Eszter! WOW

Hát kívánom, hogy komplikációmentesen, minél előbb jöjjön a világra Bulcsi baba!!!
Kakti! Köszi a tippet a székrekedésre. Reggelre megoldódott a dolog
Szana! Nem érvényes megelőzni! Tessék pihenni! Én előbb szülök!
Anita! Nyákdugó
Edit! Sajnálom Apukádat
Tegnap vagy ma (napok összefolynak) azt mondta bögyös Noémi a tv2 időjárásjelentője, hogy 8-10 napig frontmentes időszak jön. Úgyhogy a telihold a ludas a helyzetfennforgásokért.
Zuzmooo! Nagyon aranyos a sihuhu, meg a szoba is. Á és a babzsák kényelmes? Vettétek vagy varrtátok? Én is akarok. Szopiztatáshoz alkalmas szerinted? Mennyibe került? Mekkora?
Ma vettem egy narancs színű Crocs utánzatot (papucs), a köntösöm néhai férjemé, piros-fekete színekben pompázik(IKEÁs), hálóingem kék-fehér-fekete, másik piros-fehér-fekete csíkos, harmadik fehér alapon lila virágosrétes, úgyhogy olyan tiritarkába fogom nyomni a kórházba, hogy egy papagáj bundája kutyasz@r hozzám képest
Nóri! gratulálok a pecóhoz!
Reni! Felháborítóan kevés a táppénzed!
Ma voltam NST-n & UH-on.
Azért már várom a hétfőt egy kis nyugtatásért, meg babszikám szívverése eleinte normális volt (aludt), semmi mocorgi 10 percig. Talán 1x nyomtam meg a nyomógombot, amivel a magzatmozgást kell jelezni. Aztán hirtelen tumultus lett körülöttem (egy ismeretlen doki + 2 védőnő) és a hangzavartól bevadult a gyerek. Már bedöglött a gomb annyit nyomorgattam, szívverése 200 körül, és nem is ment 170 alá aztán már
Nem mondott rá semmit a csaj, de kicsit idegesít.
Méhösszehúzódásoknál 3x volt 80 körül, amúgy 50 és az alatt.
Méretei:
BPD 89 mm
HC 329 mm
AC 329 mm
FL 69 mm
Becsült súly: 2942g
mindenféle áramlások normálisak, lepény érettség II., terhességi kornak abszolút megfelelő méretek
amikor a lepényt méricskélte a szonográfus, rákérdezett, hogy van-e gond a cukrommal, de nem fejtette ki miért kérdezi

a mostani terheléses eredményem 6,5 mmol/l lett
persze van vagy 10 csillagozott értékem, de mind határérték körüli, nem kiugró
És olyan kis gyönyörű pofija volt!!! A kedvemért (illetve a szüleim kedvéért, akiket berángattam magammal, hogy lássanak Ők is ilyet egyszer) megmutatta 4D-ben a szongráfus a Picurkám pofiját. Jó kis húsos, nyitott szemek, telt ajkak hihi Szépséges volt!!!