A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Niki, édesek :)

Fleur, köszi, hogy leírtad a csanás beszoktatást. Nekünk annyival könnyebb, hogy nem alszik ott :)
Vendég

Dori, nagyon orulok, hogy minden rendben! Most aztan pihenjetek :!:
Vendég

Most vettem eszre, hogy a kekszes kepen Alexen Rania rozsaszin elokeje van... :? :oops: :lol:

Szoktam ilyent csinalni....csak nehogy identitas-zavara legyen.. :?
(Majd kapok tole, ha tinedzser lesz, es visszanezi a kepeket.. :!: )
Vendég

Niki, ne aggódj, nyomul itt pár fiú rózsaszín cuccokban :wink:

Tényleg szépek a gyerekek :D

Emese, ebből tudnék választani szerintem :wink:

Kelés: R. akkor kel fel korábban (az esetek 90%-ában, mert néha csak szimplán kukorékol nekem), ha előző nap valamilyen csoda folytán elaludt, és a délutáni alvása két órás vagy hosszabb volt. Ez itthon következik be általában, ha a csanában van, ott 45 perc és másfél óra között alszik csak.
Még ha el is alszik este időben ilyenkor, akkor is korábban kel :roll:

Este sokat rendezkedtünk, G. éjjel dolgozott. R. reggelizik, G. még alszik. Egy kicsit még ha is kell pakolgatni :roll:

Dóri, remélem, már kialudtad magadat :!:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

Mesi!
lehet tényleg választani :) s ilyen jó ötlet Niki 2 oldalas bandázsa :)

Niki!
ne aggódj jó :) B.-n is szokott lányos cucc lenni :oops: vicces az volt mikor lazán betette a hajába a hajráfot és azzal mászkált :)
s Alex tényleg tiszta apja :) édesek nagyon :)
mikor jöttök Mo-ra ? akkor összehozunk egy talit mint 2 éve :)

:arrow:

KépKép
viranka

Ez a kétoldalas bandázs nem rossz ötlet... Megkérdezem a Mamát, hogy kivitelezhető-e? :)

Niki! Alex tényleg tiszta Apja! De egy az egyben. És milyen kis gyúrnivaló! :D

Gegin is volt már rózsaszín. Először, mikor megszületett (a rózsaszín simlis sapi :? ), utána a Nagyi adott rá egy rózsaszín pólót, mert kellett rá még egy réteg és nem volt hirtelen más nála. :lol:

Minitali! Ha valaki szervez, és beférünk hárman, szívesen csatlakoznánk. :D A gyerekek olyan jól érzik magukat társaságban, no meg nekem is jót tesz.

Tegnap voltam röpizni, három meccs erejéig (zsinórban) ki kellett segítenem egy csapatot. Jaj, olyan jó volt!!!! Jót tett a kattant agyamnak! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki! Bizony! Miattad szervezünk újabb talit!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense akkor jót moziztatok! :lol:

Vindo komód :lol: .Na milyennek találták a borotokat? Mi is megkóstolnánk! :wink:

Zsófinak és Lillának is micsoda hajacskája lett! :lol:

Dani anniyra édes! e jó lesz élőben is látni!!! :lol:

Niki akkor ti is jól szórakoztatok a moziban és még új elemek is voltak. :lol:

Dóri először megíjedtem, de látom már hogy minden ok veletek!!!!

Móni Cicus nagyon ügyes volt a fodrásznál! Te mindig olyan finomságokat sütsz,főzöl

Vindo Emma is különsne barátságos AZONNAL a az afro fiu, lányokkal... :lol:

Maggie hol vagy? meggyógyultál???? jösztök velünk a talira???

Niki balett...jaj de édes lehet...biztos élvezi..én is keresek emmánal vmi gyerek tornát vagy balettet..de nem találtam még eddig. a gyerekek nagyon édesek :lol: :lol: :lol:

Mesi röpi tök jól hangzik! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Mesi! Szupi, hogy újra jársz röpizni! :)

Nekem is nagyon hiányzik a torna és a hastánc, most már jobban meg kell szerveznem a dolgaimat, hogy el tudjak rendszeresen járni! Most hétfőn se fogok tudni menni, mert még nem vagyok olyan jól... De remélem, beáll majd a rend!!!

Megyünk Anyuhoz szülinapozni, mivel a múlt héten Szeli láza miatt elmaradt. Én sütöttem neki a tortát! :) Egész jól néz ki. Citromkrémes diótorta.
Szeli nem aludt el, pedig próbáltuk fél 1 körül, hátha alszik, de most akkor kimarad, mert 3-ra megyünk. A csajokkal (másod unokatesóival) úgyis olyan jól eljátszik, nem hiszem, hogy gond lesz. Ha mégis, hazajövünk előbb! 8)

Rania annyira cuki! :) Alex tényleg tiszta apja! :) Nagyon cuki a nagy szemeivel! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Köszi, Kaqk, megvagyok. :lol: Sajnos még mindig betegen. Nem olyan vészes a dolog, de az arcüregem eléggé csúnyán tud fájni, meg amik kijönnek... :shock: A héten még rengeteg dolgom van, de ha így marad, akkor utána irány a f-o-gégészet. Egyébként még köhögök is és változó intenzitással fáj a torkom is.

Tegnap vizsgázni voltam. Na, olyan szivatós kérdéssort kaptunk, csak lestünk ki a fejünkből. Hááát, nem tudom, hogy mit csináltam.
Aztán azóta meg csak alszok, ha tehetem. Tegnap du-n is bealudtam kicsit, este, éjszaka is szinte egyből, meg most délben is Bercóval. :oops:
De lassan vége a pihinek, még meg kell írnom egy dolgozatot, le kell zárnom a félévet, aztán pici pihi, utána meg kezdhetem a következő havi tervemet.

Na, jó részletes lettem.

Talira szerintem nem tudunk menni, csütörtökön jön édesanyám, itt is marad egy kis ideig. Olajcserére jön (infúziós kezelés), nem kellene itt hagyni.

Dani, Rania, Alex tüneményesek!!!!!! Nekem az tünt fel, hogy Rania milyen hosszú az ágyon? Milyen magas most? Alex tényleg tiszta apukája. Dani meg igazi macsó. Tényleg nagyon édesek.
dmaggie

Vera!

Nekem meg van scannelve az Aludj jól gyermekem. Elküldjem?
(Nekem ugyan nem tetszik, én nem tudom megcsinálni a sírni hagyást egy percig sem. De ez nem jelenti azt, hogy nem jó, csak én egy gyenge alak vagyok. :roll: )

Heni, Vindo!
Vettem pelenkát. 2 csomagot. Igazából vehettem volna többet is, csak nem futotta a havi keret...

Niki!
A gyerekek csodaszépek. Örülök, hogy tetszett a film.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Megint elmaradtam,hogy miért ...:arrow:

Csodásak a gyerkőcök!

Dóri!Pihend ki Magad!
És minden rendben lesz!++++

juba0

Sziasztok!

Mozgalmas hetvegenk volt, kar hogy vege.. :( Delutan a baratnom kislanyanak a 7 eves szuletesnapjara voltunk hivatalosak az egyik jatszohazba, disco-party volt, meg DJ is volt.. :D Rania orult modon ropta, meg Alex is utemre mozgatta a labat. :lol:

Maggie, nem tudom mekkora Rania, de magas a kortarsaihoz kepest, es Alex is eleg hosszu. Nem tolem orokoltek.. :lol: De megmerem, engem is kivancsiva tettel :)
Jo lenne, ha vegre meggyogyulnal! Drukkolok a vizsgahoz, csak meglesz! En a decemberi vizsgammal vagyok igy, vagy sikerult, vagy nem...febr. 16-an lesz csak meg az eredmeny.. :roll: Miert kell anyukadnak az infuzio?

Regi, neked is gyogyulast!

Koszonom az ajanlatot a talira, elni fogok vele.. ugyan elobb terveztuk, de valoszinu csak majusban fer bele az utazas a budzsebe.. :? De ugyis elore szolok! :D De jo lesz! :D

Hogy alltok Vindo?

Na, mi itt szepen nevelgetjuk a jovo metro-szexualis ferfiait... :lol: (ugye igy hivjak a mostani pasikat, akik piperkocok? Remelem, jol emlekszem, valamit olvastam.... :roll: )
Vendég

Szép havas reggelt :lol:

Itt már 8-10 centi leesett az éjszaka és még most is havazik :D
Hamarosan indulunk az Aldiba szánkóval :D

Irina, Ágica hol vagytok????

Kispocc te is jelentkezz kérlek!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tali január 23.-án 10-13-ig

KIDS CLUB 2008
1214 BUDAPEST
CSIKÓ SÉTÁNY 2/B. ÜZLETSOR

KépKép
Kép Kép
l.móni

A gyerekeknek váltócipőt hozzatok, mert nincs mindenhol szőnyeg.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sense nekem elküldenéd?
Előre is nagyon szépen köszönöm :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Móni: Vagyok és olvaslak is titeket csak reagálni....nem mindig sikerül.
Ma megyek az uh-ra majd utána úgyis jelentkezem.És tök jó mert ma én megyek a Petrusomért.Bár reggel megint előadta magát mikor beadtam a csoportba.Természetesen mire kiléptem már nem is hallottam hogy sír.És megjött a Dia néni és úgy örültem neki eddig hiányzott mert beteg volt a kisfia.

Az összes kép csoda szép!!

Mennem kell.
Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
agica1126

Jo reggelt! :)

Juba, irtam privit.
Vendég

Jó reggelt!

Reggel óta folyamatosan havazik :roll: ma is szánkózhatunk legalább, fog majd örülni Péterke:-)

Tegnap anyunál voltunk, szombaton anyósék voltak itt.

Áron az éjszaka megivott 2 üveg teát :roll: legalább már elfogadta :roll: de cicizett is. Lehet szomjas? vagy éhes :roll:

Péterke jól viselkedett tegnap, olyan okos már, mindent úgy tud.Magára lehet már hagyni anyunál is( teli van csecse becsével, lépcsővel, nem egy gyerekbarát környezet) Áron meg már kezdi felfedezni a házat :roll:

Péterke kedvenc meséje lett a Nick Junioron a GOGO DIEGO! angolul talitó mese, mindig ismételgeti az angol szavakat. Mondom neki, ,Jump és már ugrik is. Olyan vicces , hogy igy működik az agyuk:-)

Sense nekem sem jött be az altatós könyv:-( főleg a sirni hagyjuk a gyereket módszert forszirozza :roll: Napközbeni alvással nincsen gond, de éjszaka ébred és cicizni akar. Péterke is igy volt, de ő csak 1x ébredt 4 körül :roll: Áron meg van , hogy óránként :evil:

Móni valami jó kis útvonal?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, üdvözlet Böszörményből :!:

Itt nem havazik, vagyis éppen hogy, de remélem nagy hó nem lesz, mert autókázok ma :wink:

Maggie, hány hete vagy már beteg? Jó munkát, ha kipihented magadat :!:

Éjszakai szoptatás: Rugó úgy hagyta abba, mikor olyan másfél éves volt, hogy az egyik mellemből elapadt a tej. Mikor felkelt (éjszaka minimum háromszor), az üreset kapta meg, cuppogott, aztán elaludt. De mivel nem jött belőle semmi, idővel leszokott róla magától, aztán fel sem ébredt többet.
Már mint egy ideális esetben.
Meg nem úgy többet, hogy már soha sem.

Ma estig itt vagyok, ötig tömbösítek, aztán Gáborért meg Rugóért megyek.

A lakás jól halad.

Szép napot, V.

Este vagy holnap jövök.

MOst sajnos másra nincs időm, van még egy kis dolgom :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie még mindig nem gyógyulsz???!!!! jajaj. de kár hogy nem tudtok jönni...pedig úgy örültem h találkozunk.. :?

Mi megvagyunk
szombat du-án apósnál, vasárnap du-án anyósnál voltunk..Emma nagyon élvezte a hétvégét.....annyira szórakoztató csajszi...:-)

ma mosok......felügyelem a tüzet...és mindjárt mehetek emmáért..:-) alig várom..ez a z egyik kedvenc napszakom..hazafele olyan jókat beszélünk..elmeséli mi volt, mit evett, mit játszott, kérdezek válaszol...mostmár igazán lehet vele beszélgetni..

ja
és viccel...meg kell zabálni. kérdezünk tőle vmit..pl ma reggel..az milyen színű autó ( jimjam kérdés) zöld ( lila) kérdem biztos? igen..de olyan komolyan..nézek rá..ezt most komolyan mondod? ..nem, csak viccelek..lila! :-)
szóval humorizál állandóan...

KépKép
kaqk
Debrecen

Hol vagytok???

Heni Mintha hozzánk jönnétek, csak a Szigetszentmiklósi lehajtón gyertek le majd forduljatok Csepel felé. Ott sokáig egyenesen majd az Erdősor utcánál jobbra. Tovább egyenesen. Cirmos sétánynál jobbra, be a lakótelepre, az első lehetőségnél jobbra és ott van a tali helyszíne :D Parkoló van előtte sok, remélhetőleg szombaton is lesz szabad hely.

Kaqk Emma édes :D , kis viccelődő :lol:

Maggie sajnálom, hogy nem jöttök a talira :(

Ágica várunk a hírekkel.
de tuti minden rendben lesz :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tenyleg nagy a pangas ma.. :roll:
Vendég

Enyém a 44.444. hsz! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Csak gyorsan egy kérdés erejéig jövök.
Azaz segítség kéne.

Lehet kapni a kocsikba az oldal üvegekre azt a napellenzőt amik össze vannak hajtva.
Most van egy új projekt a fejembe még egyenlőre nem publikus de napok kérdése és az lesz.
Szóval van ebbe a napellenzőbe az a drót szerű valami.
Na én olyat keresek de nem tudom hol lehet kapni.

Ha valakinek van valami ötlete az szívesen fogadom.

Mesi : hozzád jönnék még kérdéssel, hogy ti hol veszitek az anyagokat ? Ahol veszitek ott az nagyker-e ? Ha igen mik a feltételek. Persze a válaszokat privibe küldjed.[/b]

Lányok persze ha valaki tud jó méter és rövid árúst ami nem drága szívesen veszem.

Megpróbálok este jönni de nem ígérek semmit kicsit elvagyok havazva.

Az egyik új projektem az testbarnítás szolárium nélkül.
www.testbarnitas.com

Puszi mindenkinek
20200310173350

Lányok,

a csanavezetőm szerint megváltoztak a jogszabályok, így a csana díjának egy része visszaigényelhető lesz az adóbevalláskor. Januártól minden hónapban ad nekem egy papírt a hónapról, gyűjteni kell, és jövőre vissza lehet írni.
Remélem, jól tudja :wink:

Kérdezzetek rá Ti is.

Kép
vindolanda

vindol, nálunk így van, de ez a csana egy alapítvány nevén fut, így 30%-ot visszakapunk :) (Persze évi szinten ez maximálva van.)
Vendég

napsugarast :)

KépKép
viranka

Csajok tegnap sikerült eltörnöm a lábujjam :( részletes beszámolóval jövök később.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Szépek a képek!

Ennyire futotta. Beni beteg magas a láza vele vagyok,kéri üljek mellette.Nincs jó kedve,de kinek lenne lázasan.Borogatom,mert majdnem csak az viszi le,más nem nagyon.. :(
varga tünde

Sziasztok!

Tündi jobbulást Beninek+++++++++++++++

Fleur szegénykém :cry:
jobbulást++++++++++++++++
ha segíthetek valamiben hívj nyugodtan, át tudunk menni csinivel.

Ágica na mi volt tegnap???

Vindo ez egész jó hír :D
kíváncsi vagyok mennyit fognak majd visszatéríteni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Fleur: Ez nem hangzik valami túl jól.Remélem azért már jobban vagy.

Tündi: Beninek jobbulást teljesen át tudom érezni mikor magas a láza Petrusnak is nem rég volt az a 40 fokos és én is csak borogatással tudtam levinni neki :( Jobbulást neki!!

Tegnap voltam a dokinál un-on és van egy 2x2 cm ciszta ami fel fog szívódni meg volt ott valami tüsző ami megakart érni csak nem sikerült vagy hogy mondta és emiatt csúszott minden.De két hónap múlva kontroll :roll:

Mennem kell mert csak sunyiba írtam bentről.

Szép napot!!

Kép

Kép
agica1126

un-on=uh-n

Móni: :D megelőztelek :D

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Fleur:-( hű én el sem tudom képzelni mi volna nálunk, ha nekem valami bajom esne :roll:

Tündi jobbulást Beninek!!!++++++++

Vindo reggel juott eszembe, hogy mi újság Rugó szobájával? Hajlik felé?
Nálunk olyan vicces, hogy mindig elmondom Péterkének, hogy a kiságy Ároné, de ő ezt nem érti, mert soha nem látja benne :roll:

NEm is irtam még, hogy többször is előfordult, hogy Péterke fájlalta a lábát :roll: tegnap éjszaka is :shock: nem tudom mi ez! Vagy görcs húzza, agy zsibbadhat, mert egy bekenem és megmaszirozom neki és eláll, vagy csak nől neki és azért fáj? :roll:

Áron éjszaka nagyon nyugtalanul aludt, dobálja magát, keresi a helyét :roll: forog :roll: teát kapott csak, pár korty elég volt, akkor nem éhes szerintem, ( rengeteget eszik napközben, többet mint P )foga zavarhatja, mert nem enged a szájához érni sem, majd tegnap fefogtam és bekentem, majd beforditottam és már durmolt is. Ilyenkor már milyen jó, hogy Péterke mondja, hogy szorit a lába :roll: legalább kb tudjuk mi a gond :D

Heni
KépKép
heni81

Tündi: jaj szegénykém..jobbulást Neki! +++++

Fleur: hogy sikerült? :-( sajnálom!

nekem nagyon fáj a torkom..mondjuk anyum is beeg let, apósom is ..remélem emma nem kapja el senkitől..:-(
Tegnap du-án bkocsival sétáltunk apa elé, majd a fel a városba..és persze h Emma ne unatkozzon énekeltem neki..a jó hidegben..na nem csoda hogy fáj a torkom..:-( de legalább ő élvezte! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Ma baratnizunk, ha megjottunk, jovok!

Fleur :( mit csinaltal?

Agica nekem is felszivodott a ciszta. +++

Tunde; Bencenek jobbulast!

Itt vissza lehet igenyelni a 70 szazalekat a bolcsinek, vagy ovinak, de csak ha dolgozom...tehat ha most elvinnem Raniat, kb 1200 forintba kerulne egy ora.. szeptembertol a suli elokeszitoben heti 15-16 ora ingyen jar.

Moni, irok majd recepteket! :wink:

jaj, majdnem elfelejtettem! Csodaval hataros modon nemhogy sikerult a vizsgam, de a tanarno ezt mondta: Super work here, Nikoletta! Very well done, indeed! :D :D

puszi, majd jovok!
Vendég

Niki: wowoowow..látod milyen ügyes csaj vagy! :) te meg itt paráztál! :lol:

Ágica: akkor +++++++++++++++h felszívódjon!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, Niki, ez igen :D

Kaqk, szegény torkod.

Állítólag 100 000 ft-ig lehet visszaigényelni, remélem, így is van
:roll:

Heni, játszani használja :wink:
Be szokott zárkózni néha, ott van a kis íróasztala meg a játékos kosár.

Nem tudom, mi lehet Péterke lábával :roll:

Megyek tovább, ilyenkor szalad a lakás, ha este jövünk haza, ezer meg ezer dolgom van. Teregetés, mosás, edény pakolás, rendrakás, söprés a lépcsőn, és Rugó, porszívózás stb.

Kép
vindolanda

Vindo a háztartás megvár!

Niki igy átszámitva sok :roll: te állampolgár vagy és kapsz igy gyest ott? Ott hogy jár? Mennyi ideig?

Cseheknél 4 éves korig jár a gyes :roll: egyrészt ez nem rossz, mert az ovis első év lehet nehézkes is, igy nem kell aggódni :roll:
Nagy rafináltan kiszámoltam, hogy elvileg tudok én is itthon maradni Áron 4 éves koráig :roll: hát, hogy a kis pénzből meg majd hogy élünk meg, kiderül :roll:

Fleur igyál sok teát!jobbulást!

Heni
KépKép
heni81

Ágica, gondolok akkor rád, hogy minden rendben legyen :!:

Heni, hülye egy természetem van, nem bírom látni a kupit itthon :roll:

Ma reggelre lefőzték a pálinkát is, Gábor boldog 8)

Szépen be van pakolva azokba a fonottas üvegekbe :shock:

Megyek tovább :arrow:

Kép
vindolanda

Niki!
gratulálok :) Te milyen ügyes vagy :)

Fleur!
szegénykém :( kérj Dóritól jótanácsot,Ő is így járt nem oly rég :roll:
tényleg Dóri? hogy van Dani?

Vindo!
ahogy öregszem én sem tudom elviselnia kupit :oops: bezzeg R. :evil: :evil: állandó vita tárgyát képezi :roll: 1 hónap után sikerült eltennie az öltönyét(ajtón lógott) a műtermi cuccot,miután 2 naponta számonkértem 8) azért még utána is pakolni :roll:

madártej party: jövőhéten hétfőtől -szerdáig Míramentes terület lesz itthon :) megy Papáékkal telelni :) kinek melyik nap lesz jó?
akár itt aludni is lehet :)

KépKép
viranka

Ja, hát ez az, mikor albérletben éltünk Gáborral, olyan kupi volt, hogy belegondolni is rossz :lol:
Na, de akkor fiatalok voltunk :roll:

Öltöny :shock:
Ott szeretett lógni biztos :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, már ezer éve nem jöttem.
Bocs mindenkitől, csak vizsgáim voltak. De ma vége, este tuti h ünnepklek, ha mással nem egy üveg borral.

Próbálok visszaolvasni!
Vendég

Az úgy volt, hogy tegnap Dani sírt rohantam hozzá, de Lilla is a lábam alatt volt, őt figyeltem és így lerúgtam az ágy lábát. Jobb láb 4. lábujj.
Tegnap csak bicegni tudtam, este jegeltem, meg fájdalomcsillapító és nem keltem fel az ágyból Lillát apa intézte. Szuperül amúgy.
Ja meg bementünk az ambulanciára este (rtg már nem volt sebészeti ambulancián :lol:), ahol mondta a nő, h ez tuti eltört, de nem tudnak vele mit csinálni és azért menjek el rtg-re másnap. Úgyhogy ma mentünk is és vártunk egy csomót. Szerencsére nincs törés mégsem (de megint elkönyveltem, h fölösleges volt). Azért ezen a héten még pihenteni kell, de szerintem sokkal jobb a helyzet mintha tört volna.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, szegény lábad :(

Tünde, Beninek gyors gyógyulást :!:

Megyek, már csak a porszívózás van hátra, aztán szerintem vásárolni megyünk.
Itt szépen kisütött a nap 8) De attól még fagy.

Nincs itthon semmi édesség, ez rettenetes :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Fleur: jó hogy nem tört és javul..de ez az egészségügy! ááá :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur, örülök, hogy végül is nem lett törés 8) pihenj! amennyit tudsz. Ebből a tanúság, hogy nem kell sietni:-) hagy sirjon! annyit sirhat, nem lesz baja :wink:

Vera jó kis madártejet én is megenném :roll:jaj de messze vagytok:-(

Kupi:

Robi, hát férfi :D az enyém egyébként nem birja a kupit :D :shock: abban élt x éven keresztül, ,majd én a rendmániámmal belecsöppentem az életébe :D most már ő is az 8)

Képzeljétek az első látogatásomkor hozzá egy napig takaritotta a szobáját :shock: :shock: :shock: de kérdem én, mire volt otthon az anyja ( nem dolgozott akkor sem és még L kellett kitakaritani a szobáját is, többi helységet szerencsére nem láttam :oops: )- ez most csak úgy OFF. :roll:

Vindo pálinka 8) nekünk van saját főzdénk :shock: nagyapám nagy szeszes volt :?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Fleur! Jobbulást! Szegényke! :(

Niki! Hát nagyon ügyes vagy, gratulálok! :)

Ágica! ++++++++++

Kupit én se bírom elnézni, pedig néha jó lenne... :?

Ma nem mentem be az irodába, du dolgozom egy kicsit.

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi, milyen volt az első nap?

Lehet, írtad, csak tegnap nem olvastam rendesen :roll:

Heni, hazaadjuk szerencsére, nem nekünk kell :wink:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?