A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Gyors körkérdés:

ti képesek vagytok két falat babakaját pacsmagolni nap mint nap? Ennyiért felesleges bekoszolni a cuccokat :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
(rossz anya vagyok, ha veszek üveges bébipapit :oops: :oops: :oops: ? - de most komolyan, pl a Hipp elvileg bio cuccokból van, tutira jobb, mint ami gyümölcsöt egy hipermarketben lehet kapni...)

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Ige, rossz anya vagy. :twisted: De akkor én is. :wink: 8) 8) 8) Nyugodtan válaszd azt, ami a szívedhez közelebb áll. Ha egyébként nem fordulsz meg a konyhában sűrűn , és nem sütsz-főzöl állandóan, akkor hajrá! A ti életviteletekhez igazítsad. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond,
köszi a bátorítást :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tényleg, Manóról semmi új sztori? :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!
CSak azért jöttem, hogy megosszam veletek a jó hírt, a barátnőmnek (aki akkoriban vesztette el az első babáját, mikor Vicus megfogant - és féltem neki elmondani az állapotomat)megszületett a kislánya!!!!!!

Berényi Lilla tegnap este 19.50-kor jött világra 2990 gramm és 47 cm

Amúgy olvasok ám, csak most nem nagyon tudok jönni, még mindig köhög, és náthás a picim. :(
Nekem meg a foginam gyulladt be, pedig már egy ideje nem volt vele gondom. Most aztán megint öblögetek. Nócim még jól van. Kop-kop-kop

Jelmezzel nem tudok már mit kezdeni, mivel a szabályzat azt írja elő, hogy oda kell adnom. De nem baj, úgysem a pénzszerzés volt a lényeg, hanem az, hogy ne álljon itt, valaki tudja használni.
Csak azt bánom, előbb nem nektek ajánlottam fel.
Illetve most tanultam belőle, és nem indítok minimálár nélkül 1 forintos aukciót (aki ismeri a tesz-veszt, tudja, miről beszélek)
Viszont a szabályokat be akarom tartani, mivel közben jó dolgokat lehet kifogni: pl: pamperset vettem 35 ft/db áron, most meg egy budmil iskolatáskát Nócimnak 1500-ért (ha használták is, nem látszik rajt)

Új fogacskákhoz, új átfordulásokhoz gratula. Szépen lassan minden baba ráérez erre is.
Foga Vicusnak még nincs, de elég duzzadt az ina. Nócimnak 10-11 hónapos kora körül jött az első (és most, 6,5 évesen még megvan az összes tejfoga, szépen, egészségesen). Úgyhogy nem izgulok ezen. Addig sem harap.
:roll:

Ronmay: neked mihamarabbi gyógyulást kívánok: nekem a térdemben volt, újra tanultam járni (igaz, nekem a túlsúlyom miatt sokkal nehezebb volt a felépülés). Remélem nincsenek olyan iszonyú fájdalmaid, mint nekem voltak.

Ancsurti: jó, hogy alakultok. Az éjszakákért külön drukk megy még.
Ez a hinta dolog érdekes, szerintem enyém baba félne benne, mert mindig kapaszkodik....

Kép
Kép]
hendegabi

Jó reggelt!

Kispocok! Én ebéd előtt adom Lilinek a zöldséget/gyümölcsöt kb egy órával,hogy szopira lemenjen egy kicsit és szopizzon rendesen. Akkor azért adom,mert elvileg a déli szopi lesz az első,amit elhagysz majd. Rosszul tudom anyukák? :lol:
Nekem van egy sütőtök a hűtőben és minden nap levágok belőle egy kis darabot és megfőzöm(kb.10perc) és keverem be valamivel. Nekem ez nem okoz gondot. Ne aggódj,nem vagy rossz anya,ha neked ez a kényelmes,akkor csináld így. Semmi baja nem lesz,ha nem házi kosztot kap :wink:

Ancsurti! Hangi nagyon édes!!!Nagyon örülök,hogy jól alakulnak a napjaitok,most már sokkal könnyebb lesz.

Hendegabi! Gratulálok a barátnőd kislányához!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kispocok: nálunk eddig még csak az alma debütált, azt pedig nem volt nagy kunszt lereszelni :lol: De mivel nem tudom neki frissen beszerezni pl. a barackot, én is már vettem készen :D Hiippet szintén, mert azt tartom elég jónak :D A hipermarketes gyümikről nekem is megvan a véleményem, úgyhoy inkább adom neki az övegeset, mint a vegyszeres "frisset". Piacra majd a hétvégén megyünk, de persze ott is mondhatja a mama azt, hogy nem permetezett, ha aztán mégis.... Vettem a sparban bio almát meg krumplit, azok talán tényleg azok... :D De a Hippes biztosan az :lol:

Ancsurti: Hangi nagyon ügyesen táncol :lol: :lol: Tök jó az arugós hinta, de még jobb, hogy segített a hétköznapjaitokban :lol: :lol: Ki gondolta volna...? :lol:

Hgabi: gratulálok a barátnődnek! :lol: :lol:
Vicusnak gyógyulást!!! :D
Jelmezt még mindig nagyon sajnálom :( Én is azt hittem, hogy ennél azért jóval többért megy el....

Kép
agi125r

Csak azt szeretném mondani, hogy nem csinálunk bohócot a gyerekből! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
agi125r

Katy!

Botond ugyanezt csinálja szopi közben, kitekereg állandóan :? . Először azt hittem, hogy a gyümis turmixok elvették a kedvét az anyatejtől, ezért nem eszik rendesen. Kicsit ki akadtam, hogy akkor a főziket sem fogja rendesen enni, mert azok sem édesek. Erre tegnap bevágott majdnem 300 ml brokkoli-krumpli-tej kombinációt :shock: . És ő még ette volna, csak már nem adtam, mert mondom felrobban itt nekem :lol: . Egyszerűen csak kinyíltak a világ felé, és nem olyan szórakoztató már a cicin lógni. anyu szerint ez nem baj, sőt, örüljünk neki, hogy ilyen érdeklődő babáink vannak :wink: .

Olvas-olvas.....de sok vaaan..... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

agi125r!

Látom el van a "gyerek", ha játszik. :roll: :lol: :lol: :lol:

(Majd írok magunkról is, csak most egy filozófálgatás jön. Akit nem érdekel, lapozzon :roll: )
Az imént láttam egy videót, ahol (ázsiai?) kereskedők élve nyúznak meg különböző állatokat, úgy hogy még utána is(!) élnek egy darabig. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Iszony felvétel, mindenki kerülje el jó messzire.
Jó érzésű embernek összerándul a gyomra, börtönbe küldené azt, akit ilyet művel. Legalábbis itt, a Földnek ezen a felén, ahol jólétben élünk. De mi van, ha nekik csak ez az egy jelenti a megélhetést? :?: Hol van az a határ, ahol az ember feladja az elveit, az emberséges bánásmódot a megélhetéséért cserébe? Mennyivel "jobb" a csirkét elszédíteni, és úgy levágni? Vagy a visító disznónak elvágni a torkát, agyoncsapni a halat?
Mi helyezi egymás fölé azokat a módszereket, amiknek vége egy állat halála? Az, hogy mennyit szenvednek, mielőtt elpusztulnak? Vagy az, mennyire engedheti meg magának az ember azt a "luxust", hogy az állatot, is mint emberi lényt kezelje? Vagy az, hogy mennyire része az adott nép kulturájának, mint például a bika-, vagy a kakasviadalok.
Afrikában az elefántokat és a gorillákat írtják, hogy mindenféle használati tárgyakat (pl. hamutartó!!!!) csináljanak belőlük. A világnak ezen a felén a védett állatok közé sorolták már régóta őket, annyira kevesen vannak már. De csóri csigát is élve dobják a forró vízbe.
Borzasztó látni azokat a felvételeket. :cry: :cry: :cry: :cry: És mégis alighanem ezeknek az embereknek is fontos a családjuk, és örülnek, ha egy baba születik.
Hogy van ez? :roll:

Ez csak költői kérdés, nem kell válaszolni...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.20 12:18-kor.

Kép
Kép
200907?

Ági: van egy vödörnyi gyereked! :lol: :lol: :lol:

utólag boldog Sára napot Katának! :D

Megjöttünk a dokitól: hörghurut. :(
Cedax baby + köptető folyamatosan napi 3x.
:(
rektodelt 30 mg-os kúp, ha fulladna!!!! :shock: :( :(
germicid c lefekvés előtt fél, akkor is, ha nincs láza!!! :shock: :( :(

és holnap vihetem újra.

9070 ft-ot fizettem a gyógyszertárban.
Na jó, abban van egy egyhavi szaporulatgátló nekem, meg Nóci egyik asztmagyógyszere is.

Kép
Kép]
hendegabi

Katy!

Petra annnnnyira tünemény, megzabálom :D ! Annyira csibész a második képen, nagyon cuki :D ! Nikike :lol: !
A jobboldali csokira még én is emlékszem :lol: ! Sőt kaptam is párhete a barátainktól, mert azzal akartak cukkolni, hogy tutinem láttammég ilyet :twisted: ! De tévedés, még az ízére is emlékeztem, és meglepetésemre ugyanolyan, mint volt :shock: :D :D :D .

Ronmay!

Óóóó, szegénykém :evil: :( :( :( . De valóságos hős vagy :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, akkor a köznek az ő kívánságára egy Manós sztori tegnapról. :wink:
Nagyvonalakban a szokásosan telt. Anyuka feje hol :lol: :lol: :lol: , hol :? :? :? , hol 8) 8)
A legnagyobb örömet a következővel okozta: kekszet csipegetett, és engem is etegetett belőle néha, miközben Hugit kajáztattam. A menüje sárgarépa püré volt. Egy darabig kitartott, aztán közölte, hogy akkor talán találjak ki mást, mert már elege van belőle. De ehhez ki kellett mennem a konyhába, őt meg nem akartam felügyelet nélkül hagyni. Ezért megkértem Manót - aki a jól ismert dobozán ült :lol: -, hogy legyen szíves figyeljen Hugira, hogy nehogy lepottyanjon az ágyról. (Nem tudott volna, mert beljebb volt az etetőszék, de mint tudjuk az ördög soha nem elaszik...) De legfőképpen eszébe ne jusson neki kekszet adni, mert hiába szeretetből tenné, ő még nem tud rágni, és megadna a tokán, megfulladna tőle. Amíg kint kutyultam a konyhában állandóan visszaszaladgáltam, hogy biztos, ami biztos. :roll: Manó meg végig ott ült vigyázban a dobozon. :) Amikor befejeztem a kinti molyolást bejöttem, és látom, hogy Manó még mindig úgy ül ott, mint akit odafaragtak. Kérdezem, hogy: "Minden rendben?"
- Minnen renben. Nem attam kekszet Huginak.
Azt hittem, hogy megzabálom. :P :P :P :P :P :P :P :P Megdícsértem, és mondtam, hogy mihelyst hazajön az apja ezzel fogjuk fogadni. Na ná, hogy már rögtön újságolta is. :lol: :lol: :lol: :lol:

A másik alakítása este volt.
Fürdés után öltözök, teszek-veszek. Odahozza a dobozát, feláll rá: "Szejeted anyát!" :D Biztosítottam róla, hogy én is. Az ötödik ilyen kör után megbeszéltük, hogy mindenki szeret mindenkit, de lassan fejezzük be, mert megyünk aludni. Én nem kapcsoltam, hogy mit szeretne :oops: , ő meg nem figyelte, hogy mit csinálok: egy lépést hátraléptem, ő meg nem tudott megkapaszkodni a lábamban, és lezúgott, beverte a fejét. :( Sírás-rívás, de egy perc múlva már nevetett.
Készülődünk a lefekvéshez.
- Ma hozd ki szépen a zizegős (tönköly) párnát.
Gyerek rohan ezerrel, lelkesen hozza. :lol: Majd eltűnik. :roll: Halkan hallani vélek valami paplant emlegetni, de nem figyelek oda. Gyerek sehol. :?: Benézek a szobába: ott áll a közepén, kezében a gyönyörűen négyrét hajtott paplan, ohne szétcsúszás. Ráadásul tollpaplan ugyan, de amolyan régi fajta, és bár csak 140*200-es, azért így is bír súlya lenni :shock: :D Hívom gyorsan az apját, hogy ezt nézze meg. De mire odaért, már kicsúszott a kezéből: újabb sírás. :( Megvígasztaltam, hogy tényleg nagyon ügyes volt, mert úgy vette le az ágyról azt nehéz paplant, hogy még anyának sem sikerült volna. És neki is nehéz ám, ezért fogjuk meg ketten és együtt vigyük át a másik szobába. Erre fölvidult, lelkesen segít cipekedni :D. Már majdnem az ágynál vagyunk, amikor nem veszi észre az etetőszék vázát, és elesik benne. Újabb sírás. :( 10 perc alatt a harmadik.
De ezt már nem bírtam röhögés nélkül, tényleg olyan volt, mint egy vígjáték, amiben a főhös lépten nyomon csetlik-botlik. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Mondtam, hogy most már feküdjön be az ágyba, az a legbiztosabb. Persze, mire befejeztem a mondatot, már nem sírt, de megállapítottam, hogy ez az este nem az övé volt. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Timi!
Remélem rendbe jöttök!!! :wink:

Nyuszi!
Juhhuuuu-juhhuuuuu az átfordulásnak!!!
Távizélgető: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispocok!
:shock: :shock: :shock: :shock: Tiedapa nem magas, szemüveges, és Szalai Attilának hívják???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy!
Gratula a fogacskákhoz!!!

Ancsrurti!
El sem hiszed mennyire örültem, ezeknek a boldogsággal teli soraidnak!!!!!! Olyan klassz, hogy véééégre boldogok vagytok, és Hangi nem nyüszizik annyit!! :wink: :wink:
Szupi lehet ez a baba-mama foglalkozás! :D

Kispocok!
Én pici lábasban csinálom a főziket, gyümiket meg reszelem vagy turmix. Pl a banánt, csak villával összetöröm, az könnyen pépesedik, almát reszelem, barackot turmixolom... Egyszerre 2 adag főzit csinálok meg, a hűtőben elál. Az összes kajája egy nap kb 30 percembe kerül cakk-pakk. :)

Ancsurti!
Hanga zabálni való jumperben!!!

Ági125r!
Boldog 6. hót lánykádnak!! A képek nagyon klasszak!!

Bond!
Én is megkaptam ezt a videót, de én az első földhöz csapás után leállítottam, nem bírtam tovább nézni. Valószínű én addig fogok csirkét, vagy egyáltalán húst enni, amíg nem látom hogyan ölik meg őket. Éppen ezért nem voltam még disznóvágáson, vagyis voltam, de csak a hurka töltés erejéig jelentem meg, ennyi.
Soha nem jutna eszembe kimenni a házból, amikor az anyósom levágja a csirkéket, kacsákat, vagy amikor az apósom a nyulakat. Hála ég ezeket a műveleteket többnyire akkor csinálják, amikor nem vagyunk ott.
De azért hozzá kell tenni, hogy azért most már kezdik emberségesebbé, fájdalom mentesebbé tenni törvényekkel ezeket.
Manó :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szisz89

Köszi köszi mindenkinek a vigasztaló sorokat.... :wink: :lol:

Ancsurti

Hangi:
hurráááá, eljött a te időd is!!! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Ancsurti! Annyira jó volt olvasni a hozzászólásodat!!!Teljesen át tudtam érezni a boldogságod, hogy végre tudod élvezni a napjaitokat! Csak így tovább!...és a videó :lol: :lol: egyszerűen szuper, ahogy ugrál és táncol!

Bond!
Imádom a Manós történeteket!!! :lol: :lol: :lol:

Ronmay!
Kitartás, és gyógyulgass, és leginkább vigyázz magatokra!

Hendegabi!
Nektek is jobbulást!És gratula a barátnőd babájához!

Mindenki fotója szuper! Annyira imádom nézegetni a gyerkőcöket!

Rólunk:
Jázmin nem a barackra allergiás, így a barack és szilva hatására sikerült a székletén lazítani. :lol: :lol: :lol:
De szegénykém nagyon megszenvedett, mert a végére már majdnem sírt a kakilás közben. Nagyon sajnltuk.

Most csak ennyit tudtam... :(
Még jövök!
Vendég

Sziasztok!

Csak nagyvonalakban :oops: .

Gratula a fogicához és átfordulásokhoz.:D (bocsi, hogy nem név szerint)

Ancsurti: :P Huurrrá-hurrrá!!!!Úgy örülök, tényleg még a hsz-edből is sugárzik a boldogság!!!!Hangi nagyon édes ahogyan táncol :D .

Katy: Nagyon csini Petra az új frizuval :P .

Ági: Kata ,olyan kis cuki abban a vödörben, és még tetszik is neki :P . Boldog Sára napot neki.

Hendegabi: gyógyuljatok meg gyorsan gyorsan!!!!!

Bond: Olyan jó olvasni a Manós sztorikat, nagyon aranyos kis kölyök:P !
marietta1982

Hendegabi:Jobbulást nektek!
Sajnos én is asztmás vagyok!Remélem Tamara nem lesz az,de nagy rá az esély. :?

Még mindig nagyon nyűgös,én meg egyre feszültebb vagyok.Van pár nyugodt órám és akkor akarom behozni minden lemaradásomat a házimunkába.Teljesen kész vagyok néha.
Ezt tetőzi az,h ebben a latyakos időben újra vizesedni kezdtek a falak.Nem győzök mosni,szellőztetni,mindennek dohos szaga van.Ez nem tesz jót a gyereknek sem.Néha legszívesebben felrobbantanám az egészet. :evil: Ezért is voltam úgy kiakadva.egyszerűen nem győzöm csinálni a dolgokat..Most találtam egy szellőztetési rendszert,ami megoldás lehet,de egy összegben elég húzós ára van.
Persze megéri,mert én is állandóan fulladok.

Viszont jó hír:Tamara végre rákapott a forgolódásra!Főleg hátról hasra,de tegnap vissza is fordult. :P

Bond:Jó olvasni ahogy írsz! :wink: Szinte láttam.. :lol:

Szisz:Köszönjük a jókívánságot!

Agi:Nagyon édiiiiiiii!!!!!

Na mennem kell...Sírás van.Megnézem nem-e lázas megint.Remélem még jövök folytatni! :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Nem lázas.Szerencsére.Tiszta dilis.Megpróbáltam felvidítani,erre majd letépte fél arcomat! :shock: Nagyon gyorsan nő a körme! :lol: :lol:
Már a múltkor is kaptam egy macska kaparást az arcomra,most megint..nem bírja a képemet. :roll: Majd hozzászokik! :twisted:
Azt el is felejtettem,h voltunk Tanácsadáson,és nem hogy híztunk volna,de fogytunk is,ezért most felfüggesztem a főzelékeket és minden egyebet.Kaptunk tápszert hat hó felettit,most azzal tuningolom szegényt.Jó sűrű,de ettől legalább nincs szorulása.
A kajákra majd visszatérünk ha elmúlik ez a nemtom mi.A torka már nem piros,láza nincs,uh már a fogára tippelek!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de néha nagyon nehéz cumis üvegből megetetnem ,mert rágja mint az atom!

Néha attól félek,h azért ilyen mert annyit aggodalmaskodom,szorongok.Már azon is gondolkodtam h elmegyek dilidokihoz,hátha az segítene pár dolgon,h egy kicsi lazábban teljenek a hétköznapok,de félek, h ez később beleszólhat a "karrierembe". :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Betegeknek jobbulást, új fogakhoz, forgásokhoz gratula, Ancsurti örülök, hogy jobb a helyzet, Ronmay jobbulást neked is!

Képzeljétek voltunk ma csiri-biri tornán. Hát ez valami fantasztikus volt :D :D :D Ronmay nektek is tudom ajánlani a Dévény mellett!Rengeteg játék, mondóka torna közben, egy csomó fejlesztő eszközzel megspékelve :D Hédi úgy elfáradt, hogy utána aludt egyben 3 órát :shock: :shock: Az viszont egyre inkább látszik, hogy nem az apja természetét örökölte -és ez most nem biztos, hogy jó :roll: Itthon nagyon élénk,vidám baba , társaságban azonban elég nehezen oldódik fel.Próbálom ezért minél többet gyerektársaságba vinni, hogy ne legyen olyan kis mimóza.Szóval hétfő-szerda csiri-biri,péntek úszás
Tegnap óta pedig ő is kap gyümölcsöt,mert észrevehetően kezdte keveselleni az ellátmányt :oops: Ez a mensi most eléggé bezavart, sörözök, meg tejserkentő teázok, remélem azért ennél jobban helyreáll még :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ancsurti
viva Hangi :D :D :D :D :D :D
annyira édes az az ugra-bugra videó, hogy csuda!!! :P
és nekem nagyon kapóra is jött, mert lejárt a mosás, teregetnem kellett, így Zsirit letettem hason az ágyra, tisztes távolságba a laptop, amin Hangi ugrált, na mondom tanujjá kisfiam, anya elment teregetni :lol: :lol: :lol: és úgy figyelte Hangit, mint atom :shock: :shock: :shock: mosolygott rá, meg minden, majd megzabáltam :lol: én meg gyorsan kiszórtam a ruhát :wink:

Bond
Manó sztori :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ronmay
én azért annak örülök, hogy Rolónak nem lett baja, a Te lábad, meg gyorsan gyógyuljon!!! Olyan ügyes vagy, hogy tudtad őt óvni közben :D ilyet már Szisz is produkált

Katy
Petra nagyon cuki az új séróval :lol: :lol: és az a satyi :lol: nagyon tetszik! :oops: :P

Tímea
az a fal biztos ártalmas az egészségetekre!!!! gyorsan csináljatok vmit, mert Tamara légutaiban így gyorsabban megtelepednek a bacik :?
tiedapával mi a baj? :roll:

Nyuszi
forgáshoz nagy-nagy gratiláció, és akkor végre megnyugodhatsz, innentől nem lesz egy perc nyugtod sem :twisted: :twisted: :twisted:

enyémgyerek bevadult :shock: felfedezte a világot, csapkod, rugdos, mint a motolla, úgy jár mindene :shock:
tegnap voltunk shoppingolni, és jobban élvezte, mint én :shock: 8) :lol:
új játékunk van: betakarom, ő meg addig ugrál hanyatt, amíg le nem rugdossa magáról a takarót és rötyög :lol: :lol: :lol:

jelentem elértük a 8kg-t :shock: :roll: :oops: :lol:

KépKép

KépKép
boo

timea:
[quote]n írta:em bírja a képemet. :roll: Majd hozzászokik! :evil:
nem vagy százas :lol: :lol: :lol:
Remélem már tényleg meggyógyul Tami is 100%-ra!
Ház pára :evil:

köszi a jókívánságokat mindenkinek
Most eléggé beparáztam, hogy Vicus is asztmás lesz, és különösen azért nem vagyok nyugodt, mivel a doki azt mondta: holnap szeretném ismét látni..... ilyent elég ritkán mond.... :?

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="boo"]
írta:
booúj játékunk van: betakarom, ő meg addig ugrál hanyatt, amíg le nem rugdossa magáról a takarót és rötyög :lol: :lol: :lol:

jelentem elértük a 8kg-t :shock: :roll: :oops: :lol:

Majd meglátjuk később is így mulatsz-e rajta. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83! :)

Miért ilyen kéró? :shock: :( :( Hogy tudnátok elköltözni? :?:

Hugival ma megjártuk a véncsoroszlyadoktornénit. Multiorgazmust váltottunk ki belőle az 5570 grammunkkal és a kőkemény 62 centinkkel. :lol: Amikor mondtam a négykézlábalást, akkor megkérdezte Hugitól, hogy hová siet :shock: :lol: :lol: :lol: .
Felszállási engedélyt kaptunk a csirkehúsra, és egy igazolást is, mely szerint mehetünk babauszira. 8)

Meg mesélek majd valamit a dokihoz menetellel kapcsolatban, de most mennem kell étetni. :wink:

Nem is mondtam nektek.
Felfedezte a hangját. :D Múltkor vagy 5 percig nyomatta a röhögést úgy, hogy a kutya sem szórakoztatta, elvolt magának. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak néztünk, hogy mi fog kisülni belőle. Továbbra sem arra megyek be a szobába, hogy dumál ébredés után, de nem baj. Sikongat, heeeee!zik, hhhhhhhhhhööö-zik, és társai.
És imádják egymást Manóval. :P :P :P :P

tike! :)

Nem sok ez Hédinek? :shock: Oké, hogy szeretnéd, ha nyitottabb, és barátkozóbb lenne, ez hetente 3 alkalom egy 5 hónapos babának. :roll:

Kép
Kép
200907?

Boo:Enyém apával mi a baj?
Mindig az a kifogás h fáradt,nem segít túl sokat,és ha kifakadok az a válasz h csak nem gondolom h őt ugráltathatom! :shock: :?
Rosszul van összerakva.
Állandóan a pénzen agyal,meg kikészítette ez az örökös bizonytalanság,én ezt megértem,de néha olyan mint aki nem veszi észre h gyerekünk született és h mennyi öröm van benne.
Én értem h jót akar nekünk,de nem mindig az a jó amit ő gondol.
Itt van a ház "ügy " is ügye,mert csak öt év múlva tudunk elköltözni,ha csak vmi csoda nem történik.
Így maradt az a csoda rendszer amiről beszéltem.Végül is majd legfeljebb emeli az értékét a háznak.Sajnos azonban az sem idén lesz... :oops: :cry:
Inkább Boo gratulálunk a 8 kg eléréséhez! :wink: :lol: :lol:

Hendegabi:Nyugodj meg,legalább alapos az a doki!Lehet h biztos akar benne lenni h hat a kezelés. :wink:

Bond:Kőház.Nagyon sok mindent kellett és még kell rajta rendbe hoznunk.Az elején még élveztem h mindent a saját kezünkkel csinálunk,de ez már egy kicsit sok.Hálátlan ház! :evil:

Én szégyenlem magam,de nem mertem szólni a védőnőnek h már ettünk mindenfélét.Vagyis azt mondtam h kóstolgatunk csak. :oops: :roll:
Mint mondtam a torokfájás óta viszont csak a tápszert eszi,de úgy tervezem h majd újra belevágunk fokozatosan amint teljesen jól lesz.

tímea83
Ajka

Nem is meséltem!

Hétvégén tartottuk Lilimnek a 3. születésnapját! Kapott egy hercegnős tortát nagyon örült neki rakok fel képet is!
Délután amikor játszottunk Lili ezt mondta nekünk, öcsivel az ölében. "Jaj láttatok már ilyen kis ennivaló csöpséget?" Azt hittük eldobjuk az agyunkat! :lol: :lol: :lol:

Atti főzivel kikente magát.
Kép
Menő UV sapiban :lol: :lol:
Kép
Lili hercegnős tortája
Kép
Lili és Apája
Kép
Lili a gyertyafújás után
Kép [/img]

Kép
szisz89

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

http://sos7.nolblog.hu/archives/2010/01/16/Fogadj_orokbe_egy_haiti_arvat/

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Valaki nagyon vigyáz rá odafentről:

"A francia mentőcsapatok szerdán élve mentettek ki egy 23 napos csecsemőt egy ház romjai alól a Haiti déli részén fekvő Jacmel városban - jelentette a France Inter rádió. A kislány jól van, a jelek szerint sértetlen, egy közeli kórházba szállították"

Kép
Kép
200907?

Boo! Gratula a 8 kilóhoz! Szép súly :lol: Tényleg,már akartam kérdezni,hogy hogy halad a párterápia? :lol:

Bond! Manó nagyon édes lehetett,nem csodálom,hogy megzabálod.

Hendegabi! Jobbulást nektek,vigyázzatok magatokra!

Mi ma barátkozni voltunk megint Zsombor barátunknál. Lili nagyon aranyos volt egész nap,csak megint nem túl sokat aludt(2*45percet),úgyhogy estére hulla volt.
Képzeljétek,őt meghajtja a sütőtök. Két napja azt eszik,tuti,hogy attól híg a kaki :lol:
Holnap megyünk vissza a neurológushoz,remélem meg lesz elégedve velünk :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép
Kép
Kép
Vendég

Bond: khmm... apa volt az a gyerek :lol: :lol:
Manós sztorik! :lol: :lol: Ilyeneket kérün még! :lol: :lol:
Hugi méretei :D :D Tök jó, hogy így szereti egymást a két gyerkőc :lol: :lol:

Hgabi: köszönjük :lol: csomó családtag felhívott, mondtuk, hogy majd febr. 2- án tessék újra hívni, mert a Katát tartuk. De persze ajándékot azért elfogadunk Sárára is :lol: :lol:
Hörghurut :( De most már remélem, hamar meggyógyul a gyogyiktól! :) Egyhavi fogamzásgátló? Neked már nem az Azáliát írták fel? Vagy az van havi kiszerelésben is? :shock:

Szisz: köszönjük szépen! :lol: :lol: Öregszik a kislányom.... :lol: :lol:
Képek nagyon jók! :lol: :lol: Az a torta naaaagyon jól néz ki! Ízre is ok volt? :lol:

Norka: és sikerült kideríteni az allergia okát?

Marietta: köszönjük szépen! :lol: Remélem, felétek minden rendben! Rég láttunk képet Domiról.... :)

Timea: ház vizesedése :( Ismerős a dolog, az előző albiban a ház nem volt jól szigetelve, ezért könnyen vizesedtek a falak :roll: A szekrény mögött meg penészedett is, meg a karnis fölött, meg a ház sarkában :roll: Mostam hypos vízzel, mindenféle penészölő csodaszerrel, de csak ideig- óráig hatott :(
Nekünk csak a költözködés segített.... :twisted:
ícumisüvegből szoktam adni az előző este lefejt tejet, de Kata is állandóan rágja :roll: Amióta van foga, állandóan vagizik :lol: :lol:
Ne szorongj, dilidokihoz se menj, inkább ide gyakrabban, majd mi kikezelünk :lol: :lol: :lol: És ezt bele se kell írnod az önéletrajzodba :lol:

Boo: Zsiri jól belehúzott! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sillia: Lóci naptárfotózáson volt? :lol: :lol: :lol: Jók az aktok! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Nyuszi!
Gratula Lilinek az átforduláshoz!!! :D
A sütőtök Petrát is meghajtja picit, ha anyatejjel sűrítem, de ha krumplival, akkor nem.
Mi az uzsonnánál hagytuk el a szopit elsőnek, mert olyankor ő kölespépet kap, amihez fejek tejet. Utána már nem szoptatom meg. (és két napja a zöldséget is tejjel sűrítem krumpli helyett. Így jobban ízlik neki és többet is eszik, és utána már nem akar szopizni)
Mindig megkínálom, és ő eldöntheti, hogy szopizik még vagy sem.

Kispocok!
Én egyszerre több adagot szoktam csinálni. Eleve csak kb. 2 hetente megyek ki a biopiacra, és olyankor még aznap megpárolom a céklát, sárgarépát, sütőtököt, és kis adagokban lefagyasztom.
Krumpliból ici-piciket szoktam venni, hogy mindig frissen tudjam főzni neki.
Gyümölcsből meg csak almát és banánt adok frisset. Őszibarackot még ősszel fagyasztottam.

Ettől függetlenül én is vettem bébiételeket, de még csak egyszer adtam neki Hipp őszibarack-banánt. Ezen kívül én Milupa Frutta pura-t szoktam Petrának adni, ez 100% gyümölcs (nem sűrítmény, hanem gyümölcs). Nagyon finom.

Mindenesetre ha Neked egyszerűbb a bébiétel, akkor add azt, nem rosszabb, mint a közértben vásárolt zöldségek, gyümölcsök. :wink:

Ancsurti!
Elérzékenyültem, mikor olvastam, hogy végre pozitív változás van nálatok!!! Annyira örülök neki!
A videó meg nagyon cuki!!!! :D

Boo!
8 kg???? Emlékszem, mikor még azon izgultál, hogy Zsiri alig hízik és gyorsan szalasztottad Apát mérlegért! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Kíváncsi lennék egy új Zsombi-Zsiri, Botond-Zsiri képre! :D )

H.Gabi!
Még sose hallottam hogy foginam! :lol: :lol: Nem is értettem, gondoltam biztos elgépelted. Aztán még egyszer írtad, hogy a Vicus ina...
:lol: :lol: :lol: Rájöttem, hogy ez az íny. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra ma négykézlábra állt, és előrement két mozdulatot, de a másodiknál már csak a lába ment előre, a keze nem. Elfáradhatott, mert visszahuppant és ránehezedett a saját kezére. :( Volt is kis sírás. Én meg úgy örültem, hogy ilyen ügyes!! :D :D :D :D

Dodi!
Én sem gondoltam volna, hogy ismered azt a csokipapírt! :lol: :lol: Az íze egyébként tényleg olyan, mint egykor! :D

Petra kinőtte a 68-as overált. Kaptam a tesómtól egy 80-ast, de az meg elég nagy. Nem tudom, hogy vegyek-e még egy 74-est, vagy felesleges pénzkidobás. Szerintetek??

Ági!
Kata nagyon aranyos abban a vödörben! De látom, hogy ez nálatok napi rutin, mert más-más ruhában van a vödörben! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Katy

Petra az új frizuval tiszta anyukája :D

Agi

Kata a vödörben :lol:
Láthatóan jól érzi magát így összehajtogatva..

Ancsurti

Örömmel olvastam soraid. Végre végre végre! Igazán kiérdemelted hogy jobban menjenek a dolgok...
Reggel megnéztük a hintázós videót, és azon nyomban tudtuk: ilyen Lócinak is kell!
Keresgéltünk, autóba ültünk, utazgattunk és már nekünk is van rugós hintánk.
Ma egész nap alig voltam épp csak átfutottam amit írtatok, holnap majd elolvasom rendesen.

Boo

Zsiri lekörözte Lócit. :shock:
Ő még "csak" 7920 g.
Vendég

Sillia!
Látom a te gézengúzod is szeret meztelenkedni! :lol: :lol: :lol: Zabálni való a kis foghagymája!! :twisted: :lol: :lol:

Ági!
Ízre is fincsi volt! Csuppa csuppa tejszínhab, a belsejében meg túrós valami volt. Olyasmi volt a torta, mint a vakondtúrás, csak ebben nem volt banán, és túrós tejszínhab szerű volt a krémje. :P :P :P :P :P Lili szokásához híven, egész délelőtt hisztizett, hogy tortát szeretne, majd amikor ott volt előtte, akkor evett belőle két falatot, és odanyomta az anyjának. :?

Katy!
68as overált mi is kinőttük. Viszont kaptunk egy kétrészes overál szettet, tehát külön kabát, és külön kantáros naci. A kabát méghatalmas rá, az helyett vettem neki egy asszem 74-eset, így mire ezt kinövi, addigra ott lesz az overál dzsekije. A nadrág meg nem baj, ha a cipellő felett egy kicsit buggyos, vagy vissza van hajtva. Sőt az se hátrány, ha a cipőre rá van húzva, úgyértem nincs visszahajtva.

Kép
szisz89

Szép estét!
Bocsi, Lányok lelkes olvasó vagyok rég, kedvelem a fórumot nagyon, de írni nem volt időm sosem.
Kérdeznék ha lehet.
Ancsurti!
Videotokat láttam (ééédes!! :) ), én is nagyon szeretnék ilyen rugós hintát, de itthon csak olyan találtam, amit ajtófélfára lehet rögzíteni. Úgy láttam, hogy ti nem oda raktátok, megkérdezhetem, hogy a tiétek honnan lóg, hogy oldottátok meg? Mert ötletem sincs, hova rakjam, nincs megfelelő ajtóm, az álmennyezetbe sem lenne érdemes belefúrni etc.
Ha tudnom pár szóban reagálni, hálás lennék!

Sillia!
Olvasom, hogy nektek is van, a tiétek milyen?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szisz: nagyon jól sikerülhetett a szülinap. Aranyosak a gyerkőcök, és jó, hogy Lili ennyire szereti az öcsit. :)

Sillia: Lócinak is van ilyen ugrálója? Én Ancsurtiig nem is láttam ilyent, de azt hiszem, nekünk nem lesz…. már írtam, miért.
Az utolsó képen annyira aranyos Lóci, ahogy olyan kis szégyenlős….. :D

Agi: Azaliát szedem most is. Van havi adagban is. 3 hóra vetítve így kicsit drágább ugyan, de úgy vagyok vele, ki tudja meddig nincs mensim, ne menjen „kárba”. Ha megjön, akkor én vszínű spirált rakatok, mert a gyógyszerszedést nem nekem találták ki…. :oops: . Érdekes, hogy Nócinak nem szoktam elfelejteni beadni (esetleg a vitaminját nagyon ritkán, meg Vica Vigantolját)

Katy: akkor ez az ín is biztos vasi szó…(mármint a fogíny esetén)... bocsesz, erre nem gondoltam. :roll: tegnap már öblögettem, most hajszálnyival jobbnak tűnik. Viszont kapar a torkom is :?

Overál: én nem vennék….. bár ki tudja. Virág most épp Nóci 74-es overálját hordja, amibe alig fér bele. Viszont van egy 74-esünk, ami még "megeszi" (anno azt is Nóci kapta, az első tél végén, akkor még hatalmas volt neki, köv. éven meg már nem tudtam ráadni…. :roll: )

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Agi:Köszi! :wink: Azt kihagytad h gyógyszer nélkül gyúgyulhatok Veletek! :lol: Szerintem annyi lett volna a kezelés h kematoxos légyként élhettem volna tovább a kis életemet.Zombianyu. :roll: :lol: :lol: :lol: Inkább akkor azt hiszem Titeket választalak! :roll: :lol: :lol:

Nem találom Ancsurti hozzászólását..meg akarom nézni én is a videót! :P

Hendegabi:A Tantum Verde spray íny-,és torokfertőtlenítésre gyulladásra is jó! :wink: Tami is azt kapta,a torokgyuszi miatt lett neki egy duzzanat az ínyén hátul azt is elmulasztotta. :wink:

Ahhoz képest h azt mondták nem esik a héten nagy mennyiségű hó.. :roll: Kitettem a szőnyegeket,és alig találtam meg h hová! :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Sillia! Lóci még mindig zabálnivaló!! Sétákkal azóta nincs gond?

Szisz!Lili :lol: Nagyon jók a képek!

Lányok! Lenne egy kérdésem,amit megpróbálok érthetően megfogalmazni. Ugyebár napi 5-szöri étkezésnek meg kell lennie a babáknál.De mivel Lili 3,5-4 óránként eszik,ezért nem mindig jön ki,mivel ő késő este már nem eszik,merthogy fél 8 körül már alszik. Na most,ha felkel éjszaka,akkor szerintetek hány órától számít bele a napba? Mert akkor már az egy étkezés ugyebár?!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: szerintem 24 órát vegyél alapul. :)

Két jó hírem van:

1.) elvonszoltam Vicust a dokihoz, és már nincs zörej a tüdőn, gyógyszert kell szedni 1 hétig, de a befulladás valószínűsége minimális. :D

2.) mai postával megérkeztek gyönyörűséges, új, hőn áhított tűzhely-forgatógombjaim! Már be is üzemeltem őket!

3x hip-hip-hurrá kispocoknak! Még egyszer nagyon köszi.

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi

Hurrá az új sütőgomboknak!
Akkor most mit főzöl nekünk? :roll:

Nyuszi

Szuper, hogy Lili már átfordul. Nemsokára szaladgálhatsz utána a lakásban :)
A sétink azóta békében telnek, csak annyi a trükk, hogy még a lakásba bele kell tennem Lócit a hordozóba és lent már csak hordozóstól ráilleszteni a babakocsira.
Csak hordozóstól már tizenvalahány kiló és recsegve sírva tiltakoznak az izületeim amikor cipelem fel-le a negyedikről :evil:

loislane

Én emlékszem hogy már írtál ide :)
A hintánk márkáját nem tudom, használtan vettük 5 ezerért. Teljesen kifogástalan és szép állapotban van ennyit simán megért.
És nézzétek hogy élvezi:

http://www.youtube.com/watch?v=ZMDiH6i7KyM

Ez is ajtófélfára erősíthető két karral fogja közre tehát fúrkálni sem kellett.

Még mindig csak kivonatosan volt időm olvasni de ígérem pótolom :oops:
Vendég

Sillia: Rakott tészta készül :roll: :D
Besz@.ás, hogy Lóci hogy táncol. Ez a Cotton Eye Joe igen jó választás volt hozzá, tiszta olyan, mintha arra táncolna. :lol:
(Hangi meg azért volt bent édes, mert olyan megfontoltan figyelte, hogy közlekedik a macsek :lol:)

Ágnes(ek) boldog névnapot nektek!!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

Ancsurti

Köszönjük a rugóhinta ötletet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ági

Boldog Névnapot!

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok,

előszöris, köszi a választ mindenkinek bébipapi ügyben :lol: :lol:

Ancsurti,
ilyen hinta nekünk is kell :D megadnád a nevét?
(vicces ahogy a Cicc mindíg tisztes távolságból kerüli Hangit :-)))
Sillia,
ti milyet találtatok? - ja, már nézem is a videót... zene :lol: :lol: :lol: :lol: nagggyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!
Lóci képei tüneményesek!!!

Hendegabi,
gratula a barátnőd kislányához!
Inad :lol: hogy van?
Vicus-jobbulás dejóóóóóóóóóóóóó!
Tűzhelygomb :D

Bond,
Manó :lol: :lol: :lol: :lol: szerintem jöhet minden nap valami :wink:
Multiorgazmus :lol: :lol: :lol: :lol:

Szisz,
Apákok :lol: :lol:
(na, én most kipróbálom, meddig bírja hogy nem célozgat, nyomul. Visszaszámlálás tegnap estétől indul :oops: )
Atti mennyire komoly pasi :shock: :shock: :shock:

Tike,
az a torna nagyon jó lehet, kérünk részletes beszámolót!

Timea,
az a fal nagyon nem hangzik jól... nem tudtok valamit csinálni vele? baromi nem jó Tamarának :cry:

Boo,
Zsiri 8 kg-ja nem semmi!!!! Van új kép?

KépKép

KépKép
kispocok13

Csajok a HÉDI ELKEZDETT KÚSZNI HÁTRAFELÉ :D :D :D
Kép

a játszószőnyegről indult, a labdát akarta elérni - na ez nem jött be neki - és most a szőnyeg sarkán bömbikézik a labda után :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike: Hédi is rák, nem? :roll: :lol: :lol:

Bio gesztenyemassza mától SPÁR-INTERSPÁR üzleteiben 319.-
(a gyerekeknek gondoltam)

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia!
Lóci besz@rás aranyos!!!! :D :D :D És nagyon jó a zene választásod! :D

Kép