Sziasztok!
Egy kislányunk is van már! De jó!

Csipike, gratulálok!
Edit, jó, hogy írtál, de ami még jobb, hogy férjednek nem lett nagyobb baja! Minden rendben lesz, meglátod!

Kitartás Nektek, nagyon szorítok!
Üdv újra, Zarja! Mégegyszer nagyon gratulálok!!!

Nagyon aranyos a kisfiatok!
Ma én is a koránkelők közé tartozom, ugyanis fél ötkor ki kellett mennem pisilni, visszafeküdtem, aztán meg úgy fájt a hasam, hogy inkább kiültem a nappaliba. Járkáltam, leültem, de vissza már nem feküdtem. Próbáltam stopperrel mérni a fájásokat, de nem fedeztem fel bennük rendszerességet, hanem megint úgy egyfolytában fájt.
Aztán 1/4 8-kor elindultam a klinikára a dokimhoz. A CMV miatt levettek egy kémcső vért, mondtam neki a fájdalmakat, meg bemutatott egy doktornőnek, aki szintén szülész, hogy legyen valaki, aki, ha febr. 1. és 7. között mennék szülni, ott lesz tutira, és kicsit megismerhetem előtte. Nagyon kedves nőci volt, mindent, amit az orvosomnak is, neki is elmeséltem, és azt mondta a has-és derékfájásra, hogy ezek már valószínű a jóslófájások, és nem is fogok bennük rendszert felfedezni, fel fogom ismerni az igazi fájásokat, meg esetleg más jele is lesz a szülés beindulásának. (pl. magzatvíz elfolyik)
A seduxent 1/2, 1, 1 helyett már csak napi 2x1/2 mennyiségben kell szednem, a Magne B6-ból meg 3x1-et naponta. Tuti emiatt a csökkentés miatt fáj jobban a hasam is... De nem tudok mit tenni, azt mondta a doktornő is, hogy a 36. héttől meg már egyáltalán nem szoktak gyógyszert adni, addig meg folyamatosan kell róla leállni, úgyhogy ez van, szoknom kell a fájdalmat. (ez utóbbit már csak én gondoltam hozzá

) No, azért eléggé idegtépő ez a fájdogálás... És bevallom (már lehet, nem elsőre

), hogy kicsit félek, hogy összekeverem az igazi fájdalmakkal... Már nem első gyermeküket várok: nyugtassatok meg egy kicsit, kérlek, hogy fel fogom ismerni, ha itt az idő!
Aneszteshez már nem jutottam el, mert csak 13h-tól rendelnek 14h-ig, azt meg nem vártam meg, inkább megyek pénteken, amikor "szerencsére" megint mehetek vérvételre. Ez a sima, süllyedéses csapolás lesz, de oda nem kell már éhgyomorral mennem, és azt tanácsolta a védőnő, hogy menjek fél 11 körül, mert addigra elfogy a nép is. Hát reménykedem, és akkor már nem kel sokat várnom, hogy bejussak az aneszteshez. Sétálni már nem esik jól, nézelődni sincs kedvem, úgyhogy egy ebéd valahol még belefér, ér remélem ezt is el tudom intézni!
Egyébként Boti sokat mocorog, és nagyon kinyomja a hasamat itt-ott.

Csak össze-vissza repedek... És majdnem csak a bal oldalon. Szerintem a jobb oldalam felé van a háta, balra meg a kezecskéi és a lábai.
Egyébként én is egyre gyakrabban járok pisilni, a gyomrom nekem sem tökéletes, hányingeres szinte egész nap.
Megjött a pizzám, megyek eszek, aztán, egy kicsit még visszajövök, után pedig ágyikóóóóóóóó!