edit: Én is rengeteget eszem mostanában. A tízóraim és az uzsim már több ch-t tartalmaz, mint a főétkezéseim. Nem tudom ez mitől lehet. Én is remélem hogy nem marad ez így szoptatásra. Akkor feleslegesen vitte le rólam a gyerek a hájat.
geri Jocó: Nagyoon ezerrel gratulálok. Csak kihúztátok ti is a 37.hétig. Ügyesek vagytok. Jó egészséget az egész családnak és persze sok tejcsit.
nóri: Én egy napra vagyok kiírva veled. Akkor én most utánad következőnek számítok?

Hát így hogy a gép alapján már elértük a 2400 gr-ot, talán lesz akkora mint a Geriéké. Mondjuk legyen 2700 gr. A cm maradhat.
kakti: Én is gofrit sütöttem szombaton. Nagyon finom lett így teljes kiőrlésű liszttel és édesítővel is. Tök jó a fotelágy, én is néztem már valami ilyesmit, de még mindig nem döntöttem el, hogy mit is vegyek. Hát már hogy a lópikulába ne érdekelne minket a gyerekszoba. Képeket kérünk ha kész van!!!
zarja Zsolti: Köszi a beszámolót róluk, mi is nagyon várjuk már haza őket. Sajnálom, hogy így nem megy annyira a szopi, de így érthető is. Majd csak elindulnak a dolgok.
kismaki: Nekem nem fájt egyszer sem a méhszáj vizsgálat. Kicsit kellemetlen, hogy olyan mélyre nyúl a doki, de ennyi. Mi vettünk faltetoválást, örülök hogy segíthettem. Szerintem nagyon aranyosak és egyszerű őket felrakni. Csak a technikáját majd próbáljátok ki a kicsin, amit küldenek.
agic: A barátnőm is a 36.hétig dolgozott. Nagyon jól viselte a terhességet. Én is bírtam volna még, de féltem hogy a nyitott méhszájam miatt kipottyan a gyerek. Nem így lett.

Én is gyúrtam a találkára, de így jártunk.
pcd: Ha tényleg szülünk csütörtökön, akkor tényleg megnyugtatóbb, hogy nem kell azt lesni hogy most hogy is fáj és mennyi magzatvíz folyt el. De azért egy kicsit tartok attól, hogy nem lesz-e baj ha beindítja a szülést. Remélem nem, én bízom benne.
xien: Talán tényleg az amerikai palacsinta áll hozzá a legközelebb. Nekünk olyan gofrisütőt sikerült venni, aminek cserélhető a betéte és szendvics-sütőként is üzemel.
Babakocsi: Úgy jártunk mi is mint Zsizellék. Eddig nem bántam meg és nálunk mindenkinek tetszik.
Elméletileg a vonalzóm alapján én is 37+1 napra szülnék, ha csütörtökön beindulunk.