A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Módosítok. Mégiscsak volt történés.
Bár én szerettem volna, a nagyanyjáékkal ment el Manó a Cirkuszfesztiválra. Nem sokkal a 3 órás műsor vége előtt jöttek el. :wink: Az első felvonás okés volt, a másodiknál már kissé nyüzgébb volt.
Az oroszlánok - bedugom a fejét a szájába produkció - és a bohóc tetszett neki nagyon - és a világítás meg egyéb műszaki dolgok. :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!
Imádom a kis Hisztikrisztidet!!! Nagyon édes!!! És ahogy bűvöli a pálcikát! :lol: :lol:

Bond!
Manó és a cirkusz! Nagy élmény lehetett neki! Tök jó, hogy kibírt egy teljes felvonást! :lol:
Vendég

Lányok!

Köszi Mindenkinek aki segített eme kérdésben!

Akkor eddig akik Lányos Mamik írtak nagyjából be is jött (talán Nikicinek nem, mármint ha a 14. napon volt az ovuláció)

Ancsurti!

Én is pontosan így tudom, erre múlt héten rákszűrésen előadtam ezt a dokimnak, aki totál az ellenkezőjét mondta...én meg a nagy "szaki" frankón mondtam Neki, hogy én pedig a fordítottját olvastam! :shock: :roll: Cuki Hangi nagyon és mennyire hasonlít Rád! A szemeitek totál egyformák! Micsoda hajszerkezeted van....na a Tiedből aztán lehet frizkót csinálni...jó sok és vastagszálú!!!

Most mi is mindent bevetünk majd...kaja (már el is kezdtük), ovuláció, holdállás, póz stb...de ha nem jön be.....de befog! Minónak Kiscsaj kell Tesónak...majd kánont énekelhetnek (ugyanis Kisfiam néha úgy nyomja, mint az André...olyan magas hangon a kornyikálást, pedig a "beszédhangja" mély!). Rengeteget énekel és Ő is tapsi-tapsizik, meg "töri a mákot". Még nem integet.

Tímea!
Akkor Te Tamarád és én Árminom ma hasonló módon viselkedtek...eddig ma volt először, hogy azt mondtam, nem is olyan nyugis!

Apja ma nem volt csak este és Minótól nem volt eddig megszokott, de egész nap 1,5 órát aludt :evil: :evil: ! Mondtam is Neki, így nem leszel Piedone !!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sajnos csak felületesen tudtam visszaolvasni,Hédi elég nyügi mostanában :twisted: Apa meg betegeskedik :twisted:

címkés könyvre magyar lelőhely: http://www.mamazon.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&Itemid=32

Régen voltak címkés játékok is, de most nem találtam :?

Bond: Te kérdezted,hogy nem sok-e a heti 3 program. Szerintem nem, mert ezen kívül nem találkozunk stinte emberekkel sem,boltba apa jár, mi meg ott lakunk ahol vuk és bambi.De majd a gyakorlat megmutatja és ha sok akkor ritkítunk :D

Hoztam néhány képet is

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Tegnap megszületett a keresztlányunk :D :D :D .
Szigeti Petra 4050 grammal, és 55 centivel jött világra :D .
Borzasztó nehéz szülés volt, 18 óra vajúdással (több órát folyósón), érzéstelenítés nélkül (nem kaphatott EDA-t), hatalmas gátmetszéssel, és végül vákuumozással és préseléssel :( . A kiscsaj is borzasztóan elfáradt, de makk egészséges :D . Kriszta a szülés utáni órákban háromszor ájult el, mert napok óta nem aludt, alig evett/ivott és rengeteg vért vesztett :( . A vajúdás alatt bent voltam vele, de a kitolásnál már nem. 11 orvos, és szülésznő próbálta világra hozni a kislányt. Nagyon brutál volt! Ezt végigcsinálni fájdalomcsillapítás nélkül :shock: ... Ráadásul egy hangja nem volt, pedig a végén már alig volt magánál a fájdalomtól. Az utolsó tolás közben el is ájult, mert a dokija teljes testével igyekezett "kikönyökölni" belőle a babát, és ezt már nem bírta :( :( :( . Amúgy az orvosa előtt le a kalappal, szuper munkát végzett! Mint kiderült Kriszta fájásgyengeséget örökölt, nem megfelelően reagál a méhe az oxitocinra. Ráadásul a baba is nagy volt...
A lényeg hogy túl vannak rajta, és a baba teljesen jól van, igazi kis pióca :lol: , már csak Krisztának kéne erőre kapnia, mert szegény így nem tudja ellátni a babát, csak hordják neki cicizni :( . Ráadásul az influ miatt senki sem lehet ott vele :( . Ma megpróbálok pár órára bemenni hozzájuk, és orvosi köpenyben elvegyülni a folyósón :twisted: . Tegnap is így flangáltam a szülőszobán :twisted: :lol: .

Ja, 29-re volt kiírva, de anyu megállapította, hogy minimum 41. betöltött hétre született, szóval ő is pár nappal menszi után fogant :wink: .

Íme a Pindúr Pandúr :D :

Kép

Apropó, nekem most van meg az első igazi vérzésem (ömlik is, mint állat, és fáj is rendesen :? ), szóval innentől mi is belevágunk, bár még szoptatok, szóval nem lepődöm meg ha még nem jön össze, de az útjába nem állunk továbbra sem :wink: .

Igyekszem visszaolvasni, de rengeteg dolgom van :? .....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

szemész: most mintha talán valamennyit javult volna, ezt a hetet megvárom még, mert sajna nem tudok elmenni pénteknél előbb, addig kenem, aztán majd meglátom, ha nem múlik el addig akkor pénteken elmegyek.
Szombaton abbahagytam a norcolutot, tegnap estére meg is jött, baromira fáj a hasam, és nagyon sok van. Csak nehogy megint olyan sokáig legyen meg, egy biztos most nem várom meg a 16 napot, ha 7 nap alatt sem csökken akkor már megyek is a dokihoz.
Viszont azt nem mondtam, hogy férjemmel egy beszélgetés után úgy döntöttünk közösen hogy abbahagyom a szoptatást, végül is nagy mennyiségű tejem már nem volt, max 30 ml-ket evett. És tényleg százszor fontosabb az egészségem, de ettől függetlenül iszonyat lelkifurdalásom van. Igazából ez 4 napja van hogy nem szopik, de abszolút nem hiányzik neki, próba képpen a második nap akartam hogy hátha szopik, de semmi szájába vette és ki is köpte.
Ellenben olyan változás van, hogy ha mi eszünk tiszta sikításba kezd tátog, és enne velünk. Baromira el kezdte érdekelni őt a felnőtt kaja, persze erre még várnia kell.

Katy nem semmi mi volt tegnap a pároddal

Breki én is tudom. 2008.10.09.-én pont Graz-ban voltunk És aznap volt az ovulációm.

tike nagyon édes ahogy Hédi úszik.

Ancsurti szépek vagyok, te is jól nézel ki Hisztis kép ismerős, nálunk is bejátszik már.

Dodi gratula a barátnődnek. Sok boldogságot nekik. Azért egyet nem értek, és ezt sosem fogom megérteni, ok hogy a legjobb szülés a természetes szülés, na de ilyen esetben mi a fenének kell ilyen sokáig szenvedtetni a mamát és a babát. Nem lett volna jobb ha megcsászározzák? És itt nem csak a barátnődre gondolok, hanem nagyon sok ilyen eset van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodi

Gratula Petrához.
Ez brutál volt. Engem 14 óra vajúdás után császároztak meg,mert végre rájöttek,hogy beszorult a gyerek..
Amúgy igazat adok Gabinak.
Vendég

Vérzéssel kapcsolatban már csak azt nem tudom eldönteni, hogy most kezdjem el szedni a fogamzásgátlót, vagy inkább hagyjam a szervezetemet hogy beálljon a normál kerékvágásba, és várjak vele 1-2 hónapot.

Kép

gabi1

Breki!

Botond 14. vagy 16. napon fogant (inkább az előbbi) :wink: . Én is úgy tudom, hogy pár nappal ovuláció előtt a kislányra nagyobb az esély, aznap, és a következő pár napban pedig a kisfiúra. Az XX kromoszómák ugyanis lassabbak, de tovább élnek, így mire a petesejt odaér a méhbe, a csajszik tettre készen várakoznak, a pasik viszont kidőlnek :lol: . Viszont az XY kromoszómák gyorsabbak, így ha már a petesejt a méhben van, a kispasik előbb érnek célba, mint a lustibb csajok :lol: . Ez persze csak általánosítás, de tény! :wink:
Ami viszont a Czeizel szerint is 90%-ban működik az a kémhatás:
Kislányhoz szex előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ajánlott. Kicsit furán hangzik, de nyilván nem lehet káros, ha szakemberek ajánlják.
Ezt is többektől hallottam, hogy működött, és végülis nálunk is, mert én minden szeretkezés előtt lúgos kémhatású "szappannal" kiölblítem a hüvelyem, és fiúnk lett. Szóval mostantól ecetben fürdök majd :twisted: :lol: .
Ha ennek ellenére is fiú, annak baromira úgy kellett lennie :lol: . De én most totál úgy vagyok vele, hogy tényleg mindegy, pedig én mindig nagyon vágytam egy kislányra, de egy ilyen álomfiú mellett már nem vagyok ennyire céltudatos :lol: .

Ja, és tessék gyertyázni :P !!!!! Én első alkalommal is csináltam, és bejött! Azóta több embernek javasoltam, és esküszöm neked, hogy akik csinálták, azoknak összejött a baba :wink: ! Nem muszáj konkrétan gyertyában állni utána, de a csípődet mindenképpen emeld meg minimum 10 percre :wink: ! Hajráhajrá :D !

Sztem érdemes regisztárlni a ciklus.hu-n. Én ott tartom számon a mensziket, és van fiú-lány nézet a fentiek alapján :wink: . Tök jó kis oldal sztem.

Lányok!

Nem tudom, ki hogyan áll, de én fogytam már 2 kilót, apa 5-öt :D :D :D (ő is fogyózik, meg az EVO-fórum nagy része :lol: ). Csak teljes kiörlésű, vagy rozsos barna toastkenyeret eszünk (azzal könnyű számolni). Azt is csak pirítva, inkább reggelire, felvágottal, sajttal, sok zöldséggel (esküszöm nagyon fincsi :D ). Csak vizet iszunk, de azt rengeteget. A köret rizs, vegyes saláta vagy durumtészta (semmi különbséget nem érzünk ízre :wink: ), nem eszünk prézlis dolgokat, édesség: műzliszelet, joghurt, diabetikus csoki (de kevés!). És a mennyiség is nagyon fontos pl. max. 3 piritott toast kenyeret eszem, pedig abból bírok burkolni :lol: ! De én abszolút nem éhezem :D ! Apa fél adag főételt eszik az eddigihez képest, pedig a látszat ellenére, ő sose evett annyira sokat. Ja, és lehetőség szerint eszünk levest, mert eltelít :wink: . Hát, most ezek mennek, majd meglátjuk....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

http://www.babazo.hu/tipeg/20100122-bilire-szoktatas-szobatisztasag-wc-uloke.html

http://www.babazo.hu/bebi/20100107-szules-utani-depresszio.html

(Ezek jó témák, de mindig össze-vissza vannak a különböző részek feltéve :? , úgyhogy nézzétek el nekem. :roll: )

Aki szereti az ötcentes mozi csatornát, annak is van egy ajánlatom. Na, miről beszélek? :wink: 8) 8) 8)

Kicsidodi kapcsán jut eszembe, amit már napok óta akartam kérdezni. T i mit isztok napközben? Én csak rostosat, ha hidegebb van, vagy taknyó kerülget, akkor teát. Víz, vagy bármi más nuku. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kicsidodi!

Miért nem lett császár rohanva? :?: :?: :?: :?: Ez nagyon durva volt. :shock: :shock: :shock: :x De szerencsére egészségesek. :)

Kép
Kép
200907?

tike! :) (Mindig stikét akarok írni :roll: )

Nagyon ügyes Hédi! :D Nektek még megmaradt a búvár reflex, vagy nem, de nem jelentett problémát?
Én most hétvégén szeretnék majd először menni Hugival. Már próbálgatom vele egy ideje, hogy "merülünk". Majd kiderül, hogy hogy fogadja az igazit. Viszont nem ártana hozzászoktatunk a 30 fokos vízhez a 42 helyett. :roll: :roll: :roll:

Ha ilyen jól bírja Hédi ezt a sok programot, akkor csak így tovább! :wink:

Kép
Kép
200907?

Norka

A négy kacagó baba tüneményes :lol:

Megkérdeztem a doktornőt Lóci folytonmozgásáról és csapkolódásáról de azt mondta ezzel nem tudnak mit csinálni, ő ilyen. És teljesen egészséges.
Amúgy már sokat ügyesedett a kézmozgása, odaadhatok neki egy fakanalat annnak veszélye nélkül hogy torkonszúrja magát :)

Ja, és7920 g, 68cm. (szerintem hosszabb, de mindegy)

Dodi

Egy ilyen menün amit leírtál már éhenhaltam volna... Én bizony tolom befelé a kalóriákat, mégis fogyok
:?

Vizsgáidhoz gratulálok, én nem lennék képes most tanulni.

Ancsurti

Az éjszakáitokra csak azt tudom mondani: türelem. December végén nekem is betelt már a pohár mert Lóci 50!! percenként cicit kért.
Aztán egyik napról a másikra aludt 8 órát egyfolytában és ez azóta is így van. egyszer max. kétszer kelünk éjjel.

[quote]m írta:ire apja el akarta venni tole....azt a hisztit amit levagott Shocked Shocked Shocked Kezdodik!!!

Ismerős.. Lőrinc már toporzékol is ilyenkor :shock:
Azt hiszem bajban leszek, mert nekem két tündéri aranyos és türelmes lánykám volt akik sosem hoztak kínos helyzetbe nyilvános helyen. És titokban mindig meg volt a véleményem a visító és toporzékoló kisgyerekek szüleiről :oops:
Valószínű hogy megadatott nekem a lehetőség kipróbálni hogyan lehet kezelni egy ilyen helyzetet...

Bond

Én is nagyrészt teázom.

ja, az ázásról jut eszembe... tudom hogy ez senkinek nem vigasz, de mi egy panelház negyedik emeletén lakunk és mégis feketedik a fürdőszobaplafon a penésztől :?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Így szól a feleség a férjnek a nászéjszakán:
- szívem, csak óvatosan, tudod, én még szûz vagyok.

- na de drágám, én vagyok a negyedik férjed!!
- igen, de az elsõ férjem nõgyógyász volt.
Õ csak nézegetni akarta.
A második férjem pszichológus volt, õ csak beszélni akart róla.
A harmadik férjem pedig bélyeggyûjtõ volt. Õ csak... nos, Õ hiányzik a legjobban.....
Vendég

Bond:nem is tudod a stikével milyen közel jársz az igazsághoz :wink:

Búvárreflex szerintem nincs, mert a múltkor a kádban is megnézte mi van a víz alatt és volt nagy fuldoklás.Usziban először ráfújunk az arcára, merülünk szóban és valóban :D Nálunk 32fokos az uszi, itthon eleinte szoktattuk, ma már 37fokosban fürdik.Hidegebben nem érzi jól magát.Gondolom azért más egy medencében, mint a kádban.Mi is jól érezzük magunkat a 24 fokos Balatonban, de a kádban meg 43 fokos vízben szeretk áztatni :roll:

Jövő héten megyünk Dévényes gyógytornászhoz a repkedés és a képen is látható érdekes kéztartás miatt :roll:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Coversano

Avatarod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Boo: Én is vittem lelkesen, mire a munkaügyes csajszi egy laza mozdulattal visszatolta, hogy ez nem kell és rendben el is intéződött a gyedem enélkül is

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

tike! :)

Jajjjjjjjjj, de jó, hogy ilyen írsz stikéről!!!! :D :D :D Esetlen nincs kedve benézni hozzánk? :wink: :roll: :roll: :wink: :wink:

Merülést mi is így csináltuk Manónál, de ő valahogy nem komálta a dolgot. :roll: :o

Kép
Kép
200907?

Bond: Na most asszem ezt én nem értem :oops: :oops: :oops: ,
Stike néven írom a blogomat,én erre gondoltam azzal,hogy közel jársz az igazsághoz :roll:

tike

Sziasztok,
köszi a vonalzó-helyzetjelentéseket és a bókokat is :wink:

Nikici,
igen, tutira pocakból jön a kéztartás, nekünk is van ilyen uh képünk :lol: és rengeteg "kinti" amikor így tartja a kezét.
És van még1 specialitása: szétterpesztett lábujjak, pocakban is és a kinti létben is :D :D :D annyira cuki ilyenkor... szopi közben is így tartja mindíg. Amúgy a családi legenda szerint én is így tartottam a lábujjamat Törpekoromban (fényképpel is bizonyított)

Ancsurti,
hihetetlen édes Hangi a képeken - én is egy csomószor gonoszanya módjára lefényképezem Nimródot amikor hisztipókozik, olyan cukik sírás közben !!!! (a hajadtól én is el vagyok ájulva :twisted: :twisted: irígy-irígy)
Cimkéskönyv :lol: :lol:

Tike,
köszi a lelőhelyet, itt isteni cuccok vannak, és rengeteg cimkés, nem csak ez a rongy!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem tudok választaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops: :oops: :oops: :oops: (hülyeanya mindig mindent megvesz a gyerekének persze)
Hédi is annyira gyönyörűséges!!!!!

Bond,
Cirkusz :D Manó már igazi NAGYFIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

tike! :)

Nem, nem. Hanem annak idején volt egy stike nevű társunk is, akinél sajnos elment a baba. :(
Esetleg tudja valaki, hogy mi történt vele? :roll:

Erről hallott már valaki (hívják hőtérképneknek is)?:

"A SOMATOINFRA FOTONEMISSZIÓS KÉPALKOTÓ ELJÁRÁS

A vizsgálat alapja, hogy a szervezetben zajló anyagcsere folyamatok (adott esetben kóros) változásának hatására a test infrasugárzása, fotonemissziója is megváltozik. A legújabb típusú, nagy érzékenységű infrakamera és a hozzá kifejlesztett szoftver háromdimenziós kép formájában tükrözi a változásokat. A somatoinfra rendszerrel történő vizsgálat lehetővé teszi az egész test noninvazív vizsgálatát, amely során az emberi szervezetet semmilyen behatás nem éri, tehát korlátlan számban ismételhető. Minden olyan esetben, amikor a dokumentált vizsgálat betegséget valószínűsít, a páciens szakorvosi szakszűrővizsgálatra, illetve szakorvosi ellátásra utalása javasolt. Egyedül e szűrővizsgálat (illetve az Egyetemen, kutatás célját szolgáló készülék) keretében létrehozott somatoinfra rendszer alkalmas hitelesen és legálisan az egész testet érintő állapotfelmérésre és annak alapján lelet készítésére."

Kép
Kép
200907?

Láttátok, a Kolpingban tökjó programok és akciók vannak...

http://www.kolping.hotel.hu/csaladbarat-bababarat-wellness-ajanlatok

Mi még nem voltunk, de van pár dolog, amire elmennék, úgyhogy Apátmeggyőzés indul! :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Bocsánat, rohanok be Krisztáékhoz, csak ezt el akartam újságolni:
Összevont szigorlat 5 tárgyból: JELES :mrgreen: :twisted:
(Egy négyes lett, a többi ötös)

Most magamnak: juhuuuuu-juhuuuu :lol: :lol: :lol: .

Este jövök "beszélgetni" :wink: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
nem semmi a szülés! Le a kalappal a barátnőd előtt!!!!!!! Szerencse hogy mindketten egészségesek :D :D
Abszolúte egyetértek az előttem szólókkal amúgy, miért kellett hogy ennyit szenvedjenek mindketten?
Fogyás: nálam is -2kg, pedig tolom be a kalóriákat :oops: - viszont a Gastroyaltól fogyókúrás menüt rendeltem :lol: :lol: :lol: (7köznap nem főzök, mert Apa eszik a melóhelyén, magamnak meg nem fogok kotyvasztani :oops: )

Gabi,
ne legyen lelkiismeretfurdalásod szerintem! Bár zéró a tapasztalatom, de mindenhol azt olvastam hogy ha már tátognak, és kinézik a felnőttek szájából a kaját, akkor már nem para az elválasztás. (Bár átérzem, hogy ez lelkileg mennyire igénybe vesz)
Gyógyszerszedéssel tuti várnék, kicsit hadd térjen magához a szervezet...

Bond,
napközbeni ivás: víz, szénsavmentes változat. (szülés előtt baromi keveset ittam, kb fél l-t per nap, aztán a kánikula meg a szoptatás miatt majd' szomjanhaltam itthon. Nyáron letoltam 3 üveg vizet naponta, mostanában kb másfelet! hurrá - nálam az jött be, hogy minden helységben (nappali, háló) tartok egy nyitott üveget kupak nélkül, és ha meglátom, belekortyolok, mert amúgy elfelejteném. Apa mondjuk utálja, mert soxor felborult már az üveg, és általában ő dönti fel a sötétben :lol: :lol:

Hiszti:
asszem nekem is meglesz a kihívás, hogy hogyan kell kezelni egy öntudatos, kismakacs gyermeket - ma gonoszanya elment zuhanyozni, és mivel hajmosás közben nem tudott ugrani, mikor Kisherceg elunta magát, 10 perc alatt olyannyira belelovalta magát a sírásba, hogy semmivel nem tudtam megnyugtatni, csak a joker-cici jött be.
Tényleg, ti mit csináltok ilyenkor, mikor úgy sírnak hogy nem jut el a tudatukig ha beszélsz hozzájuk? (jó, felveszem, de van valami speckó megoldásotok?)

Sillia,
Lőrinc :lol: :lol: :lol: olyan fura, mert általában Lócit írsz, a Lőrinc meg annyira komolypasis :lol: :lol: :lol:

Boo,
Kismikulás :lol: :lol: :lol:
Hurkaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!Hurráááááááááááááááá
(mnyp nekem is hiányzott, elegánsan elfelejtettem beírni, remélem a bérszámfejtő megoldja valahogy - eddig még nem szólt, hogy para van...
Főnököd: :shock: :shock: :shock: miasz.rnakez? Azt hiszi unatkozol?????

KépKép

KépKép
kispocok13

Ezt tudtátok?

"Bár vadon termő változatának gyümölcsében nagy, kemény magok találhatók, a termesztett triploid változat mag nélküli. Magok hiányában sarjadzással, aszexuálisan szaporodik, ezért a termesztett banánok egy-egy közös ős klónjának tekinthetők, az így keletkező monokultúra pedig csökkenti a betegségekkel szembeni ellenálló képességet."

A mútkor említettem a szerintem vegyszerízű, Apa szerint csak éretlen banánt. Jelentem beérett, és ugyanúgy vegyszerízű. :? :? :?
Viszont a Tropicana és a Chiquita még mindig bejött (bár ez sosem volt szempont a vásárlásnál :roll: )

Kép
Kép
200907?

Dodi,
eztnemhiszemelhogylehetvalakiennyireeminens?????
Nade tényleg!
Gratula, hihetetlen sok energiád van!
(Hja, ilyen fiatalon... :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

boo! :)

Képek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A húsvéti nyuszi jelmezre már nem kell várnotok, ugye? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy mennyire jött be a nagyfiú Manónak a cirkusz.
Reggel hót kómásan nyújtozkodom, csukott szememl ásítozom úgy, hogy majd szétreped a fejem. Egyszercsak érzem, hogy valami koccan a fogaimon.
- :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?:
Kinyitom a szemem, Manó közvetlenül benne az arcomban.
- :shock: :shock: :shock: :?: :?: Mit csinálsz?! :?: :?: :?: :?:
- Kiharapjuk anya nyelvét.
- NEEEEEEEEEEEM, NEM HARAPJUK KI!!!! :? :? :? :? :? :?
Asszem mégsem kellett volna az a "bedugom az oroszlán szájába a fejemet" féle produkció. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.26 13:28-kor.

Kép
Kép
200907?

Erről hallottatok már?
érdekesnek tűnik, mi most vadászunk jegyet.

http://www.budapestbar.hu/

KépKép

KépKép
kispocok13

Manó :) :) :) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok

[quote]T írta:ényleg, ti mit csináltok ilyenkor, mikor úgy sírnak hogy nem jut el a tudatukig ha beszélsz hozzájuk? (jó, felveszem, de van valami speckó megoldásotok?)

Joker-cici ahogy írtad . Semmi más. Amikor a hintáért autóztunk és elunta magát az ülésben, 40 percen át sikoltozott dobhártyaszaggatóan. Na jó, a végén már csak erőtlen nyávogásra tellett tőle...
Szegény apa, nehéz volt neki így vezetni.
Nekem már szaggatott a fejem és hányingerem volt..
Utána beugrottunk anyumékhoz, ott pihent, szopizott játszott, majd amikor induláskor visszaraktuk az ülésbe Martonvásárig ismét visított.
Pedig azt hittük azonnal elalszik.

Szóval amikor már bezár a tudata akkor hiába minden más, marad a cici..
Feltéve ha van rá lehetőség :roll:
Vendég

dodi

Már meg sem lepődöm, Teee, kis eminenske :D
Vendég

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉééééééééééééééééééééééééés:

ma megyek este fodrászhoz (mióta Törpi van, csak 1x voltam), utána meg moziba limonádéfilmet nézni a barátnőmmel, és lehet hogy még egy éjszakai Tesco-túrát is lenyomok...
(basszus, nem foglaltam jegyet :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond

Tartsd csukva a szád :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kispocok

Én azért cseréltem vonalzót mert az adott oldal nagyon nehezen elérhető és olyankor nem jön be a vonalzó sem.
Mostanában az enyém sem látszott.
Vendég

Sillia,

jajjjj.... átérzem:
Múltkor Nimród is előadta ugyanezt az autóban sikítozást párom szüleihez menet ... Gyermek ordít, :arrow: Enyémapa nyomta a gázt, :arrow: én beszóltam neki hogy nemakarokmeghalni :x :x :x , :arrow: szenvedtem hogy nem tudom megnyugtatni Kismanómat, :idea: aztán kiabálás hogy Apa inkább álljon meg és megszoptatom Törpit, merthogy ezértjóaszoptatás :arrow: Nem, mert mindjárt odaérünk és amúgy is késésben vagyunk :twisted: :twisted: (kb még 15 perc volt) :arrow: szegény Apukám meg köpni-nyelni nem mert az anyósülésen :roll: :roll: :roll: (ráadásul az ő autóját hajtotta enyémapa, merthogyugye nekünk most nincs)
Hát igen, nem volt vicces. Persze érkezéskor berohanás köszönés nélkül a házba és gyermek cicirevágása volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

stike utolsó, ide írt bejegyzése ez volt:

"Köszönöm!

Én is úgy érzem, hogy most rendben fognak menni a dolgok!

Furcsa belegondolni, hogy mikor én majd küzdeni fogok a szüléssel a ti csöppségeitek már kúsznak-másznak! Azért majd figyelemmel kísérem továbbra is a fejleményeket nálatok!!!

Szép napot Mindenkinek!
Stike"

Most a vonalzóján ez szerepel:
I' m over 5 lbs & 18 inches long! My kidneys are fully developed & my liver is finishing up! I' m 34 weeks & 1 day old, only 41 days to go!

Drukk neki! :wink:

Kép
Kép
200907?

Katy

Örülök hagy Samuka jól van

:)

Hendegabi

Bármi is az a nagy elhatározás (vagy tett) kívánom hogy sikerüljön úgy ahogyan terveztétek!

Boo

Én már elképzeltem Zsirit nyuszifüles jelmezben :)

Tike

Én nem látok furcsát Hédi kéztartásában :roll:
Vendég

Nórának szerintem fáj a füle. Már egy pár napja folyik az orra, orr cseppezem, meg szívom neki, de ma elég sokszor fogta a fülét, és anyu most mondta hogy most ahogy vissza emlékszik tegnap is. szerintem este elviszem dokihoz.

Dodi gratula a vizsgához. Ügyes vagy.

Hasam annyira fájt, hogy be kellett vennem az algopyrin mellé egy cataflamot. Most így elmúlt.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Ancsurti: nagyon szépek vagytok Hangival :P: !!

Tike: Hédi is gyönyörű szép :P: !!

Breki: Édi lehet Ármin , ahogy énekel, Domi is szokott és ő is olyan kis vékony hangon :lol: :lol: :lol:.

Dodi: :D: gratula a barátnődnek, :cry: szegény nagyon sokat szenvedett. Jó egészséget kívánok Nekik :wink: . Úgy el érzékenyültem :oops: . Babaproject: hajrá-hajrá :lol: :lol:!! Ja és vizsgádhoz gratula, de most ezen miért nem lepődök meg :roll: :lol:

Bond: Manó cirkusz::lol: :lol: Inni: rostos, vagy tea, víz nagyon ritka. Bár sokat kellene innom volt vesekövem , homokom ilyesmi, de nagyon nem megy az ivás :oops:.

Boo: Miron gyönyörű :P:!!!

Sillia: jó az új vonalzód :lol: !!

Ági: :roll: ?
marietta1982

Sillia,
ahaaaaaaaaaa, már értem a vonalzó-rejtély-t :D :D :D :D :D

Nincs ma jó napom:
Hajnalban enyémapa ébresztője 4x ordított, ő nem ébredt fel, én azonban igen, 6kor...Nimród egész nap nyűgös...Fodrász lemondta... Nimród felébredt...fáj a hátam, alig birok mozogni...

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok.

Nócim befulladt. Kapott tablettáket meg kúpot, már jobban van, de reggel beparáztam, hogy megint kórház lesz.
:(

Most épp ragasztgat (szigorúan vízbázisú ragasztóval :lol:), mert bohócfesztivál lesz nálunk 6-án (csak ilyen kis helyi kezdeményezés), és arra lehet bármilyen technikával készült bohóc témájú alkotással pályázni.
Már rajzolt, most meg ragasztgat. Majd megpróbálom lefotózni a pályaműveket! :lol:

Virág lányom itt küzd a billentyűzetért.
:lol:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Látjátok a sötét karikákat a szemei alatt????? :x

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi jobbulást nektek. Ügyesen rajzol:)

Kép

gabi1

Hendegabi: Jobbulást Nócinak, úgy sajnálom szegénykét :cry: !

Katy: Szupi, hogy a kutyid jobban van :wink: !

Kispocok: pihenj!!!!!!!!!!!Fodrász :
:twisted: :twisted: !
marietta1982

Hendegabi

Az első képen egy nagylány tart ölben egy kislányt :) :) :)

Szegény Nóci :(
Vendég

Pikcsörz mostanából:

Így néz ki a fürdés utáni "feküggyémále!!!" :? :? :lol: :lol: (Na jó, itt kivételesen végig üldöztem a lakáson, hogy képet csinálhassak róla :roll: :roll: :lol: :lol: )
Kép

Hugi a laptoppal ismerkedik (ez egyébként egy tök jó fajta, kifejezetten tanulni lehet vele, nem pedig zajláda :wink: Bond ajánlásával 8) 8) 8) )
Kép

Apa vesztett :lol: :lol: :lol: :
Kép

Hugi kártyázik :lol: :lol:
Kép

Egy egész banánt ettem meg 8) :
Kép

Ez most készült kaja előtt (felhívnám a figyelmet a jobb kezére :lol: :lol: )
Kép
(Úgy ettünk egyébként, ahogy a fogorvosok nem javasolják: egy tányérból :oops: :oops:. Külön kanalunk volt, és amikor már nem kért többet Manó, akkor az én kanalamba szedte át a kaját, és közölte, hogy: "Anyáé". :lol: :lol: 8) 8) 8) )

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Én is így tudtam! Illetve, hogy ovulációkor és picit utána Fiú, előtte meg Kiscsajszi...de a ph is fontos tényleg!!!

Gyertyázni mindig gyertyáztam én is(már az Angyalkánknál is), biztos, ami ziher!

Gratula a vizsgákhoz....nem csalódtam Benned!!!! Meg a fogyáshoz is! Érdekes én már 2 hónapja csak 1 kg-ot fogytam, de a nadrágméretem 3-at csökkent :shock: :shock: ! Ugyanaz a gatyatípus!!!! A régit felveszem és egy 25 hetes poci combival beleférne :shock: :shock: ! Bár én alapból nem eszek sokat...a várandósságomat leszámítva sosem ettem igazi mennyiségeket! Nekem a házhoz szállítós update kajából is elég a fele. Bezzeg Párom bír enni...mégis olyan jó szálkás izmos!!!!

Barátnődnek gratuláció...nagyon szép kis Szumós Lányzó!!!!! Remélem Mi Lányunk is ilyen lesz!!!! Már most szét lehet harapdálni a combikáit!!! És hajas is ha jól látom!!!

Tike!

Hédi nagyon ügyes és cuki Kiscsaj!!!

Boo!

Nagyon tetszik Miron Miki!! És jók a combik....Neki is csavaros?????

HGabi!

Jobbulást Nócinak!!!

Gabi1!

Neked is javuljon a szemed gyorsan!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?