Na, visszaolvastam

:)
Emi: gratula a kislányhoz! Én is pont február 10-én megyek legközelebb UHra

16. héten, ha mutatja magát a babó, elvileg elég biztosan megtudják mondani a nemét.
Bibar: utólag is Boldog Születésnapot Olivérnek! Örülök, hogy túl avgy a biopszián, és drukk a jó eredményhez! Nem hiszem, hogy rossz anya lennél, egyszerűen nem vagyunk egyformák. Ráadásul mire az amnio eredményt ad, a baba általában már elég nagy, anyukámnak volt, 22 hetes volt, mire meg lett az eredmény. Azt mondta, hogyha beteg lett volna se biztos, hogy képesek lettek volna elvetetni. Mások meg nem így döntenek. Szóval különbözőek vagyunk na, és ez így jó
Mercy: én Zalánnal jártam kismama tornára, szerettem, most itthon akarok majd tornázni mindennap egy kicsit.
Maki: nálunk az AFPvel együtt nincs UH, akkor csak a vérvétel van. Hogy vagy egyébként? Remélem meggyógyultál

Én pocim is kisebb reggel. Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n, s drukk a sziv UHhoz.
Edi: örülök, hogy sikerült normálisan beszélgetni az exxel, aztán majd szülés után úgyis kiderül, milyen apa lesz. Gratula a mocorgáshoz, és a csinos pocakhoz! Én nem raktam fel pocakos fotót, jeleztem írásban, hogy jön a tesó

Örülök, hogy minden rendben a kombinált teszttel.
Bébike: én kismama jógán egyszer voltam, de nekem valahogy nem jött be. Mondjuk ez teljesen egyén függő szerintem. Remélem már elmúlt a görcs, és jobban vagy!
Sakura: helyes pocid van!
Mokibuci: drukk a hétfi UHra! Szerintem nőtt egy picit a pocakod!
Mia: drukk, hogy megússzd a keményedéseket és a befekvést!
Aprooka: drukk, hogy Nálad elmúljon a köhögés, és ne tartson ki a szülésig!
Poci: szerintem a te pocakod is szépen gömbölyödik

Melltartóból azt szokták mondani, hogy mindenképp olyat, ami kényelmes. Ha szopis az, akkor azt

Mózes szerintem jó, a merev falú főleg, mert keményfelületen fekszik a pici, én fiam nagyon szerette a mózeses babakocsit. Én babám ma a mozi alatt határozottan mocorgott!
Meme: a nyílt gerincet ráadásul UH-n látnák, ahhoz felesleges az amnio. A down miatt szokták javasolni, de állitólag a down tesztre az AFP teljesen alkalmatlan. Eltörölhették volna már, és akkor most nem kellene szivnunk miatta.
Niki: szeparációs szorongáshoz kitartás! Meg az UHig is, az elmúlt 1 hétben már én is tűkön ültem. Sajnálom, hogy visszatért a fejfájás
Tulpika: üdv itt!
Nyusza: örülök, hogy minden rendben volt a kombó teszten!