A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Csuppancs, én arra szavaznék, hogy a program császár ne számítson bele a buktasütésbe. A többiek véleményére én is kíváncsi vagyok.

Csipike,
leírom, miket tettem a szülőszobás külön kistáskámba:
- 3x0,5 l szénsavmentes ásványvíz
- ha lesz időm, teszek be majd fél-fél liter málnalevél és Lactoherb teát is
- szőlőcukor
- zokni
- papucs (a mászkálós és a zuhanyzós is)
- hálóing
- 1 textilpelus (arctörlésre)
- 1 hálós bugyi
- 1 Tena betét
- masszázsolaj
- papírzsebkendők
- 1 törölköző
- tusfürdő
- igazolványok
- kiskönyv
Azt nem tudom, hogy a házassági akvi. kiv. már oda kell, vagy azt később kérik el.

Borkával pihiztem/aludtam egy 3/4 órát, kicsit jobban is vagyok.
ktc

Csajok!

Zarja küldött mms-t Bulcsiról, de én nem tudom feltenni a netre. Kinek küldhetem át aki fel tudja tenni?

bellerreni
Eger

A házassági anyakönyvi kivonat nem kell a szülésre. Miután megszületett a babó akkor kell majd leadnód a papirokat a kórházban és elkezdik a születési anyakönyvi kivonatot intézni.

Kriszti
bchris

Reni!!! zuzmoo biztos, hogy fel tudja tenni, mert Anitáét is Ő rakta fel.../bocsi zuzmoo, hogy ajánlgatlak a megkérdezésed nélkül, de már úgy megnézném Bulcsit is!/

Kép
Kép
ronci

Nekem is átküldheted Reni ha gondolod.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Anita, Eszter szívből gratula a babákhoz!!! Legyen sok tejetek!

Én is természetes szülésre készülődöm, nagyon kiváncsi leszek majd Eszter beszámolójára. Amúgy a dokim és a szülésznőm egyaránt EDA ellenes, úgyhogy ha meggondolnám magam, bajban lennék :roll:

Ma egész Apa szülinapi meglepetését készítettem elő. Igaz, van még idő, de mivel nem sokkal a baba születése előttre esik, hát gondoltam, időben nekiállok. Nekem amúgy se fájás, se görcs, NST szerint se semmi, szóval én csak enni a fogom a mások által sütött buktát :lol: Tényleg, az első baba-mama találkozót akár egybe is kötnetnénk ezzel a gasztronómiai eseménnyel :wink:

Szana: nyugodtan használj Betadinet, én is használtam, semmi gond vele.

Nóri: hogy a fenébe fizethettetek Ti annyit??? Adásvételeknél 1% az általános mérték, ehhez képest ez durva lenyúlás volt. (na jó, van persze ettől +/-, de ebben az árkategóriában az egy százalék szerinem reális)

Ananácska: én is két hálós bugyit vettem ill. van olyanom is, amibe a betét beépített, de hát az ugye egyszer használatos.

Lányok, Ti szülés után együtt lesztek a babával? A Szent Imrében két órát lehet lenni a szülőszobán papástul, utána meg saját döntés, hogy egész nap a babával akarsz lenni vagy időnként leadod.

Kép
juci-77

ezen az ügyvédi díjon nekem is fennakadt a szemem. Már kezdtem megijedni hogy enyém férj naon olcsójános :lol: :lol: de Juci akkor megnyugtattál...

Gergő anno nem volt végig velem, Gellért már igen. most is szeretném ha végig velem lenne, de ha valaki nagyon fáradt vagy valami nyugodtan be is adhatja, később már úgysincs megállás :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juci én szeretnék babóval lenni. Elsőnél még nem igazán volt választás - 3 h hozták - másodiknál ahogy kiengedek a megfigyelőből már velem lehetett, mert annak ellenére, h csaszi volt elég hamar lett tejem. Remélem itt a Jánosban is leszek olyan állapotban, h velem lehessen.

Kép
csipike09

Jelentem, Bulcsi baba képe fent van a gmail-en.

Nagyon édes Leventével együtt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Úgy látom Bulcsú is felkerült a Picasara!
Nagyon aranyos! :D

Kattkat

Kép
kattkat

csuppancs:)

Kattkat

Kép
kattkat

Juci!

Igen, normál esetben 1% a ktg adásvételinél. Kivéve az általam szidott nagynevű, külföldi irodáknál... :evil: Itt spec 2%+ÁFA
Ráadásul a létező összes helyen el volt cseszve a Laci neve (h-nélkül volt a végén :roll: )

Ma voltunk a Retz-nél. Minden raktáron levő cucc 50% kedvezménnyel van. Nem terveztük, de vettünk egy franciaágyat. Olyat, amire vágytam, sötétbarna bőr kereteset, csak pont azt beszéltük tegnap, hogy tuti nem futja a keretből. Meg egy szép dohányzóasztalt is. Hogy hova rakom, az még kérdéses... :lol:

Ronci!

Egy a véleményünk a szülésről. Én sem akarom megélni meg mittudom én. Semmiképp nem akarok 30órát vajúdni. Gyávaság, lustaság, akármi is ez a részemről, ha valaminek nem muszáj fájnia, akkor miért tegye? :lol:

Babatali közös buktazabálással? Akkor mehetünk a Városligetbe, vagy a Margit-szigetre is, nem kell cuki! :lol:
Vendég

Nosztalgiázás végett Anita első hsz-e nálunk!
sziasztok lányok!

csatlakoznék hozzátok ha lehet

úgy látom nagy itt az élet, és elég sok kismama megfordul nálatok.

Magunkról annyit, hogy már nem dolgozom, itthon vagyok, mert feküdnöm kell, elég gyenge a méhszáj. Majd szépen-lassan próbálok visszaolvasni, de látom, hogy nálatok is most a oltassunk, ne oltassunk téma megy.
Én sokat dillemáztam/dilemmázok. A családban már beoltattunk mindenkit, igaz a kisebbik lányom még csak a fluarix-szal, mert asztmás, és ma fogja kapni a fluvalt. Eddig senkinél nem tapasztaltunk semmilyen tünetet. Tegnap beszéltem a nőgyógyászommal és a háziorvossal is. A nőgyógyászom annyit mondott, hogy nyilván nekem kell dönteni, de az oltás esetében is 20% mellékhatásként ott lehet a magas láz és a koraszülés
(viszont az is tény, hogyha kismamaként elkapja valaki a h1n1-et, akkor lényegesen komolyabb problémák, lélegeztetés, kóma, halál lehet) A háziorvosom még eddig egyetlen kismamát sem oltott.
A családom pedig egyértelművé tette, hogy bármennyire is szeretik a születendő bébit, kismtestvért, unokát, azért ha választani kell, akkor rám nagyobb szükségük van
Anita
Vendég

És Zarjától:

Sziasztok!

Csatlakozhatom a társasághoz?
A fogantatás ideje nálunk tuti (egybevág a doki számításával).
Egy esős pénteki délután (2009.05.08) a délutáni munka és egy értekezlet :D között. Hazamentem, gondoltam meglepem a párom. Épp aludt. Asszem eléggé megleptem :D
Vendég

Zarja, nagyon édi Bulcsi baba.

Gondoltam megnézem az ő 4D-s képét is, de nem találtam...
olyan kiváncsi vagyok vajon hasonlítanak majd a babáink a pocakban készült képeikre?

Kép
csipike09

Nóri, tudom hogy nem szereted a fenyőbútort, de azokat nem nézted véletlenül a Retzben? Márminthogy "igazi" fenyő? Mert azokat is akciózza, én meg ugye még nem vettem semmit a nagyfiúnak. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Még benn, de már félig kinn...előleg a következőnek :wink:

Kép

Kép
csipike09

jaj csajok, én mindkét babát ahogy megláttam elbőgtem magam....szégyen, nem szégyen...olyan csodálatosan gyönyörűségesek! :oops: :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, ez tök természetes ilyenkor szerintem. Én a kórházban a babasírást hallva is bőgtem, nem is kellett látnom őket hozzá.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs! Köszi a segítséget :lol: Gyönyörűségesek az első babák. :lol:

Már én is alig várom a szüléstörténeteket is.

No én mentem, ma már nem hiszem, hogy jövök.

Szép estét mindenkinek.

bellerreni
Eger

enyimgyerek még bent szobrozik szerintem egy pár napot tutira. megérzés. de fájásos téren a helyzet változatlan. kíváncsi vagyok, hétfőn délelőtt kell menni ctg-re, hogy mit mond a doki...

Edit

Kép
ézsóné

Hát gyönyörű mind2 kiskrampó:)

Bulcsún nem látszik hogy megviselte volna a hosszú szülés.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok! Gyönyörűségesek a babáink (bocs, hogy közösre említem őket, remélem, a szüleik nem bánják...)! Tényleg, ki tud MMS-t fogadni és feltenni a képek közé? Kinek lehet küldeni majd a babafotókat?

Lenne egy kérésem hozzátok: ma megírtam a "szülési tervemet", amit kedden szeretnék átbeszélni a dokival. Gmailra átküldtem. Örülnék, ha átolvasnátok, s várom a véleményeket, jó-e így, vagy min változtassak. Előre is köszi!
ktc

Zarja, Zsolti! Nektek is óóóóóóriási gratula Bulcsúhoz! Jó egészséget és sok tejcsit! És gyönyörű kisfiú.

Anita! Nagyon szép Levi baba is. Olyan jó ez a technika, hogy ilyen hamar láthatjuk mi is a manókat.

Hajrá finisben lévők!!!!!!!( Hajrá én is :P )

Móni

Kép
kokonya

Nagyon szép, formás babóca Bulcsi is! :D

Én nagyon szívesen felteszem a babafotókat, ha nekem külditek. És még elég messze is van a kiírt időpontunk, szóval valószínűleg rá is érek majd netezni :D

Katica: nekem nagyon tetszik amiket írtál. Pontos, jól érthető, de nem követelőző.
zuzmooo

Eszter és Zsolti!
Nagy-nagy gratula Bulcsihoz! Ügyesek voltatok! Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánunk!

Mindkét fiúcska gyönyörű szép! :)

Bea!
Bocsi, hogy nem írtam SMS-t, de mi sem voltunk itthon, egy fél órája estünk be az ajtón. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zarja, nagyon gratulálok Bulcsihoz, megnéztem mindkét baba fotóját, hát tényleg gyönyörűségesek! Olyan kis drágák :D

Erusverus, a varratszedéskor bementek a dokival egy vizsgálószobába, ahol 4szemközt lesztek. Akkor szokták átadni a boritékot. A szülésznő, pedig meg szokott látogatni, feltéve, ha fogadott, vagy esetleg mondhatnánd neki, hogy majd látogasson meg és akkor odaadod.

Zuzmoo, én egy táskával megyek, amibe külön zacsiban lesznek a szülőszobás cuccok (abból úgyis kevés van).
lara

Köszönöm a kórházi cuccos infókat. Lehet, hogy jövőhéten én is elkezdem összerakni :)
zuzmooo

Szana: Hogy vagy? Tudsz pihenni, most hogy Jázmin a nagyinál van?
zuzmooo

Gratulalok a friss Zarja-csaladnak!
Gyonyoru mindket baba es olyan szep, nyugodt, bekes arcuk van! Orom nezni oket! :D :D

Kakti! Semmi gond, koszonom, hogy egyaltalan gondoltal ram. Nem birtam megallni es belogtam a sogornom gepehez delutan, igy vegul ertesultem en is a hirrol idoben. Megevett volna a kivancsisag kulonben, mert nemreg ertunk haza.

Hat csajok, en elkezdtem parazni. Nemtom, hogy hol jar mar pontosan az en fiam feje, de hogy nagyon lent, az biztos.
Tulsagosan lent a terhessegi koromhoz kepest. :(
Ma tobb alkalommal majdnem osszekakiltam magam, mert annyira fajt a hugycsovem, hogy majd osszeestem. Ahogy Erik fiam mozgatta a fejet, ugy hasitott szet lent. Olyan fajdalom ez, mint felfazaskor pisiles alkalmaval az a visitos, konnyezos fajdalom (csak egyszer eltem at az eletben, de eleg volt). A gaz csak az, hogy Kristoffal ilyen kozvetlenul a szules elotti heten volt. :shock: :shock:

Amugy jol sikerult napot zartunk!
Olyan boldog vagyok, meg elegedett, hogy csak nah. Az osszes cuccunkat, minden egyes dobozt sikerult atnezni, ami Maglodon volt es szetvalogatni lakterekre. Mar ez is nagy szo, ami meg jobb: kikerult az osszes babakelengyem. Szetszedtem az apro es nagyobb cuccokat, megvan mar a baldachin, a fejvedo, a lepedok, takarok. Egy komplett szaritonyi ujszulott cucc kimosva, masik adag mar a gepben.
Mindent megtalaltam, ami a korhazi csomagomhoz hianyzott, hazafele beugrottunk auchanba es gyogyszertarba, bevasaroltam.
Mar csak ossze kell raknom a szatyrokat!

EEEEEESSSSSSSSS! A nagy hir:
UGY NEZ KI, HOGY JOVO VASARNAP MAR BE IS KOLTOZHETUNK!!!!!!!
Alig hiszem el. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Katica!
Elolvastam a szulesi tervedet, szerintem teljesen jo, legalabbis az enyem is hasonlo volt, amikor Kristofot szultem. (Annyi, hogy ott "kotelezo" volt irni, altalanos formanyomtatvanyt kaptunk hozza, amit csak kitoltogetni kellett.)
Remelem, hogy lesz ra lehetoseged, hogy hasznald, illetve tamogatni is fognak benne.
En vegul feleslegesen irtam meg, mert olyan keveset voltam ugye a korhazban kitolas elott, hogy egyszeruen nem is volt ra ido, hogy beszeljunk rola, azt sem tudom, hogy oda adtam-e, vagy sem. Mondjuk sokra nem mentem volna vele, mert ott alapban kb ezen elvek szerint szulesztettek, szoval minden ugy tortent (Istennek hala ugy tortenhetett), ahogy szerettuk volna.
Vendég

Katica, szerintem is jó a szülési terved.
Nálunk a Jánosban a csaszissal is maradhat a baba, ha ott az apuka és külön szöbája van. Egyébként addig amig mozgásképtelen, addig a baba a csecsemősoknél van.

Bea, ez tök jó hír, h már költözhettek :D
Az alsó fájdalom nem lehet attól, h azért elég mozgalmasak mostanság a napjaid? Tudom, h nehéz, de ha tudsz azért pihizz is.

Kép
csipike09

megint ügyelek :lol: :lol: annyira jó már Anitának és Esztinek...én olyan mocsok irigy vagyok, hogy tul vannak rajta...egyébként és érzéstelenítés nélkül tervezem...

Edit

Kép
ézsóné

Micsoda jó hírekre jövök. :D

Zarja, Zsolti: Sok boldogságot a kis Bulcsihoz.

Mindkét baba gyönyörű.
:)

Kattkat: köszi az infót a házasságiról. Így nem kell izgulnom, hogy a tavalyi jó lesz-e még, ha esetleg babó tovább szeretne bent maradni.

Azt szeretném kérdezni, hogy ha a házassági anyakönyvi kivonaton nem szerepel a születendő gyerek vezetékneve, akkor is az apa vezetéknevét kapja, ugyee????

Én is csak canesten kúpot használtam, betadinet nem még eddig, hála az égnek.

A Péterfyben a babák az anyukákkal vannak. Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy ha az első nap is már olyan állapotban van az anyuka akkor nála van már a kezdetektől.
Vendég

Jo reggelt!
Kati: nem tudom, jo lenne, ha csak a mozgalmas napok miatt lenne ez a fajdalom. Az ellen legalabb tudnek tenni...

Kata: ha felvetted a ferjed nevet, akkor nem kell, hogy kulon emlites legyen az anyakonyviben a szuletendo gyermekek vezetekneverol, hiszen mindkettotoke ugyanaz, a babak is azt kapjak.
Ha viszont maradtal a lanykori neveden, akkor nem ennyire egyertelmu, mert a gyerekek kaphatnak a tiedet is es a ferjedet is. Ez esetben a megjegyzes rovatban benne kell lennie, hogy mi legyen a gyerekek neve.
Nalunk ez hianyzott, epp emiatt nekunk a heten cserelve lett, igy van friss anyakonyvink, bele mar nem kothetnek.

Nah, nalunk mar mindenki kukorekol. Anyosom a sogornomeknel maradt, segit pakolni. Ugyhogy ma en fozok. Gulyasleves es tiramisu lesz a menu.
Vendég

A gyerekesekhez lenne egy kerdesem: mekkorak szoktak az egy eves gyerekek lenni?
Egesz heten eszembe volt, de mindig elfelejtettem.
Ugyanis hetfon a vedononel lemerettem Kristofot es a vedono is ledobbent a mereten, illetve azota mar jopar embertol vegighallgathattam az "ekkora gyerekek mar ovodaba mennek" szoveget.
Konkretan 90 cm es 13 kg. OK, nagy, latom en is, nagyobb ruhak is kellenek ra, de tenyleg annyival nagyobb, hogy igy meg kell dobbenni?
Vendég

Bea: Köszi a választ.
Nálunk a harmadik variáció van. Felvettem a férjem vezetéknevét az enyém elé. Tehát én Sivadó - Gál vagyok. Kedves ismerőseink pedig azt mondták, hogy a gyerek vezetéknevének is ennek kell lennie, pedig mi csak a Sivadót szeretnénk.

Kristóf méreteihez pedig annyit, hogy minden gyerek más ütemben nő. Két unokatesóm is nagy volt, most is azok. Mind az iskolában mind az oviban kitűntek a társaik közül. Szerintem ezen nem kell aggódni. Ha vékony lenne akkor meg az lenne a bajuk.
Vendég

Jó reggelt!

Pocsék éjszakám volt...

Edit, én is ronda irigy vagyok Anitára és Zarjára :oops: :oops:

Bea, az öcsém kisfia is hasonló méretekkel rendelkezik és ő is 1 éves 3 hónapos. Már eleve vagy 60cm-vel született...apukája, anyukája se "törpe", így normális, hogy a gyerek is nagy.szóval szerintem azért annyira nem kellett volna védőnéninek kiakadni. De az tény, az én lányom az oviban volt 13-15kg :D Na de ő kislány...

Na, készülődők, ma reggel CTG-re megyünk.

Kép
csipike09

Bea
Na akkor jól alakul minden, szuper:)
a méretek tényleg nem semmi, de szerintem sem kell ezen aggódni, később kiegyenlítődik. Gergőm pl 1 évesen kb 10 kiló volt és 76 cm. Most viszont nagyon megnyúlt, lehagyta a társait.
én 14 évesen egy nyár leforgása alatt kerültem a tornasor végéről az elejére :lol: :lol: és Te sem vagy alacsony, igaz :lol:

név: én nem vettem fel apa nevét, a házasságira ráírták, hogy a kölkök az ő nevét fogják kapni.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Bea!
Ha ez számít valamit: nekem volt olyan középső csoportos óvodásom, aki 96 cm magas volt (na jó, 96 cm mély). Egy nagyon pici család gyermeke volt, és őt is mindenki csak Öcsinek hívta. De az egész óvoda imádta - főleg az ovis kiscsajok. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

reggelt :lol:

nemmintha bármit is aludtam volna....basztikuli, hogy birom ilyen kevés alvással?

Edit

Kép
ézsóné

Szia Edit! :)

Talán a szervezeted készül átállni CSanád napirendjére. :) De szívből kívánom, hogy azért ne legyetek majd fent egész éjszaka! Hagyja majd a mamiját aludni az a drága poronty! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea! Luca 78cm és 10kg körül volt 1évesen. 86os göncöt hordott. És kiakadtak rajta milyen nagy. Most 94cm és 13kg. Van a korában kislány aki már 1m felett van! Szóval baromi változó,hogy fejlődnek!
Vendég

Jó reggelt!

Bea! A méretekről annyit, hogy tesómék kislánya annyi idős mint Kristóf és ő is 13 kg, csak nem olyan magas. Tényleg ahány gyerek annyiféle :lol: Lehet, hogy most ő hirtelen nőtt és most megáll egy kicsit, de az is lehet, hogy égimeszelő lesz :lol: Az öcsém apukájának van egy fia aki több, mint 2 méter pedig sem az anyja sem az apja nem magas. Ő a nagypapájától örökölte a magasságát. Sosem lehet tudni.

Én is irigykedem a friss anyukákra :lol: Olyan jó már nekik.

Megyünk lassan a szülésznőhöz. Kíváncsi leszek milyen friss infókat kapok. Utána megy megyünk anyukámékhoz úgyhogy csak délután jövünk.

Pápá

bellerreni
Eger

Sziasztok Kismamik és ANYUKÁK! :)

Régen írtam már Nektek, de most megint jelentkezem. Olvaslak ám szorgalmasan Titeket, csak erőm, időm nincs írni. Még dolgozom január végéig, úgyhogy a babaszoba kialakítása, a meló együtt eléggé leterhel, de nem panaszkodom, mert szépen alakulnak a dolgaink. Tegnap kifestettük a babaszobát, talán jövőhéten megvehetjük a bútorokat és január végére elkészülünk mindennel. A gyerekkel megbeszéltem, hogy ha elkészültünk, akkor még hagyja anyáját pihizni, remélem, szófogadó gyerek lesz :)

Kicsit reagálok az eseményekre:

Eszter és Anita gratulálok! Gyönyörűek a babák :D Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem ez még nagyon távolinak tűnik... Valahogy nem tudom elhinni, hogy alig pár hét és nekünk is gyerekünk lesz... Próbálom szokni az érzést...

Edit, kitartás! Tudom, hogy mindenki csak ezt ismételgeti, de már csak pár nap és meglesz a babád :)

Kismaki, én is így vettem fel a nevem, mint Te és nekem beírták a gyerek születési nevét. Szerintem hívd fel az anyakönyvvezetőt és kérdezd meg, hogy kell-e módosítás... Nehogy ebből legyen gond. Egyébként az ÁEK-soknak szól, hogy oda kell vinni friss akk-t, mert hiába kéne elfogadniuk a régit, valamiért nem fogadják el. Férjem kollégájának a felesége szült ott dece,ber 30-án és nekik így volt.

Nóri, szuper a kégli, kitartás a felújítási munkálatokhoz!

Na most ennyit belőlem...

Majd még próbálok jönni :)

U.I.: Ktc, köszi még egyszer :D

Kép

Ági
agic83

Jó reggelt csajok!

Gratulálunk Zarjának és Zsoltinak a kis Bulcsihoz!

Most keltünk.. :oops: :oops: :oops: Tegnap nem volt áramom se, nemhogy netem. De a lényeg, hogy át van vezetékelve a lakás! Nagy meló volt, de a haver addig nyomta, míg kész nem lett (éjfélkor). Akkor már örültem, hogy lefekhetek aludni. :roll:
Most is csak azért kukkantottam be, hogy mi van Zarjáékkal, mert reggel még nem tudtam róluk semmit, aztán már nem tudtam követni az eseményeket. :cry: (Addig teljesen szétizgultam magam.)

Na megyek, lassacskán készítjük a babaszobát.

Kép
Kép
molmar

Jó reggelt!

Bea: Tök jó, hogy hamarosan költözhettek! :D

Ági: azért nem semmi, hogy még dolgozol! :shock:

Molmar: jó babaszoba szépítgetést! :D
zuzmooo

Kismaki: én úgy tudom, a gyereknek csak akkor lehet dupla vezetékneve, ha a szülők kölcsönösen felvették egymás nevét. Ha csak Te vetted fel a férjedét, akkor a gyerkőc csak a papa nevét kaphatja. (Barátnőméknél volt ugyanez a helyzet, ők utánajártak)

Ananácska: szuper, hogy költözhettek! Jól rácsodálkoztam a húgycső-fájdalomról írtakra, olyan, mintha a múlt hetemről számoltál volna be. Nekem többször volt ilyen fájdalmas felfázásom a korábbiakban, és jól megijedtem, amikor múlt héten három-négyszer ilyet éreztem. De a pisi nem csíp, a doki csinált csüt-ön vizelet-gyorstesztet, teljesen negatív, úgyhogy valszeg nálam is hasonló okok miatt alakult ez ki.

Megyünk Apával sétálni, kell a jó levegő a mazsolának :)

Kép
juci-77

Kismaki, szerintem is hívd fel az anyakönyvvezetőt, én is így vettem fel a férjem nevét, ahogy te, de nálunk ott a megjegyzésben, hogy a férjem vezetéknevét kapják a gyerekek. Ezt még akkor, házasságkötéskor meg kellett beszélni.

Bea, ezek tök jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit,
napközben tudsz pihizni, aludni egy kicsit?

Benettke,
te mikorra is vagy kiírva? Bocsi, lusta vagyok visszakeresni, a táblában viszont nem látlak. És Monyot sem látom mostanában, lehet, hogy már ő is babázik?
ktc

MOLMAR!
Jössz kedden?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?