A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Hát engem meg jól rábeszéltek a Pierre Cardinra, az van az egyik ismimnek. Ő nagyon meg van elégedve vele. Ízlések és pofonok. Úgysem tudom mihez viszonyítani, nem toltam még érdemben babakocsit :lol:

Kép
zsizell

Zsófi! Én azt mondom, hogy ne hallgass senkire. Menj be egy bababoltba, próbálj ki olyat is aminek nagy kereke van, meg olyat is aminek kicsi és azt vedd majd amelyik neked jobban megfelel. Egyébként a bolygós kerék miért nem jó? Nekem meg pont azt mondták, hogy az jó, mert könnyebb tolni. Egyébként nemsokára úgyis sportkocsit fogsz neki venni, mert azzal a legkönnyebb közlekedni. Azt el ne hidd, hogy a kis kerék miatt kap agyrázkódást a gyerek.. Pfff, nem is hallottam még ekkora butaságot :lol: biztos olyan mondta akinek még soha nem volt gyereke. Bár ez csak az én véleményem, remélem nem beszélek butaságot. :roll:

bellerreni
Eger

Lenne egy bugyuta kérdésem, de hátha tudtok nekem segíteni. Lehet gofrit sütni gofrisütő nélkül??? :oops: :roll: :oops:
Vendég

Xien!

A tészta hasonlósága alapján inkább amerikai palacsintát süss. Egy gofrisütő kb 2eFt amúgy, ha venni akarnál.
http://www.arukereso.hu/szendvicssuto-g ... p32999346/
Vendég

A lányom 3szor repetázik a sóskából... :shock: Zöldet fog fosni egy hétig... :lol:
Vendég

Sziasztok,
mi is itt.

Gratulálunk minden gyönyörű kisfiúhoz mind a 3 lánynak :lol:

Úgy látszik, Léni tudja, hogy az anyja csak bazi kemény és rossz buktát tud sütni, így ő szépen cukros tünetektől mentesen zárt méhszájnál van. Ja és kis lusta volt, így a ctg-n is egy csomót ültem miatta :roll: Én max. csak egy héttel előbb szeretnék szülni :oops: majd meglátjuk ketteske bent hogy dönt :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Zsófi!
Nekem lengyel volt a fiúkkal, és pont a terepjárós kerekek miatt vettem, mert itt Érden nagyon carok az útviszonyok.
Na, Gergővel még sétáltam is, de amikor meglett Gellért kettővel már nem indultam el babakocsival gyalog.
keresek képet róla. tényleg oldschool, de én szerettem.
most peg peregom van, meg ez is megvan anyukámnál.

gofrit még nem próbáltam másban. esetleg melegszendvicssütőben...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

edit: Én is rengeteget eszem mostanában. A tízóraim és az uzsim már több ch-t tartalmaz, mint a főétkezéseim. Nem tudom ez mitől lehet. Én is remélem hogy nem marad ez így szoptatásra. Akkor feleslegesen vitte le rólam a gyerek a hájat.

geri Jocó: Nagyoon ezerrel gratulálok. Csak kihúztátok ti is a 37.hétig. Ügyesek vagytok. Jó egészséget az egész családnak és persze sok tejcsit.

nóri: Én egy napra vagyok kiírva veled. Akkor én most utánad következőnek számítok? :) Hát így hogy a gép alapján már elértük a 2400 gr-ot, talán lesz akkora mint a Geriéké. Mondjuk legyen 2700 gr. A cm maradhat.

kakti: Én is gofrit sütöttem szombaton. Nagyon finom lett így teljes kiőrlésű liszttel és édesítővel is. Tök jó a fotelágy, én is néztem már valami ilyesmit, de még mindig nem döntöttem el, hogy mit is vegyek. Hát már hogy a lópikulába ne érdekelne minket a gyerekszoba. Képeket kérünk ha kész van!!!

zarja Zsolti: Köszi a beszámolót róluk, mi is nagyon várjuk már haza őket. Sajnálom, hogy így nem megy annyira a szopi, de így érthető is. Majd csak elindulnak a dolgok.

kismaki: Nekem nem fájt egyszer sem a méhszáj vizsgálat. Kicsit kellemetlen, hogy olyan mélyre nyúl a doki, de ennyi. Mi vettünk faltetoválást, örülök hogy segíthettem. Szerintem nagyon aranyosak és egyszerű őket felrakni. Csak a technikáját majd próbáljátok ki a kicsin, amit küldenek.

agic: A barátnőm is a 36.hétig dolgozott. Nagyon jól viselte a terhességet. Én is bírtam volna még, de féltem hogy a nyitott méhszájam miatt kipottyan a gyerek. Nem így lett. :D Én is gyúrtam a találkára, de így jártunk.

pcd: Ha tényleg szülünk csütörtökön, akkor tényleg megnyugtatóbb, hogy nem kell azt lesni hogy most hogy is fáj és mennyi magzatvíz folyt el. De azért egy kicsit tartok attól, hogy nem lesz-e baj ha beindítja a szülést. Remélem nem, én bízom benne.

xien: Talán tényleg az amerikai palacsinta áll hozzá a legközelebb. Nekünk olyan gofrisütőt sikerült venni, aminek cserélhető a betéte és szendvics-sütőként is üzemel.

Babakocsi: Úgy jártunk mi is mint Zsizellék. Eddig nem bántam meg és nálunk mindenkinek tetszik.

Elméletileg a vonalzóm alapján én is 37+1 napra szülnék, ha csütörtökön beindulunk.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi a tippeket. Rámjött, hogy nekem nutellás gofrit kell ennem...
Vendég

Azzal a 37+1 én is ki lennék békülve. Tudom tudom, majd sütök buktát :lol: Amúgy tőlem mindenki messze van, ha úgy alakul én kinek fogom sütni a buktát? :roll: Remélem nem romlott sokat a cx értékem. Lehet amúgy én leszek az egyetlen, aki márciusban szül még ilyen cx érték mellett is :roll:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Geri és Jocó! Teljes szívből gratulálok a kisfiatokhoz! :) Ügyesek voltatok Ti is!!!

No, megjártam az első CTG-vizsgálatot, aztán bementem a dokihoz, aztán el a védőnőhöz... Jól elfáradtam...

A CTG-ről: 40 és 90-es értékeket is mutatott, de a doki nem mondott rá semmit, én meg nem kérdeztem, mert a saját "előregyártott" kérdéseimmel voltam elfoglalva, és baromira kellett sietni is, úgy vettem észre... Vérnyomásom jó.
Vizsgálat: méhszáj 3100-ról 2100-ra változott, egyébként mindent rendben talált. Csökkentette a seduxen- és MagneB6 adagjaimat, illetve volt kenetvétel is és kaptam beutalót az aneszteziológiára is.
Csajok, a doki azt mondta a kapirgálós/szúrós/nyilallós érzésre (a hüvelyben), hogy annak örülünk! :)
Amin kicsit kiakadtam: a CTG-t végző nőci 34 hét 6 napot írt terhességi kornak (miután megkérdezte, hogy mikorra vagyok kiírva), a doki meg már jan. 9-én 36 hetesnek ítélte meg Botit. Na, most egyik sem passzol tökéletesen az utsó mensimhez, így jól belekavarodtam ebbe a számolósdiba... Ti melyik alapján számoltok? Vagy ezzel nem érdemes foglalkozni?!
Ja, kevésbé örömteli dolog: a dokim febr. 1. és 7. között nem lesz elérhető. Egy hét múlva megyek megint CTG-re, akkor megkérem, hogy ajánljon valakit maga helyett, vagy mivel van választott szülésznőm, ő majd velem lesz, aztán az éppen ügyeletes doki ellát minket.

A védőnőnél semmi extra nem történt. 72 kg vagyok/vagyunk :)
Meg jó sokat beszélgettünk, örültem és nagyon hálás is vagyok nekik (mert ketten is leültek velem) ezért.

Most viszont beszakad a hátam, így megyek bedőlök az ágyikóba, meg az is lehet, hogy alszom egy kicsit. :)

A CTG-vel és a terhességi korral kapcsolatban, ha van valami véleményetek, írjátok meg, lécccci, mert kicsit félek, hogy a gyógyszerek lecsökkentésével jönnek a fájások is.

:oops: :)

Köszi!

Kép
erusverus

Agic!

Itt is hasonlo a szitu, kollegaim allandoan kerdezik, hogy meddig szandekozom dolgozni meg? Meg be kell tanitanom a holgyet aki helyettesiteni fog meg egyebkent is jo emberek kozott lenni amig lehet, aztan utana ugy is sokaig ez kimarad majd az eletembol...(pedig nagyon szeretem a munkamat, hianyozni is fog....)

Andi

KépKép
andee73

Nóri, köszi, megcsinálom :lol: Rá vagyok kattanva az édességre, ugyankkor csokit nem kívánok. A hétvégén mákosgubára éheztem rá. Most meg van bontott, anyuféle baracklekvárom, el kell pusztítani valamivel :wink:

A falanksági roham állítólag a szülést megelőző természetes élettani folyamat. Előtte pár héttel tör rá a mamákra. Sokaknál aztán egy nagy tisztulással (magyarán irdatlan hasmenés) végződik, de az már a finis. Együnk tehát büntetlenül, most ez a dolgunk :P :P

Ma kénytelen voltam megállapítani, hogy nagy pocak, meg kényelmetlenség ide vagy oda, nem fér a zabszem a seggembe. Rohangászok, mint a mérgezett egér. Hogy fogok én három napig feküdni a kórházban?

Zsolti, a szülésznőm szerint a babák az első 72 órában a szülés okozta sokkot heverik ki, azért olyan kis aluszékonyak. Ne lepődj meg, ha otthon más lesz a helyzet!

Kép
juci-77

babakocsi: Nálunk vannak ugyan járdák, de elég car állapotban, kell a nagy kerék. Én sokáig Bergon-t szerettem volna (magyar, nagy a kereke, van belőle bolygósítható és fix is, vízszintesig dönthető és ami még nagyon tetszett benne, hogy a tolókar átfordítható, árban sem rossz) http://www.bergon.hu/index.php
Végül Graco-t vettünk, mert nagyon jó áron találtam egy használtat.
De a legjobb tényleg az, ha elmész néhány boltba és próbálgatsz.

Ez a gofri most már az én agyamat is piszkálja! (nyálcsorgatós smiley) De még palacsintát sütni is lusta vagyok. :(

Viki: Tök jó, hogy Barbus nőtt még. Én kicsit irigyellek amiatt, hogy nem kell izgulnod hogyan fog beindulni a szülés. A kórházban jó kezekben leszel!
zuzmooo

Juci, akkor lehet rám is ezért tört ez a mérhetetlen édességvágy??

Nekünk Bergon babakocsink volt, nagyon szerettem, csak irdatlan nehéz... Bár nekünk ide teljesen megfelelt, úgyhogy most sem lesz új...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:05-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Zsófi!

mi is sokáig vacilláltunk a babakocsival. Hasonlóan Zuzmoohoz Bergont néztünk mi is, meg Pierre Cardint, meg Graco-t. Végül egy Graco Quattro Tour DeLuxe lett, és Vaterán lőttük féláron - alig használtan. :)

Felteszem a GOFRI receptet a másik topikba! Hátha kell valakinek!

Juci!
Már asszem említettem, de ismétlés a tudásnak az ő anyucikája: holnap öltözz fel jól, mert az auditórium épülete ronda - és HIDEG! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, a gmail-t már másodszorra nézem végig, de én nem találom a lakásos képeket…

Zarjáéknak az otthoni környezet megváltás lesz, akkor beindul majd a szopi igazán!

Kattkat, köszi a leirást a málnalevél teáról, azt irja, hogy enyhe hatású szer, akkor bátran fogom inni!

Csipi, igen, ismerem a csalántea izét, szóval akkor ez is ilyen, csak penészesebb 
lara

Lara!
Nem képek vannak fent, hanem egy e-mailben asszem egy link, ahol fent vannak képek is. Mindjárt megkeresem, és küldöm neked priviben!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hazajött az embőc, egész nap nem volt itthon, csak ebédelni ugrott haza majd kapott egy telefont és elmentek Esztergomba kocsiért... :cry: Egyedül maradtam, pedig úúúútálok egyedül lenni. Alig vártam, hogy hazaérjen, hogy ne kelljen egyedül lenne erre tessék... :cry: Kép

bellerreni
Eger

erusverus: Nekem a ctg-n még 20 fölé nem ment az a csík. Bár ez nálam a 3000mg magnéziummal és a cordaflexel. Most én is kíváncsi leszek, hogy ezek nélkül lesz-e fájás. Azért én kicsit korainak tartom a 34.héten a az ilyen magas fájásokat, de a 36.héten már nem lenne az. A számolásra nem tudok nagyon mit mondani, mert ugye nekem csúszott a szülési időpont a beavatkozás miatt. Nálam tuti a dátum.

zuzmoo: Hát remélem hogy így lesz, bár még nem vagyok biztos ebben a csütörtöki szülésben. A páromnak jók a megérzései és azt mondja, hogy nem úgy érzi hogy szülnénk. Hát kíváncsi leszek, hogy befektet-e a doki, ha mégsem.

lara: A bejövő levelekben van ha jól emlékszem a levél és abban van egy link. Ott meg tudod nézni, hogy hogy néz ki a lakópark.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kakti, a neten megy a Sláger. :lol:

Zsófi, mi azt csináltuk, hogy elmentünk a Brendonba, ott jól kipróbáltuk a babakocsikat és utána kikerestem neten a legolcsóbbat és úgy rendeltem meg. Látatlanban azért nem mernék.

Reni, én is voltam ma Esztergomban. Igaz nem autóért, hanem vizsgázni, úgyhogy nagy megkönnyebbüléssel jelentem, végeztem a félévvel, 4,8-as átlaggal.
Most már nyugodt lelkiismerettel moshatok a babaruhákat. :lol: Anyukám kérdezte ma, hogy ne mossa-e ki ő őket, de mondtam neki hogy szó sem lehet róla.
Megvan a pelenkázószivacs (úgy vágattam), az anyag is rá, már csak meg kell varrni.
Megrendeltem a kiságyat, elvileg a héten küldik, a nagyfiúnak a szekrényeit, főztem nekik kétféle pudingot és olvastam vissza azt a rengeteget amit írtatok.

Zsolti, nagyon rendes vagy hogy folyamatosan tájékoztatsz minket Eszterékről! Otthon biztosan más lesz, jobban fog menni minden nyugiban.

Edit vajon mikor jön? Vagy talán bentfogták?

Én egyébként még mindig jól alszom (bocsi azoktól akik nem), leszámítva az egyszeri vagy kétszeri pisilést.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csuppancs: Nagyon ügyes vagy. Gratula a vizsgákhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Hú, köszi a hozzámszólásokat, elolvasgattam.
Sokat segítettetek.
ööö nem Vácon fogom tologatni a gyermeket, hanem a kismarosi dunaparton, ezért gondoltam a nagy kerékre.De nem vagyok benne biztos, h. tényleg kell akkora.
Ami a súlyát illeti, hát majd nem vonatozunk, apának meg jó nagy csomagtartója van a kocsijában, ott elfér.
hmmm
akkor majd megint csak apával mozdulok ki.....
hétközbe senki sehova.
(apukám kocsijába tuti nem fér el..)
azt meg hogy agyrázkódást kap a gyerek anyukám találta ki, akinek 25 évvel ezelött nem volt gond a babakocsi, ha agyrázkódást kaptunk, ha nem az volt ami volt, lehet, h. én is ezért vagyok ilyen gyógyegér :D :shock:
még 1x köszi az infokat
pcd1985

pcd: A mi kocsinknak nincsenek nagy kerekei, de van benne lengéscsillapító. :D A barátnőmék kocsija nekem nagyon tetszik, megpróbálom megkérdezni hogy milyen. 3 kerekű, ami nekem nem annyira tetszett, de ez tök jó. És nagy kerekei vannak.
vicky79
Budapest III. kerület

Csuppancs. Gratula. Nagyon ügyes vagy. Most már tényleg a pihenésre meg a babóra koncentrálni.

Tényleg. Ediiiit! Remélem ír Nórinak, hogy benntartották-e. Pedig mondtam neki, hogy adja meg a számát, de lehet jobb is így neki, mert legalább nem tudom zaklatni :lol:

Na megyek lepihenek.

bellerreni
Eger

Edit nem írt. De mivel nem tudom a számát, én sem neki. Bár sztem Makó oda-vissza nem 12perc...
Vendég

Edit!
Mi a helyzet??? Izgulunk ám ezerrel! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csuppancs: gratula a vizsgához

Minden tiszteletem azoké, akik dolgoznak - én nem bánom, hogy már nem kell, így is elég nyafka vagyok, hát még ha dolgom is lenne :)

Kakti, muti a szobát, ha kész van!

Editre én is kíváncsi vagyok, hogy akkor mi lesz, szülünk vagy nem szülünk 8)

Viki, lehet, hogy a Tiéd lesz az első kislány? Valóban vannak előnyei, ha előre tudod, mikor szülsz. Persze, ha nagyon maradna még a baba, akkor gondolom nem erőltetik :wink:

Lányok, néztem holdnaptárat, ugye teliholdkor szokott nagy roham lenni? Jan 30 a következő telihold, lehet, hogy a kora februáriakat előhozza. A következő febr 28 - addigra még az én Bercim is remélem, kikívánkozik magától, nem kell megvárnom a hold áldásos hatásait :)

Anyukám kiszabott és leszegett nekem anyagdarabokat, amiből a rácsvédő huzata lesz, hát, csak két baj van vele, hogy rossz méreteket szabott ki, és közben végig cigizett, amitől olyan szaga van az anyagnak, hogy elhányom magam tőle.
Tegyük hozzá, hogy a nála lévő babaruhákat is kimosta és kivasalta, ami nagyon aranyos, de akozben is cigizett, szóval azokat is moshatom újra, ha elhozom.
Nem akarok hálátlan lenni, de ez így milyen segítség? Inkább ne csinálna semmit...

Na, kipuffogtam magam :)

Megyek vissza gobelint hímezni, annak legalább nincs szaga :)

boruska

Kakti, köszi a linket! Vicky neked is.

Nóri! Wouw, ez nagyon király, b.sszus, milyen kert meg medence van, meg a kilátás…hát jól döntöttetek!
Edit a vizsgálatokra is Makóra jár, nem csak szülni megy majd oda?
lara

Csajok!

Cigány népi babona szerint a kisfiúk újholdkor születnek! Na ez nálunk nagyonis bejött! :lol:

Bori!

Anyám is cigizik. Napi egy doboz. De ő leül és elszív egy cigit. Akkor az a program. Vasalás közben pl soha. Sőt, csak a konyhában, nyitott ablaknál. :shock: Hú el nem tudom képzelni, milyen lehet, ha valaki vasalás közben is cigizik. Sajnálom! :? :?
Vendég

Nóri, újholdkor? Akkor Bercike jöhetne valentin napon! Azzal ki lennék békülve :) Az még pont azelőtt meglenne, hpogy a dokim elmegy síelni! Megvettem az ötletet és bejelentettem az igényemet 14-ére :)

boruska

Bori!
Én anyum is cigizik, de az elenyésző a nővéremhez képest (együtt laknak). Múltkor (novemberben) elhoztam 10-12 könyvet tőlük. Talán vmelyik nap felmegyek a padlásra, és lehozom őket. Hátha már kiszellőztek. :) De pl. ha ott vannak a kuttyok néhány napig, utána cigiszagú a bundájuk - amit utálok. Én is cigiztem valaha, de már nem. Nem zavart sokáig, de most, ebben az állapotban igen. És az a szörnyű, hogy nővérem láncdohányossága miatt Lili csak úgy lehet majd nagymamival, ha az jön ide hozzánk, mert abba a nikotin-szagba nem akarom majd vinni. És ettől azért anyukám eléggé szomorú - nővérem viszont nem érti meg. Vagyis megérti, de olyan szinten van cigiszag, hogy hiába megy ki az erkélyre cigizni, ha az elmúlt X év dohányzásának szaga ott ül a lakás minden pontján. :?
Na, mindegy. Nem panaszkodom. Anyum ki fog jönni majd ha vigyázni kell a csajszira. Max. majd hozzuk-visszük kocsival.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Az én barátnőm közölte, hogy Lilinek 10-én kell születnie, mert a 2010.02.10. milyen jó dátum. :) De egy Valentin napi meglepetésnek sem lenne rossz. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

vicky:
melyik az a lengéscsillapítós??
(csajok.nincs ez kicsit túlvariálva?? nem is hallottam még lengéscsillapítós babakocsiról)
Edit???most akkor érte izgulunk ma este?
pcd1985

Lengéscsilapító = rugós kerékfelfüggesztés. Ami felfog egy csomó rázkódást. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, lányok, ezt találtam a málnalevél teáról:

Ugyan tudományosan nem bizonyították szüléskönnyítő hatását, sok bába javasolja alkalmazását, mi több, ez az egyik legnépszerűbb vajúdást segítő homeopátiás "gyógyszer".

A 34-36. héttől kezdve, napi 2-3dl málnalevél tea elfogyasztása megerősíti, ugyanakkor kellően el is lazítja a méh simaizomzatát, ami a későbbiekben jelentősen segíti – meggyorsíthatja - a vajúdást. Azonban tudni kell, hogy drámaian lecsökkenti a vércukor-szintet, ezért cukorbeteg, vagy nagyobbik babájukat még szoptató kismamák NEM ihatják!
Miért jó?

* Fellazítja a kismedence izomzatát;
* méregtelenítő, salaktalanító hatású;
* elősegíti a megfelelő bélmozgást;
* megkönnyíti a kontrakciók kialakulását (a bél simaizomzatával egyetemben a méh izomzata is rendszeres ingereket kap).

Hogyan kell elkészíteni?

* Egy teáskanálnyi szárított málnalevelet öntsünk le 2-2,5 dl forró vízzel, 10 perc után szűrjük le a főzetet, majd hagyjuk kihűlni.
* Létezik másik recept is, ahol az arányok változatlanok, de a leöntés és áztatás megszokott kombinációja helyett a 30-40 percig tartó teaforralást - a víz és a szárított málnalevél együttesének forralását - ajánlják.
lara

Telihód? 30.-án??
én 30 ra vagyok kiírva..de elvileg leánnyal.ha 1 hétíg benntmarad utána apával egyszerre lesz a szülinapjuk, 7.-én
az frontokat néztétek??
én kinéztem magamnak az origón a 28-át azthiszem akkor megint lesz front....
pcd1985

Csuppancs, gratula, nagyon ügyi vagy! Most már pihi!

Én febr. 9-ét táplálom magunknak, az valahogy szimpi. Holnap megyek UH-ra meg az első CTG-re. Kicsit parázok (mint minden UH előtt), hogy rendben találtasson minden. Emőci pár napja megint csendesebb, de már tudom, hogy az én idegállapotom miatt - Bori ugyanis 35 hetesen született... Hihetetlen, mennyire mélyről jövő érzések befolyásolnak! Ha nem tudnám, mi a bajom, tovább aggódhatnék. Ja, Zsizell, bocsi, nem reagáltam még rá, nem vagy lemaradva CTG-ről, nekem az előzmények miatt bólintott rá a doki, de amúgy nem vagyok messze a 36 héttől. Nyugi, szólni fog neked, ha menned kell. Mikor talizol vele legközelebb?

Köszi a szülési terves meglátásokat! Kíváncsi vagyok, tudok-e holnap beszélni erről a dokival (a kedd az ügyeletes napja).

Még az is eszembe jutott, hogy a babátok születése napján ne felejtsetek el venni pár napilapot, felnőtt korában tuti érdekelni fogja, mi történt aznap a nagyvilágban, amikor ő született. És akkor nem kell sok pénzt fizetni, hogy a kíváncsiságát kielégítse: http://www.oszk.hu/szuletesnap/ Amúgy ismeritek? Tuti jó dolog, pár éve a férjemnek vettem 3x évvel azelőtti újságokat így.

Edit egész nap a fejemben volt, hogy vajon mit mond neki a doki, benttartják-e, szül-e már. Jó lenne hírt hallani felőle. Skype-on üzentem neki...

Erusverus, szerintem maradj az eddig használt számolásnál! A babaméretek egyrészt nem pontosak, másrészt meg nem egyforma nagyságokkal születnek. No para! (Bagoly mondja verébnek...)
ktc

kakti: Ez a dátum nekem is tetszett, de mi valószínűleg nem húzzuk ki addig.

pcd: Olyan mint ami a bicikliknél is van, legalábbis olyasmi. Mintha műanyag rugó lenne a kerekénél elöl. Szerintem már több típusnál is lehet ilyen.

Nekem jó lenne a 21-e és a 29-e is tetszene. Aznap van anyósom szülinapja és aznap lesz 6 éve, hogy Pestre költöztünk. Szép évforduló lenne.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja, Boruska, a cigihez akartam még írni, hogy teljesen megértelek. Az én anyum is nagyon erős dohányos, ha itt vannak egy évben 3-szor max. 2 órára, akkor is több szál cigit szív el annyi idő alatt. Karácsonykor is ez volt, véletlenül sem zavarta, hogy várandós a lánya. Igaz, kiment az erkélyre, de a ruhája, bőre, mindene árasztja a bagószagot. Én meg utálom!!!!!!!!!!!! És olyan szürke a bőre! Na, ez az egyik indok, amiért mi nem igazán megyünk hozzájuk, s az unokákat meg végképp nem fogjuk náluk hagyni még pár órácskát sem! (Apum is nagy dohányos volt, de 3 éve úgy nézett ki, hogy tüdőrákos, már latolgatták, hogy a fél tüdejének búcsút mondhat, amikor egy komolyabb vizsgálat kiderítette, hogy nagyon makacs, lábon kihordott tüdőgyulladása van. Ő akkor leszokott, de anyum még rá sincs tekintettel. :evil: )
ktc

Köszönöm a gratulációkat! Teljesen felszabadultam.

Boruska, jó hogy írod a gobelint. Én is vettem ugyebár, neki is látok most a nagy szabadságban.

Én február 10-re gondoltam a programcsászár kapcsán, az úgyis 38+0, meglátjuk mit szól hozzá dokinénim. Valentin napkor nem szeretnék, de az amúgy sem sanszos, mert vasárnap lesz.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Mi lehet ezzel az Edit-lánnyal???
Nem tudom, mire gondoljak: hogy benntartották, és jön Csanád, vagy hulla fáradtan ért haza és véggre alszik kicsit. Nem tudom, melyik a jobb... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ktc:
tényleg jó ötlt ez az újságelrakás.
Én a karácsonyi betlehemes szobrokat csomagoltam anno ujságpapírba, és minden évben rácsodálkozok, az akkori hírekre.
Szerintem ez tök jó dolog!
:)
pcd1985

Gyárékek!
Számomra azért érdekes ez az Edit lány, mert naptár szerint utána én következem a január 30.-ai dátumommal.
Bár nekem semmilyen fájásaim nincsenek.Neki meg azéert elég egyértelmű volt.Visszaolvastam.
zsó
pcd1985

sziasztok

még egyben. 8)

Edit

Kép
ézsóné

És mit mondott a doki????
Vendég

Edit:
Visszajöttél?És mi volt??
pcd1985

Edit!
Mondd már! Mik a hírek?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsófi!

Annyira ne örülj, mert elvileg Kokonya Móni és Csipi is előtted van. Vagy ő pont aznap. De ha ma megszülnél, még sanszos a buktasütés... :lol:

Anyám borogass, ha Anita és Geri idejében szülök, már csak 2 napom van! :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?