A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Anna Kép
Cattel Kép minden rendben, csak most költöztek át az új lakásba, és ott még nincs net. A két lurkó miatt meg már nem igazán tud mozogni, mert sokat keményedik a pocija. Már a 34. hétben vannak, és minden a legnagyobb rendben van.
Drukkolok a dokihoz!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AdriKép
nagyon sajnálom

ZsuKép
ez egyre izgibb

OrsiKép
Cat-et üdvözlöm, kitartást neki, meg természtesen Nektek is.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Adri,

ne búslakodj inkább örülj annak, hogy a szabadságotok Horvátországban pont jó időben lesz és a pároddal csak egymásra tudtok majd koncentrálni. És persze a picire aki lehet , hogy pont ott fogan majd meg.
bandy

Adri, én is pont azt akartam írni, amit Bandy. A nagymamim szerint a sós víz jót tesz. Meg a pihenés. Kép A többi pedig csak rajtatok múlik. Reméljük. Kép

Zsu, ne aggódj, minden rendben lesz. Gondolj csak arra, hogy amelyik baba ott akar maradni, az marad mindenáron, azon te már úgysem tudsz változtatni. Amelyik pedig nem, az biztosan inkább az angyalokhoz megy. De aki marad, az kitart! Kép Kép Kép A szervezeted pont úgy lett kitalálva, hogy segítse a kitartásban! Na ezt jól megaszontam Kép

Puszika
Noémi
Vendég

Zsu
Nagyon drukkolok neked! Biztos kapaszkodnak rendesen a babók! Próbálj meg nem idegeskedni. Mondom persze én, aki szintén idegeskedett az elmúlt napokban. De kettőnkből az egyik biztos szerencsével jár! (Azaz TE!)

Bandy, Noémi
Én is azt remélem, hogy talán Horvátország, a romantikus tengerpart, holdfény, stb. majd meghozza a kívánt eredményt.
Igazából nem tudom, hogy a jövő hónap lehet-e sikeres. Nem tudom olvastátok-e az első levelem, abban írtam, hogy áprilisban volt egy méhen kívüli terhességem, és kivették a baloldali petevezetékem. Szóval nálunk csak minden második hónap lehet nyerő. De igazán nem tudni, hogy melyik hónap a bal, és melyik a jobb oldalé.
Reméljük a következő lesz a jobb!

Adri
adri77

Adri, én hiszek a csodákban. Miért ne lehetne minden hónap nyerő? Kép
Kívánom, hogy a mostani legyen majd neked az.
(És egy kicsit nekem is Kép )

Zsu, megy a drukk neked! Kép Kép Kép Kép Kép

Jó hétvégét, én csak majd hétfőn jelentkezem.

Sziasztok!

Noémi
Vendég

Adri
Fel a fejjel, én is már megtanultam tőletek, hogy nem szabad nagyon elkenődni. Pont jókor mentek nyaralni.
szilvi26

Adri!
Miből gondolod azt,hogy egyszer ezen az oldalon másik hónapban meg a másik oldalon van peteérés.Nekem 3 hónapig mindig csak bal oldalon volt aztán jobb és az utóbbiak is bal oldalon.Semmi sem igazolja azt hogy váltakozva működnének,szerintem legalább is.Mindent bele tuti sikerülni fog,mert én illetve itt mindenki nagyon szurkol nektek!Kép
és persze mindenki mindenkinek!Kép
Vendég

Sziasztok! Kép

Vikimi Kép

Szuper ez a szemléltető ábra!!! Kép Kép

Képzeljétek, ma voltunk az első megbeszélésen a Kaáliban! Persze még semmi nem derült ki, és meg kell csináltatni hatszáz vizsgálatot, de valamikor nem is olyan sokára, valami ilyesmit fogok látni élőben egy petricsészében! Csak nehogy ez jusson eszembe, mert akkor nevetni fogok! Kép Kép Kép

Jó hétvégét mindenkinek

Milena
milena

Szia Adri!

Rosszúl tudod,hogy csak minden második hónapban van peteérésed!!!Kép Olvastam és hallottam is, hogy abban az esetben amikor az egyik petefészek nincs meg, akkor a másik átveszi a szerepét!! Szóval mindent bele!Kép

Mindenkinek szorítok, Gigi

KépKép
gigi28

Milena!
Remélem tényleg eszedbe jutt ez az ábra és felvidít,ha kell.Nekem is tetszik.
Milyen vizsgálatokat kell elvégezni?
viki
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Fel oraja kiserletezem,hogy sikeruljon feltolteni ezt a kepet-es vegre sikerultKép

Hany csikot lattok?KépAzt hiszem,megtortent a CSODA!!!Es en nagyon felek!!!!!!!!Nagyon feltem Ot!!Ez a teszt a 28. napon keszult,de mar a 26. napi is + lett,csak halvanyabban.A mai a 31. nap,hetfon kell mennem dokihoz.Szerintetek,ha minden rendben,latszodik mar vmi??Ha jol szamolom,akkor lesz 4hetes es 4 napos.(utolso menzi aug 5).

Gondoljatok ram!!!!!!!!Nagyon FEELEEEK!!!!!!

Puszi
Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Na,itt a kep:Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, de sajnos a "megint megjött" érzést nagyon ismerem. Perpillanat kilógok a sorból, mert most azt várom, hogy megjöjjön, mert augusztus elején volt egy vetélésem.
Csatlakozhatok?

Bkriszta! Gratulálok!!!! Kép))
valucky

Szia Valucky!

Koszonom szepen a gratulaciotKép

Sajnalom a Veled tortenteketKép.Nekem jun-ban volt miss ab.-om a 9.hetenKépEzert most a vilag legboldogabb embere vagyok,de folyamatosan azon agyalok,hogy mindennek rendben kell lennie,mert meg egyszer nem hiszem,hogy elviselnem...

Meg tudtak mondani,hogy miert tortent?Nekem miss ab utan a 31. napra jott meg.

Puszi
Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Ez szuper! Gratula a két csíkodhoz! Az UH-n max. hatodik hétben láthattok valamit, de jeleit már láthatja a doki. Kép

Valucky!

Üdv a klubban! Ne maradj sokáig! Sajnálom a történteket. Mennyit kell várnotok?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

KoszonomKépSejtettem,hogy Uh-n nem fogok sokat latniKépMajusban 5het+1naposan voltam eloszor,akkor petezsakot mar lattunk.Most a legnagyobb felelmem,hogy nehogy mehen kivul legyen Prucsok...
BIZZ A BABAIDBAN!!!!!!!!!Nagyon szoritok,hogy megkapaszkodjanak!!!!Dehat ugyis tudom,hogy ok mar megkapaszkodtakKépMikor kell tesztelned?

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Köszönöm a szíves fogadtatást. Kép
Az én esetem elég bonyolult. 4 éve volt egy vetélésem a 12. héten. Azt nem tudták megmondani, hogy miért történt. Aztán 6+15 hónap várakozás, hormonkezelések és HSG után beköltözött a pocakomba a kisfiam, aki most 1,5 éves. Ez a baba a 6. ciklusban fogant, és 7 hetesen hagyott itt minket. Vsz nem tudott rendesen megkapaszkodni, és nem is fejlődött. Sajnos szabálytalan alakú a méhem, így vsz rossz helyen akart megkapaszkodni. Ha most megjön, akkor utána már próbálkozhatunk, mert úgysem leszek olyan könnyen babás...

Valucky
valucky

Kriszta, Neked miért volt missed abort? És ne aggódj, most biztos minden rendben lesz!

Ne haragudjatok, de nem nagyon tudok visszaolvasgatni, mert a lurkó mellett elég nehéz. ;)
valucky

Valucky!

Gratulalok a kisfiadhoz!!KépHogy hivjak?Tegyel fel Rola fotot!
Nem semmi,min mentel keresztulKépDe a pici fiu gondolom "karpotol".

Hogy miert volt miss. ab-om,nem tudtak megmondani.A 7. hetig minden tokeletes volt,dobogott a szive,fejlodott, vervetel-vizelet is tokeletes,aztan mikor 2 hetre ra mentem,mar alig talalta meg a doki a babot,mert visszafejlodottKépKépKépMasnap elkezdtem pecsetelni,korhaz,UH-a baba felszivodottKépVolt szovettan,de mivel baba "mar nem volt"(szornyu ezt igy leirni),csak azt tudtak megmondani,hogy genetikai betegsegre utalo jelet nem talaltak.

Juniusban mutottek,julius kozepetol probalkozhatunk,es augusztusban bekoltozott a kis "Prucsok"KépKépKépEzert mondom,hogy CSODA,mert almaimban sem mertem remelni,hogy ilyen gyorsan sikerul.Remelem minden a legnagyobb rendben lesz!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!
Adri
Csatlakozom hozzád, bár tegnap reggel 37,1 volt a hőm és tele voltam reménnyel, ma már barnázgatok, úgyhogy "ma megint megjött"! Már kevésbé vagyok letörve, mint előző hónapban. Próbálom úgy felfogni, hogy még kb. 13 nap és újra itt a lehetőség.
Amúgy mire utal, ha úgy jön meg a menzim, hogy előtte barnázgatok?

KrisztaKép
Gratulálok a csíkokhoz!!!!!
szilvi26

Kriszta!

Nyugi! Biztos nem lesz semmi baj! A Csodák és Prücskök nagyon jól tudnak kapaszkodni!Kép
Én hivatalosan kedden tesztelek de már eldöntöttem hogy hétfőn reggel csinálok egyet, az előző lombiknál is kimutatta egy nappal korábban mintahogy a Kaáliban mondták. Csalok egy kicsit. Egy kicsit most megint pesszimistább vagyok de már csak két nap van hátra és minden kiderül.

Szilvi!

KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon sajnálom! Most mondjam azt hogy új hónap új remények? Gondolom ezt már hallottad. A nagykönyv szerinta barnázgatás a progiszinted elégtelenségére utalhat. Én is barnázgatok mensi előtt , de a hormoneredményeim tökéletesek. Érdekes!

Kitartást, reményt, és sok sok mosolygós babát kívánok mindenkinek! De mindenek előtt olyan szép két csíkos tesztet mint a fentebbi képen látható!(Ugye Kriszta?Kép)

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Szilvi!
Koszonom a gratulaciot!!Meg nem nagyon merem elhinni...
Nagyon sajnalom,hogy megjottKépKépDe nagyon jo,hogy ilyen pozitivan allsz a dolgokhozKépKépKépSzoritok am nagyon!!

ZSu!
Probalok nyugodt lenniKépNagyon jol esik a biztatasotok!!Kerlek-kerlek ne legyel pesszimista!!!!!!!!!!!!!A babak megkapaszkodtak,higgyj benne!!!KépHuha,akkor nagyon varom a hetfo reggelt!!!!!!!!
2 nap hamar eltelikKépBar tudom,ilyenkor csigalassussaggal telik minden egyes masodperc...

Felolvastam az elobb a paromnak az utolso 2 sorodatKépKépNagyon tetszett neki is!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!
Sok sok szerencsét nektek és nagyon jó egészséget kívánok!Én is szeretnék már kétcsíkosat.

Zsu!
Én tudom,hogy a babóid erősen kapaszkodnak,hétfőn tuti kétcsíkosan írsz nekünk!

Lányok!
Vannak már valamilyen terhességi tüneteitek?
Vendég

Vikimi!

Nekem már annyiféle tünetem van hogy már nem is hiszek nekik. Kép Ég a gyomrom, szédülök, néha hányingerem van, szurkálok alul, fáj a cicim kegyetlenül! Ebben az a szép hogy ezek mind lehetnek a gyógyszertől is!Kép Vicces! Elvileg ilyenkor még nagyon nem is éreznek semmit a kismamák. Az előző "terhességemnél" ugyanilyen tüneteim voltak, (ezért nem gondolom hogy bemagyarázom) de akkor is hasonló jellegű gyógyszereket szedtem. Sosem fogom meg tudni hogy az akkor a gyógyszertől volt vagy a babótól.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Viki!

KoszonomKépNAGYON SZORITOK NEKED IS!!!!!!!!

En "sejtettem", hogy baba van a pocimban,mert minden ugyanugy zajlik,mint majusban.
-Szagerzekeny lettem,de valami hihetetlen modon!--Surubben pisilek.
-Az alhasam folyamatosan fajdogal.Azt mondjak ez jo,mert hogy nyulik a mehszalag,de pont ma olvastam,hogy a mehen kivulinek is ez az egyik jele...allandoan parazok valaminKép
-A melleim nagyon erzekenyek,de az csak 1-2 napja
-Folyamatosan aludnek

Tunetek vannak szep szammal,de nagyon felek,mert a dokim a multkor is "hianyolta" a hanyingert.Nagyon ritkan van hanyingerem,de akkor sem hanyok.Azt mondjak,a hanyinger annak a jele,hogy fejlodik a baba...hat nagyon bizom benne,hogy az en Prucskom hanyinger nelkul is szepen fejlodik!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zsu!Kép

Ugy latom,hasonloak a tuneteinkKépKépKépKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta Kép Gr....!
Vigyázz magatokra, ne izgulj, nem lesz semmi baj.
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép

Koszonom,probalok nem izgulni,talan megnyugszok,ha majd latom UH-nKép
Ha lanyom lesz,Anna leszKépKépKépKb 10 eves koromtol ez a kedvenc nevemKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok,

hű, micsoda forgalom van itt! Kép

Viki Kép

én most parkolópályán vagyok, és várom, hogy megjöjjön (...!), és akkor a harmadik napon megyek vérvételre, erre előbb kell szereznem beutalót a régi nőgyógyászomtól, plusz igazolást a HSG-ről.
De mivel a kórházban kábé egy hónap, míg elkészül a hormoneredmény, lehet, hogy mégis a Kaáliban csináltatom (12E Ft), viszont akkor a másik vérvételt (HIV satöbbi) valahol máshol csináltatom,miután szerzek beutalót a háziorvosomtól... la-la-la-la - kicsit már elszoktam ettől az egésztől a szép nyári szünet után!
Láttam, hogy Te is a ciklusod második felében vagy - Nálatok mi a módszer jelenleg?

Valucky Kép

Én is üdvözöllek, remélem, nemsokára ismét bekopogtat hozzád a Csoda, ha már egyszer sikerült!

Zsuzsa, Kriszta Kép

Kitartás! Várjuk a jó híreket, és követünk Benneteket!

Milena
milena

Sziasztok LányokKép
Éreztem, hogy be kell kukkantanomKépKép
KrisztaKép
ÉN is gratulálok és vigyázz MagatokraKép Beszélgess Manócskával sokat és pozitivan tessék gondolkodniKép
ValuckyKép
Én is üdvözöllekKép
MIlenaKép
Kitartást kivánok NektekKépNekem a nőgyógyászom csinált hormonvizsgálatokat és mivel friss volt (előző ciklusból való)elfogadták a lombik elött, igy ezeket nem ismételtékKép
Drága ZsuKépKép
Már megint mi a túró van Veled??????KépKépKép Nem jutott krumpliföld????KépKépKép Nem depizünk hanem örömködünk és aggódunk, hogy úram Ég, mi lesz Velünk 8 hónap múlva????Felborul az életetek ebben biztos lehetsz!!!!KépKépKép
Teszek ide is egy képet, hogy lásd mire számithattokKépKépKép

Kép
Kép
doris

Doris!

Koszonom a gratulatKépBeszelgetni mindig szoktam Vele,ez magatol jott az elozo babanal is.
GYONYORUEK A BABAK!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

KrisztaKép
Akkor ne idegeskedj, bizz Benne/Bennük, hogy ügyesek és ezúttal nem lesz semmi gondKép Vitamint szedsz? A hormonjaid rendben vannak csak az Utrogestan miatt kérdezem. Ezt a 12. hétig szedtem a beültetés utánKépKöszi a dicséretetKép

Puszi:Doris
doris

Doris!

En tenyleg mindent megteszek,hogy ne idegeskedjek,szinte megkiserlem atprogramozni az agyamat-de nem megy...
Igen,szedem az Elevitet.Miss ab utan mondta a doki,hogy az elso + tesztnel kezdjem el szedni,ez hetfon voltKép (Angyalkanal is szedtem,megsem segitettKép )
Meg soha nem neztek nekem hormonszintet.Gondolom,az orvosom azert akarja szedetni velem,hogy nehogy keves legyen a sargatest.Remelem,hetfon felirja.Ugy hallottam,ha sargatestelegtelenseg van,akkor barnazgat a kismama-ez igy van minden esetben?Mert en nem barnazgattam.

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

KrisztiKép
Fogalmam sincs, hogy minden sárgatestelégtelenségnél barnázik e az ember, de ha barnázik az s.t.elégtelenség jele. Mielöbb kezd el szedni mert nem árthatsz vele. Boldog babavárást kivánok NektekKép

doris

Doris!

Hetfonel elobb nem tudom elkezdeni,akkor kell orvoshoz mennem.Ugye azert nem lesz keso??Ha felirja, 4het4naposan kezdem el,az jo?

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

KrisztaKép
Persze hogy jó, ne ijedj meg, ez csak egy ötlet volt de mivel Nálad nem volt korábban hormongond nem is lesz, nyugiKép

doris

Doris!

Ok-ok,nyugodt maradok.
Koszonom a sok-sok segitseget!!!KépKép

Jo ejt Neked es a Kismanoknak

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

KrisztaKép
hatalmas grtula és próbálj megnyugodni

SzilviKép
sajnálom

DorisKép
nagyon szépek a babák, már alig várom, hogy nekem is itt rosszalkodjon 1-2 apróság

MilenaKép
látom jó kedved van, csak igy tovább. Küldtem mailt csüt-kön, megkaptad?

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

KrisztaKép
Köszi, nekem nagyon jó lenne az éjszakám ha a Babák aludnának...KépKépKép No de pár hónap és megtudodKépKépKép Persze ez nem riogatás, lehet, hogy a Tiéd jó alvó lesz de aludj amig birszKép

AnitaKép
Köszi Neked isKép Meglátod ripsz-ropsz ott lesznek a babák aztán csak nosztalgiázva irogatunk majd ideKép

doris

Milena!
Nálunk jelenleg a várakozás van,szerdán kell megjönnie.Eddig duzzattak a melleim,de mára elmúlt a hőm 37.2,hasgörcs is múlik így teljes nyugalomban várom a menszeszt.
Nekem a hormonvizygálat egyes részei még aznap elkészültek,így lehet neked sem tartana addig.Remélem minden oké lesz és nem fog megjönni neked!

Viki
Vendég

Doris!

Nem vagyok depis csak az izgalomtól majd kiugrik a szívem! Tudod olyan mint amikor általános iskolában osztálykirándulásra mentünk és előtte való nap alig tudott aludni az ember. Hű de izgi! Kép
Csuda jópofa játszóteretek van! Én megígértem nekik ha megszületnek elviszem őket a Dunakanyarba nyaralni,horgolok nekik szép takarókat stb,stb.. Ezek után melyik gyerek nem szeretne megszületni!KépAzért köszönöm a szavaidat!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Jo reggelt mindenkinek!Kép

Anita!
Koszonom!KépHidd el,hamarosan bekoltozik vki/vkik a pocidbaKép

Doris!
Nem baj,hogy rossz alvok-legalabb nem hagyjak unatkozni AnyukajukatKépKépValld be,unalmas lenne az elet,ha mindig aludnanak,amikor aludniuk kelleneKép

Zsu!
Ne izgulj!!Tudom-tudom,momdani konnyu.De mar csak 1 nap es tesztelhetszKépKépIlyen ajanlatot tuti nem hagyna ki egy baba sem!!!Ugyhogy szerintem kezdj el horgolniKépKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Megint itt vagyok. Olvasgatlak Benneteket minden nap, és várok. Február óta. Most azonban lenne egy kérdésem. A dokim Bromociprtint írt fel, mert magas a prolaktinom. Nem volt semmi különös problémám, csak az hogy nem lettem terhes és inkább barnázok, mint vérzek. Mennyiségileg és minőségileg sem olyan, mint január előtt volt. Meg január óta nőttek a cicijeim. Aztán nyárra újra tudtam hordani a kisebb melltartóimat. Most vagyok a félidőben, két hét múlvára várom, hogy megjöjjön, de... a melleim megint beduzzadtak, fájnak és érzékenyek rettenetesen a bimbóim. Már 3 napja. Lehet ez a prolaktin miatt?

Remélem kapok választ a kérdésemre valakitől.

Mindenkinek küldöm a +++++++++++++++++++++++++ energiákat, a babásoknak sok pihenést, a várakozóknak kitartást kívánok!

Kriszta

mohácska

Hello lányok!

Hú, már nagyon régen írtam, talán nem is emlékeztek, de ez nem is baj. Természetesen mi is új ciklust kezdtünk 1 hete, nem is tudom miben reménykedhetnék, bár csodák már itt is történtek...

Zsu! Szívből szurkolok nektek, biztos minden rendben lesz!!! Ha jól emlékszem írtad, hogy a párod miatt lombikoztok. Neki milyen eredményei vannak? Csak mert nálunk is hasonló a helyzet.

Anna! Olyan izgi, ebben a hónapban már megtörténhet a csoda. Nagyon szurkolok! Aztán majd mesélj!!! Mi is voltunk a Dévainál. Mondta, hogy próbálkozhatunk akár 100 évig is... szóval vágjunk bele. Egyelőre az én defektjeimre nem mondott semmit. Úgy tűnik az abszolút gáz egyelőre a férjem eredményivel vannak. Aztán majd meglátjuk. Elkezdem a dolgokat: m.röntgen, labor, stb. Hát majd meglátjuk...

Milena! Tudom, hogy megígértem, hogy reagálok a könyvedre és nem is felejtettem el, csak sokáig külföldön voltam most és az új gépem pár napja van csak meg. Most kinyomtattam, hogy még egyszer elolvassam. Hát! Már jó vastag, igazi könyvanyag. Szóval majd írok ám! Ugyanakkor nagyon nagyon szurkolok nektek, ideje felrakni az i-re a pontot. Megérdemelnétek végre!!!!!

Gigi! Gondoltam ám rád, rátok is sokat! Hogy vagy? Mikor szülsz?

Kriszta! Hatalmas gratula!! Vigyázz magatokra!

Valucky! Irtad hogy szabálytalan alakú a méhed. Az milyen, mert nekem is kiderült, hogy osztott, úgymond szív alakú?

Mindenkinek puszi:

Enigma
enigma

Kriszta!
Én is szedem a bromocriptint,de nekem hányást idéz elő nem mellnövekedést.Nekem az utrotól nő a mellem egyik napról a másikra és a bőröm nem bírja ezt a megterhelést repedezik.
Nem tudom neked mitől lehet.Ha középidőben vagy lehet azért.Nem tudom.

Viki
Vendég

Enigma!

KoszonomKépSzoritok Neked!!Csodak vannak,HINNI KELL benne!!!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok
Kriszta szeretnék gratulálni neked a babához ,
én 5 hetes és 3 napos terhes vagyok Kép
Én is először a 4 héten voltam dokinál de akkor még csak a petezsákot láttaKép Tüneteid jók nekem is ilyenek csak annyi különbséggel hogy nekem állandó hányingerem vanKép Azt meg én még nem hallotam hogy akinek nincs hányingere nem fejlődik a baba!! Ez hülyedég mennyien vannak akik meg sem érzik hogy terhessekKép)Hétfőn mész dokihoz?
Drukkolok nagyon és ne izgulj mert a babó meg érzi ámKép)

Kép

Kép
edinka

Szia Edinka!Kép

Koszonom a gratulaciot,es en is SZIVBOL GRATULALOK NEKED A BABAHOZ!!!!!!!!!!KépKépAkkor mindossze 1 het van koztunkKépKépHogy ezed magad??Mikorra vagy kiirva?Ha minden igaz,en majus 12-t szamoltam.
Remelem tenyleg hulyeseg,hogy baj,ha nincs hanyinger...csak az en nogyogyaszomnak mindig ez volt az elso kerdese,hogy van-e hanyingerem??

Igen,hetfon du megyek dokihoz,mar alig varom,hogy lassam a petezsakot!!KépKépKép

Te mikor mesz legkozelebb dokihoz??

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

KrisztaKép

Én is gratulálok nekedKép

Szerintem is nagyon-nagy butaság az, hogy akinek nincs hányingere, annak nem fejlődik a babája.
Mi most vagyunk a 18.hétben, soha nem émelyegtem, nem volt hányingerem, hányás pedig végképp nem volt. Állandó ehetnékem se volt, sőt, bárcsak sose kellene enni. Szagérzékeny se voltam, pisilni se jártam gyakrabban, melleim se fájtak, érzékenyek se voltak, csupán jól megnőttekKép. Egyedül az álomkór jutott nekem az első pár hétben, de már azon is rég túl vagyunk.

Szóval szerintem azon végképp ne aggódj, hogy a hányinger kimaradt nekedKép

Móni
Monik

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?