Na, az alvásnak ma éjszaka lőttek.

Kellett nekem vagánykodni, hogy milyen jó az alvókám. Fél három óta fenn vagyok, mostanra lett elegem az ide-oda forgolódásból az ágyban. Ekkora hassal ez már mutatványszámba megy.
Lépek be a topikba, félálomban, nézem, nini, új hozzászóló. (ugye mindig látszik, ki volt az utolsó.) Hát amilyen holdkóros vagyok, nem esett le

Jó a fotó Nóri!
Ha már egyszer nem alszom, hát gyártok magamnak problémát. Most épp a szülés utáni itthonléten gondolkodom, menni fog-e gördülékenyen. Ti ilyet nem szoktatok? Félálomban, kialvatlaunul mindig hülyeségeken jár az eszem. Amin persze nappal, ép ésszel simán túllépek. Ááááááááááá
Hát Eperkétől nem térnek vissza a szép álmaim, az biztos. Ok, hogy annak a gyereknek ki kell valahol jönni, de basszus, tök nagy az a fej. El sem tudom képzelni, hogy ekkorára fogok tágulni. Na az meg tuti, hogy Apa nem nézheti. Ha én pasi lennék, nem hiszem, hogy egy ilyen premierplanos élmény után vadul ráugranák a páromra.
Nóri, állítólag 10 cm-es fejátmérőig megy a gátvédelem. Szóval kenegesd magad nyugodtan, van még fél centid
Lehet, hogy nekiállok csinálni egy rakott krumplit. Sosem főztem még éjjel, egyszer ezt is el kell kezdeni.