A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Katy

Bár látom, Bond már szószólom volt, én is elmondom: nagy a különbség.
Lóci 8 kg körül van (holnapután megyünk védőbe), de egy picit nagy rá a 4-es.
A 3-as viszont már egyértelműen kicsi volt.
Vendég

ja, a videót úgy nézzétek, hogy a monitort oldalra döntitek. Vagy a fejeteket.
Ugyanis most jöttem rá, hogy fekve kell tartanom ahhoz a telefont hogy állóképet csináljon :shock: (video üzemmódban, fényképnél nem)
Vendég

Bond:
[quote] írta:víz Arrow anytejezik még mindig (de nem minden szopi után vágom cicire Rolling Eyes Embarassed )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia: nekem nem indul el a videó :(

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="hendegabi"]B írta:hendegabiond:
[quote] írta:víz Arrow anytejezik még mindig (de nem minden szopi után vágom cicire Rolling Eyes Embarassed )

Ezt most nem értem. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

nem minden SZOPI után vágod CICIRE?

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Ez a fogalmazásgátlóm mellékhatása. :roll: :oops: :oops: :? :lol: :lol: :lol:
Szóval, azt akartam írni, hogy nem minden papizás után vágom cicire, hogy szopizhasson.
Délelőtt vagy valami tartalmasabb üveges papit kap magában, vagy valami gyümölcslevet Sinlac-kal, délután pedig könnyebb üveges cuccot. Utóbbiakból be tud nyomatni egy egészet, ami 190 ml-t jelent.
A többi kaja szopi. (És igyekszem nem elfelejteni a papizás utániakat sem. :roll: )

sillia! :)

Kurv@ nehéz ez a monitor ahhoz, hogy ilyen sokáig ferdén tartsam!!!! Pedig lapos. :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Hendegabi

Próbáld meg így...

http://www.youtube.com/watch?v=RSCIo7wkxsg

Bond

Akkor marad a nyaktekerés :)

Most gonosz anyuka vagyok, mert Lócit betettem a kiságyba, csinálj fiam amit akarsz mottóval.

Ugyanis órák óta próbáljuk szórakoztatni már aludt is egy picit de sehogy sem jó neki :?
Próbáltam mellre tenni is de úgy megharapott hogy azóta parázslik a mellbimbóm :(
Vendég

Bond!
Az üvegest én sem mérném le. Csak addig méregetek, amíg nem eszik meg egy neki való adagot. Ráadásul nekem tök természetes, hogy előkapom a mérleget és megnézem, hogy mennyit csinálok, és mennyit eszik belőle.

Vízzel azért kínálom meg, hogy szokja azt is. (15-20 ml-ket iszik egyszerre, azzal nem oltja a szomját)

Mivel ő még nem eszik sok gyümölcsöt és zöldséget (nem kell neki), így én még utána megszoptatom mindig (kb. 20 percet szoktam várni). Van, hogy többet szopizik, van, hogy kevesebbet.
A kölespép után nem szoptatok csak, de azt anyatejjel csinálom.

Így, hogy jól megtömöm, egy ideje nagyon jók az éjszakák, 1x ébred általában.

Petra a pici üvegeseket sem eszi meg egyszerre (125g), sőt még a Milupa Frutta Pura gyümiket sem bírja megenni (100g).

Mindegy, én nagyon türelmes vagyok, nagyon lassan, de látom, hogy egyre többet eszeget. (3 hete még csak 10-20 grammokat evett meg egyszerre)

Pelenka ügyben köszi a válaszokat! Akkor holnap még veszek egy 3-as Liberót.
:wink:

Kép
katy76

Bond!
Cumisüveg nálunk néha bejátszik, amikor Anyu eteti anyatejjel.
Eleinte a vizet is azzal adtam, de mivel szórakozik az üveggel, így kitöltöm inkább pohárba.
Egyelőre ott tartunk, hogy úgy iszik a pohárból, mintha le akarná harapni a szélét. :lol: :lol: :lol:

A kaját kezdettől fogva kanállal adom, sőt a vitaminokat reggelente már egész pici kora óta kanállal adom be.

Kép
katy76

katy76! :)

Mi a 3-as és 4-es Libero között "átmenetileg" a DM-es használtuk. Nekünk mindig bejött.
(Tényleg sillia csináltál valamit a múltkori csomaggal? Visszavitted legalább a boltba?)

"Csak addig méregetek, amíg nem eszik meg egy neki való adagot."
Ez alatt mit értesz? :roll: Nálam egyenlő a jól lakottsággal, nem statisztikázok. :roll:

Ti este tömitek meg jól? Én inkább pont délelőtt, hogy estére könyebb legyen a pocijának. :roll: (És jól telnek az éjszakáink. :) koppkoppkoppkoppkopp... :wink:

A "használt" anyatejet persze, hogy cumisüvegből kapja. :lol:

Már többen is írtátok, hogy nem jött be az alma. Valaki (bocs, hogy nem emlékszem :oops: ) pedig azt, hogy lehet, hogy nem az ízét nem komálják, hanem az állagát. :roll: Erre akartam akkor írni, csak elfelejtettem :? , hogy tudom, hogy pazarlásnak tűnhet, de próbáljátok az üveges verziót is. Akkor egyértelmű lesz. :wink:

Nemrég volt, de Apával mindketten másképp emlékszünk Manó etetésére. :shock: :oops: :oops: :lol: :lol:

ronmay! :)

Ne okold magad! :!: Első baba, és minden baba más ütemben fejlődik (sokszor még egy családon belül is). Ha a szakemberek nem szólnak semmit, akkor mégis mi alapján kéne bármire is gyanakodnod, ha odáig okés volt minden. :? Ráadásul sok mindent csinálsz egyedül.
Észrevehetted volna... Igen. És ha a nagyanyámnak töke lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám. :twisted: :twisted: :? :?

Kép
Kép
200907?

[quote="ronmay"][ írta:ronmaycolor=darkred]Bond[/color]

chaten ja beszélünk...este, mikor nincs fenn a hegyen, ma már igen.. :lol:

Miért, nincs fenn térerő? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

[quote="ronmay"] írta:ronmaya kézügyessége irigylésre méltó.. :wink:
Ja és fürcsi közben felfedezte a fütyijét, szal minden este megy a csodálkozás jjéé nekem ilyenem van? :lol: :lol:

Pasiknál ez a kettő a lényeg, a többi nem számít. :wink: :wink: 8) 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Megkerültem. :wink:

Katy:Mi is poharazunk ,kanalazunk szinte mindent.Nem is fogad el semmit cumisból,csak a tápszert.
Valamelyik nap vettem elő anyatejet a mély hűtőből és nem itta meg!
Azt hiszem majd a főzelékekbe csempészem.
Az h eleget iszik-e az nekem is dilemmám.
A sűrűbb főzelékeket babavízzel hígítom,van amit tejjel.
Ha nem eszi meg az egészet,általában ugye tápszert csinálok DE:-gyümölcspépre tápszer az nem gáz???? :roll:

Egyébként megvagyunk,holnap tanácsadás.Már kíváncsi vagyok.
Olyan ritkán mérnek hosszt.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

nekem ezt mindig úgy mondta az apukám, hogy :

Ha a Mari néninek pöcse volna, Mari bácsi volna"

Az alma állagát Lóci kifogásolta, de ha szitán átnyomom úgy megeszi.

A pelenkacsomagot nem vittem vissza, már alig van benne. Nem használhatatlan, csak nem olyan jó..

A gonosz anyuka szerep kb. addig tartott míg ide leírtam. Utána felvettem és elaltattam :oops:

Igazából nagyon álmos volt, amióta jól alszik éjjel azóta nappal nem akar.

Nekem is egyre gyakrabban eszembe jut, hogy hátha valami nem stimmel vele. A citromfű teát is azért javasolták mert láthatóan túlpörgős, ideges baba.
Nem tudom mennyire normális hogy folyton mozog, szopi közben is csapdos a kezével és rugdos a lábával, maszírozom a kézfejét vagy a lábát és akkor lassan megnyugszik de láthatóan küzd az elalvás ellen és még elalvás után is feszít magán egy párat.
Azt, hogy nyújtott karral föl-le csapdos még mindig nem tudja kordinálni. Ha van valami a kezében már hunyorog és huzza be a nyakát mert tudja hogy az a valami hamarosan borzasztóan fejbe fogja vágni. De a csapdosást nem tudja megállítani.
Talán mostanában már ügyesedik.
Kedden mindenképp megemlítem ezt a doktornéninek.
Lehet én csinálok valamit rosszul de gyakran láthatóan feszült és ilyenkor ha pár percet cicizik megnyugszik.
De semmilyen más módon nem tud ellazulni.
Vendég

Sillia: így jó volt, köszi. Nagyon aranyos. :)

Folytonos mozgás, küzdés elalvás ellen: mintha a Nóciról beszélnél (a mostani, 6 évesről).

Kép
Kép]
hendegabi

Teszveszen 604 !!!!! megtekintésnél és 11 ft-nál tartunk a jelmezzel. (2 licit után)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Norka!

Küldöm Ármint Férjedhez!!!! Na meg a Lánykádhoz is, majd szépen elbeszélgetnek...csúcs a videó :wink: !

7 hós adatai a táblázathoz:

10240g és 73 cm. Fej: 46cm, mellkas:46cm

Köszi szépen!

Tickerplayground.com
breki76

Sillia édes Lóci, ahogy hintázik!

Bende lassan egy hónapja 5-ös pelust hord. :lol:

kispiskóta

Bond!
Petránál sajnos nem úgy van, hogy ha nem eszik többet, akkor jól van lakva. Ő képes 50ml szopi után elkezdeni nézelődni, pedig nem lehet elég neki az 50ml 3-4 órára. Éppen ezért figyelem, hogy mennyit eszik.
A "megtömöm" alatt azt értem, hogy a szopikon kívül már kap mást is. Még igazából nem hagytunk el egyetlen szopizást sem (csak a délutánit, de akkor lefejve kapja), így a hozzátápival plusz kajához jut. Ez alatt értem a megtömést, hogy többet kap, mint eddig.
Egyébként most csütörtökön mértem a nővéremnél és 10 nap alatt hízott összesen 90grammot, szóval nincs túletetve. :wink:

A kölespéppel nincs gond, nem este kapja, hanem uzsonnára, 5 óra körül. Kell neki, mert így alszik jól.
Próbáltam délelőttre tenni, de akkor ugyanúgy sokszor ébred éjjel. Így alszik éjfélig kb.
(zárójelben jegyzem meg, hogy én is eszem este szénhidrátot, és nincs baj az alvással)

DM-esből hányast veszel? 4-est?

Kép
katy76

H.Gabi!
Vigyázz, még a végén meggazdagodtok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Bond!
Egyébként már ismerhetnél, az én precizitásommal semmi különös nincs abban, hogy megmérem a kajákat. Sőt elárulok egy titkot: írom is, hogy mikor miből mennyit evett! :lol: (ezt az esetleges allergia miatt, hogy tudjak referálni a doktornőnek, ha szükséges) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálam ezeken a dolgokon nem szabad fennakadni, nem is én lennék, ha nem méregetnék, írogatnék stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

[quote="katy76"]
írta:
katy76Valaki írta, hogy a diszken lévő anyagokat nem lehet szerkeszteni. Lehet, kiteszed a számítógépre, és azt csinálsz vele, amit csak akarsz.
A diszkről tudsz törölni, tudod formázni.

:oops: :oops: Én írtam. :oops: :roll: Kicsit lemaradtam a műszaki dolgok fejlődésének követésében. :oops: :shock: :lol: Azthiszem anyémapának is átadom az új infókat. :wink: :lol:

Sillia!
Lóci nagyon édes ahogy hintázik! :D Jázmin is nagyon sokszor csapkod a kezével, és ő állandóan a pocakját üti. Olyan mintha tetszene neki. :roll: :shock: Azért majd mesélj, hogy mit mondott a doki erről.

Jázminnak eddig minden kaja bejövős volt. Csak szegényke nagyon"bedugult" :roll: Annyira megfogta a székletét a krumpli, alma, sütőtök és társai, hogy az éjszakánk elég ramaty volt, mert a kakival szenvedett. :( Reggelre egy nagyobb kőnek megfelelő bogyót nyomott ki szegénykém. :( Persze ma őszibarackot nem adhattam neki, mert lehet, hogy arra allergiás és a dokinő azt ajánlotta, hogy inkább hét elején próbáljuk ki, mert akkor nem kell ügyeletre menni.

Úgyhogy holnap kap egy kis barackot.

Esetleg más ötlet vagy tapasztalat??? :roll: :roll: :)
Vendég

[quote="katy76"]
írta:
katy76Bond!
Petránál sajnos nem úgy van, hogy ha nem eszik többet, akkor jól van lakva. Ő képes 50ml szopi után elkezdeni nézelődni, pedig nem lehet elég neki az 50ml 3-4 órára. Éppen ezért figyelem, hogy mennyit eszik.

Ezek szerint neki sem a kaja fogja kitölteni az életét. :roll: :roll: :lol: :lol:

[quote="katy76"]
írta:
katy76DM-esből hányast veszel? 4-est?

Az aktuális méretnek megfelelőt. :roll: Huginak most szerettem volna 4-es Liberora váltani. Manónál sokat használtuk, így tudom, hogy Huginak ez most kb. a füléig érne. :lol: :lol: :lol: Így a Babylove-ból neki 3-asat nyomatunk a kb. 5 és fél kilójára, Manó meg 5+ -ot kap a 11 kilójára.

A precizitásodon valóban nem lepődöm már meg, ennyit még én is csináltam Manónál. :wink:

Kép
Kép
200907?

Kiszámoltam: 1 db Hugi = 2 db Ármin.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Gratulálok Hugi villámhízásához, ezek szerint már 20kg-on felül van???? :shock: :shock: :shock: Vagy netán a darabszámokban lenne a hiba???? :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Bond,

Szerintem fordítva gondoltad... 2 db Ármin már több mint 20 kg... :roll: :roll: :roll:
Vagy ennyire bejött Huginak a hozzátáplálás? :wink:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Breki :D :D :D

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Norka!

Sokat itatod Jázmint???
Te csinálod a kaját, vagy veszed készen??? Mert a bébiétel alma-banán Minót is megfogta, ellenben azzal amit én csinálok. :wink: Én az étkezések között is itatom Babavízzel és eddig még nem volt gond, amolyan gyurma állaga van a kakinak.

Tickerplayground.com
breki76

Hugi jól megnőtt :roll: :roll:
Vendég

Bond!
Úgy látom, hogy ma komoly gondok vannak írás terén! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bár már a "szopi után cici" után meg sem lepődök) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manónál mértél is, vagy csak írtad, hogy mit adsz neki enni?

Igen, Petra sem az a falom a kaját típus. Sőt néhány hete azt csinálja szopi közben, hogy egyszer csak abbahagyja és kileng a másik irányba és elkezd nézelődni. :shock: Nekem meg közben 8 ágból folyik a tejem, és mondom, hogy Jajj Petra, hát így nem lehet enni!
(ma azt találtam neki egy ilyen után mondani, hogy "gyere már Samukám enni") Apa így nézett :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (a kutyám a Samu)
De már Bessi is volt nem egyszer (másik kutya) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szegény gyerek, csoda, hogy hallgat a nevére! :lol:

Kép
katy76

Norka

Én is azt tapasztaltam hogy a bébiétel jobban fog mint amit én készítek.
Lócinak a párolt alma segített de az is lehet hogy a citromfű tea.
Nekem javasoltak még enyhén cukros kamillateát, vagy icipici vajat a főzelékbe,de ezeket csak akkor ha más nem segít.
Vendég

Nálunk is a gyurma játszik egy-két hete! :lol: És Petrán szerencsére semmi nem fogja meg. Én mondjuk a Milupa Frutta Pura-n kívül még csak egyszer adtam neki Hipp őszibarack-banánt (illetve 2x, mert két alkalomra ette meg).
Zöldséget meg még nem adtam üvegesben.

Kép
katy76

Jóvannnnnnnnnnna! :roll: :roll: :roll: :roll: Értetek, és a lényeg! :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én csak a mennyiséget írtam, a kaját nem jegyeztem.

Kép
Kép
200907?

Bond!
De azt hogy csináltad?
Mit írtál le? Tízórai: 50g?
Bocs, de nekem fura elképzelni, hogy ha leírod, hogy 50g, akkor nem írod le, hogy mi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (ez félmunka!!! :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
katy76

4320 :arrow: 4380 = 70gr
4350 :arrow: 4500 =150gr
.... stb.
Nem részleteztem, hogy krumpli, alma, vagy akármi. Elég egyértelmű lett volna, ha valamire rosszul reagál, mert 3-5 napig próbáltam 1-1 dolgot, mielőtt teljesen bevetettem volna.

Kép
Kép
200907?

Bond!
Igen, értünk, és ez a lényeg! :lol: :wink:

Én készítem Jázminnak a papikat és itatom is babavízzel. Bár tegnap bejátszott egy üveges bébiétel, de már előtte is kemény volt a kaki.
Bár így utólag visszagondolva, lehet az volt a pont az i-re. :shock: :roll:

Ma délután nem adtam neki semmit csak szopizott. Eddig nyugodtnak tűnik.

Sillia! Én is hallottam a kamilla teát cukorral, de egyenlőre nem akartam neki adni.

Köszönöm a tanácsokat!!!!!!!! :) :) :)

Katy76!
A Milupa Frutta Pura-ból melyiket lehet ilyen idős korban adni?
Vendég

Akkor Te nem a kajákat mérted, hanem Manót. Szegény Manó, jó sokszor kerülhetett mérlegre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is 3-4 napig adom neki az új kajákat, de ettől függetlenül írom is. Most még ráérek. Ha visszamegyek dolgozni, akkor már nem lesz ilyenekre időm. :(
Milyen jó lesz majd, ha nagyobb korában belekukkanthat, vagy amikor már ő is a hozzátáplálással fog küzdeni. :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!

Elég pocsék éjszakánk volt.
Vicus már tegnap délután kezdett szörcsögni, éjjelre elkapta a nátha. :(
Kb 11-kor feküdtünk le, elég nehezen aludtam el, mert Gáborral egy problémás kérdésről egyeztettünk, amiben nem értek vele 100%-ban egyet, de viszont a kivitelezésnél (ha tényleg megtesszük ezt a lépést), muszáj, hogy kiálljak mellette 1000000%-ban. Persze ezt meg is teszem, csak a fenntartásaim miatt elég nehezen jött álom a szememre.
fél 1-kor pedig picurkám nagy sírással kelt, nem kapott levegőt a nóziján. Olyan sűrű a váladék, hogy nem is nagyon tudtuk leszívni sem. :( Kb fél 3-ig cipelgettem, simiztem, aztán már nem bírtam, de leginkább azért, mert láttam, mennyire szenved szegény.
Közben köhögött is párat - torokból, és láthatóan fájt neki ilyenkor a torka, úgyhogy kapott néhány csepp Cataflam-ot, és újabb fél óra után elszunnyadtunk, de rengetegszer felsírt éjjel.
Szegény apát átzavartam a Nóci mellé, így legalább ő aludt valamicskét (kell is neki, hogy kipihent legyen, hiszen az este-éjjel esett valamicske hó, és az rendesen ráfagyott az útra, olyan minden,mint a jégpálya, apa meg sokat vezet)

Szóval fél7-kor etettem a kisasszonyt (egy újabb porszívózás után), utána nyűgösködött egy darabig, és kb fél órája bealudt.

Kép
Kép]
hendegabi

Közben felébredt a Vicus: jó kedve van, játszik, de szörcsög.
Láznak, hőemelkedésnek nyoma sincs, nem is köhög, úgyhogy egyelőre várok, nem kockáztatok ezen a síkos úton, hogy felvigyem az orvoshoz.

Remélem, Nócikám nem lesz beteg, reggel még ment (egész lelkesen) oviba.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Látom,nálatok is megy a "hezitálás" hozzátápi téren. Én eddig délelőtt adtam neki zöldséget,délután meg gyümit,de egyik szopit sem hagytuk el,ugyanúgy napi 5*szopizik. Viszont ma elég éber éjszakánk volt,úgyhogy arra gondoltam,hogy sok neki ez még,ezért most kipróbálom,hogy zöldséget keverem gyümivel és csak délelőtt kapja,hátha sok volt neki ez így. Remélem ma már jobb éjszakánk lesz :lol: Egyébként az meg van adva valahol,hogy mennyit kell adni nekik egyes zöldségből/gyümiből,ha mellette még szopizik,mert ilyen adatot sehol nem találtam. Vizet ő is kap a kaják után,nem iszik sokat,de azért fogyogat :lol:

Ronmay:Nálunk ugyanez a helyzet Lilivel,küldök privit,hátha tudunk tapasztalatot cserélni :wink:

Boo! nekünk van bébiőrünk,de csak akkor használom,hogy alszik a gyerek és én lemegyek az emeletről. Amúgy éjszaka soha.

Kispocok! Játszóházzal összekötött kávézó van itt Budán,az Allee-ban is. Ferihegy sajna nekem sem játszik :cry: ,mi Budán lakunk .

Bond! A sütőtököt én főzöm,majd összekeverem neki anyatejjel,nagyon imádja :D Pár perc alatt kész van.

Norka! Jázmin nagyon édes. Lili is állandóan dumál,most épp azt hajtogatja állandóan,hogy:Ba-ba,ma-mma Imádom.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :)

Köszi szépen a sütőtök elkészítős tippeket, de nálam felejtős, mert rühellem még a szagát is. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ugyanígy vagyok a levendulával, meg az ánizzsal is. Bár az utóbbi pálinka formájában eléggé bejövős. :roll: :wink:

katy76!

Igen, ilyen értelemben végülis Manót mértem :roll: . Bizony sűrűn fordult elő a mérlegen naponta.

hendegabi!

Nem lehetne, hogy inkább valamit nyerjetek ennyiszer, ahelyett mint ahányszor betegek vagytok? :roll: :roll: :? :? :(

Kép
Kép
200907?

Bond: ha valahogy el tudnád intézni.... igen boldoggá tennél....
:D

Kép
Kép]
hendegabi

Három csillag vezéreljen: hit, remény, szeretet. :wink: :lol: :lol: :?

Fázom, mint állat. Más bajom nincs, de szerintem sikerült tegnap megfáznom. Délután meg fogorvoshoz megyek. :?

Kép
Kép
200907?

Bond:
Hiszek, reménykedek, szeretek.
Hiszem, hogy a gyermekeim majd elnövik a sok betegeskedést.
Reménykedem, hogy ez minél hamarabb bekövetkezik.
Addig pedig (na és persze az után is) szeretem őket tiszta szívemből, ezzel is elősegítve gyógyulásukat. :wink:

Megfázás: :? (ha megteheted, áztasd a lábad olyan forró vízbe, amit csak elbírsz legalább 15 percig + forró tea+c vitamin)
fogorvos: brrrrr...

Kép
Kép]
hendegabi

Szerintetek hányszor lehet maximum leszívni egy nap a gyerek orrából a váladékot? Eddig 3-nál tartunk, de folyamatosan szívathatnám. :?
Az előbb volt egy nagy tüszi, akkor a kis kézivel gyorsan eltávolítottam a javát, de már újra porszívózhatnám. (az utolsónál mindkettőnket totál kivert a víz)

Kép
Kép]
hendegabi

Ugyanez pénznyereményre lefordítva:
- Higgyjél benne, hogy nagyobb összeget is lehetséges nyerhetsz a lottón,
- reménykedjél benne, hogy össze is jön,
- és szeresd elkölteni. :wink:

Szerintem annyiszor porszívózd, ahányszor csak szüksége van rá, nem szárítja ki a nyálkahártyáját! Kicsi könyebb, ha előtted fellazítod valamivel. (Gőzölés vagy hasonló)

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Elaludt a Vicus. Szegénykémnek nagyon fájhat a torka, sokat sírdogált. Főzelékből alig evett, de a szopi közben is olyanokat nyelt, mintha egész krumpli ment volna a szájába. :?
Láza most sincs, viszont izzad, mint a lovak :shock: .

Kép
Kép]
hendegabi

Gabi jobbulást nektek!!! Lehet írtad már, de szedtek immunerősítőt?

Katy, Marcinál én is ugyanilyen precíz voltam. Most csak azért nem, mert elfelejtem írni. Az is igaz, hogy egyszer egy nap kap délután gyümölcsöt (alma, banán, őszibarack), abból viszont meg tud enni 200 milit is akár.

Norka, Bendét a sima reszelt alma fogta, de nagyon-nagyon. Nálunk az őszibarack hozta a megoldást. Kíváncsi vagyok, hogy Jázmin tényleg arra allergiás-e?

kispiskóta

Sillia!
Hosszú lenne leírni, de a lényege a sex. Enyém apának mostanában teljesíthetetlen (mennyiségre vonatkozó) igényei vannak, én meg kibuktam... :?
Lóci nagyon édes amikor hintázik.

Bond!
[quote] írta:s ha a nagyanyámnak töke lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám.

Én ezt úgy ismerem, hogy ha az öreganyámnak áramszedője lett volna, akkor ő lenne a villamos! :lol: :lol:

Hendegabi!
Jobbulást nektek!!

Főzi:
Nálunk megy a krumpli-répa, krumpli-répa-sütőtök, krumpli-alma ezekből átlagosan olyan 200-250 ml-t eszik meg. Tápiból ha csak azt kap, akkor 200 ml az adagja, de van amikor még arra is iszik. Én általában édeskömény-ánizs teát csinálok neki, nem filterből, és nagyon szereti. Amiket kaptunk termékmintákat a mindenféle csomikban, azok közül az almás teát is itta nagyon.

Kép
szisz89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?