Sziasztoook!
Jöttem kukucskálni, hogy hogy vagytok!
A mai UH-osoknak drukk!! Gyertek majd beszámolni!
Bibar: én is azt mondom, hogy jól döntöttél több okból is és nem sokára kezedben lesz az eredmény, így valóban vége az efféle aggodalomnak. És nyugi, rendben lesz minden, mert úgy kell, hogy legyen! Punktum!
Pocak: kérdezted a mózeskosarat. Nem tudom, hány Babócát terveztek, mert szerintem ilyen szempontból sem mindegy. Mi anno azért vettünk kicsit drágábbat és strapabírót, illetve variálhatót, hogy legalább két gyerkőcöt kiszolgáljon. Vigyáztunk is rá, így tökéletes állapotban van. Nekünk is volt hozzá a merev mózeskosár, amit a vázra lehet tenni, a sportülőke része és külön egy hordozó, szintén a vázra rögzíthető, amihez volt egy talp a kocsiba és csak bele kellett pattintani a hordozót. A talp volt rögzítve és utána a biztonsági övet egyszerűen be lehetett kötni. Nagyon praktikus dolog, ha esetleg ilyen a hordozó. A mózesre visszatérve, szerintem kell, hogy a gyerkőcnek a gerince teljesen vízszintesbe legyen csecsemőként. Ugye ez egy sík felület így és stabilabb is. A lányom hatalmasakat aludt mindig benne. Körülvette jól minden őt és biztonságérzetet nyújtott neki.
Anno, amikor ezt vettük, akkor még csak akkor jöttek be az aluvázasak, így már tényleg annyi fajtát kapni, hogy szerintem mindenkinek az igényét ki tudja elégíteni. Csak győzzön az ember utána nézni, olvasni.
Céép lett a vonalzód Te kismama!
Edi: én is terveztem már az iwiw-re feltenni képet, mert sokan kérik, hogy küldjek. Aki pedig még nem tudta, akkor majd onnan megtudja
Mi jól vagyunk, tegnap egy kicsit fájt a derekam meg a pocim, mert sokat kellett mászkálnom, így este vettem be még magnéziumot, utána már jól voltam (napi 1-et szoktam, de tegnap megtoldottam +1-gyel).
Lőttem én is pár kisrucit

Csajosat. Nem bírtam ellenállni.

Ha kukacosunk lenne mégis, akkor rózsaszín napozója lesz
Elő kell majd szednem lassan a lánykámról eltett holmikat, mert nem tudom, miből hány darabot vettem anno. Csak hát ő télen született, így most ez egy érv, miért is költhetek még baba cuccokra
Anno próbáltunk pici ruciknál unisexet venni kb.80-as méretig. Biztos, ami biztos alapon. De most vágyom már a szép csajos pici rucikra is. Élvezkedem egy picit
Majd még bekukkantok később.
Puszi Nektek!