sziasztok!
[quote]O írta:nlány: mi van veled, offlány lettél

már itt! Hát házitündérkedem, kiakadok embereken, migrénnel küzdök meg drit hajkurászok....
Matrac dolog:
én kókusz párti vagyok, mert valóban, ha bepislant a kis prücsök, mondhatni átfolyik rajta. Valahogy jobban szellőzik. Én kissé keményebbnek találom, mint a sima matracot, ami a babának ugye egyáltalán nem hátrán. Lizának az van, és majd ha eljutunk oda, akkor a Pötyikénknek is az lesz! Én nem tudok olyanról, hogy vastagságban különbség lenne, bár ez nem jelenti azt, hogy van. 10-15000ft körül mozognak.
[quote]M írta:egvolt az uh, minden ok, csak éppen harántfekvéses a baba
tudom, tudom, már megint a kórházas dolgokkal jövök, de nem tehetek róla, sokat voltam ott és hát sajnos nagyon sok dolgot kellett látnom, meg a szülőszobán is. Na erre a technika, amit végülis a gyerek dönt el, hogy él vele vagy sem, szóval:
volt 1 csaj, aki nagyon sírt emiatt és a drik megsajnálták és azt mondták neki, hogy 4kézláb 10-15percet ácsorogjon, így lesz helye a gyereknek megfordulni, ha AKAR. Nem tudom mi lett a végeredmény, mert nemsokára szülni mentem. Neki mindenképp csaszija volt és lett volna, mert a szeme -12 volt! Ne izgulj Monccs! Mikor mész legközelebb uhura?
[quote]n írta:em szeretnék császárt
attól meg ne félj

, ha netán úgy alakul. Remélem megfordul!
Red,
[quote]s írta:ztem nem baj a 2 kapuccsííínó
jaj úgy örülök, hogy ezt írtad, megnyugtattál! De nem is az az igaziféle... Most valahogy a tejszínes meg a mogyorós la festáára vagyok rákattanva! Tegnap este tvztünk és belenyilalt a fejembe, hogy rumos kokusz kockát kell ennem, de izibe, mert meghalok! Annyira furi, hogy Lizánál csak egyszer kívántam nagyon olyan dolgot, amit soha életemben nem ennék, na ebből azt akartam kihozni, hogy nem voltam kívánós....
[quote]n írta:aon kis buzgó védőnénid van Laughing és ez vajon hová vezet majd : majd nem bírod kilökdösni a küszöbről ha hazajöttetek a minimanóval

hehe nem úgy megy nála.... rendívűl szétszórt és Lizánál se jött ki, egyszer én hívtam és egy 2 percre ugrott be. De az is vicces volt, mert van vagy 200kg és meg akartam -semmi hátsó szándék nélkül- kínálni üdítővel. Mondom kér teát, kvt, ásványvizet, vagy most csináltam diétás bolerót. Na erre felpattant és elviharzott.

Gyula meg úgy röhögött mikor visszajöttem, én meg nem értettem mi van. Aztán elmondta, hogy kissé rosszul jött ki a dolog
Gota, na te már otthon pihizel! Az jó, ha kaptál dolgokat a picihez! Remélem mi megint kölcsönkapjuk a fürdető kádat és a mérleget! Annyira szeretném szopiztatni ezt a babát, ugye Lizinél nem tudtam

És én eldöntöttem, hogy menni fog! Rengetegszer álmokok erről
Red, a bkv- s bérletről én úgy informálódtam -még annó-, hogy csak a pesti lakosoknak jár! Sajnos, ami véleményem szerint rendkívűl felháborító és nem jár a tgyáson lévőknek. Majd megnézem a linket.
Mosogatógép, óóóóóóóóó! Nálunk .én vagyok az

Sajna a mienk tönkrement, de tervezzük, hogy veszünk megint