A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Hűha, kezd izgi lenni a dolog:)

nekem nem folyt el a vizem egyiknél sem, mindegyikkel fájásokkal mentem be.
az elsőnél észre sem vettem hogy elfolyt a kórházban a beöntés után. a másodiknál négy ujjnyinál volt burokrepesztés.

Bea
én ittam a teát mindkettővel és nem nyíltam ki, 40+1-re és 40-re szültem őket.
kíváncsi leszek most hogy lesz.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

nem a baba. nem beszéltem eddig rola, mert nem akartam, hogy itt a babavárási örömeket elrontsam. ugy néz ki apukám haldoklik.

Edit

Kép
ézsóné

Oh, Te szegény Edit! :(
Ha bármiben tudunk segíteni, csak szólj!

Ahogy nézem, kezd beindulni a Baby-boom :) Izgis!
Bár én is úgy hallottam, hogy a nyákdugótól még akár egy hét is lehet, de az biztos, hogy a méhszáj már nyílik, és nem tartja már bent - azért csusszant ki. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Micsoda hírekre jövök!

Zarja: megy a drukk ezerrel!!!! Nagyon izgi.

Megyek gyorsan csinálom az ebédet, aztán majd benézek.

Reni: ezt ki fogom próbálni, nagyon egyszerűnek tűnik és finomnak.

Edit: nagyon sajnálom, hogy ebben az örömteli időszakban ilyen dolgokon kell keresztül mennetek. :(
Vendég

Anitaaa!!!! :lol: De még nem érzel semmit? Fájás vagy hasonlók?

Csajok mi a fene van ma? Front van?

Anita. Neked ki a kapcsolattartód?

Csajok ez már totál komoly.... Mindenki mentsen el legalább egy telószámot, hogy tudjunk értesíteni valakit, ha esemény van...

Uhhh, ezek az izgalmak nem tesznek nekem jót :lol: Csak viccelek... Hajrá csajok :lol: Lehet lassan át kell nevezni a topicot :shock:

Jah jut eszembe az előbb néztem és Editnek semmi elérhetősége nincs a tábliban :shock: De legalább Nóri száma megvan neki. :lol:

bellerreni
Eger

Anita!

Hurrá!
(nyákdugesz téma: épp leültem egy nagy tál kocsonyával az asztalhoz és közben olvastam a dolgot!!!! :lol: :lol: )

Edit!

Ez pocsék lehet! Sajnálom! Nekem 10évesen halt meg apu. Hát nem volt jó. Sőt!
Remélem azért még nem ennyire vészes a dolog! Nagy ölelés Nektek!
Vendég

Uhh Edit! Most olvasok vissza... Nagyon sajnálom. Ha bármiben tudok segíteni csak szólj. Igaz messze vagyok, de ha csak beszélgetni akarsz nyugodtan hívj. A táblában megtalálod a számom. Akár éjjel is hívhatsz, de szerintem nem sértődik meg senki és nem csak a magam nevében mondom, ha azt mondom, hogy itt mindenkire számíthatsz bármi van... Nagy nagy ölelés és simi simi...

bellerreni
Eger

na itt vagyok, csak valamiért nem tudtam felhívni se az uram, se aszülésznőt, se anyám, se a dokit, nem adott hálózatot pedig jól vannak írva a telószámok.

Kicsit be vagyok fosva, mert az igaz, hogy Eszterrel 3 nappal előtte ment el, de akkor zárt voltam. Akkor voltam már 1 ujjnyira nyitva amikor bekerültem a szülőszobára és ugye ahogy írtam korábban, nem éreztem fájásokat.

Most meg adott az 1 ujjnyi nyitott méhszáj, fájás nuku, dugó csak úgy loccsant.
Fehéres, kocsonyás, tömött a végén kis barnás rózsazsínes

lehet hogy most azonnal hajat mosok meg borotválozok, legalább már azzal ne kelljen szarakodni
stephie

edit: Szörnyű, ami apukáddal történik. Nekem akkor halt meg apu, amikor a lakást vettük. Már hónapok óta szenvedett, rákos volt. Olyan rossz volt, hogy felhívtuk anyut hogy"Képzeld, megvesszük a lakás!" erre ő "Megyünk vissza apádhoz a kórházba, de az orvos azt mondta hogy már nem biztos hogy visszaérünk." :cry: Sajnos már nem értek vissza és nekem a héven mondta, hogy apu elment. Remélem nálatok nem történik semmi ilyesmi, legalábbis addig ne, amíg meg nem lesz a baba. Hogy még apud is láthassa. Megkérdezhetem hogy mi baja a papának? (Csak ha akarsz róla beszélni.)
vicky79
Budapest III. kerület

anita: Hajrá, babára fel!
vicky79
Budapest III. kerület

Edit, nagyon sajnálom! :(

Te is lányom, Anita?:)

Csatlakozom a többiekhez, ha bármikor, bárkinek bármiben segíteni tudok, hívjatok! Szinte sosem kapcsolom ki a telefont, úgyhogy tudok kontakt lenni, vagy bármi, egy darabig még egyben maradok :)

Biztos van vmi fronthatás, hogy így kikívánkoznak a babák! Bevallom, egy kicsit irigykedem is, hogy többen nemsoká a kezükben tarthatják a babókat! Hajrá minden szülő és majdnem szülő pályatársnak :)

boruska

nóri: szerintem az eperke azért durvább lett volna kaja mellé :D :D

semmi fájás semmi, de sose volt, ezért nem is lepődök meg.

Tegnap este poénkodtam apának, hogyha Levente be akar illeni a családi sémába akkor ugyebár Eszter csütörtökön született, Szandi pénteken, tehát neki szombaton kell :)

zuzmooo a kapcsolattartóm
stephie

köszi csajok. nincs jo állapotban hosszu ideje, várhato volt a dolog a betegségéből adódóan. csak attól nem a legjobb érzés.

elvileg nincs front. énis épp néztem, hogy mivan, beindulunk, beindulunk????? én hálisten szerdán boroválkoztam, h mentünk a dokihoz, meg hajat is mostam. azt se tudom mikor hivjam a dokit, h helyzet van. hétfőn megyünk alapból hozzá. ha nem erősődnek a fájások, vagy nem folyik a víz,sztem nem zavarom addig. vélemény tapasztaltak??

Edit

Kép
ézsóné

Edit!

Beszélhetsz vele, hogy van-e terve hétvégére. De víz vagy rendszeres fájások előtt nehogy bemenj! Csak belédnyomnak minden szart. Pihenj, ülj be egy kád vízbe, egyél valami fingatósat, mert a szopi miatt úgysem fogsz! :lol:

Aludj egyet, ha tudsz. Nézz meg egy DVD-t...stb. Ha a fájások totál pontosan jönnek és tényleg fájnak, nem csak kellemetlen keményedés, akkor hívd a dokit, vagy akit akarsz én induljatok befele! De Te csak holnap vagy soros! :lol:
Vendég

Nálam is éjjel-nappal be van kapcsolva a telefon! Hívhat bárki bármikor! Amúgy is nagy általánosságban xar az alvókám, szóval nem sértődöm meg, ha bárki felhív! :)

Erről a kisvakondról meg eperkéről valaki tudna adni egy linket? Kíváncsivá tettetek. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

apu 2001 ota beteg. agydaganat. mivel sose járt orvoshoz, így nem tudtuk, annak idején teljesen váratlanul ért. ugy lett rosszul, h epilepsziás rohama volt. akkor mentők vitték el, és a korházba közölték velem, h 2ökölnyi méretű daganata van, már másnap műtötték. csak szar helyen volt/van, egy agyi főeret körbenőtt, és az egészet nem távoltitták el. aztán kezdődőtt a kálváriája. elb*szták a műtétet, nem voltak elég sterilek az eszközök menetközben (16orás volt a műtét). elfertőződött a sebe, jött minden szar. fél évet volt akkor korházban. ugy adták ki, hogy járni sem tudott segítség nélkül. irás, olvasás nuku. sérült csomo közponja. azota tákolgatják, de folyamatosan, lassan szarabb állapotba került mindig. év elején volt korházban, egy agyviz elvezető csövet épitettek be neki. és megint elfertőződött a sebe, meg elkapott egy bacit vmi mrs-t ami korházakban van csak. azota kezdett rohamosan romlani az állapota, és épül le. most két honapja megint korházba van, napok ota éber komás állapotban, nem eszik, nem reagál semmire, nem beszél, semmit sem csinál. csak üveges szemekkel néz ki a fejéből. azt mondták a dokik rosszabb stádiumba került. röviden ennyi.

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!
Egy pillanatig nem olvas Titeket az ember es mennyi minden tortenik itt sutyiba.
Eszter nagyon drukkolok Nektek, remelem nemsokara jonnek a hirek, hogy gyorsan kipottyant Bulcsi es mind a ketten jol vagytok.
Edit nagyon sajnalom.
Tegnap ota nekem is mentek el darabok a nyakdugobol, szoval nem hiszem, hogy kihuzom 30.- aig en sem.
geri79

nincs terve. épp szerdán mondta, hogy csak pénteken megy fel pestre a lányáért, de az pár óra, egyébként elérhető. de aszonta nem szülünk még a héten. :roll: az akkori állás szerint. :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz állapotba került apukád az ilyen örömteli esemény kapujában :cry:

Nóri, én így nem próbáltam kiszámolni, de csak 37-es feje volt, bár tudok 38-as gyereket is...
Ami biztos, tuti csúcsfeje lett :lol: :lol: :lol: és igen,a gátvédelemnél ahogy Bea mondta számít a hogyan alakul a fej az is :wink: mondjuk engem nem sokkal biztattak, de ahhoz képest jól összeraktak, nem lett méhszájprobléma semmi... most is ezért szeretnék egy tapasztalt szülésznőt (így hogy nem lehet választani, igen csak szerencse kérdése), hogy a gátvédelem nem is jön össze, de legalább ne szanaszét repedjek...

Lányok, csak 37. hét felett engedünk bárkit is szülni, többiek még ne ijesztgessenek minket. :lol: Szana ez rád főleg vonatkozik...

KépKép

KépKép
beneildi

Edit, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz állapotba került apukád az ilyen örömteli esemény kapujában :cry:

Nóri, én így nem próbáltam kiszámolni, de csak 37-es feje volt, bár tudok 38-as gyereket is...
Ami biztos, tuti csúcsfeje lett :lol: :lol: :lol: és igen,a gátvédelemnél ahogy Bea mondta számít a hogyan alakul a fej az is :wink: mondjuk engem nem sokkal biztattak, de ahhoz képest jól összeraktak, nem lett méhszájprobléma semmi... most is ezért szeretnék egy tapasztalt szülésznőt (így hogy nem lehet választani, igen csak szerencse kérdése), hogy a gátvédelem nem is jön össze, de legalább ne szanaszét repedjek...

Lányok, csak 37. hét felett engedünk bárkit is szülni, többiek még ne ijesztgessenek minket. :lol: Szana ez rád főleg vonatkozik...

KépKép

KépKép
beneildi

Sok erőt kívánok Neked! Ez nm lehet valami egyszerű... :cry:

Én ma rengeteget keményedek! :roll:

Kakti!

Eperkét küldtem gamilra is...

Lara!

Edit képei a bejövő üzenetben vannak.

Kíváncsi leszek, jön-e Zsolti este hozzánk. Sejtem sokat nem fog tudni aludni az éjjel. Laci első éjjel velem volt a kórházban. 2. nap 22h körül ment el és felhívta a barátját, hogy ráérne-e dumálni. Olyan érzelemkitörése volt, hogy nem tudott hazamenni az üres lakásba! :D Valakivel meg kellett beszélni és feldolgozni a történteket!
Vendég

ANita, jóég! Hát kivagyok, mi van ma?????????? Elérkeztünk január feléhez és tessék ez lett..

Bea, babaruha: bezzeg az elsőnél nagy örömmel mostam mindent ki és élveztem, hogy picike ruhák száradnak a MI lakásunkban, olyan romantikus volt, meg családias. Most nem azt érzem, hanem, hogy úristen, még egy adag ruhát ki kell mosnom és vasalnom és minél később kezdek hozzá annál jobb :D Hát ilyen a többedik gyerek sorsa :D

Nóri, tényleg neked ma el kellene árulnod a helyet ahova majd költöztök, legalábbis, hogy melyik településre!!!

Namostmeg Geri is már ilyeneket ir...mostmár tuti megyek mosni!
lara

Ildi!

A 38-as egy bnőm gyereke volt. Csak az a legnagyobb, amiről hallottam! :lol:

Kriszti!

Lalinecz Melinda a szülésznő és telefonban nagyon cuki volt!
Vendég

Edit! Ez soha nem könnyű dolog. Már meséltem az én apukámról is, hogy 6 hét alatt fogyott le 40 kg-osra és halt bele hasnyálmirigy gyulladásba... Előtte a mostohaapukám halt bele agydaganatba. Sajnos sok szenvedést néztem végig én is, de én azt mondom, hogy lehet jobb felkészülni rá, minthogy váratlanul érjen... Nem jó ez sehogy sem...

Geriiii!!!! Hát csajok ezt tényleg nem hiszem el... Mi van ma?

bellerreni
Eger

Az én apukám tüdőrákos volt. Csakhogy ő ugye orvos volt, így nem is tudtuk. Csak egyik nap miután befejezte velünk a leckeírást felakasztotta magát a diófára...
Vendég

basztikuli :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: BE VAGYOK SZARVA (bocs a csúnya beszédért Nóri)

Edit

Kép
ézsóné

Edit! Sajnálom apukádat!

Vicky! Ha a mentőket felhívod azzal, hogy fájásaid vannak, vagy hogy elfolyt a magzatvized, vagy vérzel vagy bármi repeszteni fognak érted. Hidd el. Muszály nekik. És ha elfolyt a magzatvized: lefognak hordágyazni téged!!! :lol: :lol: Lais úgy illene nekik a szakma szabályai szerint.

Kép
Kép
ronci

Edit!

Láttál már valakit nálam csúnyábban beszélni????? :D
Bevallom nekem is figyelnem kellett reggel bugyifelvételkor: elöl sárga, hátul barna. Be vagyok kicsit kakkantva vége fele. Főleg, hogy a lakás egy nagy kupleráj! :oops: :lol:
Vendég

Hát ha én mentőt hívnék, kabátban várnám őket a kapuban... :lol:
Vendég

Zarja, megy a sok gondolat!

Stephie, Geri, Edit :lol:

Edit :(

Telihold van ma, asszem, az is okoz tömeges babaindulást tudtom szerint (elvégre a Hold szerint vagyunk mi, nők összerakva).
Ó, rohanok Boriért! (erős túlzás volt, de tényleg igyekeznem kell)
ktc

Tényleg, telihold!!! Akkor mászunk rá urunkra és akkor is ellünk! Igazi ösztönlény az asszonyállat! :lol: :lol:
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

De hogy én nem várom meg a következőt az hétszentség!!!!
Vendég

Uhh Nóri! Ez öszinte volt :lol: Ezért szeretlek benneteket, ami a szíveteken az a szátokon :P

Közben végeztem a takarítással is...

Jah jut eszembe. Mától van a Tescoban egy nagycsomó babacucc akcióban. Oda is menni kellene, de az ember az eltűnt a kocsijaival :x Kérdezem től mikor jön haza, mire a válasz majd. Hát köszi. De jó hogy lehet rád alapozni.... :x :x :x

bellerreni
Eger

Sziasztok!!!!

JEsszussss!!!! Mik történnek!!! Eszternek sok drukk!!! Hajrááá!!!

Edit! NEked is kitartás, mindkét téren. :wink:

Ezt a teliholdat én is rögtön akartam írni, csak mire idejutottam, már beelőzött Katica. :)

Nyákdudós jányok :lol: a ti helyzetetek is nagyon izgi!

Kép
zsizell

3másodpercenként nyomok a frissítés gombra! Hátha valami történik!!! :shock: :shock: :shock:
Én lenni nagyon hülye...
Vendég

Hát én nem fogok rámászni a kedvesre, telihold ide vagy oda. Ez az óriási húsevő nuni nálam is játszik. Meg is jegyezte Zsolti a minap, hogy jesszus, nagyon bedagad ott, pedig nem is csináltunk most semmit keményen és sokáig :lol: Még jó, hogy nem kezdett el rögtön a postásra gyanakodni :lol:

Kép
zsizell

Nóri! Én megy percenként nézem a telefonomat, hogy nem-e jött az sms csak esetleg nem hallottam. Ilyenkor nem illik sms-t írni egy szülő nőnek ugye? :roll: Úgy megkérdezném, hogy mizu?

bellerreni
Eger

Reni: max nem válaszol!

Edit

Kép
ézsóné

ugye nem gondolja senki,h tényleg bekakiltam! Csak van az a vicc,h elöl sárga hátul barna! :-)
Vendég

Lányooooook!

Ezt nem hiszem el! Úgy gondolatban már sejtettem, hogy ez be fog következni, de most totál izgatott vagyok én is. Zarjáék már lehet, hogy 3-an vannak?! :) Nem is tudok mit írni! De úgy örülök!!! Hajrá Zarja!!! :)
Teljesen elkészültem: ugye nem jövök egy napig kb, aztán látom ám, hogy van vagy 5-6 oldalnyi írás. Döbbenet. Aztán még jobban kiakadtam a "sértődéses" sztorin. De lenyugodtam, hogy visszaállt a rend úgy kb. Aztán olvasom, hogy Zarjánál elfolyt a magzatvíz...és még nem indultak el otthonról akkor nyomban... Kicsit megijedtem. De tényleg, Lányok, úgy van, hogy azonnal menni kell, ha nagyobb mennyiségben folyik, ugye???!!
Úúúhhh, én már gondolkozni sem tudok. Sokkot kaptam.

Anita (jaj, már remélem, nem keverem a neveket!), nálad meg a nyákdugó ment el? És milyen az, ha csak darabokba megy el. Csak azért kérdem, mert nekem van folyásom, és néha sűrűbb, de nem darabos. Az még ugye nem az? (De ez már totális pánik nálam... érzitek/értitek?!) :)

Edit, Csanád már nálatok is nagyon készülődik!!! :) Drukkolok!!!
Apukádat viszont nagyon sajnálom! :( Sok-sok erőt és kitartást a családnak!!!

Lett volna egy rakat kérdésem, erre mindent elfelejtettem...

Jaj, nagyon aranyosak vagytok, köszi a szülinapi köszöntéseket!!! :)

Most nem tudok tovább itt ülni. Lassan ide is listával jövök majd, mint mikor a dokihoz készülök. :)

Kép
erusverus

Nóri: háááááááát :twisted: :twisted: jóóó, nem 8) azért kicsit frusztrál, hogy nem szűnik egy pillanatra sem ez a punifájásos téma. na, én viszont ugy birok csak menni, mint aki beszart!!!!! :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Nem bírtam tovább a picsámon ülni. Írtam egy sms-t. Tényleg max nem válaszol...

bellerreni
Eger

ronci: Ezt jó tudni. De még mindig a nyugisabb megoldásra szavazok (kórházban) bár akkor apa kimarad ebből a rohangálós sztoriból.

bellerreni: Én is szívesen mennék még vásárolni valami tescoba, de sajna nekünk nincs kocsink és busz meg nem jár. Pedig 50-es bodykat szerettem volna még venni, meg egy pár rugit. Hátha szükségünk lesz rá. 44-est nem mernék venni, ez megint csak babona.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit! én még csak ma töltöttem a 35. hetet, de ilyen szörnyűséges fájásom nekem is volt vagy két napig, még írtam is valamelyik nap. én is csak úgy mentem tényleg, mint aki besz@art. A végén már sírva is fakadtam - nem mintha nem bírtam volna ki a fájdalmat, csak ez a nyűglődés, azt nem tudtam feldolgozni. :? Szóval, hátha neked is elmúlik, vagy nálad már valóban a szülés jele lehet- nem tudom, de nem akarom, hogy fájjon neked, mert ha csak hasonló is mint az enyém volt, akkor nagyon nem irigyellek.

Kép
zsizell

Én voltam tegnap a Tecsóban - tényleg nagyon szép rucik vannak leárazva, csak nekünk már nincs szükségünk semmire. Illetve amire van, azt meg direkt nem vettük meg, hogy ha kint lesz a bébi, majd biztosra menjünk. Nekem 56-osnál nincs kisebb, abból is csak nagyon kevés van, inkább 62-esek. Úgy terveztem, hogy ha kint lesz a baba és tudom, hogy mekkorka, akkor Zsolti vagy anya elmegy és vesz néhány darabot. Na azért nagyon nehéz volt megállni, hogy ne vegyek semmit!!!

Kép
zsizell

zsizell: Nekem 56-osból van a legtöbb ruhánk, de így hogy most kisebb a bébi szükségünk lehet 50-esre. A barátnőm 36+6-ra szült és nekik 44-es rugijuk is volt. Az volt igazából jó Ádámra. Legfeljebb majd megkérem hogy hozzon egy párat, bár itthon mindegy mennyire lóg rajta a ruha. Csak pl. a dokihoz vinni kéne majd akkora amekkora jó rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Már elég rég írtam a fórumon,de tanácstalan vagyok ebben a H1N1 oltás témában.
Tudom, ez mára már majdnem lerágott csont,de a környezetemben ismét felmerült a kérdés.
Ezért szeretném megkérdezni,hogy a velem egy korú kismamák,vagyis ti,hányan oltattátok be magatokat?

Előre is köszi:Dia
Kép
dincsike

Itt elég sokan beoltatták magukat, én majd csak szülés után tervezem, hogy a baba ellenanyagot kapjon az anyatejből.
vicky79
Budapest III. kerület

Megjöttem az első kismamajógáról. Nagyon élveztem, csak a relaxáció nem ment igazán. Ha nekem azt mondják, hogy "most ellazulsz" akkor kényszert érzek, hogy mozogjak és persze Bendegúz is akkor kezdett el pogózni, úgyhogy csak vigyorogtam és próbáltam nyugton feküdni :)

Szana: szorítok, hogy még bírjátok pár hétig!

Én is úgy gondolom, hogy a szülés indulásakor szólunk anyáéknak meg anyósoméknak, (meg persze a banyanetnek,) de a többieknek majd ha már megérkezett Bende baba. :)

Ahogy olvasgatom a lemaradásomat, egyre többen indulnak be! Na, csak meg kellett kezdeni a sort. :lol:
Anita a dokid még Debrecenben? Mert akkor szorítok, hogy jövőhétig kibírjátok! Azért várom a jelentkezésed! (szinte mindig netnél vagyok) ;)

Edit: nagyon sajnálom apukádat. Együttérzek veletek! :( Remélem még megmutathatjátok neki az unokáját!
zuzmooo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?