Sziasztok!
Csak egy gyors eletjel

!
Minden babanak gratula,akik rajottek az atfordulas rejtelmeire

,azoknak is akik hipp-hopp fogakat novesztettek,azoknak akik jol alszanak,szepen esznek,beszelnek,akiknek uj a serojuk,akik imadnak hintazni!!!
Minden kep es video elvezetes!!!
En zugolvasok mostanaban
A betegeskedoknek jobbulast kivanok,nyugosoknek meg megnyugvast

!!!
Nalunk a helyzet vegre nagggyon jo iranyba latszik valtozni

En ennyire boldog mar regen voltam,vegre tudom elvezni Mukecommal a napjainkat!!!
Vidaman ebred,aztan jokat jatszik/jatszunk,tancolunk,eneklunk,alszunk,probalgatjuk az evest,es oriasiakat setalunk!!!
Nagyon szepen eljatszogat magaban is,elvezi a rengeteg jatekot,amit idokozben osszegyujtogettem,mivel sokat tudok turizni neki szerencsere,amik teljesen kifogastalan allapotuak!Sikerult beszereznem labdakat is,pici,puha darabokat,amiket szepen forgat a kezeben,es rugdossa is mar oket,mikor a jumperben ugral!A jumperral szemben voltak fenntartasaim,de lattam mar tobb babat is,akik nagyon elveztek,ezert elfogadtam,mikor kolcsonadtak!Makecom fel orakat is elvan benne,kozben kacag,magyaraz,nagyon tetszik neki az onnalosag!
A rizspepbol egy het utan kepes benyomni 4 evokanalnyit,mert hiszti van ha elfogyott a porcio

de vissza kellett vennem a mennyiseget,mert iszonyatos hasfajasa lett,igy ismet csak 2 evokanalnyit keverek neki...
Az ejszakaink nem valtoztak miota kap mast is anyatejen kivul

,meg igy is rengetegszer ebred,pedig a tejem visszajott igy mensi utan,sot,adtam neki egy kis tapszert is lefekves elott,hatha ez a problema,de nem...semmi valtozas.Ugylatom,Makecom ram vagyik

.Ez egyreszt nagyon jo erzes,de mar hulla vagyok,pasikam nagy erovel igyekszik a segitsegunkre ejszakankent,hogy visszaaltassa,mert ez igy kezd nehezkesse valni igy a 6.honap kuszoben.
A setaval vegre visszanyertem a "szabadsagomat",nagyon szereti,1,5-2 oras kiruccanasokat is megejtunk naponta!
A napkozbeni alvasok is valtozoban,kepes mar egy nagy alvast produkalni,ami 1-2,5 orasra is nyulik

,es persze van egy rovidebb a babakocsiban is!
Azert varom am a tavaszt nagyon,mert kiprobaltuk itthon a hati hordozast is,es mindketten elveztuk,de igy a sok gunyaban meg nem idealis....
Probalgatja mar a kuszast is,kuzd rendesen,de eleri a kiszemelt jatekait!Fogaink szerencsere meg sehol,nem is latom a jeleit....
A hianyolast koszonom,igyekszek jonni....
Sok elintezni valonk van a papirjaim miatt,megejtettuk az orvosi vizsgalatokat is vegre(megint).Vervetel(AIDS)mazsalas,tudoszures,kerdoivek kitoltese,stb....fenykepek elohivasa,bizonyitekok gyujtese hogy egyutt elunk,nemsokara utlevel csinaltatas Makecnak....
Most megyek,hamizunk picit,aztan irany a nagyvilag,indulunk setalni!!!
Kispocok:fogakkal kapcsolatban...en is remenykedek hogy szepen bujnak neki elo,mert en is fogszabalyzos voltam,ossze-vissza novesztettem a fogaimat,es ez nalunk szinte csaladi vonas

...talan meg a helyere all az a kis egerfogacska,lehet meg keresi a helyet...bar en meg nem lattam kusza tejfogakat,ellenben csontfogakat sajna igen....
Bond:remelem az arcureged nem fajogat,azert az orom hogy nincsen egyeb baj a fogaiddal(eleg lehet ez is...)
Megmertem Pockot...fejkorfogat 44cm,mellkas 43,5cm...a tobbirol csak a 6 hos vizsgalaton tudok majd tobbet,az 25.en aktualis,igy 5 hos adatot sem tudtam produkalni,majd abbol atlagolok
Na szaladok,Hangi rizspepet kivan