Sziasztok
Itthon vagyok úgyhogy mesélek
Péntek hajnali 4 magasságában elfolyt a víz,de fájások nem voltak így hát nem is indultunk el.
Tettünk vettünk itthon de semmi elmentünk sétálni csavarogni de semmi.
Nah neki álltunk lépcsőzni fel a 10.re le-fel-le-fel, semmi.
Este 8 magasságában jöttek a fájások szép lassan 10percesek lettek.
Nem indultunk el mert még leállhat.
23.45után szépen 5percesek lettek és kitartóak. pakolás irány pécs.
01.15-re pécsen voltunk. útközben 5perces fájások amik 1percig tartottak .
Beértünk ott várt a szülésznő Elvira. Bevitte Esztert megvizsgálták minden a legnagyobb rendbe. 1újnyira volt tágulva.
Elvira elkezdte tolni a Homeos cuccokat közben befeküdtünk az alternatívba ami tényleg szuper. Onnan később kiküldtek minket mert át kellet adni egy anyukának aki 4ujasra volt tágulva és ö medencébe akar szülni.
Eszter haza akart jönni nem akar ott lenni. Eszter tudta hogy még nincs itt a szülés ideje de hát innen már nem volt visszaút.
Fájások maradtak de nem volt hosszú kitartó.
Ez ment 5 és fél órán keresztül.
8.25-kor Jött a doki megvizsgált és közölte hogy nem tágult ezért jönnie kell az Okxytocinnak .Eszter nagyon kibukott sírt, ő ezt nem akarja haza akar jönni.
Sikerült kis vidámságot belebeszélni, Elvira is mondta hogy nincs más választás.
Bekötötte azt a szart és jöttek is a fájások nem is kicsit. Poklok-pokla volt ami onnan kezdődött. Kapott Eszterkém egy szurit ami kicsit lazított kicsit kábává tette.
Nem írom le hogy az Oxytocinak milyen hatás van mert akkor nem akartok majd szülni de kössétek fel a gatyát.
10.25 doki megvizsgálta újra Esztert 3,5ujnyira tágult.
10.30ig ott voltam bent Eszterel masszíroztuk, burogatuk ,sétáltattuk csináltunk minden amit lehet. Annyira összetörtem ekkor már hogy be küldtem a dúlát hogy tartsa Eszterbe a lelket.
Dúla végig ott volt felválta voltunk Eszterrel érdemes volt felfogadni javaslom minden először szülőnek.
Kicsit ki mentem levegőzni meg bőgni stressz kicsit kiütött Ezt a fájdalmat túlélni?!végig nézni?!
10.50kor beszéltem pár szót Elvirával hogy van Eszter mondta minden oké baba buksija már félig tapintható, egy órán belül meg van a baba.
Gondoltam,hogy be megyek de ez a dúla csak nem jött ki és addig én nem mehetem be:D
Aztán 11.10kor kijött és mondta hogy gratulál a Bulcsúhoz.-) nah akkor bementem Eszterhez adtam neki egy hatalmas pusszit aztán mentem a gyerkőchöz míg öt stoppolják.
Esztert nagyon megviselte hogy nem úgy alakult a dolog ahogy azt szerette volna de Kriszta a felkészítő hogy az otthon szülések 10% ugyanígy végződik.
A dokiról annyi csak mocskosul meg kínozta Esztert olyan szinten lekezelően bánt vele hogy az nem igaz. Semmibe vette az Eszter akaratát úgy beszélt vele mint a kutyával.
Azért él még ez a faszkalap mert nem voltam bent. De ha az élet egyszer úgy hozza akkor olyan verést kap hogy nem teszi zsebre és ezt garantálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor össze stoppolták Eszterkémet 2órát maradtunk a szülő szobán majd le vittek minket az osztályra és azóta ott vannak. Baba nagyból jól van,de majd Eszter elmeséli talán már kedden a többit.
Most megyek pakolok és megyek vissza hozzá
Az első 3kép Sziasztok