Elmentem az egészség állomásra...elöször tanakodtunk, hogy levegyék vagy ne vegyék le a kenetet...mivel ma reggel használtam külsöleg a Canestent.
Mondom ha belsöleg vesztek kenetet akkor annyit egy külsö krém nem változtat az eredményen nem...?
Hmmm Finnesen megvitattuk kb. 10 percen keresztül és miután öten rágtuk a témát arra az elhatározásra jutottak, hogy ma leveszik, de holnap fel kell hívnom a védönöt aki csak 12-13 óra között veszi fel a telfont...
Addig viszont bárhogy éget is nem használhatok semmit se kint se bent....
Mert meg kell tudni mi tenyészik ki
No mindegy....
Addig is tovább folytatom a cukor mentes és fehérjedús étrendet....
Egyébként mondták, hogy várni kell pár napot az abbahagyás után mert nem azonnal fejti ki hatását a csoda tojás.
Bibocska,
Van ezeknek itt minden mint a jó boltban:) Van oralisan szedhetö tejsav tabi...olyan is amit fel lehet dugni...
Fokhagyma után az elsö trimesterben barnáztam úgyhogy nem merem enni, pedig nagyon szeretem
Ami amúgy is mindíg alacsony
Lányok,
En egy szörös fajta vagyok, annyira, hogy a kopasz újszülött növérem után anyukám visszaküldött a növérel mikor kivittek szoptatni, mert szerinte olyan szörös voltam mint egy majom
Kérdés az, hogy ti hogy oldjátok meg a comb szörtelenítést, mert én most nem akarok krémet használni...tele van vegyszerrel...szerintem, de lassan a Neandervölgyire hasonlítok és nagyon szégyenlem....