Boni, rég volt és fő az eredmény... de kitekerem vki nyakát, ha még egyszer hagynak tök feleslegesen ennyit szenvedni!
Másodjára sokkal de sokkal jobb lesz, még ha nem engednek normál úton szülni, akkor is! De erről még alkudozom.
Nekünk is picivel jobb lenne a délután talira, mert Levi 9 körül kel, szóval mi 11 előtt nem érnénk oda, akkor meg már késő. De ha mindenkinek a délelőtt fekszik jobban, akkor majd mi megoldjuk egyszer másképp!
Fotómasina szuper képeket lő, de az alany is cukker.
Csandi, akartam még írni, hogy Levinek is volt már sebes nagyon, amikor szorult és napi 8-10 bogyót sikerült kierőltetnie.
Nálunk egymagában semmi sem vált be, de:
előbb befújtam aloe-val, aztán mindig mást tettem rá, gyógyszertári, neogranormon, sudo, és egy szuper, de itthon nem kapható, baromi zsíros kence.
Ja, és a johnsonnak is van egy levakarhatatlan atomzsíros kenőcse, az is szupi.
Na és persze semmi popitörlő, csak mosás lehetőleg semmi vagy nagyon kevés olajos babafürdivel. Mondjuk Levi nem is engedte ilyenkor a törlést, annyira fájt szegénynek.
Mecsi, nem is írtam még, apa külföldi ötlete hajmeresztő. Tudom, érhetőek az indokok, de akkor is. Így viszont mindenképp döntésre kényszerülsz második baba ügyben, nem?
Éjjelt sajnálom nagyon!
Csiribiri dvd-t én is elkérhetem vkitől? Nagyon, nagyon köszi.
Szisz, kockás fülű nálunk is totál kedvenc, ez is dvd, vagy egyszervolt.hu-s?
Bár mi egy nap egy kis mesét nézünk, az esti kakaózás alatt, szóval olyan sokat nem látott még Levi, hogy kialakuljon a "meseízlés".
Harit köszi, majd megnézem, de sztem inkább jövőre a picúrnak, erre a télre már van készlet.
Mazska, Zsófi? Hogy vagytok?