Sziasztok!
Na itt vagyok, jó sokat írtatok alig bírtam visszaolvasni!
Elöször is üdv az újaknak! Én is zug olvasó voltam ,aztán én is csatlakoztam!J
Mert ez egy NAGYON SZUPER KIS FORUM CSAPAT!
Zsuzsi , írtad h érdekelne néhány babás foglalkozás!! Engem is érdekelne, ha gondolod mehetnénk együtt is valamerre, mert h írtad h a Madarász korházhoz laktok közel, hát mi se lakunk onnan messze és kocsival rövid idő alatt oda tudok érni!! Már ha gondolod ez csak egy ötlet!! Sőt még talizhatnánk is ! Itt nálunk van baba mama klub péntekenként majd oda fogunk elmenni, itt van az utcánkba!!

!!!
Máté is a bephantent bírja csak, de ma vettem neki plus verziót mert picit be van repedve a nyilása, kérdeztem a védőnőt h vajon mitől lehet mondta h erősebb puki vagy kaka berepesztette, ó szegénykém úgy sajnálom őt biztos fáj neki, így most ezt használjuk meg minden pelus cserénél gyógyszertári krémmel popo mosás, de most már alakul szerencsére, mert nagyon fájhatott neki mert mikor bekentem neki mindig befeszített és beleremegett, nagyon sajnáltam őt!!! Na ebből azt akartam neked írni h elolvastam ezt a kenöcsöt és írja h ekcámára is jó ha gondolod kiprobálhatod .. mert ha a babák popsijára meg mellre is lehet kenni akkor sztem kenheted a kezedet is vele, ezzel a behpanten plussal!!
Mangora jól sikerült a kiruccanás, 3 x is votlunk el, Máté nagyon élvezte, néha néha sírt csak fel!! Megyünk máskor is, csak ne essen a hó, bár imádom csak vezetni nem szeretek ilyenkor!
Örülök h nektek már kezd beállni a napirend! Nekünk még változó!
Nálunk este 7 felé pancsi, aztán kajcsi fél8-8 felé, 9-10 között teszem le aludni, kel 1-fél 4 között ez változó mert 90% ba puki, büfi, kaki miatt kel fel mert van h félig alszik a pelenkázon v, nem cicizik sokat ebből gondolom h nem éhes igazából, de nem fáj a pocakja mert olyanokat trottyol, meg pukizik h csak na!!!ált ba 6-7 felé kel még utána még visszaalszunk a kajcsi után 9 fél 10 ig kb, aztán fent van el van a pihiszékbe, v sír, v nézelödok v kiságy. Ált 11-13 o között szoktunk menni sétálni, ekkor alszik míg kint vagyunk az tutti aztán ha bejövünk változó! Evés , játék, szundikálás,aztán pancsi nekünk kb ilyen egy nap. Ált 2.5 3 o ként eszik, éjjel van egy hosszabb mikor tovább bírja! Sokszor van h leteszem és egy fél óra –oóra múlva csuklik v jön még büfi v puki, de ált büfizik és ennek ellenére.Ekkor v visszaalszik v sír és akkor pelus csere és kajcsi míg bealszik ez ált 10 perc ! DE alszom vele reggel is! Így általában, megalszom ha össze –vissza is de a 6 órát legalább és az elég nekem!! EGYütt szoktunk takarítani ekkor hol beszundit, hol sír, hol nézelödik de elvagyunk!
Mi is hagyjuk néha sírni , pl ma de is sírt aztán nézte a pörgöt, és a zenéjére bealudt egy órára!!
Friday én is várlak haza, megvárunk a talival csokikát én is szeretem, de csak azóta mióta terhes lettem meg most!!!
Én is sokat eszem és föleg este amikor nem volna szabad, de hát ez van napközbe szinte eszembe se jut,csak az ivás, föleg édességet kívánok, de visszább kellene vennem mert még van 10 kg felesleg rajtam!!!
Vick te írtad h Vincét hason altatod és hason is alszik éjjel?? Máté is szeret ha olyan kedve van akkor jó nagyokat alszik , de a dokinéni meg a védőnő mondta h éjjel ne mert nagyobb a bölcsőhalál esélye, hát jól rám ijesztettek!! Nem is mertem éjjelre úgy letenni!! Pedig lehet h jobban aludna!!
Kata örülök h minden okés volt a dokinál!!
Ja Zsuzsi, örülök h a hallás dologgal kapcsolatban minden okés Zsófival, gondoltam rátok!! Mondtam h nem lesz semmi baj!!
Baba fotok gyönyörűek, mindegyik nagyon kis cuki baba!!
Lányok jövünk majd udvarolni!!!
Máténak is jó sérója van, két oldalt alig van, most nő az új, középen van jó sok meg hátul is, hátul meg olyan mint aki most jött a fodrásztól ,mert olyan mintha tök egyenesen le lenne vágva!!
Mi külön alszunk Mátétól, de a szobája tölünk egy lépésre van és itt van a szekrényemen az örző így hallom minden rezzenését és persze rohanok át, de nem keltem fel csak úgy mint Zsuzsi, meg Móni és a többiek!!
Mi 4 én megyünk oltásra, mert a dokinéni nincs jövö héten, remélem nem lesz semmi baj tök jó akik már túl vannak rajta!!
Én is néha a johsons baby fürdető és samponnal fürdetem őt meg van amikor a gyógyszertárival, de úgy vagyok én is vele mint Kata h hiányzik a fini illat, megszoktam a korházba, mert ott is ezzel fürdették láttam egyszer, ja és ott tudjátok h mivel fésülték a bébiket, olyan kefével ami úgy nézett ki mint a cipőkefe, vicces volt mikor megfésülték Mátét vele úgy nevettem!!
Hát a hütő kampo neki mármint h nem lehet megcsinálni itt volt a szerelő, megprobált rajta mindent, és valószínüleg szigeteléssel van vmi baj, úgy hogy felhívtam a szervizt mert még van rá garancia 3 év még jó hogy a párom megnézte mert mikor vettük megkérdeztem ez eladót és mondta h csak egy év van rá a fenéket 3 , úgy elmehetnek a …. !!!Szerdán jön a garanciális szervizes, drukkoljatok csajok nagyon remélem megjavítják v kicserélik!!!!
Kata Kazánszerelővel kapcsolatban igazad volt h elküldtétek, amúgy visszajött már???Megjavították???
Játszószönyeget a sogornőm varrja már nekünk, már nagyon várom!! Láttam már alakulóban van!!
Móni, mi volt a dokinál?? Ja írtad h tetszett Máté rugija, a macis, múlt héten szombaton vettem a háda turiba, amit írt Zsuzsi is, nekünk nagyon sok rucink van onnan, nagyon szeretem én is onnan szoktam öltözködni!
Mi ruháink java részt használt mert kaptunk, örököltünk úgyhogy nem kell sokat vennem szerencsére!!!
Tegnap elvoltunk a tescoba vettem Máténak két pulcsit meg két bodyt jó kis leárazás van most!
Képzeljétek ma apa elment és vett egy szagelszívót nekem mert még az hiányzott a konyhámból, nagyon édes volt, holnap de fel is szereli majd!!!
Azt mondta ma a védőnő h ne adjak neki semmi mást, csak anyatejet, se vizet ,se teát!!! Ha úgy érzem h szomjas adjak neki tejcsit!!
Kiprobáltam a paff… Máténak és tetszett neki, köszi az ötletet Kata!!!
Tudjátok min töröm a fejem h kéne vennem egy hordozó kendőt, eddig abszolút elleneztem, pedig jó hülye voltam mikor a sogornőm felajánlotta az övét én meg mondtam h nem kell, erre nem eladta a tesz veszen, a fenébe, most jól szidom magam!!!! Nézegetem a neten, nem olcsók!
Krisztina, a licitálással én is leálltam mert soha nem sikerült megnyernem semmit, úgy hogy feladtam! Mi tortát kaptunk eljegyzésre egy ágyba feküdtünk ketten a férjemmel, ágy forma volt a torta és marcipánnal volt bevonva mint egy ágytakaró aztán két figura, párom és én !! DE vicces volt anyosoméktól kaptuk!!
Tudjátok min töröm a fejem h egy hivatalos fotossal csináltatok róla pár dögös fotot, beállítottotat!!!
Na mára már bedugulok jó sokat írtam egy kézzel mert itt alszik most rajtam !!!
De hát így jár az aki nem tud írni egy két napig!!
Ennyit tudtam emlékezetből!
További szép estét!!
Puszika
Sz