A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kriszta!

Semmi! Én már nem akarom tovább hitegetni magam. Most kibőgöm magam és annyi. Itt Kecskeméten csak csütörtökönként csinálnak HCG-s vérvételt. Azért holnap elmegyek és ha kizártuk teljesen a terhességet a hétvégén sörözni fogok, veszek egy forró fürdőt és eszek valami nagyon egészségtelen finomat!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

En sem hitegetni akarlak,csak azt,hogy amig nem biztos,ne add fel!

MegertelekKépSajnalomKépDe ha Te nem is ,en azert meg bizok a Manoidban,jo??Kép

Csutortokon mindenkepp menj el a vervetelre!!

Puszi
Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zsu!
Ne add fel,még semmi nem biztos!ahogy Kriszti is írta: A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!!!
Vendég

Zsu
Kérlek ne add fel. Holnap biztosan kiderül, hogy sikerült-e. Azért én még drukkolok nektek, remélem csak a teszt volt rossz!!!

Anita
Köszi a választ, sokat segített. Megerősített abban, hogy ha a mostani ciklusom vége is ilyen lesz, akkor azonnal elmegyek dokihoz. De addig még remélem, hogy ez csak egy kilengés volt.

Viki
Azért én sajnálnám, ha neked is csak a jövő hónap jutna, és nagyon drukkolok neked. Ha pedig mégis neked lenne igazgad, akkor én is úgy gondolom, hogy a jövő hónap a miénk lesz!!!

Anna
Nagyon drukkolok én is ám!

Noémi
Gratulálok a lagzihoz! Világraszóló buli lesz?

Puszi
Adri
adri77

Próba következik:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Uuuupsz, ez igy nem nagyon látszik...

De mindegy, már alakul. Kép
Szóval, Zita Kép elküldte nekem a táblicskut és alkatrészeit Kép Júliusban lett frissítve utoljára, így kérnék mindenkit, hogy küldjétek el a pontos adatokat (akár privi mailben, akár ide)

Na, megyek, alakitok még a táblán Kép

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!
Szeretnék én is táblázatos lenni.
2003.szept-óta,25 év, 28napos,ma 28cn-on vagyok, clostit,utrot szedek

Ha kel segítség a táblázatkészítésbe én nagyon szívesen segítek.

Adri!
Már tuti,hogy megjön,mert a hőm 36.9-re csökkent.De majd a jövőhónapban nekünk is zebracsíkunk lesz!

Viki
Vendég

Zsu Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Proba2

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

No, ha nem gond, akkor nem pirossal huzom ki a zuebrásokat, hanem sárgával, ezzel nem lesz annyira homályos.
Most látom csak, hogy összébb kell vennem a kép méretét.

Viki, mindjárt téged is beleteszlek Kép

Ha esetleg valaki tud valamit a többiekről, akiknek nincsen feltüntetve a cn, azt is irjátok meg!

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu, Kriszta Kép
Gratulálok!! Kép

Lanyok, Minyu Kép
Szerintem jó lenne a táblázatban egy olyan oszlop, hogy kinek mikor lett pozitív a tesztje. Így akkor is lehetne látni, hogy kik az új babások, amikor nincs idő végigolvasni a kimaradt két hetet...

Zsu Kép
Tenyleg ne add fel! Emlekezz vissza, hogy Cat-nek sem lett pozitív a tesztje, es megis ikerterhes volt. Amig nem jon meg, addig muszaj remenykedni!!! Különben is neked kell lenned a pozitív példának előttem. Kép 2 hónap múlva, ha minden jól megy, én is fagyibabákat kapok vissza...

Mandula
mandula

Minyu
Az én adataim:
Adri, 2004. március óta,3. cn., 28 napos rendszeres, Dunaújváros, 27 év, gyerek még nincs
Bekerülhetek én is a táblázatba?

Viki
Nagyon sajnálom. De előre a jövő havi zebrásodásért!

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok lányok!

Már írtam korábban, hogy 33 éves vagyok, ez a 4 próbálkozási ciklusunk, amely általában 28-29 napos és rendszeres.Nincs még gyermekünk, Gödöllőn lakunk.
Felvennétek a táblicskuba?

Lenne egy kérdésem is:
Rendszeresen mérem a hőmet a popómban, a ciklus második felében ált. 36.7-36.8. közt szokott lenni.Most a hétvégén( 23 cn)37.1-et mértem . Viszont aznap éjszaka melegebb pizsit vettem fel, így kissé leizzadtam reggelre. Befolyásolhatja ez a hőt???
(Másnap éjszakára már vékonyabb pizsit vettem, és reggel 37.0-et mértem.)
Mindenképpen örülök, hogy ilyen magas volt a hőm, még akkor is ha nem vagyok babás!Mindig irígykedve néztem, hogy másnak milyen szép magas a hője, az enyém meg mindig ilyen bénácska.

Egyébként ma vagyok a 27-ik ciklusnapon, de sajnos meg fog jönni, mert ramatyul érzem magam, a hőm meg csak esik...esik...

Üdv. mindenkinek: G.
galagonya15

Sziasztok!

Minden babásnak óriási gratula és vigyázzatok magatokra!

Anna!

Nagyon szorítok, remélem hamarosan én is követni foglak!!!

Zsu!

Csak ismételni tudom a többieket, még ne add fel!! Annyi hasonló esetből lett itt már babás anyuka.

Enigma
enigma

ZsuKép
még ne add fel, míg nem jön meg van remény

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!

Zsuzsához hasonlóan én is olvasgatlak titeket, csak írni nem nagyon szoktam.

Zsu, tényleg ne add fel.Kép Ilyenkor mindig Cat példája jusson eszedbe!Kép Hogy hamarosan megszületnek a ő negatív tesztjének eredményeiKép

Minyu
Nálam se stimmel a táblázat. Mi most vagyunk 17+4 naposak, ez ha jól számolom, a 123.napKép

Móni
Monik

Köszönöm aranyosak vagytok!

Addig nem jön meg amíg szedem a gyógyszert! Holnap elmegyek vérvételre és majd tisztázódik minden!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
Én inkább nem írok semmit, mert annyi dolgot láttam már itt az eltöltött 2 év alatt... minden lehet, ebben benne van a jó és sajnos a rossz is. A vérvétel mindent eldönt holnap!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu!

Jaj, de kivanom neked, hogy holnap azert mas eredmenyt lassal!!!!!! Nehez remenykedni, de meg egy picit azert kell!!!!! Drukkolok!!!!

Noemi!

Koszonom, jol vagyunk, keszulunk az oktoberi probalkozasra, es remenykedunk majd ujra. Probalok nem tul sokat foglalkazni a dologgal, egesz jol megy!!!!

Anna!

Hajra, nagyon drukkolok, hogy elsore pitty-putty osszejojjon!!!!!! Juj, de izgalmas!!!!

Viki!

Nem baj, ha nem most, azt hiszem kiegyezel azzal, hogy a jovo honap a tied, igaz? Nekem is megfelelne az oktober!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Feltennétek engem is a táblázatba.
2004.június óta probálkozunk és rendszertelen a menzeszem. Ált. 5 naposak és olyan 28-34 közötti a ciklusnapok száma.

Köszönöm.

Mea
mea

Ja, es Minyu, engem kijavitanal a tablazatban, a 9. ciklusnapon vagyok ma.

koszi
dodo

KépKép
Kép
dodo32

Krisztát is tessék becsíkozni!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Igen, igen, már dolgozom az ügyön Kép
Mármint a csíkozáson, meg kiegészítésen. Igazából az eddigiek csak próbák voltak hogy hogyan néz ki, mennyit kell változtatni, stb.

Most még meg kell csinálnom egy elemzést, aztán hozom megint a táblát.

Ja, Monik és Jimbone. Nem baj, ha kiveszlek titeket? Zita azt irta, hogy a 12 hétnél "idősebbeket" ki szokta volt venni, ugyis átmentek a babásokhoz. Kép De persze ha szeretnétek, benne maradhattok Kép

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Köszönöm Minyu, ha felteszel.

Mindenkinek drukkolok, hogy ne sokáig legyenek itt!

Mea
mea

SziasztokKép
Én is csak olvasni szoktalak titeketKépszinte minden nap
a babásoknak nagy nagy gratulaKép
ZsuKép
Ne ad fel még lehett két csikos Kép
Nálunk változatlan a helyzet és szerintem már ez igy is maradKép ,minden hónapban megjönn ahogy az elövan irvaKépsajna.
A ciklusom hosszát javisd ki 27-35napra mostanába igy jönn meg,hogy hanyadik cn azt nem tudomKép
KösszikeKép
És mindenkinek kitartástKép
Ildikó
ildikó_4

Ahogy elnézem a táblázatot én kerülök most sorra! Ugye? Mikor már?KépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok Kép Kép
Mindenkinek köszi, hogy velem vagytok, nagyon jó érzés, majdnem elbőgném magam, ha nem a tanáriban lennék. Ti értitek ezt egyedül!!
SZóval lórúgás volt ez a dupla puregon menogonnal koktél. Holnap is megkapom. Úgy jöttem be tanítani, mint akit megvertek. Mindig kiborít a kórházi miliő...
Nem tudom miért, folyamatosan a bőgés határán vagyok, pedig minden a legnagyobb rendben megy. Olyan kevés időm van feldolgozni az eseményeket, túl gyors minden, vagy én vagyok lassú?
Dodo Kép legalább itt találkozunk! Kagylóról tudsz valamit?? Neki is most kezdődne a lombik, nem?
Doris Kép Rendik vagytok! NÁlatok minden rendben van a bébikkel? Ők is lombikkal "készültek", ugye??
Zsuzsa Kép Kép szorítok!!!!Ne izgulj, szarok a tesztek!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Minyu

Nyugodtan vegyél kiKépKépKép

Móni
Monik

Enigma Kép Ti most hogy álltok?! mIkor kezditek?
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

SziasztokKép
ZsuKép
Veletek vagyok lélekbenKép
GalagonyaKép
Nem hinném, hogy a pizsid vastagsága befolyásolná az ébredési hőmérsékletet.
DodoKép
Nagyon drukkolok NektekKép(is)
Anna(Madaran)Kép
Kitartást kivánok Neked/NektekKép Nem egyszerű tudom de valahogy ügyesnek kell lenniKép Köszi mi jól vagyunkKép Holnap utazunk haza két hétre Dévényes gyógytornára - koraszülöttség miatt ill.oxigén hiány miatt Lillus túl merev Gergő pedig tónustalan volt - kiváncsi leszek mit mond a gyógytornász. Meg lesznek korházi kontorlok és szemészeti kontrol szintén a koraszülöttség miatt. Ezen kivül vissza kéne menni a Kaáliba is nyilatkozni a lefagyasztott petesetekről...egyszóval sűrű lesz a program de nem panaszkodomKép Igen, Ők is lombik babák, igazi kis CsodákKépKép
Vigyázzatok Magatokra de holnap még azért jövökKépKép
OrisKép
Kitartás Nektek, nem könnyű tudom, de még 6 hetet minimum egybenmaradniKép Pihenj sokatKép

Puszi:Doris
doris

Anna!

Hat, meg tudom erteni, hogy zaklatott es labilis idegallapotban vagy! Kicsit sirdogaljal, persze csak oromodben, de aztan tudod, hogy nem szabad sokaig sirni, mert a babokak a vidam mamakat szeretik, es ugy agyazodnak jol be!!!!
Hany napig is kellenek a szurik, aztan meg hogy is lesz tovabb??
Juj, de nagyon drukkolok neked most!
Ennyi ido utan sikerulne most, azt hiszem nem is emlekeznel mar a sok varakozasra, meg sok szenvedesre, csak nevetnel, nevetnel !!!!!
Huh, az a dupla puregon menogonnal koktel nem semmi... Eleg bika, en csak inszemkor 1-2 puregont kaptam, de mondjuk attol nem is lett csak egy tuszom...

Kagylorol nem tudok sajnos semmit, nem nagyon irogat egyik topicba se amit en olvasok...
Remelem azert jol van, es neki is megy a drukk csendben...

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

No, itt egy újabb táblázat(szerűség) Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Én is inkább csak olvasni szoktalak titeket. Mi is már 2003. novembere óta próbálkozunk, de a dokim csak most kezdett el komolyabban foglalkozni velünk. Eddig azt hajtogatta, hogy ráérnek még a vizsgálatok, meg még elég fiatal vagyok stb. Uh vizsgálat alapján megállapította, hogy valószínűleg PCO-m van. A hormonok eredménye remélem jövőhéten már meglesz, és akkor kiderül mi a helyzet, de 99%-ra mondta a műtétet. Mivel április óta nem jött meg, ezért proverát írt fel, és ennek hatására hétfőn megjött.
Minyu, remélem engem is beteszel a táblázatba. A ciklus hosszt nem tudom megmondani, mert teljesen rendszertelen, mint már írtam, most a 3. cn-on vagyok, és 23 éves.
Mindenkinek kitartás.

Móni

Kép
móni23

Lányok!

Úgy érzem, most jött el az ideje, hogy én is bekerüljek a táblázatba. Tegnap végre a dokim is úgy látta, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után nekiállhatunk a vizsgálódásoknak.

MinyuKép
Engem is tegyél be lécci a táblázatba.
2003 szeptembere óta próbálkozunk, ma van a 13. cn, ciklus hossza 27-29 nap rendszeres, Budapest, 31 éves.

Köszi
Henci
henci

Móni Kép
Ilyenkor azért ideges leszek a nőgyógyászokra... miért 1 év után kell annak kiderülnie, hogy PCOd van? Na, mindegy. A lényeg, hogy elindultak az események.
Sajna PCOnál a műtét szinte az egyetlen kezelési lehetőség, de azzal jó eredmények érhetőek el.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Minyu: köszi szépen
de elfelejtettem írni a többi adatot.
Életkor: 25 év
Lakhely: Verőce
Megjegyzés: petefészek műtét ciszta miatt 13 éves koromban + punkciók ugyanemiatt + sajnos volt egy abortuszom is :-(, de muszáj volt mert még csak 18 voltam és nem a megfelelő partnerrel:-(

Megköszönném, ha kiegészítenéd.

Pusz

Mea
mea

Még egy hülye kérdés, mit kell írni a ciklus naphoz, hogy milyen hosszú a vérzés, nem azt jelenti???

Mea
mea

OrsiKép
Hát igen én sem értettem, hogy miért kell ennyit várni, de remélem most már minden rendben lesz. A műtéttől azért egy kicsit félek, legfőképp, mert már volt egy ciszta műtétem, és akkor felvágtak, mert nem sikerül a laporoszkópia, remélem most nem lesz semmi baj. A hormonvizsgálat eredménye Pesten is ilyen lassan készül el, mert nekem majdnem egy hónapot kell várnom rá?

Móni

Kép
móni23

Mea Kép
Nem hülye kérdés Kép Itt azt szoktuk jelölni, hogy az utolsó mensid első napjához képest most hanyadik napon vagy. Homm, kicsit lehet, hogy igy bonyolult. De pl nekem aug 5-én volt a legutóbb aug. 5-én jött meg innentől számitva ez a 34. nap. Ez azért jó, mert lehet látni, hogy ki hol áll.
Remélem, nagyjából érthető volt. Kép
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Móni Kép
Pesten van ahol 1 hét alatt megvan, de van ahol ugyanúgy 1 hónap... nem igazán értem.
Mikor lent voltam a mamámnál (balatonpart) ott is meglett 1 héten belül... mit húznak ezen ennyit???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Minyu!
Köszi, értem már, csak az a gond, hogy nekem most van meg, meg két hete is. :-(
Szóval most valami miatt kétszer jött meg. Most volt lagzink és azt mondták, lehet hogy csak az idegesség miatt. Remélem..

Jövő hét kedden megyek orvoshoz.

Ti hogy álltok, két csíkosak vagytok, úgy láttam a táblázatban?!

Ha igen, drukkolok nagyon !!!

És drukkoljatok mindannyian, hogy jövő héten minden ok legyen.

Pussz

Mea
mea

Móni, Henci
Sajnálom, hogy csak 1 év után volt hajlandó a dokitok a vizsgálatokkal is foglalkozni, de remélem ezután már sinen lesz a dolog!!

Anna
A sok gyógyszertől, meg kórháztól persze hogy ingadozik a hangulatod. De gondolj csak arra, hogy megéri! Nemsokára Te is csatlakozhatsz a babások táborához!

Minyu
Köszi, hogy feltettél a táblázatba. Remélem minél gyorsabban ki fog ürülni, mert most sajna elég hosszú. De az is elég, ha mindenki "besárgul"!!!!

Adri
adri77

Mea Kép
Ha megirod, melyik nap jött meg, beirom a ciklusnapot is. Ezt mindig frissiteni fogom.
Az idegesség tényleg bekavarhat, én amíg fősulira jártam, a májusi vizsgaidőszakban minden évben kimaradt egy menses...
Igen, vasárnap és hétfőn is pozitivat teszteltem, ma megyek dokihoz, nagyon kiváncsi vagyok, mit fog mondani

Adri Kép
Hidd el, én olyan szivesen "besárgázok" mindenkit!!! Sajna, még tényleg nagyon hosszú, bár 4-5 emberkéről nem nagyon tudok semmit, őket bennehagytam a táblában, de a cn nem valós!

De nagyon drukkolok mindenkinek, és már "összekészitettem" egy csomó zebrás képet, hogy mindenkinek jusson Kép

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu

Persze meg csak halkan,de nagyon orulok nektekKépKépKépDrukk hogy minden ok legyen a dokinal!!!
Pusz
Kataa es a majdnem 2 eves Alex

Kép
Kép
kataa

Lányok!

Azt mondta a dokim, hogy jövő hónapban megcsinálná a petevezeték átfúvást, ami egy ambuláns beavatkozás, rögtön utána mehetek haza. Ez a HSG?

Henci
henci

Henci Kép
Igen. Többféle formája is van. Van röntgenes és UHs is. De mindkettővel ugyanazt vizsgálják.

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kataa Kép Kép Kép
Ezer éve nem hallottam felőled. Na, jó, annyi nincs Kép De hihetetlen, hogy Alex már lassan 2 éves...

Köszönöm a drukkot, bezsebelem őket Kép

Majd irok priviben. Bocs az OFF-ért
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Varom a mailt,jo lenne talalkozni is;)
pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Minyu, levél ment. Köszi!!!
Még olvasgatok, ma délelőtt helyszínt néztem.
Köszi a gratulációkat csajok.
Én azért már férjnél vagyok, csak kihagytuk a lagzit eddig Kép

Még írok, most jöttem be
Vendég

OrsiKép

Köszi a gyors választ, de lenne egy újabb kérdésem. Ebben a ciklusban három alkalommal hormonvizsgálatra megyek (vérvétel). Az orvos úgy magyarázta, hogy a várható mensi (ami szept. 24. lesz) előtti 10., 7. és 3. nap. Számításaim szerint tehát 14-én (19. ciklusnap), 17-én (22. ciklusnap) és 21-én (26. ciklusnap) kell mennem. Jól számoltam?
Amúgy lesz még egy vérvétel, de azt már csak a köv. ciklus 3. napján tudjuk megcsinálni.

Köszi
Henci
henci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?