Sziasztok Lányok!
Bibar: örülök, hogy nincs fejfájásod már, nem kérünk több havat, inkább jó sok tavaszt! Sok-sok napocskát és csicsergő madárkát.
Hordozókendő valóban jó dolog, nekünk is volt. Nem emlékszem, hogy pontosan meddig hordtuk, de szerintem amíg bírod egy éves kor fölött. Mert ugye nő a popi súlya, azért idővel már nehéz. Amit én nagyon szerettem, hogy ugye szabadon marad a két kezed, mondjuk egy bevásárlásnál az isteni tud lenni

Arról már nem is beszélek, hogy ott van közvetlen közeledben, Babának is sokkal megnyugtatóbb. Nálunk nem nagyon volt sírás-rívás. Egyszóval én is csak ajánlani tudom.
Amit Edi is mutatott, nekünk is az vált be, a Nandu (világoskék volt). És több méretben kapható, ami nem mellékes szerintem.
Aki ilyet tervez, szerintem érdemes 4 m fölöttit venni, mert azt lehet jól megkötni. Ha jól emlékszem, enyém L-es és azért még 20 cm-es hosszt el tudtam volna kényelmesen viselni.
És nagyon sokféle módon meg lehet kötni, ehhez adnak leírást is. Ki kell próbálni, kinek melyik válik be. Én általában elől hordtam, ülő helyzetben volt a baba előttem. Sajnos én későn vettem meg, de pici korban is bölcső formában magunkra tudjuk kötni.
Poci: majd meglátod, mennyire jó az a szopis párna. Nagyon kényelmes tud lenni már most is. Elővadásztam én is és már csak azzal tudok aludni jól.
Édes az Adidas pici cipellő.

Az ára meg aztán végképp tökéletes.
Móki: hatalmas gratula a kislányodhoz!! Édes lehetett, ahogy ásítozik!
Maki: szerintem nem annyira bonyolult megkötni a kendőt, mint amennyire látszik. Egy-két alkalom után már sitty-sutty menni fog!
Edi: álomkór ismerős, esetleg egy kávé, tea? Főzök Neked szívesen és küldöm, jó?
Júniusig tervezel dolgozni? Mert akkor hosszú kávét főzök.