2004.09.07 08:08
2004.09.07 09:40
Csak Gergő nem.
Idáig ment a nyűglődés, meg az állandó cici, aztán valahogy csak sikerült elaltatnom, remélem most egy darabig alszik. Meg azt is remélem, hogy nem lesz ilyen az egész napunk, mert ma délután megint egyedül leszek.
Hipp-hipp!
2004.09.07 09:50
pedig olyan szép vénasszonyok nyara van, otthon nem?
én is elkezdtem gyüjteni, hogy Andriska le ne maradjon a jo kis magyar mesékröl. Nekünk van Mazsola és Tadé, Tomival imadjuk

Természetesen szoritunk!

2004.09.07 09:55

Férjem dolgozik rajta, meg a szolgáltatónknak is jeleztuk, remélem hamarosan megoldódik! 2004.09.07 10:43
2004.09.07 11:08
2004.09.07 11:22
De tudod, hogy ez még nem jelent semmit és teljesen normális! Ne kenődj el ennyire!!! Sok-sok puszi neked!
Egyébként szerintem is hasonlít rád Andriska. Ja és Botond még soha sem aludt el magától.
Kaki ötletem nincs, de állítólag a két hét kaki nélkül is normális a csak anyatejes babáknál.De erről Zita többet tud mondani.
2004.09.07 12:10
egyébként nagyon fiatal, és Karcsi evezős haverjának a felesége). Délután még lehúztam a játszótéren több mint 2 órát a gyerkőcökkel. Anyatársaim felváltva akarták ringatni Dórit
Szegény kölök
Tipikus baba-pózban kaptad le
Biztosan az is be fog válni, ügyes anya vagy
Édesek a srácai

Legközelebb fotós férjet keresek magamnak

Remélem, a többiek nem veszik majd észre
2004.09.07 13:08
Már megvolt a mai kiborulásom, jól kibőgtem magam, erre elaludt. Lehet, hogy megszánt? Mert így talán meg tudok ebédelni, de az sem biztos, mert lehet, hogy 2 perc múlva megint felébred.
2004.09.07 14:19
), vagy ő ül itt, vagy Beni nem hagy, vagy a nagyok. Múlt héten szorgalmasan jegyzeteltem is, de nem tudom lesz-e még értelme múlt heti dolgokra reagálni. 2004.09.07 14:21
Úgyhogy cicire vele!
Jó volt látni téged.
2004.09.07 15:58

és
Furcsa is volt ilyen "korán" menni, teljesen más szülőkkel fut össze ilyenkor az ember
Még jó, hogy nem akarták, hogy éheztesd
Vagyis nem te írtad, azt hiszem, Linó beszélt veled telefonon, és ő közvetítette... 2004.09.07 16:00
2004.09.07 17:22
Az uszodarémek, gondolom, farkaséhesek uszoda után. Nemsokára Ádám is járhat már majd usziba. 2004.09.07 19:51
2004.09.07 20:58
Jó lesz ha már visszatérsz hozzánk "főállásban" mint a régi szép időkben.
Bíztam benne,hogy jól csinálom. 2004.09.07 22:04
Gergő nem akar aludni, de óránként cicizik, a melleim már szerintem teljesen üresek, legalábbis nekem annak tűnnek. Ráadásul a torkom megint elkezdett fájni, pedig tegnap már semmi bajom nem volt.
Gondolom, hogy ennyire lemerültem a torokfájás újból be tud erősíteni.
Semmi!
Én meg annyira kimerültnek érzem magam, hogy az iszonyú.
Megyek is.
2004.09.08 06:35
Végül persze nem vettem semmit, egyik sem tetszett, és találtam itthon egyet amibe bele tudom préselni magamat.
Rosszkedv: fáradt vagyok, nincs semmire időm, ilyesmi. És a képeken jól néztek ki a kisfiaddal együtt! Séta
Hamupipőke nálunk is van, meg Bambi, Hófehérke
Gergő súlya nem semmi
Mindjárt több kiló lesz mit Kata
Én Nóra motorját hagynám itthon legszívesebben
Délutánonként el szoktunk menni biciklizni, ami úgy néz ki, hogy Lili biciklizik, valahol messze, Nóra vonszolja maga után az aktuális járgányát, én toszigálom a babakicsit, majd cipelem a Nóra által megunt biciklit/motort
Esti alvás nálunk: cicizik, úgy tűnik, mintha aludna, de ahogy felállok vele a fotelból, felébred, berakom a kiságyába, simi-puszi. Még egy percig szoktuk hallani szöszölni, de aztán elalszik. Délután viszont szigorúan csak cicin hajlandó elaludni. Ágy átrakás: az okosok azt mondják, hogy hat hónapos koráig kerüljön a saját szobájába. Az még három hónap
Nóránál én azt tapasztaltam, hogy kb 3-4 hónapos korában már őt zavarta minden kis zajunk, még az is, ha bementünk aludni. Utána átkerült Lilihez, és ott sokkal jobban aludt. De gondolom ebben is minden gyerek más. És csak csendben jegyzem meg, hogy én úúúúúúúúúgy imádom amikor reggel felébrednek, és szép csöndesen óvakodva bebújnak mellénk az ágyba
Jó utat nektek, és érezzétek jól magatokat!
De nem volt rá szükség gyakran, amint más kaját is kapott ez elmúlt. Szerintem nyugodtan kipróbálhatod, nem fog rászokni egy-két alkalom miatt. Nóránál ihattam, ehettem én bármit, én már fél óránként rohangáltam vécére, rá nem hatott.
Gyors jobbulást! Timi azóta is alszik éjjel? Nagyok hogy vannak?
Dorka meg Kata nagyon egyformán fejlődik: Kata most kb 5600-5700 közt van
Képek
Rodeó
Azóta jobban van?
Kata továbbra is csak hason alszik, bár néha délután már a hátán is, amikor átfordul. Őszibarack: vagy meghámozod és feldarabolod, zacsiba bele és mehet a fagyasztóba, vagy összetrutyózod, és úgy fagyasztod.
Hiányzol ám! Örülök, hogy Anna ilyen jó kislány! Gyere most már sűrűbben! Amúgy rendszeresség nálunk is van (nem is menne máshogy a két másik gyerek mellett), csak megvártam míg maga alakította ki.
Remélem teljesen meggyógyultál! Gyere ha tudsz! 2004.09.08 06:40
2004.09.08 06:57
Én is csak azt mondhatom, amit Zita, muszáj egy kicsit kikapcsolnod, feltöltődnöd, pihenned! Nekem is óriási szerencsém, hogy a szüleim tök közel vannak és imádják az unokájukat, így szivesen átvállalnak egy kis sétáltatást, vagy dédelgetést. S ilyenkor egy kis egyedüli piacozás vagy bevásárlás is tud pihentető lenni. S hidd el, hogy a bébuid tényleg megérzi ha ideges és fáradt vagy, ráadásul betegen meg ezerte nehezebb minden. Amikor nekem gyomorrontásom volt és föl sem tudtam kelni először olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy csak szoptattam, aztán anyák elvitték sétálni Botondot, de aztán győzött a józan eszem, hogy azt mondtam magamnak, hogy meg kell gyógyulnom hiszen a kicsimnek úgy van szüksége rám, s egy-két nap alatt sikerült is!!! Úgyhogy tényleg kérj a családtól segítséget!!!
Téged ki pátyolgat ha szomorú vagy?
A kilókkal meg ne foglalkozz! Akinek három ilyen gyönyörű lánya van, ráadásul nemrég szültél és szoptatsz, ne legyen szomrú ilyen hülyeségek miatt!!!Attól függetlenül hogy majdnem az induló súlyomnál tartok én sem vagyok nádszál, nem is voltam soha, de ez annyira nem érdekel.
Köszi a fagyasztós tippet.
Bicajozás
Én is úgy várom már, hogy Botond majd beosonjon hozzánk az ágyba.
2004.09.08 07:01
vagy inkabb
).Semmi, de semmi nem jon ram es nincs mikor elmennem venni egy nadragot!
A noveremtol meg anyukamtol kaptam egy-egy bluzt, es van egy db XXL-es farmerem.Abban jarok minden nap.Mar hanyok, ha rajuk nezek.
Azt honnan lehet tudni, hogy a gyerek ejjeli ebredesnel tenyleg ehes-e vagy csaka megszokas? Mert ugye, ha valakit 10 napig minden ejjel 2-kor felebresztenek, a 11.-en mar ebred magatol is...Namost en ugy latom, hogy Balazs neha mar alig eszik a hajnali kajanal, azt is almaban...Nem lehet, hogy teher mar neki is es inkabb aludna?De nyoszorog, en kiveszem es megetetem, mivel sirni nem akarom hagyni...Szuksege van ra?Azt mondtam megvarom mig magatol elhagyja, nem eroltetem, de ha mindig betomom a szajaba a cicit, akkor is leszokik majd magatol?
Talan megis van eleg tejem.
2004.09.08 07:03
2004.09.08 07:07
Na, majd beszelunk a 15 eves erettsegi talin:nekem mar 2-3 gyerekem oviban,mosolygos kepek tomkelege, o meg egyedul,megkeseredve.Igaz, lesz mukorme... 2004.09.08 07:34
Ja és mióta megyünk rákaptam a csokikra, meg a túrórudihegyekre, de tudod a tejcsi érdekében mindent
Éjszaka: Ha nem vennéd ki Bazsót, csak egy picit megsimiznéd nem aludna vissza? Tőlem csak ennyire telik sajna
Jaaaa, és Szilvié az arany!
2004.09.08 08:04
Azért is tudom teljesen átérezni a problémádat, mert Danival dettó így voltunk, csak az nyugtasson, hogy egyszer véget ér. Pihenj minél többet, ahogy Zita is tanácsolta (és mindenki más is persze), hagyd a házi munkát anyukádra és Karcsira. A krónikus fáradtság könnyen átcsaphat
Valaki megsütötte még?
Gyere, ha tudsz!
De nálunk is alig 10 perc a kaja ilyenkor... 2004.09.08 08:11
.
2004.09.08 10:57
Még jó, hogy mobil anyukám van, és nappal ő van vele, így anyukája tud napközben pihenni. Remélem most már tényleg leváltja ezt a hentest!
Pont ilyennek képzeltem a nick-ed alapján (de nem tudom miért)

csak vannak vhol normális orvosok is!
2004.09.08 11:02

Reggel mértük Mókuskát és 5050 gramm volt a Drágám! Kis sózsák!
De eddig egész jó a mai nap is, igaz másfél óránként szopcsi, de bírom.
Úgy irígykedek, hogy ennyire ki tudtok mozdulni, kíváncsi vagyok mi mikor jutunk el odáig!
Tuti, hogy a frontot érezte, mert éjszakára visszaállt a normál üzemmód. És a torokfájásom is elmúlt, hogy tudtam pihenni!
Meg a többiek is a sok biztatással!
Anyukámmal is elvan Gergő, de tegnap pont egész délután egyedül voltam. Sajnos Karcsi most dolgozik csak igazán, indul a zenesuli és a művészeti iskola, ami szintén hozzá tartozik, szóval ki sem látszik a munkából szegénykém.
Ha ez lemegy, akkor kicsit jobb lesz, akkor már csak a tanítás, úgyhogy délelőttönként itthon lesz. Anyukám meg heti 3 napban tanít még, úgyhogy leszek néha egyedül. De kibírom és egyszer tényleg vége lesz a nehéz időszaknak. Mindenki ezt mondja, remélem nálunk is így lesz.
2004.09.08 13:36
, csak nem akar ott enni! Semmit!
Az enyém már egészen jó!
Majd ha ő babázik (valaha), megtudja milyen is otthon unatkozni!!! Bár néha sikerülne, mi???
Ez a fajta jobban tetszik?
A tieidre sem lehet panasz!!!
. Apa "adja le" a lányt melóba menet reggel...
Edinának is vannak ilyen kinevetős dolgai! 2004.09.08 15:47
Kilók meg elfeledve
Mai kilométereket megtettétek?
Örülök, hogy újra angyalbabád van! Ha úgy érzed, hogy csak megszokásból kel fel éjjel Balázs, akkor próbáld meg hogy csak megszeretgeted egy kicsit, hátha visszaalszik. Ha meg nem akkor jöhet a cici
A keresztelőn meg úgyis mindenki Balázst fogja nézni
5500 gramm
Osztálytársnőd
Nekem is van egy, akivel még pocakosan futottunk össze: ránézett a hasamra: Jézusom már megint?! felkiáltással távozott.
És nyugi, nemsokára már Te is kimozdulsz hosszabb időre a babáddal!
Éjszakátok
2004.09.08 15:50
És egy havi járandóságról már lemaradtam, brühühü. Két és fél órát vártam.
Hullámvölgyek, ezt most szokd meg, szerintem. Amikor rendben mennek a dolgok, vegyél elő papírt, ceruzát, és írd le, hogy minden a legnagyobb rendben, van elég tejcsi, stb, stb, és amikor éppen a gödör alján érzed magad, kapd elő a cetlit, és olvasgasd hangosan magadnak
Ezt komolyan gondolom

2004.09.08 16:01
2004.09.08 16:20

kismotor
Azért majd csak kialakul. A babakocsi lejárón meg vigyázz! 2004.09.08 17:41
Olyan boldog voltam, ráadásul ügyikén már szopcsi előtt felöltöztettem és mindent előkészítettem, összepakoltam a NAGY
útra, szóval büszke vagyok magamra így elsőre!
Na persze a rendelésen nem kezdték el időben a behívást, úgyhogy Gergő pont éhes lett és felébredt, már kezdtem volna szoptatni, mikor behívtak minket. Képzelhetitek hogy sírt, miközben vizsgálták! A foltok nyomán semmi gond nincs a hasikájában, de megnézte a dokinő körbe, mindenfelől és a vesemedencében nem tudom micsoda a normál érték felső határán van. Nyugtatott, hogy minden ok, ez még normális, de 6 hónaposan vissza kell mennünk kontrollra!
De annyira mondta, hogy ne aggódjak, hogy nyomom el magamban az aggodalom minden csíráját, nem tesz jót, ha most fél évig idegeskedek ezen. Végül is Mókuskánk gyönyörűen fejlődik, nem mutat semmi olyan tünetet, hogy beteg lenne, úgyhogy nyugodt maradok és fél év múlva úgyis mindent rendben fognak találni! A csípőjét is megnézte, igaz még pici hozzá, de mondta, hogy kicsit kötött és tornáztassam és 3 hónaposan kontroll. De egyelőre csak torna, nem kell merevítős pelust hordani. Nekem különben 3 hónapos koromtól 9 hónapos koromig frejkám volt, az egy abroncs a csípőficamos babáknak, mert csípőficam-gyanús voltam. Remélem Gergőnél nem ez lesz, mert azt nagyon megszenvednénk!
Úgyhogy minden peluscserénél tornázni fogunk, doktornéni megmutatta hogyan kell. Tök aranyos volt!
2004.09.08 17:55
Szegény gyerkőc.
Hogyhogy csak ilyen soká sikerült intézni a dolgokat??
nem sok az a hét nap???
irigyelek érte benneteket, én nem mernék még vállalkozni rá, mert néha amilyen hisztit lever a leányzó a kajáért szerintem kitiltanának bennünket csendháborításért
2004.09.08 21:40
Tessék megtömni aztán rendesen.
Ha ilyen jól esett, lehet, hogy mégsem fogsz heteket várni a következő kimozdulással?
Na, nem azért, mert Gergőd ilyen lenne, de te jutottál eszembe

)
Teljesen odavagyok
Mennyi az, 50e?
2004.09.09 06:17
De miutan elhallgat, rateszem cicire es utana alszik is mint a bunda.
De majd ez is elmulik egyszer.
Gergo gyonyoru es szepen fejlodik.
Ez a mosoly!
De jo lenne mar eloben latni es egy kicsit megpuszilgatni!
Hasrafordulas!
Lili meg semmelyiknel nem tart, se nem fordult hasra, se hatra.
De ami kesik nem mulik.
Viszont iszonyatos ero van benne es nagyon jol kuszik.
orulnek ha magas lenne a kislanyom, de nem 190 cm.. Szerintitek? 2004.09.09 06:28
Csak bedobozoltam, mert nem fértek el az őszi-téliek. Dorka nagyon ügyes hasrafordulással!!! Kata továbbra is hasról hátra forog. Kétszer ugyan sikerült vissza is fordulnia, de az véletlen volt, azóta nem is csinálta. Mostanában inkább a fejét húzza fel, mint aki fel akar ülni, mondtuk neki, hogy ez még kicsit korai lenne
De olyan kis dühös tud leni, ha valami nem sikerül neki. Örülök, hogy tetszik Dorkának a kiságy is. Lőportál: örülök, hogy sikerült, anyasági 52 körül volt azt hiszem. Ülésáthúzós címet köszi neked is előre is!
Mi majd csak 28-án megyünk, de szerencsére most a három hónapos is csak egy szuri lesz, majd csak a 4-5 hónapos lesz dupla. Legalábbis nálunk.
Majd kinevet téged is a lányod nemsokára!
Látom Te is ruhavásárlással küzdesz.
Látod milyen hamar belejöttél ?
Nem tudom mi volt a gyerekekkel, de mind a három vacakul aludt. Nóra már kettőkor jött, hogy valami szellemek járnak az ő ágyában, aztán 4kor amikor pisilni kelt fel (sose szokott) akkor utána Kata is felébredt, és utána rögtön Lili is. Szóval sokat nem aludtam. Remélem ma éjjel visszatér az alvókájuk. De Katának valószínűleg elő kell vennem egy melegebb hálózsákot, mert fázott hajnalban. Tök hideg volt a keze, és rögtön visszaaludt ahogy betakartam egy kis takaróval. 2004.09.09 06:59
Aztán egész délután tök jól elvolt a Dadoo-val, a forgójával, sőt el tudtam altatni a kiságyában, úgy hogy mellé ültem és csak beszélgettünk, énekeltem meg néha megsimiztem. Igaz, hogy csak fél órát aludt, de már ez is nagy haladás, hogy elaludt így. S azt vettem észre, hgy csodálkozva nézi a kis kezeit, s megpróbálja bekapni őket, ami azért nem mindig sikerül, s van hogy néha fejbe vágja magát.
Meg az a legújabb szokása, hogy a hátán fekve letámasztja a talpait és emelgeti a csípőjét, hogy ebből mi lesz? De nagyon édes.
Örülök, hogy javul a kislány.
Jól aludtatok?
Köszi neked is a fagyasztós tippet. Hétvégén aktivizálom magam.Szopi.
Éjszakára én is mindeig betakarom a hálózsák fölé, de reggelre mindig lerúgja, s neki is hideg a keze. Úgy félek, hogy megfázik.
Osztálytársad nem normális.
Éjszaka
Jó, hogy van kismama társaságod. Én is mindig azért megyek annyit a kicsivel, mert mindig azt mondom, hogy na most már bejön a rossz idő és úgyse tudunk. De eddig még nem volt ilyen, szerencsére.
Bár ma reggel nagyon hideg van.
Egyébként Bori válaszolt, az igazi neve Anita, bocsi Borikám, hogy a nevedben szóltam.
Egyébként nagyon szeretnék én is elmenni a talira Botonddal, csak az a baj, hogy nincs senki aki elvigyen, így csak vonattal mehetnénk. Ez még nem lenne baj, az igazi gond az, hogy babakocsit nem tudnék vinni, s nem tudom vállalkozhatok-e egy ilyen nagy útra kenguruval. Szerintetek?
Tessék bejelentkezni!
2004.09.09 07:02
!
, ok is allandoan mennek.
.Mit adjak ala, Bazso olyan fazos,egy bodyban felul meg fazik.
Laci azt hitte, hogy igy majd jobban alszom, mert nem ebredek fel mindenre.Latszik, hogy nem volt meg "anyafule"
Egyebkent szerintem is rengeteg a 7 nap, de valszinu gyereke valogatja, mert en is olvastam, hogy van ilyen, de nalunk ha nincs napi 3 kaki, akkor mar katasztrofa:hasfajas,nyuglodes...
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|