2004.09.04 20:35
2004.09.04 21:21
2004.09.04 22:30

Ja és kispapi megint felbosszantotta magát azon, hogy vhol zene szól. Tényleg lehet hallani vmit, de hát neki ez elviselhetetlen zenebona. Jelenleg a környék utcáit rója, megtalálja, és feljelenti (állítólag
) a zajongót. 

is jól bírja majd az utat. Vizisi
, hátha írni is támad kedve2004.09.05 01:08
anya és apa legnagyobb örömére
.
Tök jó hogy pihenhettél és át tudtad gondolni a dolgokat mielött még jobban lestrapáltad volna magad. Pöttyök? nem derült még ki hogy mitől jönnek elő?
Gratula a telekvételhez és sok sok energiát a kivitelezés tuléléshez
Tényleg mennyi most a Mongolban az árfolyam? és még mindig benne van az ital fogyasztás is (sör, bor, üditő)?
Én alkottam egy ajándékot a sogornőm szülinapjára, csináltam egy farudaskönyvet muffinreceptekkel megtömve
Nálunk Dani bőszen rágogatja a fogkeféjét.
Tuti jól tudják imitálni a dolgot, vagy ugy néz ki mintha vizisielnének, vagy éppen szörfdeszkáznának, még a rugozásuk is totál az
tök jók a képek

2004.09.05 07:08
Ráadásul azok az édes kis hangok, amiket közben kiad, haláli!

2004.09.05 07:16
2004.09.05 08:39
De mikor van rá időd? Én már hetek óta nem tudtam egy öltést sem varrni
... de a gyakorlatban ne kiáltson fel az, akit váratlanul galádul megharapnak? Mellesleg Levi fog nélkül is épp eléggé meg tudja szorítani, hogy fájjon 
Arról nem beszélve, hogy feltétlenül olyankor kell körbe néznie, amikor a cici a szájában van

Reggel 6-tól fent vagyunk... így iszonyú hosszú a nap
... ők biztos olvasták a "nagykönyvet", de a gyerekek nem...
) 2004.09.05 09:09
2004.09.05 09:37
Most nyáron próbáltuk... el is volt pelus nélkül, de nem hajlandó se bilibe,se wc-be
... majd ... remélem... De ráadásul most kezdte el az "én is kisbaba" vagyok dolgot, úgyhogy nem erőltetem. Neki felül hiányzik még 2 .. az egyik nemsokára kint van... már csak hónapok kérdése ...
2004.09.05 10:50
Igazából még nem találta meg az ideális helyet a gyakorlásra, egyenlőre sem a székláb,sem a fotel nem az igazi szerinte
A fránya fiókok meg mindig kinyílnak
Érdekes sorrendet választott,ugyanis pl. felülni még nem teljesen tud,illetve folymatos négykézlábon állásból még mindig kúszva indul el. Na de ő tudja,nem igaz? Meg kb. egy hete túllépett a csapkodáson, és egyre ügyibb manuálisan. Pl.egyesével le tudja szedni a karikákat a karikatartó gúláról /soha nem tudom verbálisan leírni az egyes játékokat /,meg egyet-egyet vissza is pakol. Ez már azért sem egyszerű neki,mivel nem ül
Az alvás nagyjából működik,bár néha felébred . Tegnapelőtt viszont nagyonmegijedtem. Felkelt három körü,ilyenkor mindig félálomban iszik valamennyit és alvás. Most nem volt hajlandó bekapni a cicit,de annyira nem,hogy rendesen fel is ébredt,meg húzta el a fejét és nyekergett. Nagyon megijedtem, már ott jártam,hogy másnap mit kezdünk majd egy éhező gyerekkel,meg hasonló rémálmok
Aztán egy félórácskát ébren volt, mászkált az ágyunkban, meg nevetgélt, aztán cici és alvás
De nagyon rossz érzés volt.
/ az újra egyedül alvással, Vencel egészen megszerette az altatást, lassan haladunk egyenlőre az egyedül alvással. és nagyon szép az állós kép,amellett,hogy nagyon ügyi!
Hatalmas!
. Vencel csak akkor mehet egyedül wc-re,ha már szavazhat is.
!
!Mi ez az új ágy? Készültök valamire
? Non-stop románc? Hogy van a nővéred? És Léna?
Én nagyon remélem,hogy a szopi szokásokat nem fogja bezavarni a fog! A műved peig igazán remek lett, én meg sme próbálom koppintani
! 2004.09.05 14:52
Dani is folyton kék zöld foltokat szedd össze, pedig isten látja lelkem amit lehetett mindent eltüntettem, de ő mindig talál valamit amiben beverheti magát. Utoljára pont az én orromat találta meg a szemével, én csillagokat láttam fényes nappal, neki meg lett egy apró monoklija a szeme alatt, nah ezt magyarázza meg az emberjánya bárkinek is aki látja
Dani kedvence a fémtálca, azt szokta tologatni a konyhakövén. Sok puszit küld a kék foltok gyors mulásáért Dani nektek
Most megyek és meglátom kapok e még egy keveset a sogornőmtől is, vagyis most fogom átadni neki
2004.09.05 20:37
2004.09.05 21:55
2004.09.06 06:50
2004.09.06 07:33
Mivel hála ritka alkalmak kivételével átalusza az éjszakát, ezért tudok néha kézműveskedni egy két órát éjjel, mert tudom, hogy alvásra is marad egy csöpp időm.
Az orditás nagyon ismerős, igaz mostmár talán kicsit jobban megérti ha mondom neki, hogy nem hagyom itt, csak ide vagy oda megyek a lakásban és mindjárt itt vagyok, mondjuk ha fáradt, vagy éppen nem rég ébredt akkor tök mindegy mit papolok neki, üvölt szegény ha nem lát, vagy nem tud megfogni.
Azért néha néha egy két képpel örvendeztess meg minket is, és mondjuk pocaklakóról egy uh kép? vagy még nincs?
Tervekkel hogy álltok? 2004.09.06 07:51
2004.09.06 08:05
Nagyon ügyi vagy! És ezt mind csak hobbi szinten műveled?
2004.09.06 08:56
) Van már UH-skép? Úgy meglesném! Kiderült, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e?
Egyébként ha nem kel Bence én tutira megnézem mi van vele,ahogy te is. Oli akkorát nött!!! Nagyon aranyosak együtt a lurkók! Könnyebb,hogy van egy nagyobb tesó? Nálunk is igy kezdödött a felállás! A szégyenlösség is uúgy zajlik!
2004.09.06 09:19
Az a baj, hogy ki tudja, hozzánk mikor jutnak be. Inkább én is, mint Buksi: hárítok. És amennyire lehet, óvom a gyereket. Talán így, hogy a várostól kicsit távolabb (7 km
) élünk, könnyebb azt mondani, hogy ide csak nem szivárog be a dolog, de az osztrák határhoz meg elég közel lakunk ahhoz, hogy azért kicsi para legyen bennem.
2004.09.06 09:20
2004.09.06 10:49
2004.09.06 12:46
2004.09.06 19:45
Sorry, de elég amatőr vagyok ebben a témában.
Szóval ízesen beszél a lánykám!
kell.
2004.09.07 10:10

Tigri! KÖSZÖNÖM

2004.09.07 13:51
Úgyhogy a nappali alvásait most én is pihenésre használom többnyire. Nagyon önző leszek,de most vissza sem olvasok,és ráadásul még egy csomót írok magunkról, bocseeeeeeeee
!
,az evés méltó helyére került, be az etetőszékbe. Na amit a múltkor írtam arról,milyen szépen eszik Vencel, azt ugyan nem töröltetem,de felejtsétek el! Mondjuk előrelátó voltam és csupin kezdtünk bele, és nem is nagyon próbáltam visszafogni,végre ismerkedjen kézzel-lábbal a kajával.
Nem is sejtitek, milyen terhek szakadtak le a vállunkról hála az utóbbi idők eseményeinek
2004.09.07 14:07
Kitartást anyukádnak,meg Nektek is ! Csöpp???
2004.09.07 15:32
2004.09.07 15:37
2004.09.07 15:40
zombi-zombi-zombi Mi folyamatosan kelünk többször is éjszaka. Amig be nem megyek sir(néha visit), aztán cselesen addig pihen, amig simizem, majd mikor kiosonok újra elkezdi. Legtöbbször kiköveteli, hogy felvegyem. Nektek már mind a 6 fog kint is van, vagy "csak" látod,érzed? Bencének 3 van kint,1töl már 1hónapja szenved, 2 pedig szintén küszöbön. A többi passz, mert alig engedi, hogy turkáljak a szájában. Én nem tudok napközben aludni
Megnéztem a képeket és gratulálunk Vencel összes új tudományához! kicsit merész az etetöszékben álldogálás! Karácsony? addigra szaladgálás lesz!!! 2004.09.07 16:21
2004.09.07 17:37
De amúgy most derült ki,hogy azóta van egy mégújabb, tehát 4-gyel szenved szegény Vencel! De szerintem pár nap és a legnehezebb részén túlvagyunk,utána már nem fáj neki. Nálunk amúgy ez gyorsan ,megy : pár nap ínydagadás, majd áttöri az ínyet,és pár nap múlva kint van. Csak most ez egy kicsit sok egyszerre...
! Mi is sokat beszélünk a kistesó témáról, először úgy terveztük,hogy majd csak ha Vencel oviba megy akkor kellene teherbe esni, hogy addig csak rá koncentrálhassunk. De mivel ő már majdnem 4 éves lesz akkor,és ugye majdnem 5,mire kistesó megszületik, azt már elég nagy korkülönbségnek tartom,meg ugye felettem is elszállnak az évek,és ha még esetleg harmadikat is szeretnénk,akkor bele kell húzni
Csak nálam ugye kérdéses,hogy milyen lesz a terhesség,nem kell-e ágyban töltenem nagyrészt. Mert akkor azzal is számolnunk kell,hogy nem tudok rohangálni Vencellel. valamint azt sem szeretném,ha pont akkor lenne kistesó,amikor az ovizás kezdődik,azt túl sok változásnak érzem egyszerre. Szóval van egy pár szempont. 
2004.09.07 20:39

ja és amíg nem jártunk gyógytornára (6 hét) a gyerek megtanult kúszni, mászni, felülni minden helyzetből és állni:S:S 

Édes lehetett Oli nagyon!!!

Azt várom már nagyon, Csöpp fiú-e vagy lány
2004.09.08 06:34
2004.09.08 07:47
((( 2004.09.08 10:24
2004.09.08 12:32
Gyertek el ti is!
2004.09.08 13:31
2004.09.09 11:24

En mostanaban akkor figyelek oda Bence "szolitgatasaira", amikor mama-nak hiv. Vagy legalabbis olyasminek. Meg a "nya"t is elfogadom.
Jelentkezz!
2004.09.09 12:06
(akkora feneket vonszolni nem lehet könnyű 

) .. a majdnem 3 évesemnek lassan kisebb a feneke 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|