A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na felébredtem 8)

A tali szuper volt :lol:
Gica drága legközelebb tovább maradjatok kérlek. Vindo Ti meg hamarabb jöjjetek :D
A somlói Isteni volt, köszi szépen Viranka :lol: . (bocsi Dettyk, de kiírtam a nevét)
Eszméletlen milyen sokat változtak a gyerekek. Petrus is kész hölgy és már nem félt a Grétitől :lol: Rugó csúúúúúúúúúúúcs kispasi. Sajnálom, hogy mire feloldódott és jött játszani a többiekkel jönni kellett el. Az ikrek olyan édesek :lol: élvezték volna a végén a táncot meg a hancúrt :lol: . A Báló meg.............. ááááá, egye fene, kedvelünk titeket Vera. Lehetnek egy pár :lol: :lol: Robesz meg ha épp nem félt G.-től Vindó férjétől jó kedvű volt ám. Gegi apa nagyon bejött neki :lol: . Zsozsi meg Gréti meg nagyon egymásra talált. együtt játszottak, rohangáltak, összeütköztek futás közben. Kicsi Gegi (nem is kicsi) meg ropta és nem maradt ki semmiből.
Fotót csak Mesi csinált. Viranka is meg én is otthon hagytuk a fényképezőt :oops:
Vindo, elfelejtettük a bort :(
Miután elindultunk elkezdett fájni a fejem. Ittam kávét de nem segített. Aztán ledőltem a kanapéra és bealudtam. Az addig pörgő Gréti meg bevackolt mellém és Ő még most is alszik. Lassan felpuszilom.

KépKép
Kép Kép
l.móni

A sok betegeskedőnek jobbulást++++++++++++++++++

Nektarin az ott hagyott vanilliás karikát hazahoztam és betermeltem :oops:
nagyon jól esett 8)

Sense köszönöm, hogy átküldted

KépKép
Kép Kép
l.móni

Megérkeztünk, majd jövök :arrow:
Jó volt :D

Kép
vindolanda

Móni!
Én kaptam bort :) este R. meg is kóstolja :)

jó volt reggel elindultunk,fiam megszólal hátul:Anya óvatosan vezess :) :)

KépKép
viranka

Köszi Niki :oops: De én nem érzem magam annak,sőt.. A kgal nem vagyok megelégedve. Igaz a múltkor előkerült a B. terhességgondózási könyvem.Már 6éves,de rég is volt..... Na annyi most a súlyom mint B. a terhességem kezdetén.Örülök is neki,de lehetne kevesebbbbb is..sokkal-desokkkal 8) :lol: Úgyhogy most gyurok....

Tegnap este eszembe voltatok borozgatós csajok.. Ittam egy pohár fehéret ( 2dl ) és olyan jót aludtam!!!!!!! :D

Kérünk képeket is.. :)
varga tünde

Jaj, de nagyon irígy-irígy-irígy vagyok :D ! Egészségetekre a kalóriakinézett tudjátokmit, remélem, tavasszal én is ehetek :wink: . Azért Vindoék boráról (is) nagyon sajnálom, hogy lemaradtam, így megint bolti bort iszok ma 8) .
Mesi, akkor nagyon várjuk a képeket :D !!!!!!!
dettyk

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem írtam,de én sem voltam vagyok valami jól
bár lázam nincs csak hőemelkedésem volt,de a fejem az nagyon fáj.
Na meg a jobb fülemre alig hallok.

A többi betegeskedőnek jobbulást.

Remélem a következő talira eltudunk menni.

Nagyon kíváncsi vagyok a képekre.

Viranka ti Göd melyik részén laktok?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

HörcsöG!
felsőn vegatoys-tól pár utcányira :) miért?

s nem elfelejtettem,direkt nem vittem gépet :oops: kicsit nem tudom már kezelni,nagy meg válóok ha vmi baja történik :wink:

Regi!
Mucopront szirup+calcium pezsgőtabletta és Rhinospray plus orrspray
a dokim javasolta mikor vszínű homloküreggyulladásom volt

Fleur!
hogy vagy? s Te Sense?

KépKép
viranka

Viranka a párom rokonai laknak ott,
Kirschenék ismered őket?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kis türelmet, este - ha letettem a gyerekeket - jövök a képekkel.

Háááát.... Rég nevettem ennyit!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi már alig várom :D

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Lányok!

Nagyon jól éreztük magunkat arra a kis időre, amíg voltunk! :)

Móni!
KÖszi a szervezést!
Gréta nagyon édes volt, ahogy beléptünk, rohant Gergő elé Bálint, Bálint felkiáltással. :) Azért nem keseredett el, amikor közöltük, h nem Bálint, hanem Gergő érkezett. :)
Robesz annyira kis nyugi gyerek, és Nektarinnak meg már nagy a pocakja! :)
Bálint nagyon aranyos fiú, Gréta valóban kitüntetett figyelemmel kezelte, állandóan etette. :) Viranka somlóija isteni volt!
A Mesi család valami őrületesen vidám csapat! Megfigyeltem, h Zsozsi, ha nem látta Gegit, állandóan kereste. Gegi meg annyit tánolt, csuda édes kispasi és a haja valami tünemény! :)
Ágica Petrája pedig olyan kis anyáskodó kedves tünemény! :)

Vindo!
Sajnálom, hogy nem találkoztunk, pedig annyira számítottam rá! No, majd legközelebb! Mikor érkeztetek végül? Mi negyed 12 után mentünk el. Gondoltam, h 11-re megérkeztek és még összefutunk.

Sense, Fleur, Timi!
Gyógypuszik!!!!

Kép
gica1

köszi csajok már jobban vagyok :) hat az antibigyó (Viranka köszi a linkeket). azért szép még nem...Angelina Jolie kutya füle hozzám képest (Móninak már írtam ma ezt)...nagyon durva ahogy kinézek. De 7-10 nap és talán elmúlik...
A talit annyira sajnálom.....:( 10kor néztem az órát, hogy már ott lennénk :(. Bár ki tudja Lilla mostanában nem mindig van kirobbanó formában, lehet a sors akarta így és a póttalira már összerázódunk. :) :wink:
Tegnap este már megint volt egy nagy balhé amúgy, mert nem akarja a gyógyszereket bevenni, de úgy köhög, hogy se ő, se más nem bír aludni. De a mézet sem volt hajlandó bevenni és elszakadt a cérna (persze mindez őrült hiszti és sikítozás és csapkodás közepette). Ment a zuhany alá. A végén bevette a mézet, de egész éjjel, 2ig sírt álmában :( nem tudom megérte e. Majd utólag kiderül.
De tegnap egész éjszaka sírtam én is. Nagyon kiborultam. Ma már jobb.
Amúgy a doki azt mondta teljes fizikai lelki kimerültséget lát és pihennem kellene nagyon (pedig semmit nem mondtunk neki az elmúlt pár hét nehézségeiről). Mondta kellene segítséget kérni szülőktől.....hát kellene valóban....csak melyiktől. Anyósommal ugye szóba se áll Lilla, anyuéknak meg van elég baja...P is teljesen kimerült a nyűgös gyerekkel legtöbbször ő sem tud mit kezdeni. Neki is nyugalom kellene a meló után.....na de majd lesz valami.

Jajj ez elég negatívnak tűnt, pedig tényleg nagyon bizakodó vagyok ma. Vera le ne hagyjatok arról a madártejes buliról (csak jövő héten még nem aktuális)

KépKép
KépKép
fleur

Mesi már úgy várom a képeket tőccsé mááááááá

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Gyorsan jövök, Rugó néz egy Spongya Bobot lefekvés előtt, aztán mennem is kell :wink:

Gica, fél 12 körül értünk oda, talán kicsit utána :roll: Sajnálom, hogy nem találkoztunk, én is számítottam rá :wink:
De sebaj :wink:

Szóval tényleg jó volt, de az a másfél óra hamar elszállt :shock:

Minden baba ugyanolyan szép és okos, mint a képeken, szóval jól mutattak együtt :D És örülök, hogy "új" emberekkel is találkozhattam :D Mesiéket meg újra láthattam :)

Csak szegény Robeszt sajnáltam :wink:

Fleur, hát ez kemény így, de előbb-utóbb így is rendbe fogsz jönni :wink:
Én drukkolok :!:

Dettyk, Te csak ne akarj engem nézegetni a képeken :lol: :lol:

Most tényleg mennem kell, a képeket tényleg várom.

Rugó még Bp-en elaludt, de Miskolc körül már fenn is volt, szóval olyan nagyot nem hunyt. Remélem, este elalszik hamar 8) :roll:

Ja, Gica, elkaptunk egy mikrobi-részt (most megint van tévénk a sok fúrás eredménye képpen), Rugónak bejött :roll:

Rohanok :arrow:

Kép
vindolanda

Haho, en is nagyon varom a kepeket! Gondoltam ratok!

Fleur, neked kulon irok, tarts ki draga, hidd el, meg par honap, es vege lesz ennek a nehez idoszaknak! En is nagyon kimerultem az elejen, bedagadtak a nyirokcsomoim, es lazas voltam a kimerultsegtol....nem gondoltam, hogy eljohet az ido, amikor elvezni is fogom, hogy ket gyonyoruseges babam van! Es igen! Eljott!! :lol: :lol: Szoval, kitartas! :D

Horcsog, jobbulast!

En is kibontottam a vorosbort! :wink: :D
Vendég

Niki köszönöm a biztatást tényleg jól esik. Már voltak azért szép pillanatok amikor úgy éreztem de jó is ez...csak a tegnap este nem olyan volt....remélem az a pár hónap már el is múlt mert pont egy pár telt el azóta mióta Dani megszületett :lol: na jó még 1et talán kibírok így, de betegség nélkül :)
Lehet nekem is borozni kéne (egész nap) és olyan laza lennék :lol:-na rossz vicc volt.

KépKép
KépKép
fleur

Nos akkor a tali.
Nagyon jól éreztük magunkat mind a négyen!!!!!

Gica! Nagyon örülök, hogy találkozhattunk (bár korábban már egyszer összefutottunk), és hogy megismerhettem a szépséges ikreidet! :)
Bizony, mi egy ilyen "délies" család vagyunk. :oops: :lol:

Móni és Nektarin nagyon szép kismamák, igazán jól áll nekik a terhesség! :)
Robesz tüneményes szőke fiúcska, semmi gond nem volt addig, míg Rugó apa meg nem jelent. :lol:
Gréti édes, igazi társasági gyerkőc, vagy hogy is írjam. Jön megy, serénykedik, játszik, odafigyel a másikra.... Szuper csaj! :)

Báló hozta a formáját, és minden autót begyűjtött. :lol:

Petra édes kis virágszál, anyától nem igazán merészkedett messze, de azért volt egy pont, mikor kezdett oldódni, és bekapcsolódott a gyerektársaságba. :)

Vindoék is befutottak, Rugó csendesen közlekedett, szépen eljátszott azzal a millió játékkal. :)

Zsozsikám egyre jobban elvan gyerek társaságban, Grétával kifejezetten jót játszottak! :) Gegikém meg.... A kis táncoló tappancs.... :lol:

Rettentően sokat nevettünk, nagyon jó volt a hangulat, szuper élmény volt, köszönjük Móni még egyszer a szervezést! :)

A póttalira én is nézek egy helyet, mert ha oda többen jövünk, nem fogunk itt elférni.

És akkor gyönnek a képek:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Báló és a gépjármű
Kép Gergő
Kép Luficsata
Kép Barna szempár
Kép A fiúk...
Kép Pattogóbolha Viranka
Kép Vindo és Rugó
Kép Mesi és Gegi
Kép Vindo a saját készítésű borát odaadja Gegi apának, hogy nyissa ki, majd kislisszol a képből
Kép Petra és a téli fagyi
Kép Rugó és Zsozsi
Kép Báló és Viranka
Kép És akkor jött az őrület. Ennek még nem volt hangja...
Kép Ennek sem...
Kép Zsozsi, Gegi, Gréti Petra
Kép Itt már mindenki fújkált minden felé
Kép És itt jött a rémhangú duda
Kép Vidám társaság

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaaaj nagyon szuperek a képek :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nagyon jó lehetett a tali, örülök, hoyg jól éreztétek magataokat! A kéoek nagyon jók! :)

Fleur, nagyon sajnálom a nehézségeket, de nagyon jó ezekkel a kisemberekkel, szóval kitartás, mert nagyon fogják élvezni a társas életet egy idő után! Remélem, neked meg jut egy kis pihenés, feltöltődés, mert nagyon nagy szükség van az örömteli ANyára, hogy mindenkinek könnyebb legyen feldolgozni a mindent... :) Sok erőt!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Niki!
Boldog szülinapot :) :)

Ma ihatsz sokat :wink:

KépKép
viranka

s egy kis izomlázam vam :) rég ugráltam gugolva magassarkúban 8)

KépKép
viranka

Niki boldog születésnapot :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Látom Viranka korán kelt Báló :roll:
Apa azt mondta a szerdára, hogy oké, de mi megint reggel korán támadnánk :roll:
Tudod, Őt kidobjuk a munkahelyén és úgy mennénk.

Mesi köszi a képeket :lol: :lol:

Fleur az ajánlatom tartom
ha úgy érzed, bármikor igénybe veheted :roll:
annyi szép pillanatotok lesz még, hogy megjegyezni se tudod majd őket :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki, boldog szülinapot :D !! Este akkor a Te tiszteledre iszok majd 8) :lol: . Mondjuk 8-kor egy virtuális koccintás :wink: :lol: ?

Mesi, köszönjük a képeket, szuperek :D !!

De jó lehetett :lol: .

Vindo, jól van na, nem akarlak, de Mesi azért fotózott :wink: :lol: .

Ma pihenni fogok, akkor is... 8) .
dettyk

Halihó!

Este, bár nagyon szerettem volna, már nem bírtam megvárni a képeket, sajnos elaludtam. :oops: :lol:
De ma reggel az első dolgom volt, hogy megcsodáljam. :wink: :lol: Hú, tényleg nagyon jó lehetett ez a tali. Nagyon édesek a manók, és milyen nagy már mindenki. :shock: Őrület!!!!

Fleur! Mielőbbi jobbulást kívánok Neked!!!!

Niki, Isten éltessen, Drága!!!! Lesz ma ünneplés??

Én meg, ha minden jól megy, lecserélem a kocismat. Tegnap intéztük, a banki bírálatra várunk. Fiatalodok nyolc évet. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Niki Boldog Szülinapot! :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Jaj de szuperek a képek :)

Kár, hogy nem tudtunk menni :(

Na majd póttalira, talán..
Vendég

Niki! Boldog szülinapot!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki, boldog születésnapot :)
Vendég

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Koszonom a koszonteseket! :D (Es Fleur, a szulinapos dalt is! :D )

Mostansag nemigen varom a szulinapjaimat, csak egyre oregebb vagyok....aztan valamelyik anp rajottem, hogy ennek semmi ertelme...kulonben is mit parazok: egyre boldogabb vagyok, es egyre jobban nezek ki! :D :lol: Ugyhogy kibekultem magammal! :wink:
Mar tegnap este elkezdtem unnepelni, egy nagyon finom chile-i vorossel, jol fejbe is vagott. Reggel S. felkelt a gyerekekkel, igy sikerult kijozanodni. Aztan agyba kaptam a reggelit, meg egy csokor tulipant. :D +Raniaval elenekeltek a Happy Birthday-t. :D

Nagyon szuperek a talis kepek, Vindo, orulok, hogy sok kep keszult rolad! :wink: Jol neztek ki csajok mindannyian, gyerekek halaliak! Annyit valtoztak, milyen nagyok! Annyira szep mindegyik, hogy csak!

Fleur, fo az optimizmus! :D De azert a par honapot mostantol ertettem! :wink: :twisted: :lol:

Alex elkezdett kuszni-maszni, es mar majdnem egyedul tud ulni, csak egy kis ido mulva eldol. :D Csinaltam tegnap kepeket, majd rakok, ha feltoltottem.
Vettunk neki uj autosulest is, mar olyanban ul, mint a nagyok, a pici bebihordozoba mar alig birtuk belepaszirozni. :D
Vendég

[quote="niki72"] írta:niki72egyre boldogabb vagyok, es egyre jobban nezek ki! :D :lol: Ugyhogy kibekultem magammal! :wink:

s majd 10 évet le is tagadhatnál :) :) :wink:

ezt meg meg kell mutatnom :) nem oly rég rajzolta fiam Apa meg bescannal-te ha már megy a gép :)
autók :)
Kép
arc és van szája ahogy B. mondta :)
Kép

KépKép
viranka

Viranka! :o :shock: WOWWW!!!!!!!!!!!!
A madártej-partyra sajnos nem tudunk menni.
Gegivel szerdán megyünk a gyerekorvoshoz az egy éves státuszra (kicsit megkésve), majd leadom anyumnál Zsozsi mellé, és megyek a mamához a mei tai-okért, meg a derékmelegítőkért, bandázsokért. :)
Lesz almazöld is. 8)
Ha utána lévő héten lesz minitali, tudok mutatni kész darabokat.
(Én egy tiramisu-partyn gondolkodom nálunk..... Nem tudom mikor lenne, mert készülünk az egyik szobát szétrobbantani, és átalakítani)

Kép
Kép
Kép
gremese

Ez a micimackó..... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Emese, kösz a képeket :D Nagyon jók :D

Viranka, Bálint nem semmi :o Nagyon ügyes :D

Rugó most szomszédol egy órája, közben kiporszívóztam, felmostam, leültem netezni, Gábor eszik 8)

Ezek a szomszédok most nagyon jót tettek velünk. De már várható, hogy jönni fog :shock:

NIKI, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK MI IS!

Most már megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Viranka, Vindo, koszi! :D

Akkor rakok par kepet!

Kép Balerina Rania :) Kép Reszkess Rania! Kép Majdnem! :) Kép :) Kép
Vendég

Egyem a kis táncoslábú balerinát :D
Alex is nagyon szép :D

Fürdetni :arrow:

Niki, valahogy én is jobban érzem magamat így 32 évesen, mint korábban. Egyelőre :roll: :D
Persze van pár ráncunk meg ez-az, de a mostani eszemet nem cserélném el a régire :roll: Ez meg talán fontosabb.
Meg a házunkat sem cserélném el a korábbiakra :lol:

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Jajj de jók a képek!
Úgy sajnálom, hogy kimaradtunk.
Tegnapra mindkét gyerek taknyos lett. Gondoltam, biztosan elkaptak tőlem vmit. De nekik nincs láz, csak az orruk folyik. Nekem viszont mára bedurrant a jobb mellem. Szóval ezét volt a láz. :( Majd besz@rok, annyira fáj. Nem értem miért. Amikor Lotti baba gyakorlatilag egész éjjel szopik. :roll:

Vera!
Tyű!!!!! Bálint eszméletlen ügyes! Művész lesz majd meglásd! :D

Niki!
Boldog szülinapot! Nagyon szépek a gyerekek.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hű csajok, nagyon szuper lehetett a tali:-)Mindenki nagyon szép!!!!!

SEnse épp, hogy az éjszakai szopi lesz a hunyó, gondolom fekve szopiztok :roll: mert én is igy jártam majdnem, csak én észre vettem időben és kimasziroztam ügyesen, forró viz alatt. Szerintem nem ürül jól a mell fekve szopinál :roll:

Niki boldog szülinapot!Bizony, hogy nem a kor számit!!!!

Vera :-)

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
öcsém így szólt:ez jó :) :)
én is ittam 2 pohárral :shock: 8) szédelgek is :)
s tartott max.10 percig az üveg tartalma :) :)

KépKép
viranka

koszi lanyok! :D

Vindo - haz :lol: :lol: :lol:

Sense, te szegeny! Kovesd Heni utasitasait!

Viranka, hihetetlen Balint rajza, wowwwww :shock: Akkor ittal az egeszsegemre! :lol:

Dettyk, koccintsunk akkor! Cheers! :lol:
Vendég

Niki, isten éltessen, bár kicsit megkésve... De azért nagy szeretettel! :)

Nagyon jók a Báló-rajzok! :)

Mellgyulladással vigyázzatok! Nagyon alattomos jószág...

Panndi, elfelejtettem írni, hogy sajnálom, hogy most nem jött össze, de örülök a jó műküdésnek, és akkor hajrá-hajrá! :)

Jó éjt kívánni jöttem, remélem, jól vagytok!

Kép
Kép
Kép
zdori

Betegeknek további jobbulást!

Verus, Bálint rajza nagyon szuper!!!

Én úúúúúúúúúúgy mennék madártejpartira, de a csanás napok nekünk tuti nem jók.

Dóri, köszi :) Nagyid hogy van?
Vendég

Niki, nagyon szépek a gyerekek :)
Vendég

Jó reggelt!

Viranka, örülök, hogy ízlett :D

Akkor jó madártej-partyt nektek :D

Rugó még alszik, de elég nehéz volt elaltatni tegnap. Ki is dőltünk mind a ketten, mire sikerült. Most meg feltorlódtak a dolgaim. ÁÁÁ.

Azt hiszem, az egyik heti tömbösítésemen nem lesz power point, mert nem fér bele az időmbe.

Sense, csak óvatosan!

Mondjuk én az elején variáltam, kipróbáltam egy csomó szoptatási pózt, aztán beidegesedtem, és onnantól csak fekve szoptattam, hogy ne kelljen kimászni az ágyból. De szerintem ez egyén-függő...

Ébred :arrow:

Kép
vindolanda

Niki!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!
Csodálatosak a gyerekek!
Tulipán, ágyba reggeli! Ez igen! :)

Viranka!
Hűha, micsoda rajzok! Nagyon ügyes Bálint!

Vindo!
Nekem is elkelne egy-egy ilyen szomszéd! :)

Sense!
Jobbulást mindannyiótoknak!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Jó reggelt! :)

Mérges vagyok, mert tegnap egyedül fürdettem a gyerekeket, hogy ma reggel fel tudjon kelni időben a párom, és segít(hes)sen kicsit itthon, erre semmi sem lett belőle...

Vindo, sztem azért ki fogják bírni vetítés nélkül is... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?