Hé csajok, nemááááá.

Amúgy ha higgadt fejjel visszaolvassátok a szópárbajt, szerintem mindketten vagány, vicces hozzászólásokat közöltek, senkinek semmi oka megsértődni.M eg ha jól látom, már túl is vagyunk ezen. Mindenki érzékenyebb, én pld. tiszta sírós lettem az utóbbi napokban.
Mondja tegnap a párom a híradó alatt, hogy milyen lehet annak a szegény nyíregyházi picinek, épp hogy világra jött és elvesztette az anyukáját. Hát nekem megeredt a könnyem ezerrel.
Lara: az újraélesztős tanfolyamot elcsesztem. Kaktinak volt igaza, jövő héten lesz. Így jár, aki nem írja fel magának, hanem az emlékeire hagyatkozik. Kakti, Ti jöttök jövő héten?
Zsizell: a TENA M-s bugyi combtőnél nekem is bevág. Gond egy szál se, majd kicsit elmetszem. A bugyi+betét kombinációból ezért már az L-s méretűt vettem. Mondjuk röhej, mert terhesség előtt 36-os bugyikat hordtam. Vagy mi lettünk iszonyú nagyok, vagy szar a méretezés.
Voltam DM-ben és az eladó csaj felhívta a figyelmemet rá, hogy van valami babaklub féléjük. A lényeg az, hogy ki kell tölteni egy adatlapot, meg bemutatni a baba születési anyakönyvi kivonatát és akkor adnak egy csomagot termékmintákkal meg kuponokkal illetve csomó akciójuk is van. Lehet, hogy csak marketingfogás, de szerintem nem veszíthetünk vele, érdemes lenne kipróbálni.
Úgy irigyellek Titeket, hogy ilyen sokat tudtok hozzászólni én most is pörgök, mint a búgócsiga, napi egyszer jutok netközelbe. Ma voltam dokinál, Hanna végre megmutatta a nuniját. És visszafordult, ismét lefelé van a fejecskéjre. Lehet, hogy az Avatar mégis jót tett, mozgásra inspirálta. Doki 2500-2700 g-ra tippelte, más eredményt nem mondott. Két hét múlva megyünk az Istenhegyire, majd ott megmondják pontosan. Én 3450-re tippelek, 52 cm-rel.
Holnap meg megyek védőnőhöz, meglesz az első NST.