Mennyire van nyitva a méhszáj, mi a számod? Tudod az ami általában 3000, az most mi neked? Külső vagy belső van kinyílva?
Szeintem nem feltétlenül érzi meg az ember, nagyon sok kismamát meglep hogy az utolsó hetekben már nyitva van a méhszáj, mert nem érzik hogy kinyílt volna....
Jaj de izgi! Neked már egy hónap múlva max meglesznek a babáid
Mondjuk nem is bánom, kezd kicsit rámjönni a frász, de hát ez természetes.Most már én sem nagyon tudok aludni, iszonyat éberedn alszom, egész éjjel forgolódom, és folyamatosan babás dolgokon jár álmomban az agyam, de mégsem álmodom. Pl. Úristen fel kell kelni a babához, aztán rájövök hogy még nincs is kint a baba, meg hű még ezt kell csinálni meg azt kell csinálni...
Most hogy elkezdjük összerakni a szobáját, már olyan közelinek tűnik, tegnap lefekvés előtt elgondlkodtam rajta, hogy most festés, jövő héten megvesszük a bútoroktat, mire mindent szépen összeszerelünk meg kidekorálunk (falimatrica, kiegészítők), addigra már ott is leszek a 36. héten, amikortól már bármi lehet.
Mondjuk én szinte biztos vagyok benne, hogy időre fog jönni a baba, de akkor is, az utolsó hónap már szeirntem szinte csak a várakozásról szól, az már olyan nehéz lesz előre látom.
Nekem a lábam már rendszeresen begörcsöl, aztán meg izomlázam van, mintha edzettem volna vádlira