Sziasztok!
Két napig nem tudok jönni és annyit írtok, hogy esélyem sincs végigolvasni, így nem is próbálkozom a válaszokkal

csak gyorsan jelentkezem!
Valaki összefoglalhatná, hogy mik az események
Ami még eszemben van, már nem tudom ki kérdezte, hogy az autóba hogy viszem MArcit! Az új autómban nincs elöl légzsák, így ott tudom elöl vinni, de párom autójában csakhátul tud utazni légzsák miatt (ki kéne köttetni

, mert így elég szűkösen férünk el az autóban, párom mögött szoktam ilyenkor ülni, ő teljesen hátrahúzott üléssel tud csak vezetni, olyan magas

én meg alig férek

)
Azért végigpörgettem és a képeket megnéztem

A babák és a mamák is gyönyörűek

:D:D
Ja, és örülök a jó eredményeknek dokiknál
Tegnap voltunk a kardiológián, szívzörej tényleg van, de az EKG rendben volt. Azt mondta a doktornő, hogy ez a zörej a babák 60%-ánál előfordul, de kinövik általában, fél év múlva kell visszamenni kontrollra. A műtétet és az altatást nem befolyásolja. De képzeljétek el, nagyon meglepődtem, mert kérte a doktornő a kórházi zárójelentést

Még jó, hogy nálunk volt. Egyenlőre még az összes lelet belefér egy kis tasakba, amiben az oltási könyv van, de egyre gyarapszik és ezek szerint bárhol kérhetnek bármit

Egy idő után talicskával tolhatjuk a papírokat
Utána tegnap délután bevittem Marcit a munkahelyemre. Annyira édesek voltak a kollégák, szájról-szájra terjedt a hír, hogy ott vagyunk és jöttek sorban gyönyörködni. Egymásnak adták a kilincset. És nagyon dícsérték (mertek volna mást mondani

) De azt mondták, hogy a korához képest nagyon ügyes, hogy már egyedül tartja a fejét, meg hason fekve fordítja a fejét
Kriszti, azt hiszem te írtad, hogy Anna hason fekve mindent be akar kapni

Pedig erőltetni kell, látom Marcin, hogy ellustult. A kórházból hazajövet pár naposan sokkal jobban ki tudta emelni a fejét hason fekve, úgyhogy most mi edzünk

Mondta a védőnő is, hogy kell a hason fekvés, mert így erősödik a hátizma. Ja, és azt is mondta, hogy fekvésből ülésbe is fel kell húzni őket, ez is erősít! Na ez nekünk nagyon megy, ha pl ki van támasztva a lába és nem tud elcsúszni, akkor van hogy állásba felhúzatja magát
Fogamzásgátlásra nekem azt mondta doki, hogy amíg nincs mensi, addig hormonálisan nem lehet, utána visszatérünk rá, hogy milyen lehetőségek vannak. Hallottam valami spirál szerűről, amit szintén feltesznek, de megszűnik tőle a mensi is, egyik ismerősöm ilyet használ és bevált nekik. Majd kikérdezem
Tejci: lányok, nekem több van, mint egy hónapja. Már csak kb felesbe kell pótolni. 60 grammnyit szopizik és kb uennyi tápszert eszik meg, de napközben van, hogy kevesebbet, este meg inkább többet. Jövő héten kapok kölcsön elektromos mellszívót, azzal még dolgozunk kicsit a helyzeten! Nagyon örülök ennek a fejleménynek!
Napirendünk kezd szépen beállni, azért így már sokkal könnyebb nekem is, tudok tervezni. De lányok, Marci két napja akkorákat alszik éjszaka, hogy csak lesek. Letettem fél 11-kor és úgy ébresztettem negyed 7-kor, hogy egyen kicsit, mert borul a napirend és nem tudunk időben elindulni

Na meg szopizni a csöpögő cicit

Nagyon jó érzés volt egyhuzamban 5-6 órát aludni

Csak a cicim feszült meg folyt nagyon, pár pelust átáztattam a két éjszaka alatt és hajnalban még fejnem is kellett!
Na, megyek mert készülődni kell, megyünk lakásnézőbe Etyekre
Szép napot mindenkinek!!!