Sziasztok!
Este már nem volt lelkierőm írni. Bekri miatt

csúsztunk vagy fél órát, de aztán én is olyan sokáig moziztam bent a rendelőben, hogy mire kimentem vagy négyen várakoztak.

Biztos örültek nekem, de valahogy ez akkor lepergett, mert olyan boldog voltam!!!
Nálunk is minden rendben. Babó 12+5 napos,
BDP 22 mm
CRL: 64mm
NT 1,4
orrcsont látható, szívm rendben, szabályos.
durva eltérés nem látható
Bekrire tényleg vigyorogtam, mind a tejbetök, de láttam, hogy annyira nincs képben, hogy nem piszkáltam. Bende bölcsis gondozónénije ült mellettem, vele beszélgettem. Utána egy GYarmati csaj ment be, a férje maradt kint, háét nem semmi, hogy mik vannak.
Balassagyarmaton 16 hetes terhesség mellett a doki műteni akarta, mert P3 lett a citója. Mondta, hoyg vagy vetesse el máris, vagy műtét, de elég nagy a rizikója a vetélésnek.
A férje összeszedta a nejét, és egy ismerős ajánlására jöttek a dokinkhoz. Az egy kúp kezelést és gyógyszert adott, a lány tegnap kepta meg a P2-es leletet, és minden oké.
Szóval ilyen is van, nem szabad a reményt elveszteni, mert váratlanul kisüthet a Napocska a felhők mögül!!!
Képek a g-mailen!

"Véletlenül" volt nálam pendrive, szóval megkaptam a felvételeket grátisz
Nekem is volt vérvétel, pikk-pakk, mint egy rutinos laboros nővér levette a fiolával.
Szóval most hepi vagyok, nem kicsit.
Ma máér mindenkinek mutatom és mesélem, mi van, nem kicsit döbbennek a cégnél. Hehe.