A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ajjaj, Rugó be akart tenni magának egy tampont :shock: :shock: :shock: :roll: :lol:

Kép
vindolanda

A konyha közepén állt, szerencsére pelenkán keresztül próbálkozott :roll:

Kép
vindolanda

Rugó nem semmi!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, nesze neked rózsaszín zokni :lol:

Niki, vigyázz azzal az előkével :roll: :!:

Porszívózok már, ezzel el is fogytak mára a házimunkák.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

vindo: holnap megyünk először :)

Ma fogorvosnál voltam :roll:
Vendég

Az is jó program :wink: :roll:

Tényleg megyünk kifelé :arrow:

Rend van már mindenhol 8) Nagyjából :roll:

Kép
vindolanda

Szép napot!

Itthon vagyok csütörtökig, lásd lentebb :roll: .

Vindo, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Fleur, jobbulást a lábadnak.

Viranka, hát, ha nem lennétek olyan messze :roll: ...

Tali, nem tudom :? . Tegnap megint hazahoztam Pankát a bölcsiből, most én vittem orvoshoz is, hát, most tényleg elég beteg :( . Lázas, a fülét fájlalta, bár szerencsére nem nagyon, és köhög, folyik az orra. Ha lázas, hihetetlenül nyűgös, egyébként zsivány, mint mindig, melegíti a fülét, szívja az orrát. Csütörtökön már többet tudok, akkor megyünk vissza, de nekem gyanús, hogy hétvégén még inkább pihentetem :roll: .

Kupi, én sem bírom elviselni, de néha muszály, mert képtelen vagyok három ember után pakolni :? (P is javult kicsit, de minimálisan. Utána kell legtöbbet pakolnom. Régen állandóan a könyvespolc mögül szedtem ki a lejárt tippmix papírokat stb.) Heni, én anyósom és az anyja pont ellentétes a Te anyósoddal: mint a rabszolgák, úgy pakolnak, takarítanak a fiaik után. Szerintem az sem jó, mert semmi önállóságot nem tanult (P legalábbis nem), és rendszerető sem lett tőle, sajnos :roll: .
dettyk

Vindo és honnan tudja mire való :shock: :shock: :shock:
tudom én, hogy nem ti isszátok :wink:

HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰű Péterke ma nem aludt el :shock: :shock: :shock: de végig feküdte a 2 órát, nem álmos :roll: tegnap 9-reggel 8g aludt :roll: kiváncsivagyok meddig :roll: birja, még nem hagyott ki du alvást.

Dettyk jobbulást PAnkának++++++
Tudom, hogy az ellenkezője sem jó, de hidd el ő még a maga részét sem takaritotta, a lányával takarittatott :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, hát honnan tudta volna :lol:
Nekünk nincsenek egymás előtt titkaink :lol:

Pár hetes kora óta hordtam magammal fürdeni, a hordozójából nézett, így látott már ezt-azt :roll:

Dettyk, remélem, Panka meggyógyul, és megismerkedünk :wink:

Jobbulást!

Most már tényleg megyünk a boltba :arrow:

Kép
vindolanda

Heni!
Péterke és Zsuzsu kezetfoghat. Zsuzsu is ma hagyott ki először nappali alvást. :shock: Kb fél 2től szoktak aludni, de ma mese után nem akartak ágyban maradni. 3 körül Gergő kidőlt (akkor szoktak ébredni), de Zsuzsunak esze ágában.

Vindo!
Rugó és a tampon :lol:

Dettyk!
Jobbulást Pankának!

Mennem kell

Kép
gica1

A kis szemfüles Rugó :wink: hogy megjegyez dolgokat :shock: egyébkét jó ha tudja mire valók a dolgok!

Gica szép esténk lesz 8) egyébként Péterke ma evett csokis mazsolát, lehet megdoppingolta :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, Gica szerintem meg az álommanótok eltéved és hozzánk jött.
Cicus 2 órája alszik :shock:
Nem szokása

Dettyk jobbulást Pankának++++++++++++

Ágica cisztaűzők+++++++++++++++++

Rugó :lol: :lol: :lol: :lol:

Viranka drága ugye nem felejted el megvarrni a nadrágot és hozni a talira?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szerintetek mi összefüggés van a torokfájás és a fogorvos közt???? :shock: mert nálam úgy látszik van..... :shock: :?

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, nem tudom :roll:

Heni, a múltkor jutott eszembe nekem is a csokival borított mazsola meg a hasonló kimérős finomságok :shock: :roll:
Mikor Egerben voltam gimnazista, elsőben a kolitól nem messze volt egy édességes bolt. Ott gyakran vettem ilyet, kis papírzacskóban adták :roll:

Hú, akkor sokaknak nem alvó napja volt ma :shock:
Rugónak is, de engem már meg sem lep :?

Most variált a lelkem a bevásárláskor, hajlandó volt sétálni a babakocsi mellett kb. 500 métert, és nem úgy rohangálni keresztbe-kasul, mint egy kiszámíthatatlanul mozgó test :roll: De minden beszélgető embercsoporthoz becsatlakozott, odaállt melléjük, és fülelt. Alig tudtam elhúzni:)

Irina, merre vagy????

Megyek is, visszaöltözök itthoni ruhába :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, Gábor sem egy nagy pakolóbajnok :x

Kép
vindolanda

Rugó már megint nagyon vicces. :)

Pankának jobbulást!

Zsófinak jó csanát holnapra!!! Majd mesélj, Panndi! Mikor fogsz tudni róla, hogy sikeresek voltatok-e? :)

Bocs, hogy megint csak ennyi, de most meg Dédi-gondok vannak. Tegnap azt hittük, vége lesz... Azóta igyekeztünk segíteni, minden követ megmoozgattunk. Kórházat nem akarunk, nem lehet látogatni, ha bekerül, nem jön ki már...

Megyek, majd jövök!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, sajnálom :(

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerekek! :D

Hát minket is utolért a nátha K. még a héten sem megy oviba,
I.-nek folyik az orra,köhög, lázas már két éjjel alig aludtam vele mert akkor jön ki rajta,ráadásul én sem vagyok jól.

A többi betegnek jobbulást!

Ágica!
Sok+++++

Niki!
Gratulálok ügyi voltál.

Vindo!
Nem semmi kis pasid van.
Az én gyerekeim is szoktak néha érdekes dolgokat csinálni. :D

Dóri!
:(

Sajnos a talira semmi képpen nem tudunk menni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hello!
Móni!
Küldd el lsz a mail címedet!

Heni!
Ma Botond is ezt csinálta szó szerint. Feküdt mellett 3/4 órát csendben, nyitott szemmel, majd közölte, hogy eleget aludt és elment. :roll: Ki is dőlt már 8-kor.

Tali!
Ha nem haragszotok, akkor nem vinnék, kaját, csak innivalót.
Igazából nehéz ügy lesz nekem, mert biztosan egyedül megyek, és az időpont pont beleesik Lotti alvásába. Még odafele nem fog elaludni (amúgy is inkább ordít az autóban, minthogy aludjon! :shock: ). Ott kell majd elaltatnom. Nem is lenne gond, csak nem tudom, hogy Botond hogy reagál, ha kimegyek egy kicsit. Majd max mindannyian elmegyünk sétálni...

Holnap lesz kutyánk. Egy kisfiú rottweiler. Már voltunk megnézni, holnap hozzuk el. B. hoooooooosssssszzzzzaaaasan győzködött, mire belementem. Nagyon édes kiskutya. Persze már most sem kicsi. És mi lesz egy év múlva! Volt már rotink, tudjuk mi várható. De sose volt még úgy kutyánk, hogy közben volt 2 gyerekünk is. Szóval kicsit azért aggódom.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok, csak beköszönök, hogy holnap dolgozom, így nem leszek egészen estig.

Jók legyetek, V.

Jó éjt. Összepakolok holnapra, aztán irány az ágy :arrow: 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Na nekünk a tali gond megoldódott, nem megyünk :(

AMúgy is gondolkodtam, mert Fruzsi alszik 10-től 11:30-ig, és ő nem alszik el könnyen máshol, ringatni sem lehet, babakocsiban sem nagyon alszik el, szóval emiatt gondolkodtam, hogy hogy legyen, de az élet megoldotta a problémát, mert nem lesz autónk aznap :roll: :cry:
Vendég

Móni
nem kéne utalnunk neked??????????? vagy majd ott fizetünk? mennyi lesz ??

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: nem jösztök??? ó de sajnálom..tavaly sem találkoztunk..:-(

Vindo: jó munkát

Dóri: sajnálom

Dettyk: szegény Panka!

én sajtos sós rudacskákat vinnék a talira!

Rend: nekem rend és tisztaság mániás párom van, én is ilyen vagyok, anyós is ilyen, emma is ilyen., és mindannyian szívesen csináljuk a rendet, takarítást! Szerencsém van! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense!

Hajrá kutya! :)
Hátha Boti ellesz majd míg altatsz a többi gyerekkel!

Móni!
Tényleg, hogy lesz az utalás?

Panndi!
Ma van az első nap? Kíváncsi vagyok! Én is gondolkodom, hogy egy-egy délelőttöt ott kellene tölteniük. Hány gyerek és milyen korosztály van a Zsófi csanájában?

Heni!
Milyen volt a tegnap este? Zsuzsu nagyon jókedvű volt, meg sem kottyant neki, hogy kihagyott egy alvást. 9-kor aludtak el, mindketten.

Vindo!
Jó lehetett a gyaloglás Rugóval! :lol:

Puszi

Kép
gica1

Sziasztok :)

Na szóval :)
Kb egy órát voltam ott vele, megreggelizett a töbiekkel, aztán ment játszani. Negyed tízkor mondtam, hogy én eljövök, ebéd után érte megyek, jó? Mondta, hogy jó, adott két puszit, és átment a szomszéd szobába játszani :lol:

Délre megyek érte, kíváncsi vagyok...

Gica: 2-4 évesek általában.

Kawk: az a baj, hogy Veráékhoz sem férünk be, sokan vagyunk. Szóval passz :(
Vendég

:-( sajnálom...merre laktok? mondjuk 3-an hozzánk sem fértek..:-( mert mi is 3-an megyünk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Dunakeszin.

Ááá, sehogysem jó, meg egyik gyereket sem szeretném külön utaztatni :) De azért köszi :)
Vendég

Sziasztok,

én rendmániás vagyok kissé, de a helyzetem rosszabb, mert egyedül vagyok ezzel a családban, és takarítani sem szeretek :D Meg időm sincs :wink:

Panndi, akkor nem találkozunk:(

Zsófi ügyes, tuti nem lesz semmi baja.

Vizsgáztatni, intézkedni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: ti is 3-an jösztök???

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Utalni most nem kell. Nem kérte előre a tulaj a pénzt :)
Majd ott összedobjuk, ha kiderül hányan leszünk.

Panndi Zsófi nagyon jól érezheti ott magát :lol:
sajnálom, hogy nem jöttök :(

Zdori :( :( sajnálom :( :(

Dettyk hogy van Panka?

Fleur lábad? Torkod? Fogad?

Viranka valamikor jövőhéten megyek uh-ra.
Ma este beszélem meg a dokival, hogy mikor.
Utána tudok választ adni a madártejes parti időpontjára :roll:

Én meg alig bírtam elaltatni este Grétit. 10 körül dőlt ki, de én már alig bírtam nyitva tartani a szemem.

Sense majd kérünk képet a kutyusról.
Hogy fogjátok hívni?
Mindjárt írok privit akkor.

Lehet én sem sütök :roll:
Viszont arra gondoltam, hogy csinálok 100%-os almalevet.
Tuti nem lesz benne cukor meg tartósító :wink: :lol:

Hörcsög biztos nem tudtok jönni? :(

Irina, Kispocc merre vagytok?????

Tündi Bence hogy van?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Mindjart jon a baratnom, csak gyorsan bejelentkezem! :)

Moni, te vagy a kulinaris szakerto itt... :D lehet otthon indiai fuszereket kapni?
Vendég

KIK JÖNNEK VÉGÜL A TALIRA?????????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Köszi Móni a hiányzást.. :)

Beni tegnap este még belázasodott,nagyon... Remélem ma már nem fog. Voltunk vissza dokinál is pénteken újra.. Azt mondja vírusos,most jött rá,a tünetekből,hogy még lázas és magas.De ugye az antit elkezdtük már hétfőn,azt írta akkor fel most már nincs mese végig kell szednünk. :? Ez van velünk.. Küldjetek drukkokat,hogy már ne legyen lázas.. Virrasztok mellette,igyon borogatom,figyelem a lázát fáradtak vagyunk..
varga tünde

Talira jönnek:

Heni
Mesi
Viranka
Kaqk
Móni
Gica
Vindo
Nektarin
Sense
Ágicáa?
Fleurék (ha meggyógyul)
Zdori?
Regi?
Dettyk?

Remélem nem hagytam ki senkit :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tündi jobbulást neki++++++++++++++++++++

Niki igen :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Többi betegeknek is jobbulást!! Látom vagyunk páran.. Lehet kinevettek,de én mér egy hete minden nap megeszek egy gerezd fokhagymát,én is éreztem a torkom,de úgy megmarta egyik nap azóta nincs bajom... 8)
varga tünde

Heni:talán magnézium hiány? orvoshoz elviszed a lábával,hátha tud okosat mondani,vagy hívd fel,sz.te mi lehet..de én erre tippeltem..
varga tünde

Niki!
tudod gugli a barátunk :wink: 8)
http://www.culinaris.hu/
http://www.exoticindia.hu/

Móni!
holnap csinálom :)

Tünde!
bencének jobbulást!

Dóri! :(
most már rátok férne egy kis egészség,nyugalom és békesség :)

Mi vszínű csak Bálinttal megyünk,mert Mírát sikerült úgy néz ki lebeszélnem-inkább megy sulihívogatóba :) vihetnénk Panndiékat is,de Ágicát már beszerveztem,s a kocsi csak 5 személyes :)
s viszem a somlóit sok tejszínhabbal kalórimentesen amit itthon kinézek :)

KépKép
viranka

Tünde!
nálunk karácsony előtt volt uez :( B. elkezdett remegni akkor még hideg volt,kb. negyed óra múlva már "tüzelt" s vasárnap estétől, 25éig szinte mindennap eljátszotta legalább 2-3* :( Ab-t neki is szednie kellett :(
fokhagyma jóóóóóóóóóóóóóóó :) 1 fokhagyma+méz csodákra képes :)

jah és viszek B,nek megfelelő ropogtatnivalót :)

Zsófi meg nagyon ügyes kiscsajszi :)

Móni!
lehet most megcsinálom,nincs kedvem hímezni :)

KépKép
viranka

Bocs, de most csak annyi: Panka erősen javul, ma már totál kikészített :wink: , láza nem volt. Köszönjük a jókívánságokat :D .
Móni, nálunk is attól függ a tali, rendbe jön-e addig (bár úgy néz ki, igen :D ). Holnap viszem vissza a dokihoz, megkérdezem, mit szólna hozzá.
dettyk

Sziasztok !

Valaki privibe küldjön egy dátumot és pontos helyszínt a talira.
Elvileg lehet , hogy tudunk menni.
Ha mégsem akkor a pót talira befizetnénk mi is.

Puszi mindenkinek.

ui.: bocsi csak kicsit elvagyok havazva
20200310173350

Talira mi szívesen mennénk, de fogalmam sincs, mit hoz a hétvége...???

DE: képzeljétek, sztem jobban van Nagyim. :) Majd elválik, de úgy látom. Remélem, nem érzéki csalódás...

Olvasgattam, most nem reagálok, de remélem, később igen. Ha nem, magamban reagáltam! :) Szóval figyelek rátok, csak nem látszik... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Helló, drágák,
Móni, Vindo, aranyosak vagytok, h hiányoltatok, teljesen elhavazódtam, ezért most is csak gyorsan tudok jönni.

Betegekre és gyógyulókra is sokat gondolok, mindenkinek a legjobbakat!!!

Megvagyunk, csak sűrű lett az élet, hitelintézés, forgalmi vizsga (hétfőn lesz) előtti gyakori vezetgetések, rohangálás, vizsgáztatás stb.

Ha nem jönnék addig, mindenkinek szuper szombati 3 éves bulit!!! Érezzétek magatokat nagyon jól!
A pótbuli persze engem is érdekel. :-)

Kép
Kép
irina

Én nagyon sz@rul :( állandóan lázas vagyok tegnap este óta, csak gyógyszerrel tudom levinni. A torkom is nagyon fáj :( nem tudom mi van már, hogy így összeszaladt.
Ma este már 39,6 volt a lázam. Most épp jobban vagyok, de ugye vettem be gyógyszert. Nem tudom, hogy a talira party képes leszek e, de gyanítom, hogy nem. Lilla is köhécsel és nem sok hangja van.

Hogy mit csinálok holnap a 2 gyerekkel azt még nem tudom...:?

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok, csak bekukkantok :roll:

Fleur, drága, próbálj aludni egy kicsit, és ha szükséges, akkor tényleg szedj gyógyszert, ne hagyd magasan a lázadat :!: Gondolok Rád holnap, mert az ilyen akkora kínszenvedés. Pláne két gyerekkel.

Gondolkoztam már azon, hogy melyik a sz.abb, az, ha Rugó beteg és én jól vagyok, vagy amikor én vagyok padlón ő meg pörög. A kettőt egyszerre még nem próbáltuk.

Anno nekem egy 10 napos antibio-kúrát is végig kellett csinálni kizárólagos szoptatás mellett, mert Rugó két hónaposan sem a cumisüveget, sem a tápszert nem fogadta el. Ezt azért írom le, hogy ezen ne parázz...

Irina, egy kalappal Neked a vizsgára.
Képzeld, ma is lefagyott totál az út Böszörménytől Debrecenig, de már ügyesen megoldottam :wink:
Megszereztük a Lovely bones-t, már kíváncsi vagyok rá :)

Gábor kidőlt, szerintem én is lefekszem aludni, olyan fáradt vagyok. Lenne mit csinálnom, gondolhatjátok :oops:

Panndi, mi történt Zsófival?

Ja, még valami. Rugó próbálgatja mondani, hogy "szia" (szi, sz), azt is tudja, hogy hoppá (oppá), ma pedig a fürdőkádban azt mondta, hogy "hab". A habra. Hátha valamit előre lépünk végre. Az ede-szinten állunk kb. 16 hónapja. De lehet, hogy 16 hónap múlva is hoppá-szinten leszünk.

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Éhes vagyok, de már nem eszek :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Szép reggelt :)

Hogy jól induljon a napotok :)
http://www.youtube.com/watch?v=5LEO9OiOP9c

KépKép
viranka

Virankacsúúúúúúúúúúúúúúúcs :lol: :lol: :lol: :lol:

Irina na végre :D
Hétfőre kéz és lábtörést 8)

Panndi Zsófinak milyen volt az első nap?

Zdori az jó, hogy jobban van a nagyi :D

Fleur jobbulást+++++++++++++++++++++++++++

Dettyk de jó lenne ha jönnétek :lol:
gyógyító+++++++++++++++++++++++

itt reggelre leesett megint olyan 5-10 centi hó. Olyan jó csúszós fajta :?
Két kereszteződésben is kikapcsolták a lámpákat és rendőrök irányítanak.
Elképesztő, hogy mennyire nem ismerik sokan a karjelzéseket :roll:
Volt, hogy a rendőr odament az autóhoz és bekiabált a sofőrnek, hogy már 5 autó átment volna, ha figyelne.
Áldottam a volt tesitanáromat aki olyan jól megtanította nekem 8) :lol:

Tündi Bencének ma is mennek a gyógyítók+++++++++++++++++++++++
jobban van?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Fleur! Jobbulast neked! :( +++++++

Rania berakta a karacsonyi cd-t...most Csendes ejt hallgatunk! :lol:

Vindo, innen nincs megallas! Nemsokara leloni sem tudod Rugot, annyit fog beszelni! :D
Vendég

Helyzet változatlan ma is 38 felett :( ilyen beteg már tényleg nagyon régen voltam. Lilla is nagyon köhög még jobban mint tegnap :(
A tali azt hiszem nekünk most nem jön össze :( remélem a pót talira be tudunk nevezni.
Nagyon nehéz napom lesz ma, főleg, hogy Lilla és én is fene hisztisek vagyunk.

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?