A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok,

Laci, üdva csapatban! A többiek már mindent leírtak, tényleg nincs bejáratott menetrend, mert mindenki egyedi eset. Szerintem Dévai majd átnézi a papírjaitokat, és akkor se ijjedjetek meg, ha még több vizsgálatra elküld, mert ez csak a ti érdeketek. Ő ennyire alapos, és nála a kis eltérés is eltérés!

hildácska, örülök, hogy minden rendben volt az ultrahangon! Szorítok holnapra, de akkor valószínű pont elkerüljük egymást.

Zsuzska, gyere jelents!!! Tüszőszám, szuriadag?

Emerenc, érted nagyon-nagyon megy a drukk!!! Remélem beágyazódásos szurkákat éreztél!

Julcsika, remélem a te csípőd is jobban van! Képet, képet Szonjácska szobájáról!!!

Miciona, akkor te vagy a háziboszorkánk? ;o)
kkata23

Sziasztok!

Hildácska! Nagyon jó, hogy rendben a cicid, hajrá kezdés!!! :D

Miciona! Nekem is bevált a kamillás ülőfürdő, meg 3 napig napi 1,5 liter kamilla tea. Hólyaghurut miatt csináltam, mert az nekem mindig tönkretette a kenetemet is még a Dévai előtt...

Laci! Üdv itt! Tényleg jó helyen vagytok, Dévaitól mindent meg lehet kérdezni, csak irjátok össze előre a kérdéseiteket, mert ott rendszerint mindenki elfelejt mindent lányos zavarában... (Igen, még a fiúk is...) :D

Kép
kislibus

Mi sem vagyunk babonásak!
Van pár alapszabály amit betartunk: "elkiabálás" ellen lekopogjuk a dolgokat; ha vissza kell menni valamiért, leülünk és oda-vissza 13-ig számolunk; ha macska szalad át előttünk, hátrálunk három métert és háromszor hátraköpünk a bal vállunk felett.
Ebből világosan látszik, hogy nem vagyunk babonásak! :lol:
Épp ezért:

Emerenc!
Laptető!!!!!

Hildácska!
Örülünk a jó eredményeknek!

Jucus, Sajo
sajo

Kislibus!

Én nem felejtem el a kérdéseimet, de vagy nem engednek be, vagy nem engednek szóhoz jutni! :lol:

Sajo
sajo

Sajó! Akkor te vagy a kivétel erősiti a szabályt! :lol:
Arra kivi vagyok, hogy Jucus nem enged, vagy Dévai??? :D

Kép
kislibus

Sziasztok!
Bocsánat hogy betolakodok mert valoszinű nem sokan ismertek,régen irogattam én is ide a forumra de mostanra csak zugolvasó lettem.Be-be kukkantók és elolvasgatom hogy kivel mi történt mert nagyon nygyon drukkorlok mindenkinek.Most azért nem birom szónélkül hagyni amit Emerenc irt mert az emberi butaság nagyon nagyon feltud dühitteni.
Emerenc rakog fel neked pár képet,csak hogy többet ne zaklasanak ilyen buta gondolatok,kérdések :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na szerinted ugy néz ki mint egy génhibás gyerek?
6 év küzdelem után 4-ik lombikból sikerült és egy tünemény.
2,5 éves és nagyon okos,és soha sehol nem tagadtam hogy ő hogy sikerült nekünk.Nagyon büszke vagyok rá.A 2,5 év alatt csak 1x volt beteg.Ja és a 38 -ik hét betöltése után bujt ki 3800 grammal.Csak jókat tudok mondani róla és ezek nem tulzások ez a valoság.A születése után 2 héttel átaludta az éjszakát este 9-kor lerakom és reggel 9-kor kell mosolyogva jókedvüen.1,5 évesen mondatokban beszélt mindent,nem volt 2 éves amikor már csak a kakihoz kellett pelus és ahogy betöltötte a kettőt már a kakihoz se kellett.És mindezt magátol mert én egy percig se erőltettem a bilire.Egyik kedves ismerösőm fogalmazta meg nekem talán a lényeget hogy anélkül hogy Ő tudná igy hálája meg nekünk azt a sok küzdelmet amit érte tettünk.
És szerintem itt minden kisbaba ilyen:gyönyörüek,okosak és nagyon hálásak.Pedig valojában mi lehetünk nagyon hálásak nekik .
Na remélem meggyöztelek és elüztem a csunya gondolatokat.
Ne haragudjatok ha tul sok voltam és zavartalak.
Továbra is zugolvasó maradok és nagyon nagyon drukkolok mindenkinek!

Kép
póci

Helló! Tegnap nem írtam, mert hulla fáradt voltam , de jól esett az érdeklődés. Tegnap az UH-on továbbra is 6 tüszőt látott Dévisz,ebből még egy meghízott így 4 van egy szinten. Mivel közel 20 miliméteres a legnagyobb, este már megkaptam a másfél Ovitrelle-t, érzem is hogy dolgozik...Jó hamar 6 nap után beértek.Holnap lesz a punkció, eléggé izgulok, hogy minden rendben menjen...
Emerenc hogy vagy?Kipróbálom a nyugtató teát, mielött teljesen bekattanok...
Miciona én a probiotikus készítményeket tudom ajánlani a negatív kenet elérése érdekében és folyamatos fentartására, persze ha van valami elötte nem árt kikezelni. Mióta használom ezeket, minden kenet, tenyésztés negatív az utóbbi 2 évben, semmi baci, gomba, nem kell rettegnem azóta...
Legjobb ez az új hüvelykapszula a Protexin Gynophilus, és a Floragyn. Teljesen ártalmatlanok, azokat a hasznos bacikat tartalmazzák, amelyek védik, fentartják a hüvelyflórát.Egy hétig napi egy, aztán fentartásra heti 2, ami nekem bejött...
Póci, csodaszép ez a gyerkőc, és süt belőle az értelem, nagyon meggyőző...Hol kezeltek és hogy sikerült Neked a megtapadás?
zsuzska69

Hildácska, de jó hogy semmi komoly...
zsuzska69

Sziasztok,

Zsuzska, már hiányoltalak! Ez most akkor nagyon turbo stimu nem?! Hányadik ciklusnapon vagy? Szorítok nagyon holnapra, hogy jó sok szivecskéd legyen!!!

Hildácska, nektek mi volt ma? Kezdhettek?

Emerenc, veled mi újság? Tesztelsz majd előbb, vagy megvárod a 21 napot?

Sajó, látom tényleg nem vagytok babonásak... :lol:

Miciona, én a felfázásra a mezei zsurló teát hallottam, meg kamilla teável ülő fürdő.

Mi ma voltunk, szerencsére minden leletem jó még, úgyhogy csak kenet vett, meg majd el kell mennem vérvételre. Most először arra gyúrok, hogy késsen, mert akkor nem kell még egy ciklust kivárnunk, hanem egyből kezdhetnénk. No majd meglátjuk mit hoz a jövő.
kkata23

Kkata!
Múlt hét szerdán kezdtük a stimulációt és holnap már leszívják az pont egy hét, idáig 10 nap kellett.
Te most fogsz kezdeni ezek szerint? Hányadik lesz? Hátha késik, rossz a várakozás... drukkolok...
zsuzska69

Nekünk ez most a második lesz, novemberben volt az első, de február 11 előtt nem tudunk kezdeni a 3 hónapos szünet miatt.

Akkor jól gondoltam, hogy még csak a 11. cn-n tartasz. Utánaszámoltam nekem is 10 nap volt az előző stimu.
kkata23

Köszönöm Mindenkinek a praktikákat, eddig ugyan nem volt gond soha a kenettel, de ennyi hónap várakozás után, már nem szeretném , ha ez lenne az akadály.
Pénteken megyek , és kb. febr. 8 körül várom ,hogy megjöjjön, elvileg ,ha van is vmi addig ki lehet kezelni.

Zsuzska,
ez tényleg turbó stimu volt. Akkor holnapra nagy drukk!!
Este , ha lesz erőd azért annyit írjál, hogy hány szivecskéd volt és kérdezd meg, hogy milyen minőségűek.

Kkata,
veled most nagyjából együtt haladok. Nekem is a héten kenet, jövőhét 20. napi hormon vvétel, aztán febr.8 körül ciklus első napja.
Te mikorra várod, hogy félsz , hogy nem kezdhetsz?
miciona

Halihó!

Póci,Én emlékszem Rád régebbről! Gyönyörű nagy lett a fiad! Jó, hogy jöttél! :D Milyen szerencsések vagytok! Gratulálok az okos szép Robihoz! Gyere gyakrabban, mesélj, hogyan telnek a napjaitok!

Zsuzska: Jól vagyok. Csak az a kellemetlen, mensi elötti érzések vannak. Persze tudom, hogy ez nem jelent semmit, ettől még lehet pozítiv, de rossz ez a várakozás nagyon. Időgépbe kéne ülni. Egy héttel késöbbre, már tudnám mi a helyzet.
Drukkolok Neked nagyon holnapra! Szépek a tűszöid, az jó nagyon.
emerenc

Póci! Nagyon helyes kisfiad van!

Zsuzska! Nagyon jó hirek! Holnap drukk!

Miciona, Kata! Drukk a kezdéshez!

Kép
kislibus

Kata: Szívem szerint már most tesztelnék, de sok értelme nem lenne, ma is adtam be ovit magamnak és 22én is fogok. Most azt számolgatom, hogy mikor lenne jó,mikorra nem fogja befolyásolni az eredményt.
Drukkolok Neked is, hogy a mensi jókor jöjjön és kezdhess!

Csomee: Te mikor teszteltél, leghamarabb? Hogy vagytok? Gyere amikor az időd engedi! :D

miciona: Most már Te is kezdeni fogsz! Hajrá! Hajrá! :D
emerenc

Klasszikus 28 nappal febr 5-én jönne meg, de nekem eleve inkább 30-34 napos ciklusaim vannak, de most ugye volt egy 20 napos, úgyhogy fogalmam sincs, hogy most mikorra várjam. Ma a 12. napon vagyok, de úgy érzem, hogy még nem volt pé-m. Majd meglátjuk, hátha együtt kezdhetnénk.

Póci, én is akartam írni, hogy nagyon helyes a kisfiad! Kellenek is nekünki a pozitív tapasztalatok! :)

Kislibus, köszi a drukkot.
kkata23

Sajó: mindig tanul az ember! Ezt nem tudtam, hogyha vissza megyünk vhova, lekell ülni és 13at számolni! Most már értem miért is vagyok időnként peches! :lol:
emerenc

Ovi mellett tényleg nincs sok értelme tesztelgetni... :( Na nem baj, akkor vágjuk a centit, és szurkolunk! :lol:
kkata23

Kkata,
Te megkérdezted , hogy mikorra lesz kész a kenet?
Szerintem neked nem lesz gond a kezdéssel.

Emerenc,
nem is emlékszem mikor volt a transzfer? Ha jól tudom Csomee a 12. nap után tesztelt.

Póci,
nagyon aranyos, szép kisfiad van! Igazad van meg kell mutatni az embereknek , hogy a lombikos babák ugyanolyan szépek, okosak, ha nem jobban, mint a természetes uton születettek.
miciona

Miciona, kenet miatt 1 hét múlva kell hívni.
kkata23

[quote="sajo"]. írta:sajo..ha macska szalad át előttünk, hátrálunk három métert és háromszor hátraköpünk a bal vállunk felett.

Egy élmény lehet mögöttetek sétálni. :lol:

Emerenc: én a helyedben 27-én tesztelnék legkorábban. :roll:
szimba

Szimba :lol:
che pazzo.....
miciona

Szép estét!

Emerenc: Először is nagy-nagy drukkok mennek, hogy kétcsíkos legyen a teszt és 3 hét után szép petezsákot lássatok. Én kétszer fél ovit kaptam. A második fél beadása után 6 nappal teszteltem először (Miciona jól tudja: 12. napon) ami halványan, de azért határozottan csíkos lett. Remélem te is ilyen jó híreket hozol majd.

Innen a háttérből drukkolok mindenkinek a kezdéshez!

Zsuzska: Drukkok mennek holnapra!

Póci: Csodaszép kisfiad van! Gratulálok és teljesen egyetértek veled. Nálunk sem kell semmit kétszer elmondani. Tudja, hogy mit szabad és mit nem. Szól ha kaka van a pelusban és magától már ráül a bilire (igaz még pelussal), de nem kellett neki könyörögni. Szerintem is a lombikos babák nagyon okosak! :)

Velünk minden a legnagyobb rendben. Nagyon jól vagyok. Szerencsére betöltöttük a bűvös 12. hetet, így egy kicsit fellélegezhetek. Jan.25-én megyünk az Istenhegyire genetikaira, remélem ott is minden rendben lesz. És képzeljétek....karácsonyra kaptam a férjecskémtől egy magzati szívhanghallgatót. A mai napon először hallottuk a mi kicsikénk szívhangját. Csodálatos volt! Olyan megnyugtató, hogy amikor csak szeretném előveszem, meghallgatom és egy pár napig megint nincs stresszelés, hogy mi van odabennt.
Kitti jól van. Rosszalkodik és persze utána hízeleg, hogy ne legyünk rá mérgesek. Igazi kiscsaj!

Majd jövök megint, amint tudok! De addig is mindenkinek drukkolok!!!!!!!!!!!

(Bocsi, ha kicsit hosszú voltam!)

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Zsuzska!

ÓRIÁSI DRUKK a punkcióhoz! Jelentkezz minél hamarabb, ne hagyj minket kétségek között vergődni!

Emerenc!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Miciona!

Drukk a kezdéshez! Lehet, hogy mi korrábban kezdünk!? A jelek arra vallanak.

Póci!

Jó, hogy jöttél! Kell a biztatás, a jó példa az ember lányának, (fiának) ! Gyönyörű a kisfiad, tényleg árad belőle az értelem! Ha ilyen képeket látok én mindig elolvadok, mint egy hóember!

Szimba!

Látom vizuális típus vagy! :)
Még nem tiportunk el senkit! :lol:

Sajo
sajo

Kislibus!

No, mit gondolsz, ki nem enged be? Dévisz mindig örül, ha bemegyek! Neki is könnyebb!

Sajo
sajo

Sajo, szerintem szimba nem az eltiprásra gondolt... :lol: :lol: :lol:
Drukk a kezdéshez! Mindent bele! Hajrá!

Csomee: Tudtam, hogy jelentkezni fogsz! Olyan jó lenne, ha Te is tudnál fel tenni Kitti babáról képeket! Annyira szép kislány!
Tündéri lehet ahogy ül pelussal a bilin... :lol: :lol: :lol: A dolog lényegét átlátta! :lol: De jó ötlet volt a férjedtől a szívhanghallgató! Ilyent ha majd szükségem lesz rá tutira beszerzünk. Az ember úgyis annyit tud agyalni, hogy minden rendben van e, jól van e a kis pöttönke.Örülök, hogy jól vagytok! :D

Zsuzska: Igen,igen amint tudsz jelentkezz, nagyon várjuk a híreket és szurkolunk, hogy szépen egyesüljenek a sejtecskék...

Még pénteken bekell adnom egy fél ovit, Szimba Neked van igazad, 27.énél nem lesz értelme korábban tesztelni.
emerenc

[quote="emerenc"]S írta:emerencajo, szerintem szimba nem az eltiprásra gondolt... :lol: :lol: :lol:

Én konkrétan az esőkabát szükségességére gondoltam... :D

Ha korábban kezdetek, akkor máris elkezdünk drukkolni, hogy legyen kellő számú tüsző indulásnál. Ha jól értelmeztem, már pénteken megtörténhet a beállítás és a jövő héten bele is csaptok a lecsóba. 8)

KKata & Miciona: mi a kenet miatt sokszor a Nyírőbe telefonálunk először, mert képesek arra, hogy akár több napos csúszással küldjék át a már kész eredményeket. Ha teljesen negatív, az 3 nap alatt kiderül, ezért 4 nap múlva már érdemes érdeklődni. Ha van valami bibi, akkor tovább tart a vizsgálat, meg ebben az esetben mindenképpen kell a telefonos egyeztetés Dévisszel, hiszen telefonban a laborosok nem mondhatják meg az eredményt, csak ha teljesen negatív, legalábbis nekünk ez a tapasztalatunk.
szimba

No persze! Az esőkabát nem árt! :lol: (Így télvíz idején!)
sajo

Zsuzska, gyere jelentkezz, ha tudsz!!! MI volt tegnap? Hány szivecskéd van? Holnap beülti vagy csak hétfőn???

Miciona, szorítok neked holnapra!

Szimba, köszi a tippet, de mivel mi ráérünk, elég nekem egy hét múlva is a kenet eredmény.

Emerenc, drukk, drukk!!!

Hildácska, veletek mi volt kedden??? Gyere mesélj!

Csomee, örülök, hogy ilyen jól alakul a terhességed!

Sajó, ti hogy álltok? Lesz holnap kezdés?
kkata23

Zsuzska,
mi volt tegnap??
Holnap transzfer????

Sajó,
Ti mikor kezdtek? Jövőhéten várhatóan?

Emerenc ++++++++++++++++++++++++++
miciona

Kkata,
teljesen egyszerre :)

Köszi a holnapi drukkot. Remélem sokat várni sem kell!
Én azért hívom majd a Nyírőt Szimba javaslatára.
miciona

Sziasztok!
Sanos nincsenek jó híreim. Tegnap 5 szívecskével ébredtem.A szúrás alatt, mint utóbb kiderült, volt egy kis komplikáció. Átszúrták az egyik artériát és eléggé vérzett,ezt csak du. tudtam meg, mikor bementünk Déviszhez..Elmondta, az 5-ből 3-at tudtak megszúrni, a mai telefon szerint abból is csak 1 termékenyült meg.Mára még beért egy éretlen petesejt a biológus szerint, azt még megpróbálja megszúrni.
Az az egy a remény tehát, de semmi garancia hogy holnapra tovább fejlődik..
Ez lesújtó eredmény, a Kaáliban a 12-ből 10-et mindig megszúrtak, és volt mindig 5-7 esélyes, amiből 3 szép mindig maradt. Gondolom a fogigátló miatt egyenletesebben fejlődtek,de itt most nagy különbségek voltak a tüszők között és fele annyi volt.Tehát ez a turbó nem nagyon jött be...
Holnap fél 9-kor derül ki lesz-e egyáltalán transzfer... :( :( :(
zsuzska69

Zsuzska, ne keseredj el!!! Látod Emerencnél is milyen ügyes lett Egyetlenke és már alig várja, hgy 27-én pozitívat teszteljen!!! Igaz Emerenc! :wink:
Sajnálom, hogy komplikáció volt. Hogy voltak a hormon adagjaid? Miből mennyit kellett szurnod?

Miciona, tényleg nagyon egyszerre írtuk... :lol:
kkata23

Kkata!
Múlt szerdán kezdtem, 150 egység Gonál, 2 Merional, este clostibegyt 1 db. Ez 5 napon át volt 6. nap fele mindenból és este 1,5 ampulla Ovitrelle.
Hátha marad egy, jó lenne, köszi....
zsuzska69

Zsuzska! Drukk az egyhez! De nem szabad elkeseredni, mert ha nem is sikerül visszakapnod, köv. hónapban nagyobb eséllyekkel tudsz indulni és nem veszett el egy lehetőséged sem.(engem is ezzel biztattak) :wink:
Nagyon szoritok Neked,hogy visszakapj legalább 1et!

Az én Egykém nem tudom mit csinál. Van egy kis mensis elötti érzés, szurkálás. Ami egy kicsit fura, mintha a petefészkem meg duzzadt volna. Nehezemre megy a menés. De jól vagyok. Probálok nem türelmetlenkedni, ha nem sikerül semmi gáz, megyünk tovább, okossabbak lettünk. Fogok kérni AHAt, D+eljárást,meg ami bele fér. :wink: De azért bíztatom, Egykét, hogy kapaszkodjon,anyuciba, jó erősen! :D

Kata,miciona,Sajoék:Drukk a kezdéshez!Mindent bele!
emerenc

Sziasztok!

Zsuzska!

5 szivecske nagyon szép erdmény! Mi örültünk annak a 2-nek is. Nyilván a vérzés befolyásolta a punkció végkimenetelét. Konkrétan arra gondolok, hogy miután eltalálták az artériát inkább a vérzés megszüntetése volt a lényeg, sem mint további peték leszívása!
Neked persze van összehasonlítási alapod az előző beavatkozásokhoz, de ha most ebből az egyből bébi lesz, szerintem nem fogsz a múlton merengeni! Ilyenkor egy csomó dolog kavarog az ember fejében, pl.: jól tettem-e, hogy váltottam, meg ilyesmi. Ne filózz ezen, így döntöttél, csak a folytatásra gondolj!
A jelszó: egy petéből is lehet gyerek!
Nagyon drukkolunk Zsuzska a folytatáshoz!!!!!!!!!

Emerenc!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hildácska!
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Miciona!

A dolgok mai állása szerint a jövő heti kezdés a valószinű. Ma a 22. ciklusnapon vagyunk.(Illetve csak Jucus! :D )

Sajo
sajo

Zsuzska,
sajnálom, hogy rossz élménnyel végződött a műtét. Azért remélem sikerül visszakapni az egy vagy két megszúrt petesejtet.
Biztos felmerült benned, hogy jól tetted-e ,hogy Intézetet váltottál.
Azért a decaval leállított ciklusnak is van hátránya az előnyökkel szemben, mert ugye, ha nem lenne akkor már nem kellett volna jönnöd. Ezért nem is érdemes azon töprengeni, hogy mi lett volna más stimuval. Szorítunk holnapra!!

Sajó,
szerintem, te vagy annyira aggódó, érzékeny, hogy nyugodtan írhatsz többesszámban :))
Képzeld egy bnőm férje (szintén rák),is ilyen pasi és ő a terhesség elején rosszul volt, aluszékony volt és felfedezte a hasa alatt a csík erősödésést is. Aztán később megszüntek a kismamás tünetei :)

Emerenc,
van egy kis túl stimud?? Az jó jel :)))))))) de tényleg!
Most nem kérted a hactinget? Miért? Amúgy nagyon jó ,hogy ilyen pozitív vagy!!!!!
miciona

Kkata, Sajó

Kedden minden rendben volt. Bár Dévisz elég érdekesen kezelte a lombik témát. Kérdeztem tőle, hogy van-e lehetőség rá, erre ő azt kérdezte hogy miért? Én kifejtettem, hogy a 4. sikertelen inszem után nem nagyon tudok bízni a sikerben stb. Erre ő: "Tudom, hogy lombiknál hányszor nagyobb esély van a halálra? Meg mit mond ő akkor ha a kezelés közben meghalok a műtőben?" Úgyhogy marad az inszem. És ha a kenettel is minden rendben lesz, akkor jövőhét vég felé talán elkezdődik a következő. Írt fel gyógyszereket, hogy a méhfalam szépen leváljon, mert az előző után nem tisztult ki teljesen.

De én az inszemnek is nagyon örülök, legalább lesz lehetőség a sikerre, és most beszélgettem egy hasonló cipőben járó leányzóval, akinek pont az 5. inszem sikerült. Így már a pozitív példa előttem van. És így megerősített abban, hogy nekem s sikerülhet, és sikerülni is fog.

Emerenc,
nagyon szorítok hogy Egyetlenke jó erősen beágyazódjon.

Zsuzsa,
ne keseredj, még bármi lehet, és legalább nem kell attól tartanod, hogy sok ágyazódna be. Na jó tudom ez nem vigasztal, de ha azt az egyet visszakapod, lehet könnyebben megtalálja a helyét, mintha többen lennének.
hildácska

Sajó, szorítok, hogy minden rendben legyen, és jövőhéten kezdhessetek.
hildácska

Sajó! köszönöm, jól esett amit írtál,jobb kedvem is lett. Ti ezek szerint jövő héten startoltok. Hányadik lesz?mi volt a gond?
Majd most sikerül!

Miciona!Nem bánom a váltást, de aggaszt, hogy egy lehetőséget elszúrok, csak abban az esetben kérem vissza, ha tényleg szép az egyeske.Persze a 3.napon már jobban látszana mennyire életképes, akkora már 8 sejtesnek kellene lennie,de az szombatra esne...Holnap kiderül mi van.

Emerenc!a szúrkálás természetes, fel vannak a p.fészkek duzzadva, a leszívott tüszők helyén termelődik a progeszteron.Én ülni alig tudok transfer után...
Most is érzem, mint két tüzes gömböt..
zsuzska69

Sziasztok!

Nem bírtam ki teszteltem. Tök negativ, még egy halovány 2.csík sincs. Normál körülmények között szombaton kéne megjönnie.
Ez a hajó elment.

micióna:Koromból kifolyólag kérhettem volna, de teljesen ráfókuszáltam az Egykémre. Butaság volt. Most már okosabb vagyok. Talán. :wink: folyt.köv.
emerenc

Sziasztok!

Nem bírtam ki teszteltem. Tök negativ, még egy halovány 2.csík sincs. Normál körülmények között szombaton kéne megjönnie.
Ez a hajó elment.

micióna:Koromból kifolyólag kérhettem volna, de teljesen ráfókuszáltam az Egykémre. Butaság volt. Most már okosabb vagyok. Talán. :wink: folyt.köv.
emerenc

Köszönöm Mindenkinek, hogy drukkoltatok nekem!
Nagyon aranyosak vagytok! Jó, hogy van ez a fórum, és lehet jönni mindig.
emerenc

Hildácska!
Ha az én Jucusomnak ezt mondta volna, hogy hányszor nagyobb az esély a halálra, sikítva kirohant volna a rendelőből! Te nem tudhatod, de alig sikerült "kierőszakolnom", hogy az első lombikot elkezdjük és végig csináljuk. Jucus folyton azt akarta, hogy Dévisz azt mondja, nem vészes, nyugodtan vágjon bele. Dévisz azonban ilyet soha nem mond, csak azt szajkózza, hogy ez bizony nagyon veszélyes. Egyáltalán nem csodálkozom tehát, hogy Téged is ilyen kedvesen "rábeszélt" az inszemre. Egyébként ugye megmondtuk előre, hogy így lesz!
Nagyon örülünk, hogy kezdesz és nagyon drukkolunk, hogy az 5. Neked is sikeres legyen!!!!!!!!

Miciona!
Én bika vagyok. Biztosan ezért nincsen a nagy pocakon kívül más terhességi tünetem! :lol:

Sajo
sajo

Emerenc, ez rossz hír, de korai még a tesztelés nem?
Két hétnekk el kell telnie a tranfertől számítva..Az AHA módszer úgy tudom 35 felett és 2 sikertelen lombik után kötelező. Lehet, hogy megcsinálták, azt nem kell külön kérni, majd kérdezz utána.
Ne csüggedj, csak előre nézz, jönnek szebb idők is...
zsuzska69

Emerenc: ha jól értem, Szimba doktor határozott utasítása ellenére ET+8. napon teszteltél? :o Na figyu! Ha 3 hét után Dévisz mondjuk 100-as ßhCG mellett lát egy petezsákot és tudjuk, hogy az említett hormon szintje durván kétnaponta duplázódik, az annyit jelent, hogy még a legérzékenyebb teszt sem mutat semmit ET+15 nap után!!! Ha mindehhez hozzávesszük azt a tényt, hogy nálad az egyke egy napig tovább lett érlelve, ezért lényegében fiatalabban, csak 2 sejtes állapotában kaptad vissza, a helyzet méginkább a későbbi beágyazódást valószínűsíti. Most nem azt akarom mondani, hogy feltétlenül sikerült (mert ezt senki sem tudhatja), csak azt akarom mondani, hogy ez annyira korai volt, hogy a tesztelést akár a férjed is elvégezhette volna. Ez legfeljebb annyiban volt hasznos, hogy láthatod: az Ovitrelle önmagában kevés ahhoz, hogy pozitív tesztet produkáljon, tehát azok a 8-10 napos hiedelmek (az utolsó adag beadása utáni várakozással kapcsolatban) alaptalanok. Továbbra is tartom, hogy ET+12. nap előtt még ne mondj le róla, de még az is belefér, ha a második csík csak ET+14. napnál kezd el "mocorogni". 8)
szimba

Hildácska, Dévisz szeret ilyeneket mondogatni, mert iszonyú pici százalékban tényleg van rá esély, de... Ezeket az infokat szépen hallgasd meg az egyik füleddel, a másikkal meg engedd is ki. A tájékoztató után az én férjecském is teljesen kivolt, és egész úton hazafele azt hajtogatta, hogy nem engedi, hogy bármit is csináljak velem (pedig előre felkészítettem, hogy durva dolgokat fogunk hallani, ne foglalkozzon vele). Dévisz nagyon figyel, és senkivel semmi baj nem történhet! Szorítok az inszemhez.

Emerenc, szerintem még korai a teszt. Ha később ágyazódik be, akkor még esélytelen bármilyen teszt. Különben is, ha feszít a petefészked az nagyon jó jel!!! Tessék bízni!!! Nekem szerdán volt a beültetés, és a rákövetkező hétfőtől már egyáltalán nem éreztem a szurkálást, sajnos tényleg nem is volt indok rá, hogy érezzem.

Zsuzska, Sajó érvelése engem nagyon meggyőzőtt! Lehet, hogy azért lett kevesebb tüsző, mert a vérzés csillapítás fontosabb volt. De én nagyon szorítok a te Egyetlenkédnek, na meg az ébredezőnek!!!
kkata23

[quote="szimba"]e írta:szimbaz annyira korai volt, hogy a tesztelést akár a férjed is elvégezhette volna. 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: Itt fetrengek... :lol: :lol:

Emerenc, egyénként én is megdorgállak, Szimba doktor úr utasításával ellentétben teszteltél... :wink:
kkata23

Emerenc!
Én nem vagyok benne olyan biztos, hogy elment. Olyan rosszak vagytok, lányok! Mindig idő előtt kiváncsiskodtok! Milyen tesztet használtál? Szívesen meghallgatnám Szimba véleményét ezzel kapcsolatban! Várjuk meg a szombatot!

Zsuzska!
Nekünk volt két "spontán" terhességünk, az első a méhszájon tapadt, ezt mesterségesen megszakították az életveszély miatt. A másodikat észre sem vettük addig míg Jucus itthon kb. a második hónapban el nem vetélt. Ezt is művileg kellet befejezni. Aztán sokáig védekeztünk, mert Jucus félt az újabb kudarctól, most meg már beleöregedtem a babacsinálásba, 50 éves elmúltam és kevés a hadsereg ami csatába induljon. Így mi rögtön ICSIre lettünk "jogosultak", az elsőn vagyunk túl, de transzferre nem került sor, mert rosszul osztódtak a peték. Tehát most a másodikat fogjuk kezdeni, de megmaradt az 5 lehetőségünk.

Sajo
sajo

Zsuzska: én szinte minden egyes UH-n tüszőnek nézem azt a bizonyos artériát, annyira hozzásimul az adott oldalon lévő petefészekhez. Amikor először mutattam Dévisznek és nem értettem, hogy miért nem számolja bele azt a "tüszőt" is, egy rettentő gonosz mosollyal a szája szélén megkérdezte, hogy " biztosan megszúrjam?" Egyből leesett, hogy abból tragédia lenne és akkor elmesélte az idevágó rémtörténeteket. Azóta tudom, hogy az utolsó tragédia hol történt és pontosan miért is. Nálad "csak" megszúrták, ez közel sem akkora gond, de nyilván nem tette könnyebbé a tüszők leszívását.
Ami a protokollok közötti különbségeket illeti, egyes helyeken legalább akkora arányban alkalmazzák a hosszút, mint Dévisz a rövidet (ezt "véletlenül" tudom, 93%), a sikerráták között ennek ellenére sincs szignifikáns különbség. Ott lassabban nőnek, jellemzően sokkal többet is szívnak le, de rosszabb a megtapadás.
Bízzatok abban, hogy a picit is be tudják ültetni holnap a megmaradt naggyal együtt, így jobb esélyekkel mentek neki a 3 hétnek, mint ha két db 4-5 sejtest kapnátok vissza pénteken. Ez a felállás statisztikailag nagyobb sikerrel kecsegtet, bár nem tudják megmondani, hogy miért is. Nálunk a másodiknál ebből indult el valami, csak rossz helyen. :( Ilyenkor a pici még túl "fiatal" ahhoz, hogy AHA-val kapd vissza, de ezt majd Dévisz holnap úgyis el fogja mesélni. Bízzatok az 1 pici + 1 nagy kombináció sikerében! 8)
szimba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?