Kispocok:neked szerettem volna mar irni,hogy nagyon szepen "felszaporitottad"a tejcsit!!!Es hogy meg ennyit tudsz eltenni

sajna en nem tudok mar lefejni semennyit sem

,mindet kiszivja Hangi.
Boldog 6.honapot!!!Kajakat meg mi nem kezdtuk el,egyedul a pepet kapta eddig,meg varok picit,szerintem nem baj ha Nimrod meg nem igazan eszik szinte semmit....van tejed rengeteg,aztan majd raerez szepen lassan!
Koszi a drukkot!Remelem mar egyre jobb lesz!
Hol is bulizhattunk mi anno talan egyutt is
Nyuszi:baratkozas

alvas:hurra!!!
Gabi:remelem mar talan mostanra hat a gyogyi,es nem verzel annyira.En is megijedtem az elozo honapban,annyira durvan eros volt,de szerencsere 5 nap alatt tul lettem rajta.Most megint megvan,erosen

.....
Jo lenne ha elkerulhetned a mutetet!
Ja:multkor irtad,hogy a fiacskadnak bejott ez a suli,orolok neki!
Orsi:"Nekünk is mondták már eszem ágában sincs."-ezt nem ertem...mire irtad
Cicista gyerekeink vannak

,de orulok hogy most mar seta kozben is alszik majd Hangi...az azert nagyon szuper!Ma te voltal az eszembe,es az a babakocsis kep,amit egyszer feltettel,es hogy ti sokat setaltok
Orulok hogy meglett par irata anyudnak!
Es erezzetek majd jol magatokat Esztergomban!!!
Ebredesek:most lehet megint egy novekedesi ugras igy 6 honap korul,talan tejszaporitas celjabol ebred megint Odett
Merinon:meglestem multkor Mira kepeit,amiket belinkeltel!Olyan edes mosolya van,es csuda bogar szemei...en meg mindig amulok hogy mennyire egyformak Kataval
Dodi:mazlistak vagytok az alvassal,de talan behozzuk a lemaradasunkat mi is...mar csak 5 perc kb.az altatas

...es alszik egy hosszabbat is.Bar felve irom le,nehogy elkiabaljam.....
Elutes-helyesiras:na neked is sikerult fejtorest okoznod
Bond:csunya menyasszony:

gondolkodtam,es keresni akartam a neten,mert tudom hogy talakoztam anno par erdekesseggel,mikor keresgeltem ezt-azt az eskuvonkel kapcsolatban,de latom,Dodi beelozott,mig setaltunk....
Miert???
Ja es utolagosan is gratula Huginak a negykezlabazashoz,es beszaras volt a "Mano a dobozban,buntiben" c.kep!!!
Katy:Hangi meg nem ul magatol,de segitseggel nagyon stabilan megtartja mar magat,ezert mar lehet rovid ideig gyakorolnia...en nem eroltetem,o szeretne,es semmi akadalyat nem talaltak...
Hangi eddig nem ult sehol,sem etetoszekben,sem hordozoban,autosulesben,sehol...4 napja probaltuk ki az etetoszeket is,es a nover is mondta hogy siman lehet igy mar.
A furcsit mostanaban igy kezdjuk,ez 2-3 perc max.mig pacsak picit,aztan elfektetem,de megkapaszkodik az oldalaban magatol
Meg nem hasznaltam fel fagyasztott tejet
Boo:nalunk is kijott az elejen az uvegbol a cumo 1x,mikor meg elfogadta...de rajottem...van egy kis butyok a cumin,es az uveg ratekerojen egy vagat...ha az nem esett egybe,akkor kijott a cucc

mondjuk mi chicco uveget hasznaltunk...
Tegnap en is egy 7.honapban levo ismerosomnel voltam....ilyenkor ugy szeretnek meg egy kistesot Hanginak,de aztan "visszaterek"a valosagba...eloszor birkozzak meg Hangival,aztan majd meglatjuk...
Kezdem a lelazulast
Gurulas:hurra,es most mar aztan szigoruan figyelni,hova teheto le Zsiri!Nekunk is koran kellett mar odafigyelni erre a lerakasra,de mar ez sem jon be,hogy merolegesen csikban....elkotorja magat siman!Es mar a foldon is hipp-hopp helyetvaltoztat
Kilogo testreszek:
Fogacskakhoz meg nem is gratulaltam!!!
Dodi:huuu wazzeg

ez aztan brutal!!!
Kezdek vegre belejonni ujra a megfelelo taplalkozasba,es nem kivanok mast vegre...azt hittem nehezebb lesz elhagyni a kenyeret,bar en regen nem ettem szinte soha....most ujra salatakat ragcsalok,garnelaval,ma pisztrangot vacsiztam.....jo lenne visszarazodni....a reggelimben(delben

) azert szerepel barna kenyer piritos formajaban,kis avokadoval,vagy sonkaval,fetaval....
Talan ha el tudok kezdeni bicozni is,akkor a sulyom is vegre valtozik.....
Na lepek,lassan furcsi kovetkezik!