott maradt a bölcsibe, egy kicsit rosszul érzem magam, mert nem is sírt (kissé önző vagyok!), mondjuk pont kenyeret gyúrtak és az ő nagyon szereti csinálni. ... Ez van. Fél 3-ra megyek érte. Aztán 4-kor baba-mama klub, most megyek először. MEglátjuk.

Boni! Örülök a reménynek!
Vendég

csajok, mi lenne ha az alléban taliznánk a kenguru gold bolt mellett van egy bababarát kajálda és játszóház kicsiknek (ingyenes) és nagyoknak való is van.ott elférnénk mindannyian kényelmesen és könnyen megközelíthető a pestieknek is. értem ez alatt a 4-6-os villamost.
hmm?
Vendég

én plázákba most nem járok Zsigivel :cry:
Vendég

KAta kitartás! biztos rossz lehet! :cry:

ja nem is meséltem, hogy Zsigi belekakilt, belepisilt a bilibe :lol:
Vendég

boni én a múltkor ebédidőben voltam és ez az üzlet totál kihalt volt a többiben is csak lézengtek!!konkrétan két kis család ebédelt kb velünk együtt, de nagy tágas és nem zsúfoltan vannak elrendezve az asztalok.
vagy a már közismert tranzit?
valakinek egyébb ötlete?
Vendég

Csandi az a baj, hogy influenza miatt eléggé kerülöm azokat a helyeket, ahol tömegesen cserélődnek az emberek :oops: folyamatosan jönnek a fogai Zisginek, és elég hamar összeszed bármit.
:cry:

mert egyébként a megközelítés szempontjából is tökéletes a hely :lol: de még átgondolom ha a többiek inkább arra szavaznak.

hozzánk a 105ös , 32 es busszal és az 1 es 14es vilivel lehet eljutni :lol: szóval ha valaki mégis meglátogatna minket :lol:
Vendég

Boni!
Mi szivesen megyünk hozzátok köszönjük a meghívást!(Tamás el is tud vinni minket munkába menet)
A 105 -s is arra jár ugye?
Neked melyik nap lenne jó?
vera
l.veronika

Hahó lányok:)

Dia, nagyon jók a képek, nagyaon aranyosak a lányok együtt, látszik, hogy jól érezték magukat:)

Boni, mi is szívesen csatlakozunk, nekünk a hétfő, vagy a keddi nap a jó, Ferci bevisz bennünket a belvárosig, onnan 105-sel tudunk menni, ha kapok egy kis útbaigazítást tőled:)

Vera, még mindig isteni a sütid, most is azt falatozom:))) csodafinom!!!

sniky

Sziasztok!

Boni, grat Zsiginek, szuperügyes!
Kocsinak nagyon nagyon örülök, hajrá!

Mi is inkább családi buliban lennénk benne és nagyon szívesen beugrunk Boni. Köszönjük szépen. Csak nekem a hétfő kizárva, akkor megyek a polgihoz.

Képek egytől egyik szuperek. Sajna mi nem csináltunk, pedig "véletlenül" összefutottunk Bucsekékkel.... :lol:

Meg JázminAndi beugrott az övterelővel és neki is mondtam, hogy lesz nálam is tali remélem 1-2 héten belül, lehet csatlakozni, bár kocsisok előnyben. De Nikiéktől még kb. 10-15 perc ide, szóval nincs messze!

Mi jól, Levinek jönnek a szemfogai sztem, mert ma kidőlt már fél12kor, pedig fél10 előtt kelt nem sokkal. És eléggé nyüszis, keveset vagy épp semmit nem eszik. Remélem hamar túl leszünk rajta.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

csajok felvillanyozódtam :lol: gyertek csak gyertek! akkor kedd? jaj de jó :lol:

a 105ös busz Béke tér i megállójánál kell leszállni, onnan 2 perc séta :lol:
32 es buszról is a Béke térnél

http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 38581&z=15
Vendég

Jöhetne már vagy a hó vagy a jó idő mert ez a se idő és hideg borzalmas :(

Én már végre jól, Áron küzd a fogaival, szegénykém egyre fárattabb, de azért a játékra és a hülyeségre van energiája. :) Tegnap Zsófikával akkorát játszottak, Zsófika beleült a játék babakocsiba Áronom meg tolta :)

Boni remélem lesz valami jó kis megoldás a számotokra kocsi ügyben! Én szívesen elnézek majd hozzád csak megakarom várni most Áronnak is a védettséget az oltásra. Az meg jövőhét péntek minimum. :(

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

írtam elszállt, akadozik a babanet, tegnap is vagy 5xpróbáltam fellépni egyszer se sikerült :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

na erre most meg ott van jááájjjjjjj mi van a géppel

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni, azért adsz címet is a kocsival érkezőknek majd? :lol: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi szeretettel várunk védettég megléte után benneteket! kocsink nincs, úgy hogy nem megyünk seháse :wink:

apával gondolkodtunk hogy hazamegyünk mégis busszal vagy vonattal hétvégén.. de aztán el is vetettük ugyanilyen gyorsan.. Zsiga biztos élvezné a vonatot, de nekünk elég volt a 10 év ide oda inga után áá még a hideg is kiráz tőle...

színház is megoldódott, mert akitől szokott apa autót bérelni a nagyobb utakhoz megengedte hogy 16re menjen érte és 2 nap múlva reggel vigye csak vissza anélkül hogy többet kérne pénzbe..

Fogacskákat növesztőknek kitartás! nálunk is jön megint egy, mert már ez a második éjjel hogy felébred nagyon sírva

ja és az új géppel készített kép

Tesco gazdaságos brummabrumma Kép

gesztenyeszemek Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.14 13:01-kor.
Vendég

[quote="aprooka"]B írta:aprookaoni, azért adsz címet is a kocsival érkezőknek majd? :lol: :wink:

nézd meg a linket benne van elrejtve :wink:
Vendég

Boni Szabó Ervin gimi mögött ? oda jártam suliba :D küldjél nekem email címet léccike nem találom a tiedét

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Apró, ha rákattintasz Boni linkjére, kiírja a címet is:)
nagyon jó az új avatarod és a vonalzók is:)

Köszi Boni, megnéztem, odatalálunk:) persze ha addig vége lesz a sztrájknak és közlekedik a 105-ös:))

Mecsi, örülök, hogy jobban vagy! Áronkának jobbulást, mi tegnap éjjel végre csak 1x keltünk 03:40 magasságában, utána 7-kor, így most egy kicsit tudtam pihenni:)

sniky

Halló csajok!

Jelentkezem, még egyben, bár kedden voltam dokinál és közölte, hogy nem fogom túlhordani, mert nyitva a méhszáj (egy picit). Én nem bánnám már, ha lassan kiakaródzna jönni a fiatalúrnak, mert alig vonszolom magam néha. Hú ezt jól megfogalmaztam.

Ma voltam ctg-n, rendben van, bár nem igazán értékelhető, mert össze vissza mocorgott. Zorka is érzi a szülést, vagy nemtudom mi van vele, de vasárnap óta mindenre visít, hogy neeeeeeee és hisztizik, eddig ilyet nem csinált, szerintem érzi a szülést, vagy, hogy nem leszek itt pár napig, vagy hogy hozok haza valakit, ............. hát nem tudom, de sztem 1 hétig tud itthon lenni apa utánna egyedül leszek 2 manóval, már látom, hogy Zorka üvölt és tépi a gatyóm, hogy neeeeeee, a pici visít, mert éhes és én meg visítok és kiugrom az ablakon (még jó, hogy földszínt) :)

Boni sajnálom a kocsit, ez tényleg elkeserítő.

Zsófi, neked fel a fejjel a következő babó marad veletek és ezt a mostani angyalkátok felügyeli majd.

Dorcának megy a drukk!

A beteg babóknak meg a gyógypuszik.

ennyi jutott eszembe most, remélem még majd jövök, ma még nem szülnék, mert a szülőszoba tele.

Ja és nevünk még mindíg nincs. :(

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus majd ha kibújik a pici fiad, akkor úgyis érezni fogjátok a nevet mindketten :lol:

én addig aggódtam, hogy a ZSigmond jó választás e, aztán amint megláttam már nem volt egy csepp kétely sem.. :lol: mert ő annyira ZSigmond.. :lol:
Vendég

az Auchanben ez a háőrom könyv 1700ft helyett 790ft/db

nagyon megéri!

Kép Kép
Kép
Vendég

Na, én jól elkiabáltam a dolgot.
Levi alig 2 órácskát volt fenn ma eddig, alig akar enni és 38,3 levonás után. Szegény dől jobbra-balra, anyucis, még nagypapa sem jó, pedig nagy spanok.

Most megint alszik. Vicces lesz így egyedül az egész este, éjjel, holnap meg sztrájk ellenére el kell jutnom a kútvölgyibe, ami azt jelenti, hogy, kb. 5-fél6 körül kellene kelni és még összepakolás, Levi felébresztés, át anyóshoz és utána be a hatalmas dugóba végig Budán.
Picit tartok tőle, főleg, hogy utálom Levit betegen lepasszolni, de már tovább nem húzhatom a vizsgálatokat, a felére még decemberben kellett volna mennem.... :?

Azért remélem csak fogacskák!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Gyors futtában bejelentkezem! :)
Mindenkinek BUÉK! :)

Cukik a képek és a babók! A karácsonyi képek főleg édesek!! :)

Hajrá a kismamiknak, jó egészséget és lassacskán jó szülést!
Betegeskedőknek jobbulást! Fogzóknak sok fogacskát! :)

Nálunk minden oké. Dolgozom napi 8 órában, Manócska bölcsiben, hatalmas szerencsém van, hogy ilyen tündér és ilyen könnyedén viselte az átállást!

Nekünk megvan 16 fogunk, de ennek ellenére sem alszunk éjjelente. Ez van, nem tudni mitől, a dokinak sincs ötlete. Velünk együtt úgyahogy alszik, egyedül sokszor felsír. Azt mondják majd kinövi, remélem így lesz!

Amúgy hatalmas dumagép, már összefűzi a szavakat, megérteti magát.

Nagyjából ennyit rólunk. Képeket csak a picasára van időm tenni.

Fogalmam sincs mikor tudok ismét jönni, ezért egy időre minden jót kívánok Nektek! Igyekszem ismét csatlakozni Hozzátok!

Szép napot, hetet, hónapot Mindenkinek!! :)

k.a.t.i.c.a

Szia Katica!! Boldog másfél évet Pistikének előre is!!! Örülök hogy jól vagytok, majd az alvás is megoldódik biztosan :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Mara Lauranak is hoemelkedese lett - remelem csak a fogak, bar nekunk mar 16 fog kint van, de ettol fuggetlenul elegge nyaladzik.

Boni, ha addigra Laura rendben lesz, akkor mi is szivesen csatlakozunk kedden - hany ora korul gondoltad?

Sziszka, mikor jottok? Ha van kedvetek, nalunk is lehet egy tali - eleg nagy a szoba, igy elferunk kenyelmesen.

Holnap megyek dokihoz, remelem minden rendben lesz.

Dia, jok lettek a kepek - elkuldod majd oket?

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, szorítunk holnapra, de biztos minden rendben lesz :)

Nekem megvolt ma az uh, és minden oké... Be is fordult már Peti fejjel lefelé végre, remélem így is marad végig :D Új képem az nincs, de még mindig fiú, úgyhogy mostmár nagyon meglepne, ha mégis lányt szülnék :wink:

Betegek gyógyuljanak meg gyorsan!!

Sziszka, nem semmi hogy tegnap ilyen sokáig vendégeitek voltak... És azért tudtál aludni utána még valamennyit?

yuyu79

Nagyon jók a tegnapi és mai képek is, mindenkiről!! :)

yuyu79

Sziasztok!

Vera, a sztrájk miatt totál kiszámíthatatlan, mikor érünk el a különböző célállomásokhoz, így sztem ha megbeszélnénk vmit, kétesélyes a dolog, hogy nem kéne álldogálnod vhol. Azt meg nem szeretném. Mi lenne, ha Bonihoz hoznám majd a cuccot?

Lányok, ugye holnap uh, vérvétel, ekg, minden nyavalya van, és ott vagyok a Moszkva tér közelében, de mivel Levi nyüszis, nem szeretnék sokáig ténferegni. Sztetek hova lenne érdemes inkább mennem bandázsért, a christina modába a Margit körútra, vagy a Lövőház utcai 2in1-ba????Az utóbbit nem ismerem azért kérdem, melyik jobb, ár-érték kategóriába? Mert ha már ott vagyok, lehet, hogy vennék egy gatyót is, a mostaniak még túl nagyok (kismama gatyák) de a rendesek már kezdenek szűkössé válni....hm????
Ja és a másik, hátha vki ismeri mindkettő kínálatát, nekem minél szélesebb bandázs kéne, szóval olyan ami feljön majdnem cici alá, vagy legalábbis megközelíti.

köszike

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Julcsi, szuperek a képek, én is most akarom majd feltölteni, de jó lenne, ha átküldenéd, mert vannak pillanatok, ami neked jobban sikerült :)

Mazska, még nem tudok pontos napot, de ahogy meglesz rögtön megírom, nekem mindegy hol találkozunk, csak találkozzunk :) Mi járunk mindenhova Málnussal, ez az influlenza járvány nekem továbbra is sántít....
Ha úgy alakul, hogy kedden jövünk, akkor szívesen csatlakozunk Boniékhoz is!

Zsófi, köszi, hogy felajánlottad a képeket, de Csandi megelőzött, és mindent átküldött, ezúton is köszönöm neki!

Boni, örülök az új gépnek, legalább valami jó is van, és nagyon édesek Zsigiről a képek!

Betegeskedőknek jobbulást!

Ritus neked kitartás, mostanában Málnus is kicsit nyűgösebb, ezer oka lehet, reméljük, hogy nem a kistesó! Örülök, hogy jól vagytok!

Katica, rólatok is jó hallani! Szerintem Pistike és Málnus alvása hasonló lesz. Nekünk ha jó éjszakánk van, akkor kettő körül, és 6 körül kel, szopizik és alszik tovább.

Kata, nekem is rosszul esett, amikor színházban voltunk, órákig ott hagytuk anyósnál, és amikor megjöttünk, igazából nem is érdekelte...ilyenek az anyák :D

Biztos sok mindent akartam még, de kicsit fáradt vagyok a tegnapi naptól...Lackó megfürdette Málnust, és altatás közben kidőlt, előbb mint a gyerek :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Aproo!Tökéletes a Bonis megoldás itt a környéken semmien bkv nem jár.Én anno a margit körúton vettem szinte minden kismama ruhámat.Sokkal megfizethetőbb és hordhatobb ruhái vannak mint 2in1 nak.Bandázsukat nem ismerem nekem C&a s volt
vera
l.veronika

nos, akkor jó Bonizást keddre mindenkinek!nálunk az nagyinap és mostmeg kiváltképpen mert szülinapja is lesz.
bocsi Boni, hogy fölvetettem másik helyszínt csak magunkból indultam ki,lévén nekünk is 54m2 adatik (egyelőre) és 3gyerek meg 3felnött már meg is tölti a teret.meg gondoltam mostanság van elég bajod, nem még 8-10családot vendégül látni, de ne haragudj, hogy magamból indultam ki és alábecsültem a képességeidet.
szisz, én azért továbbra is szeretnék veletek találkozni úgy egyébként is , de ezt tudod te is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.14 21:45-kor.
Vendég

Csandi, ha ez kicsit vigasztal, akkor Lackó szerint a kedd még kicsit korai, inkább a hét második fele a valószínű, szóval még semmi sem biztos, ahogy tudom mindenképpen megírom! :wink:

<
sziszka78
Tolna

Persze, átküldöm Neked majd a képeket! Jó éjt!!

yuyu79

ma egy iszonyatos napon vagyok túl el is fáradtam megyek aludni, ilyen is rég volt már velem. Áron kiborzasztott, 8kor kelt meg előtte a hajnalik, délután csak 1órás alvás , egész nap rajtam velem . Nem vagyok én ehhez szokva, persze jól esett ennyit bújni de már elfáradtam. Andimék átjöttek megmentőnek Zsófikával, jókat rötyögtünk. Áron úgy hívja Zsófikát hogy Puci :D
Nem akarja nevén szólítani hát ennyi.

Talis képen nagyon jók , Eni göndi fürtjei zabálni valók, Julcsi nagyon csini vagy, Virágnak is óriás haja van már, Mikuna nagyon vagány a bodyja, Lilihercegnő sokat változott( Ági rég nem jött felénk) na és dícséret ezen kívül mindenkinek akik még nem említettem.

Katica és Ritus jó volt hallani rólatok!

Aproo brendonos bandázs az széles!

jó éjt mindenkinek nyugodt éjszakát!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó éjt Nektek, én is elteszem magam.
Mecsi, csatlakozom, Levi szegény annyira elesett volt ma, délután végig cipelni kellett vagy az ölemben ült. Ilyet még nem is csinált soha, hogy közel egy órát csücsüljön egy helyben...
Bandázs szuper ötlet, van is kupon akció sötét barna színben sztem ez lesz a nyerő, ha kapok valahol újságot holnap útközben.
Gatyó meg majd később talán.

Sziszka, ezek a harisnyák totál édesek. Majd kérek tippet, ha esetleg kiscsajunk lenne, mert odáig vagyok! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csandi no problemo nem vettem magamra :wink: :lol: jó nagymamzizást! sajnálom,hogy nem találkozunk :( de megyünk mi még arra :)

Vera, Snicky ti akkor ha jól értettem reggelre gondoltatok? ugye? már ha párotok hoz autóval munkába menet :roll: :lol:

Málnus és Eni annyira szépek
:lol: és Julcsi a pocakod is csudiszép! többi kismama nem dob pociképet?

:wink:

Mindenkit szeretettel várunk. :lol:
Vendég

Boni!
Nekünk jó egész nap akkor megyünk mikor neked jó! :D :D (csak ne legyen sztrájk)
Jó éjt!!
l.veronika

Sziasztok!

Zsiga általában fél 12től alszik általában 13.30ig van hogy1 4ig

ha reggel jönnétek gondolom mindenki 9-10között érkezne,,így kevés idő lenne ..

esetleg ki tudom tolni játék hevében 13 ig lefekvést
:roll:

vagy délután 14től ...

kinél hogy alszanak gyerekek? úgy talán könnyebben :lol:
Vendég

Kép

jó a gép.,csak kártyát kell venni bele..mert a miénket nem fogadja el :twisted: no és tokot mert az nem érkezett meg :roll:
Vendég

Boni!
Nálunk 12-13 óra körül van alvás.Ha Tamással megyünk reggel akkor kb.9 fele vagyunk ott és akkor hazafele a buszon bealszik.Vagy alvás után 3-4 felé érünk oda :D
l.veronika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?