A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

edi: igazad van.....de nekem olyan fura...."csinál" valamit...aztán lelép...

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

bár van ellenpéldám is:(
hölgyemény akart gyerkőcöt, apa nem tudott róla...mástól hallotta, h született gyereke....nőci látni sem engedte.....peresedés, apa nevére vette....kapott láthatásit, anyuka lánykával 300 km-rel odébb költözött, tudta, így nem megoldható a heti 1 x 2 óra, 2 heti 1 szombat....pl: a pénzt azt elfogadja, jah és apa ellen nevel gonosz apabácsinak hívja a kislány....

mindkettőtöket sajnállak....

Mercy

mercedes79
Győr

szijjasztok!

Edi: Sajnálom, hogy "apa" így döntött, de végülis lehet ez volt a legfelelősség teljesebb döntése... Inkább így döntsön, mint ígérgessen, és megint csalódjatok. De lehet rosszul látom. Ettól még nem lett szent, de ahogy írtad, tiszteletben kell tartani a döntését. Persze feldolgozni azért nem lehet annyira könnyű. Gondolom azért reménykedtél, hogy megváltozik, nem?

Poci? Merre?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Tegnap voltunk anyuéknál. Kaptunk ajándékot:)
Megmutizom:)

Íme: Mama és Papa első ajándékja az unokának:)

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mercy,
sajnálom, hogy téged is elkapott a fejfájás :( ! Kitartás, és mielőbbi javulást neked!

Edi,
egyik szemem sír, a másik nevet "apával" kapcsolatban, de talán jobb így nektek, mint hogy hitegetne, aztán mégse...
Picurkád meg ígyis, úgyis megismeri majd - gondolom - egyszer az igazi apját.
Én is tényleg azt kívánom, találj majd egy 10x jobb apukát neki, hamarosan :) !

Bébike,
Prof.Dr.Rákóczi Istvánhoz "járok", ami még túlzás, mert eddig egyszer találkoztam vele kb. 5 percre :oops:, febr.3-án megyek újra, AFP-re (de minek...) . Én a Kaáli Intézetből "indultam", de tudod, ott egy idő után (engem a 9.héten) elbocsájtanak, mert terhesgondozással nem foglalkoznak, és ők ajánlották nekem, állítólag nagyon profi a doki és a kórház is. Te mit tudsz a prof-ról? (Akár priviben is írhatsz, ha nem akarod itt.)
Amúgy jó, hogy megkérdezted kihez járok, mert már én is meg akartam kérdezni tőled, csak mindig elfelejtettem :D ! Akkor most kihez jársz?
Örülök, hogy dicséred a kórházat, én is jókat olvastam róla, és BB dokiról is! Majd lehet, hogy kérdezgetek kicsit néha, ha nem gond :wink: !
Munka: hát, te tudod, milyen messze van, mennyire stresszes stb., és egyáltalán nem megvetendő, és hát anyagilag sem mindegy...
Az idő meg így is, úgy is telik! És ha a doki sem mond nemet, miért ne? Ez szíved joga!

Anikó

Kép
mamaki73

Mercy
Na igen... éppen erre hivatkozott az "apuka" is, hogy szemelőtt kell tartani a jövőbeni párkapcsolatokat, (nyílván van neki valaki) és nem biztos, hogy jó lenne, ha így nevelkedne a gyerek. Ezt alapvetően jó döntésnek tartom, mert ha már most úgy érzi, hogy ez teher, akkor jobb is ha nem akar semmit. Egyébként is csak akkor engedtem volna, hogy bármilyen apasági nyilatkozat legyen, ha bebizonyítja, hogy 100%-os apuka tud lenni. Hát most rájött, hogy nem tud az lenni és nem is akar.
Így a legjobb....
Vendég

Meme
Hááát nem is tudom miben bíztam... talán abban, hogy talán alakulhat a dolog, de ugyanakkor, egyébként is csak akkor mentem volna bele már bármibe is, ha megvan a manó, és látom, hogy tényleg jó apa. Csak meglepett, hogy így lemond rólunk hirtelen... viszont egy-két óra és nem is fog érdekelni a dolog.... Pereskedni nem lett volna kedvem, sem eldurvult helyzetet átélni, mert azt csak a manó sínyli meg, Ő pedig nem érezhet ebből semmit sem. Neki ez a világ, harmónikus és csodálatos kell, hogy legyen... El is fogok követni mindent ennek érdekében :)

ééééédes kismamusz :D:D:D
Vendég

ed!
Igazad van! Mindent a gyerekért! Kívánom, hogy mihamarabb megtaláld azt a személyt, aki apja helyett apja lesz a babónak, és téged is hordozzon a tenyerén! Mert megérdemlitek!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

edi: soksoksoksokerőőőőőt neked:)...és egy angyali társat/pótapukát.....

édibébi a mamusz:)

Mercy

mercedes79
Győr

holnap megyek afp-re...az sima vérvétel, ugye????

Mercy

mercedes79
Győr

Csajok, Sziasztok!

Csodalkozom, hogy a babam ilyen lusti, pedig anyja apja ilyen. Hihetetlen jokat alszunk itthon, most hogy a ferjemnek nincs melo. :D :D :D :D

Edi: nem is tudom mit mondjak, talan jobb igy, gondolja csak a jovobeli dolgokra, majd ha mar a pici meglesz es neked is uj parod lesz, akar mar veletek is fog lakni..mit is csinalna ott koztetek "Apuci". A masik, ami meg megfordult az agyamban ahogy a soraidat olvastam, bar nem tudom o milyen mennyire befolyasolhato, nem gondolod, hogy ha tenyleg van uj baratnoje akkor a no "segithetett" neki meghozni a dontest, talan ilyen cimszoval, hogy ne komplikaljuk mar az amugy is komplikaltat?? Nekem elsore ez ugrott be, hiszen szombaton meg olvadozott toletek. Na mindegy nem tudom, sok sok erot Neked, bar tudom, hogy roppant eros csajszi vagy es hamar tulteszed magad rajta.
Elore is koszi, hogy felajanlottad, a melltarto dolgot.
Probaltam beszelni ma a manokammal, hogy aktivizalja mar magat (rugjon mar egy jo nagyot anyuciba :D :D ), mondtam neki, hogy toled sokkal kisebbek is mar sokkal aktivabbak, de hat csak alszik a lelkem. Remeljuk azert nyugodt baba lesz es nem egy kis terminator. Szerintem a tied pedig egyfolytaban az ujja kore csavargat teged...es ez tok jo!!!!

Meme: aranyos vagy, hogy mar hianyoltal, pihiztunk..asszem megcsinalom a pizzadat ma estre..kiprobalom. :wink: Nagyon cuki a mamuszka :lol:

Mercy: javulast a fejednek :(
pocaklako

Ja, Bébike, akkor drukkolok holnapra :D !
Amúgy bocs, összekevertelek igigig-gel, mert az ő nevénél van a táblában még Szent Imre Kórház :D !
Már lehet, én is kezdem a szenilisséget :D !

Meme, nagyon éééédesek a kis "zokni-cipők" :D !

Edi, tudom, nem lehet könnyű neked, tényleg próbálj nyugodt maradni (tudom, könnyű mondani)! Szerencsére mögötted áll a szerető családod, ez vigasztaljon!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Edi: next bodyk...nos hát igen, a minőség! Én is tervezem, hogy rendelek köv.alkalommal, csak még várni akartam, hátha már tudatosan tudok rózsaszínt rendelni. Mert fehérek vannak lánykámról. Gondoltam kicsit beszinesítünk :)
Örülök, hogy jó kedvvel keltél fel és hogy Manócska is Veled örül. Szuper, hogy már most nagy az összhang köztetek! :)

Poci: marks&spencer is szerintem jó minőségű, nekünk egy-két pici ruci volt, de ár viszonylatban annál nem vagyok otthon
Én legutóbb kismama bugyókat, köntöst, tunikát rendeltem, valamint napozókat a Picúrnak. De szoktam zoknikat lánykámnak, magamnak és páromnak is, harisnyákat. Lánykámnak szinte mindene next, plüss nacikat, pólókat, pulcsikat. Mikor mit fogok ki és mikor mi tetszik meg. Honlapról csak azokat szoktam rendelni, ami esetleg nagyon kell, zokni vagy harisnya, esetleg bodyk. Nekem nagyon bejött a minőség és ugye nagyon szépek is. Ha tudok próbálok mindig újat venni, gondolván kistesóra. Mert az összes rucija olyan, mintha vadiúj lenne, így ha tényleg lány lesz a kistesó, akkor szinte mindene meglesz már. És két gyerek után is, ha nem kerül rá gyümölcsfolt, ami esetleg nehezebben jön ki, akkor simán el lehet adni jó áron, mert annyira jó a minősége. Persze volt már olyan is, hogy beleszerettem egy pólóba, használtan találtam rá a neten és fényképen nem látszik, hogy valójában milyen is. Nos elég szürke volt a mosástól. Én Ariellel mosok és pár mosás után kifehéredett. Tehát úgy látszik, hogy ennyit számít egy jó minőségű mosópor is.

Bibar, szegénykém jól megszenvedted a tegnapi fejfájást. Remélem, nem lesz ilyen többé.
Hogy ismét stimmeljen valami :) nálunk is nyerő a Dorina. Illetőleg a Flóra és a Zoé is tetszik még. De a sorrend eddig Flóra, Dorina, Zoé.
Lánykám állította fel a sorrendet.

Mamaki: Kenguru Gold nálam sem jött be, nagyon drága a minőséghez képest.

Meme: örülök, hogy a forgód alakul. A Babóca mozgását pedig már érezheted! Próbálj ráhangolódni esténként, hátha előbújik egy kis játszásra!

Most nem tudtam még teljesen visszaolvasni a mai adagot, csak a délelőttit, így még folytatom este. Napközben pedig valamiért nem engedett be, azt írta ki, hogy töröljek ezt-azt (install meg contrib könyvtárakat - de még olvasni sem engedte a topicot addig!), gondoltam törlöm az ideiglenes fileokat, mégha nem is így híjják, hogy contrib, ahogy ezt nekem kiírta és utána már sikerült bejutnom, csak most meg már időm nincs végig olvasni a mai napot. De még jövöööök. :D
Megyek dokihoz, most talizom az új dokimmal először.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Csajok,
most hívtak, megvan a kombi tesztem eredménye: negatííííív :D !
Az esély 1:1278-hoz.
Úgy örülök, végre még egy kő lezuhanhatott :D !

Amúgy ma olyan sz...r a gyomrom, meg bugyognak a beleim :( .Remélem, nem valami újabb vírust nyeltem be :oops: .
Éhesnek érzem magam szinte egyfolytában, de el nem tudom képzelni, mi is esne jól :( .
Na mindegy, ezen is túl leszek majd...

Anikó

Kép
mamaki73

Manorka: koszi a visszajelzest a m&s-rel kapcsolatban. Hat majd meglatjuk, kivancsian varom a kuldemenyt.

Mamaki: hatalmas gratula a jo eredmenyhez.

Meme: az elso adag tesztat mar ki is dobtam, mert amikor irtas 2/3 csesze, en azt ugy ertelmeztem 2-3 csesze es nem 2 harmad. :(
Eskuszom, ha most sem sikerul a kenyersutot hasznalnom meg dagasztara sem, kivagom az ablakon. Edddig meg akarhanyszor es akarmit probaltam mind a kukaban landolt. :evil: :evil: :evil:
pocaklako

Meme, nagyon cuki a mamusz!!!!!!
Maki!!!Nagyon örülök, gratula!!!!!!!!
Fejfájás visszajött estére illetve délutánig.Hurrá!!!!!
Most kívánok zsíroskenyeret hagymával!!!! Holnap hozunk friss kenyérkét, mert azzal fincsi.Holnap nem megyek sehová. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Drága Edi
nem semmi a volt párod :oops: :oops: na majd ha meglesz a baba megbánja hogy lemondott róla :oops: :oops: de te fogsz találni egy édes aranyos apucit a babának :lol: :lol: nem lesz gondod vele hisz olyan szép vagy :wink: :wink:

Meme
édes ez a mamusz :lol: :lol:

Niki
nekem is fáj megint,csak kicsit,remélem nem lesz brutál,na meg neked sem :oops: :oops:

Mamaki
jaj de szuper,gratulálok :lol: :lol: :lol: nagyon örülök bár tudtam hogy nem lesz gond :lol: :lol:

Manorka
ez hihetetlen,még ebben is egyezünk :lol: :lol: :lol: a többi név is szép :lol: :lol: nekem is kiirta egy ideig ezt a törlés dolgot :oops: :oops:

Pocak
szundikázzatok csak,ha megjön a baba ugyis kevés alvás jön :wink: :wink:

bibar

Bibar! Én is remélem.Biztos a hó miatt van!
Na megyek, fekszem.Jó éjt!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar, Niki: remelem hamar tullesztek a fejfajason....jo pihit mindenkinek :D :D :D
pocaklako

Sziasztok lányok...

Már itthon... :D

Pocak
M&S jó minőségű babarucikat gyárt, Bálintnak volt sok. Most nem vettem, mert ahol a kisfiamnak vettem, az az üzlet megszűnt, a többit meg nem vadásztam. Az biztos, hogy a mosást, gyűrést bírják:D

Lányok
Nem vagyok ám elkeseredve már... ennyi volt :lol: Az élet nem áll meg... ettől sokkal sokkal durvább és keményebb dolgot is rámmért már az élet, akkor is sikerült talpra állnom, egy ilyen már meg sem kottyan....
Imádom és hálás vagyok, hogy egyáltalán kisbabám lesz. Bálint halála után ezt el sem tudtam volna képzelni, hogy valaha fogom még ezt érezni... és tessék. Szerelem van már most, kit érdekel az apa... :lol: :lol: :lol:

Maki
éljen éljen örülök nagyon nagyon :D:D:D:D
Vendég

Megtaláltam a szuper babakocsit, és csak bízom benne, hogy élőben is tetszeni fog nagyon :lol: :lol:

Maxi Cosi Mura 3 lesz a nyerő... :D Van hozzá mózes, esővédő, szúnyogháló, meg lábzsák, ha kérek hozzá....
Türkizkék-sötétkékkel...érzem, ez lesz a nyerőőőő :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép

erre gondoltam :P
Vendég

Edi
jaj ez a babkocsi szuper jó :lol: :lol: élőben is tetszeni fog szerintem,van ilyen az ismerősömnek és csorog a nyálam utána :lol: :lol: és a szine is nagyon tetszik :lol: :lol: és jól beszélsz,a babád a lényeg,férfi ugyis jön majd,de a gyerek az örök szerelem:)))és te már nagyon megérdemled ezt a boldogságot,amit ez a csöpp fog hozni az életedbe!

Pocak
csak enyhén fáj,az semmi a multkorihoz képest :oops: :oops: neked is jó éjt :wink:

na én is elteszem magam holnapra :wink: :wink: jó éjt lányok :wink:

bibar

Drága Pocak, Niki, Edi, Bibar!
Olyan aranyosak vagytok, hogy együtt örültök velem :D :D :D !
Tök jó érzés veletek megosztani a dolgokat :wink: !

Edi,
nekem is tetszik ez a babakocsi is, ráadásul dizájnos is :wink: !
Modernebb a Titi-nél is. Tök jóknak tűnnek a kerekei tényleg! Tudom, neked az is fontos :wink: !

Ahogy írtam is, ma nem volt százas a "bélésem", így délután én is alukáltam egy órácskát, tök jól esett :) ! Most mintha már jobban is lennék!

Jó éjt Lányok!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Végre 10 órára este haza is értünk, mert 19:40-re volt időpontom az új dokihoz. Naaaagyon tuti a doki. Végre olyan dokit sikerült találnom, aki rendes, van mögötte tudás, szívvel lélekkel csinálja, érdekli mi van velem, megadja a mobil számát (mert hogy ezt sem minden doki teszi ám meg), ott praktizál, amelyik körzeti kórházba én amúgy is tartozom és sok-sok pozitívumot mondott még, pl. a kórházban van koraszülött osztály, ahol az ő asszisztense is dolgozik. Tehát lépten nyomon ott van a kórházban vagy ő vagy asszisztense, így hamar eljut minden infó hozzá. A-tól Z-ig mindent kikérdezett rólam és ami a legfontosabb, hogy odafigyel az 1.terhességemnél történt bajra. Korábban már írtam, hogy sajnos a 24.héten kinyílt a méhszáj, de a 2.terhességnél sok-sok pihenéssel ki volt küszöbölhető, így Nórinál már nem volt semmi gondom. Most azt mondta, hogy majd meglátjuk mi lesz, folyamatosan majd nézi és ha kell a 20.héttől felvesz a kórházba. Persze ez nem kivitelezhető, hiszen itt a 3 éves lánykám, akit nem tudok kire hagyni, oviba sem vették fel még. Így most az van, hogy sokat kell feküdnöm, ha úgy érzem, hogy fáradékonyabb vagyok valamint minden apró jelet komolyan kell vennem. Esetleg még méhszáj záró műtéttel lehetne megoldani, de ez is csak a legvégső esetben alkalmazná. Ami nekem nagyon megnyugtató, hogy ezt az egész kinyílt méhszáj dolgot nem veszi félválról. És magnéziumot kell szednem továbbra is. Ha keményedés van, akkor pedig azonnal az emelt adagot.
Vééééégre, annyira örülök, hogy sikerült ilyen dokit találni, akiben megbízok és azt kapom, amit elvárok egy ilyen orvostól.
A régi dokim már nem vállalt szülést, ezért kellett új dokit találnom. De egyébként terhesgondozáson maradhattam volna nála, de ugye ki akarja a végén megismerni az új dokiját?! Szerintem fontos a kölcsönös bizalom kialakulása.
Apró örömök, de happy vagyok :D

Üdv.ganami köztünk. Gratu a Babócához!

Mamaki: (vagy lehet, hogy Poci kérdezte?! Bocsi, elfelejtettem már, amire a végére értem) szopizás közben is megjöhet, de ez nem törvényszerű. Azt mondják, hogy amíg szoptatsz, nem jön meg.. DE! ez egyáltalán nem így van. Nekem is megjött közben. Így garancia nincs rá. :(

Edi: annyira jó, hogy ennyire élénk a Babócád! Anya Pici Szerelme! Kis Édes! Naaaaagyon jó dolga lesz ennek a pici csöppségnek, már most látom. De olvassza csak el Anyuciját, mert akkor mindig tud hozzánk jönni csupa jó hírrel, így mi is töltődünk ezerrel!
Apucit pedig egészen biztos fogtok találni, aki teljesen megbecsül Titeket és majd a tenyerén fog hordozni Benneteket!
Neki egyébként nem kellene írásba fektetni a döntését??
Babakocsid pedig csúcsszuper! Tetszik nagyon!! A színe is szép lehet élőben. Biztosan jó vásárlás!

Meme: édesek a topogók, amit kaptatok :)

Mercy: AFP-re mész a 15.héten? Én úgy tudtam, hogy betöltött 16. hét után kell menni. Vagy én tudom rosszul? Azaz én jövő héten fogok menni, mert azt mondták, ez a feltétele.

Ki megy mostanság UH-ra?

Mindenkinek jó éjt!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jó reggelt :lol: :lol:

Mamaki
jól tetted,jól jön egy plussz alukálás :wink: :wink:

Manorka
jaj de jó,nagyon örülök hogy ilyen jó kezekben vagy :lol: :lol: nagyon fontos hogy az ember megbizzon az orvosába,főleg neked ilyen előzményekkel :oops: :oops:

Körkérdés:
Ki mennyit hizott eddig??????én most 4 kg-nál tarok,jó lenne egy kicsit visszafogni magam,mert azt olvastam hogy a második trimeszterben heti 300-500gr a hizás.jaj kiszámoltam heti fél kg-val,az jó sok lesz a végére :oops: :oops:

bibar

Jo reggelt Lanyok!

Bibar ma megelozott, ez remelem azt jelenti, hogy nem faj a feje es jol van. :lol:

Manorka: nagyon jo, hogy ilyen szuper es alapos dokit fogtal ki, azert ez nem semmi, hogy tudod, hogy barmikor szamithatsz ra es biztos kezekben fogsz szulni. Az en szulesemnel csak a Joisten tudja, hogy ki lesz epp akkor jelen, aki epp dolgozni fog, itt sajna igy mukodik. A szules nem fizetos, de annal kell megszulni, aki epp ugyeletben van. :shock: :shock: :shock:

Hizas: 1,5-2 kg-nal jarok, nalam viszont az alapgond, hogy magas sulyrol indultam eleve.
Bibar ez komoly, hogy heti fel kg-t fogunk hizni mostantol???
Durva...

Edi: nekem is nagyon tetszik ez a kocsi, de aruld mar el, hogy hol talalod ezeket? Ahanyat hozol, nekem mindig egy ujabb felfedezes, hogy jeeee ..ilyen is van??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Szep, problemamentes napot mindenkinek! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Sziasztoook lányok:D

Én már dolgozóóóba.... hulla fáradt vagyok, nem is értem, pedig 10-kor már aludtam. No sebaj....

Manorka
dede bele lesz foglalva az is, hogy Ő hogyan döntött. Saját ügyvéd írja, de már elmondtam neki mit szeretnék látni a papírban.
Töröltem őt ahonnan csak tudtam , gondolok itt msn, skype stb stb.... hallani nem akarok innentől róla, soha többet. Csak előre nézünk, hátha nem érdemes....

Pocak
hááát a neten találom ezeket a kocsikat :P Mondjuk ez a kocsi nagyon tetszős, már próbálok is behoztani egyet a babaszobán egy csajjal... mert az kompletten lenne (mózes, lábzsák, esővédő) 99.000.- , itthon meg csak a sport része a kocsinak 130.000.-
De jó strapabíró kerekei vannak ahogy láttam, meg a színe is bejövős :D Olyat szeretnék, amit esetleg, ha lesz tesó, Ő is használhatja :D

Bibar
Ez is teljesen változ, hogy ki mennyit hízik.... Én pl Bálinttal a 13.hétig 5kg híztam, utána 3kg összesen a 8. hónapig. Így jártam 8kg-nál, majd a 8.hónaptól szülésig még 20kg jött fel. Többnyire víz volt inkább, de brutálisan néztem ki. Szülés után, meg úgy jöttem ki, hogy a régi nadrágom rámjött, a pocakom is visszaugrott szinte teljesen...

Most a 14.héthez közel járok 6kg-nál. Nem zabálok, mégis feljön, így úgy dönöttem, hogy nem parázok a kilókon, majd lemegy szülés után.... Egyenlőre a ruhaméreten nem látom, hogy változott volna, inkább tömörebb lettem kicsit :D:D:D:D
Vendég

sziasztok,

manorka: igen, ma töltöttem a 15-öt...és mára küldött a doki...de most megnéztem a védőnő által adott AFP-re beutaló papírt, azon is az van, hogy betöltött 15. héttől 18-ig....tehát lehet menni....a 18. héten meg már genetikai UH.....ééés oda kell az AFP eredménye, ami minimum 2 hét.

Fáradt vok a hajnali koránkelésektől:(

Mercy

mercedes79
Győr

Pocak
bizony,ma abszolút nem fáj a fejem :lol: :lol: ezt olvastam itt a neten,hogy most ennyi hizás várható :oops: :oops: na akkor te jó keveset hiztál eddig :wink: :wink:

Edi
tudom hogy mindenkinél változó a hizás,igazából csak kiváncsiságból kérdezem hogy ki hol tart :wink: :wink: 8. hónaptól 20 kg??atyaég :wink: nem semmi ,mondjuk én 18 kg hiztam Olivérrel,én annyit most nem szeretnék mert nekem nem sikerült olyan hamar megszabadulni a feleslegtől,nagyon megkűzdöttem érte hogy lefogyjak :oops: :oops: szóval most ezért figyelek oda jobban :wink: :wink:
de jó hogy ennyivel olcsóbban be lehet szerezni a babkocsit :wink: :wink: jaj nekem is annyira tetszik,de a férjem hülyét kapna ha most le akarnám cseréltetni az újat :lol: :lol: jó munkát neked,ne dolgozz túl sokat :wink: :wink:

bibar

Bibar :)

No, persze a történetnek az a másik fele, hogy ugyan kijöttem a kórházból 62kg-mal (57volt a kiinduló) két hétre rá elkezdett felfelé jönni szopi alatt, és ismét 75kg voltam :oops: :oops: Most jobban figyelek éni s, mert jelen babával a kiindulóm sajna nem 57kg volt, hanem 64kg :oops: :oops: :oops: szóval kis gömböc vagyok én is:)

éljen, hogy nem fáj a kobakod, dejóóóó.... szerencsére :P

Mercy
hmmm, hát nem csodálom, hogy nincs kedved az AFP-hez. Nekem sem sok, úúútálom, ha döfködnek :S de muszáj.....
Vendég

Edi
te kis gömböc??annyira csini vagy a képeken :lol: :lol: igen a szopinál sajnso nekem is visszajött egy csomó,ugye akkor mindent kell enni :lol: de nem baj csak legyen tejecske.
én amint abbahagytam a szoptatást akkor fogyiba kezdtem és 11 kg ment le rólam,aztán lettem ujra terhes :wink: szóval most egy picit jó lenne kevesebbet hizni :wink: :wink:
jaj olyan felüdülés hogy ma nem fáj a fejem,remélem idén nem lesz több hó esés,mert most már tuti hogy azt nem birom igy terhesen :oops: :oops:

bibar

Bibar
No, akkor kollektíven összefogva izguljunk, hogy ne legyen több hó :D Amúgy sem vagyok oda érte, bár szép szép... Faházban, kandallónál, nagy ablakon kinézve.... de amikor dolgozni kell jönni reggel, és alig bírok kiállni az autóval akkor grrrrrr.....
Akkor nem vagyok egyedül a szopi alatti hízással.... majd most jobban odafigyelek... Most pl. két napja nem csúszik a csoki, rá sem bírok nézni, nem ésrtem mi a szitu... a kis ribizli odabenn válogat:P
Ma röhej, de áhitozom a kocsonyára.... Abból is csak "lé" izgat ecettel, pitritóssal.... nem értem magam... :D
Már reggeliztem két pici szendvicskenyérből vajaskenyeret, meg egy banánt, és mégis éhen akarok halni..... eszméletlen....

Most kezd előjönni, hogy nem tudom mit is kívánok igazán, és éhes vagyok egyfolytában szinte.... :S Így nehéz lesz csininek maradni :D:D:D:D
Vendég

Edi: ne mondd mar, hogy kisgomboc vagy....akkor en mi nagy gomboc??? Szeretnek en annyival szulni menni, mint ti...
Bibar: meg nem hiztam olyan sokat, de ez tenyleg annyira valtozo, lehet en majd mindet a vegen kapom fol, azt mar gondolom, hogy nagy sulytobblet nelkul en sem fogom meguszni, de mindegy a pici egeszseges legyen, majd aztan ha o rendben lesz raerunk magunkkal foglalkozni.

Az en reggelim egy oriasi turmix volt: 3 narancs leve, 1 banan, es egy szelet ananasz a turmixban... :D :D :D :D Azert lassan kezdek en is megehezni ujra...
pocaklako

Vegre ma reggel en is jol erzem magam, igy mar kel is a kakaostekercs tesztaja..nagyon megkivantam, igy gyorsan csinalok egy adagot...fo a fogyas csajok.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap durvan bepanikoltam, olyan volt a hasam, mint egy lufi es mint akibe folyamatosan nyomjak a levegot, azt hittem szetdurranok, este kellett meg egy magneziumot bevenni, meg ejszaka is ereztem, aztan reggel ota most egyenlore jo.
Az az igazsag, hogy nagyon megijesztett ezzel a doki, azt mondta, ha napi 3x-tol gyakrabban kemenyedik azonnal szoljak neki, ezt mar az ajtobol mondta, es en ugy meglepodtem ezen, hogy vissza sem tudtam kerdezni. Ez tenyleg annyira veszelyes csajok, de hiszen szinte kismamanal van..ki erti ezt???
pocaklako

Pocak
hihi ez aranyos volt, teljesen csinos vagy, én nem értem miről beszélsz :lol: :lol: :lol:
Nyammnyamm kakaóstekercs.... na csorog a nyálam.... kellett nekem elkiabállni reggel, már csúszik a kit-kat :D:D:D
Reggeliztem ugyan, de muszáj voltam megint enni, mert forgott a gyomrom, így kiszaladtam a kisboltba, vettem sonkatekercset, tormakrémeset, meg zsemlét.... Megettük, de ami a vicc, hogy még mindig nem érzem úgy, hogy na ez így jó lett volna..... rééémes ez így... :lol: :lol: :lol: Diéta majd akkor, ha kibújtak a kis manóseggűek..... kollektíven fogyizunk majd együtt a fórumon :D:D:D:D

majd nyitunk egy topikot, 2010.Júliusi mamák fogyitopikja... :D
Vendég

Pocakkeményedés.... háááát nem tudom ez mitől annyira parás dolopg, nekem is keményedik. Én nem tudok róla, hogy ez nagy baj lenne. Nem lehet, hogy csak a doki túl alapos???
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon eltűntem :oops: Gőzerővel szervezkedem, talán megvalósulhat most egy régi naaagy vágyam, de egyenlőre nem mondok semmit majd ha csak tuti :wink:
Igyekeztem olvasni, de annyit írtatok, hogy reagálni már nem volt erőm/időm :oops: :P Inkább visszakapcsolódok innen :)

Mi jól vagyunk, reggeli rosszullét továbbra is megvan :? :evil: sőt időnként hányás is... Mindegy, javul a dolog, majdcsak elmúlik mostmár! Az utóbbi pár napban nagyon húzódik a hasam, rohamos növekedésnek indult, ami látszik is :P Na meg a cicim is (mondjuk volt honnan) :oops: kár, hogy nem ez az állandó méretem :oops: Egyébként 1 kg plussznál járok, de nekem Emmával is a végén jött fel sok, szóval ez nálam sajnos semmit sem jelent... :evil:

Nagyon sokminden van a fejemben, bizti kimarad majd jó pár dolog, de majd közben eszembe jut, és akkor írok :)

Edi! Sajnálom, hogy így alakult a dolog :( Hiszek abban, hogy semmi sem történik véletlenül és lesz még Botondnak az igazinál sokkal-sokkal igazibb Apukája :wink:

Bibar! Nagyon szorítottam neked, nagyon örülök, hogy jól vagy!!! :D

Meme, nagyon cuki a mamusz! :P Hogy van a forgód? Nekem a sok fekvéstől iszonyúan fáj a keresztcsontom :?

Jajj minden együttérzésem a fejfájósoké :oops: Remélem hamar túl lesztek rajta!!!

Manorka! Szuper, hogy ilyen a doki! Én is nagyon meg vagyok elégedve az enyémmel, eddig nagyon-nagyon bevált! :)

Dorina nálunk is a befutó lánynevek között volt :wink:

Mamaki! Gratula a negatív eredményhez! :P

Üdv az újaknak :P

Niki! Zsíroskenyér lilahagymával - nyammm... :D Csak ne fájna a gyomrom kb mindentől :evil:

Én pocsékul alszom :? Éjszaka van mindig min. 1-1,5 óra amikor csak forgolódok :( Aztán mondjuk napközben behozom :) De ha járnék dolgozni nem tudom mit csinálnék :?

Hétfőn megyek AFP-re. (betöltött 16. hét kell, én is úgy tudom!) Éhgyomorra kell menni? Csak mert fél 9-9re kell mennem, és addig éhenhalok :?

Ja és megvan a babakocsink :? Kiszúrtam a Vaterán egy vadiúj darabot, ráadásul az áhított színben és kb 15e forinttal olcsóbban mint boltban, szóval nem hagyhattam ott :D Nagggyon szuper, már most imádom :D
Ja és vettem pár babarucit is :oops: édi-bédi napozókat meg bodykat -mind akcióban, nem lehetett otthagyni :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jó reggelt!
Manorka, tök jó az új dokid!!!Szuper, hogy tudtál ilyet találni!Ritka kincs!
Bibar!Én 3kg-nál tartok, de most kezdődik nálam is a kívánás.Szóval szerintem 23 lesz a vége. :) Félek azért mi lesz, mert Rikivel a szopi alatt folyamatosan fogytam, nem volt étvágyam, így az 5. hónapra már -1kg-nál jártam.
De hogy most hogy lesz???Annyira más ez a terhesség, mint Rikivel. Pl. tudom hülyeség, de Rikivel tiszta ragya lett az arcom, most meg csontszáraz a bőröm. Szóval azért picit parázok, de remélem most sem lesz másként. A reggeli isteni volt. 1,5 szelet kenyér zsírral és hagymával. :lol: :lol: Sebaj, ma itthon maradok egész nap!
Barbuss, jó már Téged is hallani!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbuss: tenyleg jo volt mar rolatok is hallani, sajnalom, hogy a rosszulletek ilyen sokaig elhuzodnak talatok. 1 kg + az tenyleg semmi, bar ha ennyit voltal rosszul, meg csoda hogy nem fogytal. Kitartas Neked!! :wink:

Edi: ha azt mondod nem olyan eget rengeto ez a pocakkemenyedes akkor megnyugszom.

Niki: nem semmi volt a reggelid, de hat mar tegnap ota erre vagytal, bizti azert esett ilyen jol.

Meme: merre vagy???
:wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Manorka, nagyon szuper dokid lett :D ! Nagyon fontos, hogy megbízzunk benne, és őt is tényleg érdekelje, mi van velünk! Úgy tűnik nagyon jó kezekben vagy!!!
Hát, egy találkozásból sajnos az enyémről nem mondhatom el, hogy túl sokat foglalkozott volna velem (asszem írtam, 5 perce volt rám, gyakorlatilag én kérdeztem, ő válaszolt, és az előzményeimbe bele sem mentünk :oops: ).
Szóval én is gondolkodom rajta, hogy átpártolok esetleg majd máshová, de adok még egy esélyt, bár a 16.héten (nálam 15+3 lesz) csak AFP lesz, ezt is a Prof. titkárnője mondta nekem (nem is a doki). Az az érzésem, hiába szimpi és profi a doki, ha nincs rám elég ideje, vagy nem figyel minden előzményemre :oops: . Kicsit el is vagyok keseredve. Vagy lehet, hogy azt akarja elérni, hogy járjak a magánrendelésére... Ja, és "elfelejtették" a terhes kiskönyvembe is beírni, hogy ott jártam :? ! Mondjuk se súly-, se vérnyomásmérés nem történt, és semmi vizsgálat az UH-n kívül (amit szintén nem a doki csinált). Szóval fura. Mi a véleményetek??? Pattogjak megint máshová :( ? Pedig a kórház állítólag nagyon jó, ahogy tegnap Bébike is írta.

Barbuss,
jó hallani, hogy ti is jól vagytok :D !
Drukkolok, hogy a "régi nagy vágyad" teljesüljön! És kíváncsian várom, mi az :wink: !

Csajok, még meg sem köszöntem a válaszaitokat a szoptatás-mensi kapcsolatról! Szóval, köszi, kicsit okosabb lettem. Én csak annyit hallottam régen róla, hogy amint megjön valakinek, onnantól elvileg a baba kiköpi a tejcit (vagyis vége a szoptatásnak), mert megváltozik a tej íze! Ez igaz?

Bibar, lehet, én vagyok a kakukktojás, mert semmit nem híztam még :oops: , most is elég rossz a gyomrom, sajnos nem tudok jókat enni már megint 2 napja :( . Pedig múlt héten már kezdett nagyon jó étvágyam lenni, többet is ettem végre, de most valamiért visszaestem. Remélem babóka nem bánja ezt. A pocakom 3 hete szinte ugyanakkora :roll: . Ja és hasonlóan vagyok, mint Edi, hogy már nem tudom mit kellene ennem, mi esne jól, mert a gyomrom meg savas, szóval éhes is vagyok, vagy mi...

Anikó

Kép
mamaki73

Pocak
örülök hogy jobban vagy :oops: :oops: nem tudok erről a keményedésről semmit,nekem soha nem volt.hú egy kis kakaós csigát küldhetnél nekem :lol: :lol: :lol:

Edi
sonkatekercs,nyami,lányok ez nem ér,finomabbnál finomabb falatok :lol: :lol: az egyfolytában éhség ismerős :wink: na de majd jövöre fogyizunk és kész :lol:

Barbus
de jó hogy jelentkeztél :wink: köszi a drukkot!babakocsiról képet dobjál!!Emmáé már nincs meg??
sajnálom a rosszulléteket,csak elmúlik már neked is :wink: kiváncsi vagyok nagyon mit szervezkedsz :lol: :lol:

Niki
akkor te nem hiztál a szopi alatt mint mi :oops: ki tudja,minden terhesség más,majd kiderül itt mi lesz :wink: zsiroskenyér hagymával,azt is szeretem :lol: :lol: én zsömlét reggeliztem sonkával :lol: most meg megkivántam a zöldségesnél a méregdrága kaliforniai paprikát,egy darabot sikerült vennem 180 ft-ért,de annyira fini :oops:

bibar

Mamaki
hát az orvos kérdés nehéz,ha nem bizol benne mást kell választani :oops: én nehezen döntök az ilyesmiben.állitólag tényleg megváltozik a tej ize ha megjön,én nem tudom mert nekem csak utána jött meg :oops: :oops: szegény ilyen rossz a gyomrod??a babóka nem bánja ne aggódj,ő csinálja :wink: majd csak megjön az étvágyad,aztán majd beindul a pocak is :lol: :lol:

bibar

Barbuss

Jóóóó, hogy írtál már :D ééés persze jóóó kíváncsiak lettünk, hogy mi a nagy terv :D

Milyen babakocsit vettél??? Megmuti???? Én is éppen most szervezkedem, hogy meglegyen... :)

húúúú lányok.... hagyma hűűűű de kész vagyok tőle. Már a kimondott szótól is forog a gyomrom. Nem bírnám lenyelni, Én aki imádtam a lilahagymát, képes voltam naponta enni. Mióta pocakbérlő van, nem bírok rá sem nézni... Így vagyok a spenóttal is, imádtam, naponta bírtam volna enni.... most ááááá kész vagyok a nevétől is teljesen, a hal ilyen még :S
Vendég

Pocak
Én szerintem akkor gáz a pocakkeményedés, ha akkor is keményedik sokszor naponta, ha pihensz.... mert az lehet méhszáj miatt is. De úgy gondolom, hogy napi 3-nál azért több kell, hogy legyen.... Nekem is keményedik naponta többszőr is, de nem mondta a doki, hogy baj lenne.... Szóval, szerintem nincs baj :)

Meme
Tényleg, merre vagy???? :P

Maki
Gyere Te is a Margitba, majd szülünk együtt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mamaki, ha nem bízol benne, az nem az igazi :? Én Emmával a 15-16. hét körül váltottam hasonló okok miatt. Nehéz olyat találni aki magánrendelés nélkül is figyel rád :? :(

Köszi az üdvözlést, jól esik :P

Íme a kocsink (Chicco For Me):
Kép Kép

Sajnos ami Emmával volt, az nem vált be, csak a sportkocsi, azt megtartjuk, de újszülöttnek nem jó.
Hordozónk van, textil mózest meg kapunk kölcsön, szóval 35e-ért újonnan szerintem jó vásárt csináltunk :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

Tegnap voltam AFP vizsgálaton, védőnőnél, és háziorvosnál (táppénzes papír miatt), a munkahelyemen...úgyhogy eléggé sűrű volt a tegnapi nap.

Lassan 17 hetes kismami leszek, de ezidáig nem érzem a babamozgást.
A védőnő mondta, hogy majd 18-20. hét körül, de sokak első kismamiként is érzik már 16 hetesen is.
Ti hogy vagytok ezzel?

Remélem, hogy nem sokára én is megérezhetem!

Emi

Emi

email4
Budapest

Maki szerintem ez is változó.
Állítólag ha az anyuka babát vár,akkor sem fogadja el a baba a tejet.Én még terhesen vagy 10 hetesig szoptattam. Neki az nem tetszett, hogy lassan jött.Ha lefejtem, megitta.De ezt a fájó mellet fejni.....
Barbi!Ez a kocsi nagyon tetszik!!!Sajna nekem a nagyon design-osak nem jönnek be! :oops: De ez nagyon tuti!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbi
klasssz ez a kocsi tényleg :) Jó vásár volt :P És a színe is tuti nagyon :D:D:D
Én most a színnel vagyok bajba, mert részemről nagyon bejönnek a zöld babakocsik is .... eg a türkiz színűek is, szóval most erőssen tötöm a fejem :D:D:D:D
Vendég

Vadásztam hiperszuper Nandu hordozókendőt. a kedvenc színemben találtam, Indián a fantázianeve, de egyébként narancs-mustár-csokibarna színkommbináció :D:D:D:D Én amúgy is nagy kendős vagyok, a fiam imádta, 1,5évesen még cipeltem benne, de utána már nehéz volt :D De addíg isteni... :D

Ha valaki kedvet kapna, ilyen :D
http://www.minimano.hu/termekeink/utaza ... ndian.html

Na ez most feldobott :D:D:D:D:D Mindig feldob, ha találok valami olyat amit szeretnék a manófejnek :P De ezzel gondolom mind így vagyunk:D
Vendég

Barbuss: tenyleg nagyon jo ez a kocsi, es ennyi penzert valoban megerte. :wink: :wink:

Emi: ne aggodj, majd megerzed a picurit. Kulonben en sem erzem mindig, van olyan nap, hogy jobban, es van olyan hogy szinte semennyire.

Edi: hogy kell ezt a kendot hasznalni? :oops: :oops: :oops: (egy ujabb okos kerdes volt :oops: :oops: :oops: )

Csajok, nagyon orulok, megerkezett ma a szupi jo szopisparnam, alig varom, hogy kiprobaljam, 150 cm hosszu es 50 cm szeles. :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?