Jó reggelt,
tegnap este 3 kakinélküli nap után iszonyú mennyiséget sikerült produkálnunk.
Na a ruhák egész éjjel áztatva voltak, de kiűztük a gonoszt.
Sokszor hihetelenkedve állok a pelci mellett, milyen mennyiségű pisi és kaki fér el egy ilyen csöpp kis testben.
11es elalvás után ma 7.15kor keltünk.
Ja, és tegnap elég volt a tejci,nem kellett az esti tápszer
Mangora, fotós felajánlást köszönjük, jó ötlet.
Kiruccanás hozzánk, majd írj privit róla ha aktuális.
Kati, nem semmi ez a metrós hiszti amit leírtál, de a személyiség kibontakozásához ez néha valóban nélkülözhetetlen.Nagyon ügyes Polett, büszke lehetsz rá.
Alex mikor megy suliba?ti merrefele laktok és mennyi idős vagy?
Kinézet:az vessen rád követ, aki 3 gyerek után kockahasú és feszes cickói vannak!Szerintem ezzel most nyárig ne törődj, aztán majd feltúrbózod magad.
Judit, nem haragszok a vonalzó miatt, de lecsereréltem, mert amúgy is régóta akartam már olyat amibe fényképet is be lehet szúrni, így ott csináltam, ahol Fleur.
Nahát, nem hiszem el, Fleurral akkor ugrott a mai randink!Szegénykém, javulást!
Zsuzsi, nagyon szép!Megható,köszönjük!
Enikő, nagyon szépek a gyerekek képei, én is láttam már iwiwen!Bátor nagyon ügyes így hason!
Hú, a fejemeléssel mi el vagyunk maradva.Olyan kis béna Márk hason, mi csak "büdös bogár"-nak hívjuk ilyenkor és 5 perc után már ordít,olyan türelmetlen.
Móni, örülök, hogy nődokinál minden rendben volt.hogy jutottál el amúgy, ki vigyázott Dávidra?
Hálózsákot vettél újat?
Dávid nem lett szüttyögősebb mára?
Tejci felhörpintés a nóziba nálunk is menő.
12.50re megyünk oltásra, jó kis kiruccanás lesz.
Edina, sütit ide is!Kis energiabombám!Gréti milyen kis ügyes, hogy fenn van és ilyen jól elvan!
Ja és az említett paff-al egy kis jókedvre derítés:
http://www.youtube.com/watch?v=OTvPzJ0Rj4Q
puszi,
Kata