A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="babcika"] írta:babcikarulja már el valaki, mi ez a suttogó módszer, mert én nem tudom :oops: :oops:

Én is akartam már ezt kérdezni.... :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Akkor végképp nem kell, az én gyerekeimre nem lehet sablont húzni, besorolhatatlanok, hál Istennek, akkor marad az anyai megérzésem... Babci módszer :D

Kép
babcika

Zsu... én gondoltam rád... mert még szóba is jöttél... :wink: :wink: a barátnőmmel beszélgettem a taliról.... (ami még nem volt...) :wink: :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2010.01.15 14:07-kor.
vikiviktor

Neked sem kell Viki :lol: :lol:

Erika! Egyáltalán nem sok belőled ,sőtt!!!

Kép
babcika

Zsu... 1 kg.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

[quote="arvaerika"]J írta:arvaerikaa, és úgy tekint a gyerekre, mint egy kis zsarnokra, aki galád módon a létezésével képes felborítani a szülei életét....(elnézést a módszer elkötelezett híveitől)

Húúúúúú ez akkor nekem nem kell... :? :? :? :? :? köszi Erika.... :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="arvaerika"]J írta:arvaerikaa, és úgy tekint a gyerekre, mint egy kis zsarnokra, aki galád módon a létezésével képes felborítani a szülei életét....(elnézést a módszer elkötelezett híveitől)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Én mondjuk ezzel nem értek egyet, de nálunk az ajánlott rendszeresség vált be szerintem + a lefekvést mint "szertartást" próbálom mindig úgyanúgy csinálni. Akkor már nem beszélgetünk, nem nevetgélünk szeretet ölelés ringatva elalvás megvan és nyugodtan elalszik. A Suttogó II. -t olvastam, de vannak benne jó tanácsok, persze mindenki mást fogad el belőle és mást tesz magáévá.

Köszi a -kg dicséretet jól esett. :wink:

Viki: lehet az emeléstől is a bevérzés, de ha szimplán vérágas akkor lehet kötőhártya.. a gép előtt meg csak nem ülsz napi 24 órát :wink:

Kép

Kép
zsu9

Igen-igen Zsu, én is gratulálok a - kg-hoz.

Én is tartok esti rutint, füri, tv lehalkítva, félhomály, és kajcsi után büfi és leteszem rögtön de aztán már a maga útjára van engedve a dolog, ha sírni kezd kiveszem , újabb büfi, puki, stb, ha nem akkor alszik, ha nem alszik akkor cumi szóval...én a fiamnál igaz más módon, de vezettem be reggeli rituálét, mert féltem, hogy jajj, ha nem integet apának akkor sírni fog, a bölcsiben, hogy nem integetett stb, erre bölcsis néni ráfogta, hogy Asperger-es, én ezért tartok a nagyon -nagyon megszokásos rituáléktól, ami pontosan, de pontosan ugyanúgy zajlik... :roll:

Kép
babcika

Zsu... sajna elég sokat itt ülök... :? :? :? hiszen ez a tartózkodási helyem.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2010.01.15 14:13-kor.
vikiviktor

Viki :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Viki: a leányzódnak akadt egy udvarlója.. :oops: Dávid ölembe és egyszercsk elkezdett gagyarászva rötyögni, nézem mit néz, hát leányzódat a mozgóképen :shock: :wink:

Kép

Kép
zsu9

[quote="zsu9"][ írta:zsu9b]Viki: a leányzódnak akadt egy udvarlója.. :oops: Dávid ölembe és egyszercsk elkezdett gagyarászva rötyögni, nézem mit néz, hát leányzódat a mozgóképen :shock: :wink:

de édes lehetett.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Móni sincs ma.... :( meg Kriszti... :( meg tök rég volt Tisz.... :( meg még oly sokan.... :(
de én azért itt vagyok, hogy nehogymácsillapodjonavérszemem.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép KépKép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2010.01.15 14:19-kor.
vikiviktor

Viki, ahogy nézem a fürcsis képet, apával lassan kezdhettek melltartóra is gyűjteni :lol: :lol: :lol: annyira bírom ezt a kis husi Dórit, de azért mi sem vagyunk nagyon lemaradva :D :D

Kép
babcika

Aki ki tudja iktatni micimackót a "Hello Baba"-val tegye meg!!!!!

Kép

Kép
zsu9

[quote="babcika"]V írta:babcikaiki, ahogy nézem a fürcsis képet, apával lassan kezdhettek melltartóra is gyűjteni :lol: :lol: :lol: annyira bírom ezt a kis husi Dórit, de azért mi sem vagyunk nagyon lemaradva :D :D

Jaaa ezen már mi is nevetgéltünk.... Kép csajosodik a drágám.... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Raktam másik képeket.... :wink:
vikiviktor

Jó az új vetítős is :D

Kép
babcika

Zsu ,ezt már mi is kértük, de lehet bevetem ciccmiccet :

Kép

Kép
babcika

Mondja már meg nekem valaki, hogy milyen az az "1-1 cső piros, zöld, sárga paprika" :?: :?: :?: :?: Kép Kép Kép Kép Kép
Pritamin?????
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]M írta:vikiviktorondja már meg nekem valaki, hogy milyen az az "1-1 cső piros, zöld, sárga paprika" :?: :?: :?: :?: Kép Kép Kép Kép Kép
Pritamin?????

azt már én is néztem, nekem a paprika db-ra van, a kukorica csőre :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="babcika"]Z írta:babcikasu ,ezt már mi is kértük, de lehet bevetem ciccmiccet :

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsu9

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="vikiviktor"]M írta:vikiviktorondja már meg nekem valaki, hogy milyen az az "1-1 cső piros, zöld, sárga paprika" :?: :?: :?: :?: Kép Kép Kép Kép Kép
Pritamin?????

Nekem is.... Kép de Babcika... lehet, hogy csak falun van így.... Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Te Babcika... te rejtőzködve vagy itt??? Mert nem látni, hogy itt vagy... vagy mindig kilépsz... meg belépsz?????? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

MoncsiDóri talpacskája! :D :D

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
Pritamin?????

Nekem is.... Kép de Babcika... lehet, hogy csak falun van így.... Kép Kép Kép Kép Kép

Na most elárultuk magunkat, pedig direkt írtam kukoricát tengeri helyett Kép

Kép
babcika

[quote="vikiviktor"]T írta:vikiviktore Babcika... te rejtőzködve vagy itt??? Mert nem látni, hogy itt vagy... vagy mindig kilépsz... meg belépsz?????? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kinézed egy falusi lányból, hogy ért az ilyesmihez, .... :lol: :lol: fi**om nincs hogy lehet :lol: :lol:

Kép
babcika

Igen talpacska imádom.... :lol: :lol: :lol: :lol: Te Orsi... lehet nem is tudod, miért Moncsicsi... habár lehet, hogy akkor már nagyban zugolvastál és tudod.... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha kíváncsi vagy keresek képet, ami miatt így hívtam.... :wink:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]T írta:vikiviktore Babcika... te rejtőzködve vagy itt??? Mert nem látni, hogy itt vagy... vagy mindig kilépsz... meg belépsz?????? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kinézed egy falusi lányból, hogy ért az ilyesmihez, .... :lol: :lol: fi**om nincs hogy lehet :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép KépKép Kép
vikiviktor

Most már látom, hogy itt vagy Babci.... :wink: Süti is itt van.... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

nemtom Viki! keressssss!

Babci tengeri....és szégyen de nem jut eszembe nálunk
ERdélybe hogy is hívják a kukoricát......áááá
mind a puliszka ugrikbe...

KépKép
KépKép
zsalyam

Orsi... ne szégyelld, mert tengerinek hívják.... azért nem ugrik be.... :wink: :wink:
vikiviktor

KépKép
KépKép
zsalyam

Szerintem ez a két kép a tipikus Moncsicsi-kép.... itt egy napos volt Dóri...
Kép
Kép
vikiviktor

Róza nyöszmörög
mondom jól van jövök.
Keve Rózának erre: Jön anyád na!
:shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Ez a gyermek rajz elemzés jó dolog... DE nem szabad hibába esni... (mert sokan beleesnek... ) pölö akkor van értelme elemezni, ha folyamatosan (sorozatban) ugyanazt vagy hasonlót rajzol a gyerek...

És legjobban rajzot elemezni akkor van értelme amikor már a gyerekek színesekkel rajzolnak... és nem "csak" feketével... amikor feketével rajzolnak... akkor a helyeknek van értelme... pölö hol helyezkedik el a nap? ház? stb....
DE amikor már színekkel rajzolnak akkor értelme lesz a színeknek.... :wink: :wink: :wink: pölö nem túl jót jelent, ha a sok színes rajzon a nap mondjuk fekete, vagy barna.... ott depit jelöl...

Nnnno de ebbe én nem akarok belemenni... :wink: :wink: :wink: mert láttam már pedagógust gyermekrajzon "elcsúszni"... és nem is úgy volt... :wink: :wink: :wink: tudjuk nagyon jól, hogy a gyerkök tudnak érdekes dolgokat produkálni.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

jaj de édes cukkorpoffi!Hajzuhatag!
Nekem van egy 27 éves moncsicsim.... :D :D

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="zsalyam"]R írta:zsalyamóza nyöszmörög
mondom jól van jövök.
Keve Rózának erre: Jön anyád na!
:shock: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép imádom a gyerekszájat.... Kép Kép Kép
vikiviktor

Nekem 32... Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

De okosan szóltál Viki! :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

Húúú apám nem tudom mit csinál a műhelyben... de itt bent olyan mintha fogorvosnál lennék.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Nekem is 27!

Mutassa már meg mindenki a magáét, na???? Enyim boliviából van.

Minnyá fotózom!!

Kép
babcika

Nooo megyek valami vacsit összedobni... (ebédet...) mert így ma nem lesz belőlem semmi.... :? :? :? :? :? pusssz Istennők, majd még benézek... ha tudok.... Kép
vikiviktor

lányok... ez a micimackó nem ám mászni tanít......
hanem
ha megfogom a popsidat akkor te elfutsz... és az jaaaajj de jó játék.....

remélem nem sok kispasi kap ilyet hűsvétra mer akkor dorkinak esküszöm beszerzek valami karatenyulat hagy gyakoroljon ovira.....

jjja ééés
tegnap a herés beírásom után kidobta a babanet, hogy túl sokat beszélek most egy ideig nem szólhatok hozzá...... :shock: :shock: :shock:

KépKép
dorkamartini

Én vasárnap tudom Kép mert anyum elrakta valahova... és akkor anyum már itthon lesz.... :wink:
vikiviktor

na hahó :D

a cső paprikát én írtam, :oops: természetesen darab és kaliforniai paprika, csak nem volt kedvem átírni a receptet :oops: :oops: :oops: :oops:

Atesznak szülinapja van, most futok sütni diótortát :D

Gergő ofőjével beszéltem, s bár mindketten tisztában vagyunk azzal, hogy korai volt neki a suli, az adott helyzetből kell kiindulni, minden megy neki, csak a matek és az írás nem, de azok nagyon nagyon nem. úgyhogy mos nyakgörbülésig gyakorlás, aztán majd meglátjuk mennyire tud feljönni.
szóval ez van. nem zseni és nem eminens, de ebben a világban mindenkinek a gyereke a legjobb, meg a legokosabb meg a leg leg leg : :lol: így legalább az enyém más :lol: uff

majd még jövök.

vicger

[quote="dorkamartini"]l írta:dorkamartiniányok... ez a micimackó nem ám mászni tanít......
hanem
ha megfogom a popsidat akkor te elfutsz... és az jaaaajj de jó játék.....

remélem nem sok kispasi kap ilyet hűsvétra mer akkor dorkinak esküszöm beszerzek valami karatenyulat hagy gyakoroljon ovira.....

jjja ééés
tegnap a herés beírásom után kidobta a babanet, hogy túl sokat beszélek most egy ideig nem szólhatok hozzá...
... :shock: :shock: :shock:

ezt nem értem.... jelentem én lenni szőke.... Kép Kép Kép
vikiviktor

Kép

Kép
babcika

hehe énmoncsicsimet tennap betuszkoltam fodrászhoz:))))

KépKép
dorkamartini

ezt írta ki abba az ablakba amibe a
hozzászólása sikeresen bekerült
szokott lenni

KépKép
dorkamartini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?