A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo jajj nagyon gondolok rátok +++++remélem nem kell éjszakáznod és úgy dolgozni holnap. Tényleg és Rugóval mi lesz holnap, ha beteg lesz?

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Na, végre megírtam a félévi beszámolómat, az értékeléseket. Holnap le kell adni. :oops: Lassan meg kezdhetem a februári tervemet. Olyan érdekes, általában hosszabbnak szokott tűnni a január, most meg úgy elrepült... :roll:

Fleur! Örülök, hogy jobban vagy!!! Remélem hamarosan már mindkét gyerek angyalka lesz egész nap! Egyébként meg tényleg nem szégyen segítséget kérni. Élj vele! Én is mennék, ha közelebb lennél.

Emmának, Rugónak jobbulást! Én is csodálkoztam ezeken a kirohanásokon. Bercó is minden betegség előtt olyan, hogy nem is ismerek rá. Na, meg is szoktam ijedni általában.

Heni, én is drukkolok a műtéthez. Jaj, nekem is kellene valamit kezdenem. Először is ugye fogyni kellene, aztán mejd látom tovább. Olyan csomók vannak a combomon, hogy mindig megijedek tőle. Szerintem én is örököltem anyukámtól, meg azt is hogy nagyon őszülök.
Édesek lehetnek ezek a fiúcskák!

Niki, jó tanulást Neked! Cukkancsok a manók.

Panndi, csak ámulok és bámulok. Emmához hasonlóan angyalképzős. :lol:

Viranka, hááát volt mit örökölnie Bálintnak. Csúúúcs, ahogyan rajzol. Nyugi!

Zdori, sajnálom. Ilyenek, pasiból vannak. Én már feladtam, hogy megértsem mit miért tesznek éppen akkor és úgy. Pedig szerintük, mármint csak az én Kedvesem nevében beszélhetek, mi nők vagyunk bonyolultak.
Hogy vannak a fiúk?? Dédinek is sok-sok +++++.

Irina, én is gondoltam ám Rád ma sokat! Sikerült???

Na, ennyi jutott az eszembe gyorsan. :oops:
Holnap mehetünk a kocsiért. 2002-es Nissan Micra.
dmaggie

Halihó!

Maggie hát mig csak csomó van az jó, de Lalinak már elkezdett elszineződni is a lába foltokban és viszket is. CSak a szike segit, semmi egyébben ne gondolkozz, mi százezreket adtunk különféle kezelésekre, hiába:-(

Micra jó választás!

Fleur örülök, hogy jobban vagy!!!! Én is növekedésnek tudom le. Nagyon magas Péter a korához képest, a lába is 27-es:shock:

Irina, hogy sikerült a vizsga?????

Vindo gondolok majd holnap rád! Remélem semmi komoly baja nem lesz Rugónak!

Vera, lehet csak piszok volt a hajában? Szegény Báló:-(

Móni süss mig lehet!!! Mit sütöttél?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, csak jó éjt! :)

Mind a két gyerek sír, szóval mennem kell...

Kép
Kép
Kép
zdori

Napsugarast :)

lehet igazatok van,de biztos ami biztos ma még veszek tetűírtót és magunkat is bekenem vele :) mindjárt elindítom mosógépet is,plüssöket kiteszem teraszra aztán porszívózom is az ágyakat,ha már fiam nem hagy aludni :) .egalább vmi értelmeset csináljak :)
de előbb iszom egy kv-t

Móni!
vas, hajnalban nemcsak B.M is fent volt már :shock: s paráztam,este M. ment szavalni,mennyire lesz fáradt :) első volt aztán nem sokára jöttünk is haza :)
este megittuk bort,letettem scannner tetejére poharat :) onnan meg leesett :) R. kicsit volt csak kiakadva :)

Rugó jobbulást!

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok, rövid bejelentkezés, és rohanás :roll:

Éjfél körül feküdtem, egyig tíz percenként kellett simogatni Rugót, mert mindig felsírt, de ekkor nem a láz miatt, hanem az orra miatt. (Igen, Gábor elfelejtett orrszívót venni.)
A láz miatt háromkor kelt, de szerencsére négy előtt már vissza is aludt.
MOst alszanak.

Fleur, G. lesz vele itthon, amíg én nem vagyok. Szerencsére nem megy a héten sehová, tud kivenni szabadnapot.

A köhögése már felszakad, tehát az már alakul.

Na, este jövök, remélem, a következő éjjel már jobb lesz.

Köszönjük a ránk gondolást.

Minden jót, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo remélem jól ellesznek ma a fiúk 8)

Vera nem lesz semmi gond a kis kártevővel++++++

Jó hideg van ma is :evil: apának megint nem indult az autója :evil: nem birja a hideget :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Kepzeljetek eltunkt a geprol az osszes foto.. :twisted: :( Az a szerencse, hogy az elmult egy ev fotoit mas helyre is elmentettem, de 2008 majustol decemberig az osszes foto eltunk...nem tudom, hogy tortenhetett... :(
Vendég

Sziasztok

Először is mindenkinek köszönöm a köszöntést!! :oops:

Gica neked is sok boldog névnapot :oops:

Niki boldog szülinapot!!!

A tali nagyon jó volt én nagyon jól éreztem magam és én is nagyon rég nem nevettem ennyit :D Mindenki olyan sokat változott mármint a gyerekek :lol:

Vera: Remélem tényleg csak piszok volt amit láttál :D Mondjuk én mindig figyelem Petrát miközben fésűlőm csak észre venném :roll:

Vindo:
Jobbulást Rugónak! Tök jó h találkoztunk most már tudom archoz is kötni a nevedet :D

Móni: Írd meg mindenképp ki lakik a pocidba :D

Mesi: hááát a fiad minden nőt felfal azokkal a szemekkel,de még ha táncol is hozzá :D

Nektarin: Robesz olyan édes és sokat változott ám nagyon.Már tényleg nem sok van hátra :shock:

Gica: Az ikrek is nagyot nőttek és szerintem nagyon hasonlítanak :)

Képzeljétek ma műtik a tesómat ilyen laparos izét csinálnak a méhébe meg a petefészkeknél mert megakarják nézni h minden oké e nála.Mert babát szeretnének és tök rég nem jön össze nekik. :? :cry:

:arrow:

Kép

Kép
agica1126

Niki!
biztos van itt olyan topikapuka aki ad ötleteket h. hol keresd :wink:
ha hazaér R. leültettem ider és megkérdem :)
nálunk emiatt van az h. egy másik vinyó+2 különböző márkájú DVD-re kiírva képek :) kicsit alapos csak uram :)

jah és a tegnapi dögírtás nem járt sikerrrel :( lejárt volt a tetűírtó,és ma reggel is találtam élő példányt :evil: :evil: :evil: de megy a gép minden átporszívózva,indulunk dögírtóért :evil: :evil:

oviban karácsony előtt voltak gyerekek akik állatkákat tartottak maguknál

KépKép
viranka

Én meg holnap megyek kontrollra a limfödémás vizsgálatra,csak az a baj hogy sokkal rosszabb a lábam mint fél éve :roll: tuti be fognak fektetni :roll: megint :oops: DE én nem akkkkkkkaaaarrrroooooom!!!

Kép

Kép
agica1126

Koszi Viranka, de jo lenne megtalalni....probaltam keresni, de eleg laikus vagyok... :roll: Mi okozza az ilyen dolgokat? Mert mar tok lelkiismeretfurdalasom van, hogy valamit megnyomtam, es kitoroltem... :(

Uzenj hadat a tetuknek!!! :D
Biztos elsiklottal a kerdesem felett, mikor kerdeztem, hogy Balint allergias-e a tojasra is? :) (Csak mert nem valaszoltal :lol: )
Vendég

Vera: Akkor mégis találtát Bálintba? :roll:

Kép

Kép
agica1126

Ágica drukk a tesódnak+++++++++++++++++
Ne aggódj, nem vészes a műtét. Legtöbb kórházban ambulánsan végzik (engem azért tartott bent a doki egy éjszakára, mert ismert és nem akarta, hogy bemenjek másnap dolgozni)
Ami a lényeg! Nem fáj, csak egy kicsit kellemetlen. Hamar túl lesz rajta és aztán hamarosan jöhet a baba :wink:

Niki :( hátha megvan valami gyökérkönyvtárban :roll:

Viranka cicus átnéztem, nincs benne :roll:

Heni máglyarakást csináltam.
Z szerint finom lett, én nem kóstoltam.
Egyik kocsi sem szereti a hideget :roll:
Pláne ilyen tartósan :evil:

Vindo jobbulást Rugónak++++++++++++++++

Maggie ügyi vagy a beszámolóval :D
Kocsiról kérünk szépen képet :lol: :lol:

Ááááááááááááááá. Z kiakaszt :evil: Már rég a kórházban kéne lennünk de Ő még hírlevelet gyárt :evil: Én meg tiszta ideg vagyok, hogy minden rendben lesz-e :roll: Hogy lehet ilyen nyugodt és undok?????? Inkább ne akart volna jönni velem, akkor már lehet túl is lennék az uh-on

KépKép
Kép Kép
l.móni

Moni, irj, amint hazaertetek!! Minden rendben lesz! :D
Szerintem kisfiu!
Vendég

ááááá
jó reggelt!
Ez a bbnet.... :evil: nem hozza elő az új válaszhoz ez a szövegdobozt hanem a témákat .....:-(

na mindegy meg van már!

Viranka: tetű..űzd el őket ! ++++++++++++++++++++

Móni: csak nyugi..de bosszantsd fel magad....tudom nem egyszerű....nagyon kiváncsi vagyok ki lakik a pocidban!!! :lol:
Máglyarakás..mmm az egyik nagy kedvencem..receptet felrakod???

Maggie: végre! már olyan régen nem taliztunk..ha kész a februári terv összefuthatnánk!!! kis autó aranyos ....becserélik a tiedet? vagy azt már el is adtátok?

Ágica: lábad :? ++++++++++++h ne kelljen korházba menni!!

Irina: én is gondoltam rád tegnap és küldtem a pozitív energiákat..hogy sikerült???

Heni: apa műtétjéhez +++++++++++++++++

Panndi: nem semmi Fruzsi hogy belehúzott! ..meg is mérem Emát is ..mintha rövidebbek lennének a nadrágok már rá.. :lol:

jaj rááltam a mérlegre és teljesen befordultam......ma semmit nem eszek csak zöldtea , víz...egy kis tisztítás ..aztán viszafogom magam..bár eddig sem ettem sokat..szerintem.. :oops:

eddig jól bírtam..most kezdek nagyon éhes lenni De kibírom!!!
:evil:

köszi, Emma nevében.Tegnap előtt a bal orrából jött ki sok cucc, ma reggelre a jobból,így már talán a javulás utjára lépünk...:-) . Este picit jobban aludt most csak 2-2,5 óránként kelt és csak 4 kor jött közénk..de szegény nem kap levegőt..csak úgy zubog a kis orra......de a kedve jó..ahogy hallotta az ébresztőt, azonnal énekelni kezdett először apának aztán nekem...:-)

Vindo: Rugónka jobbulást!! ++++++++++++++++++ Szerencsére Ema nem egy lázasodós típus,úgy mint én.

Fleur: örülök hogy jobban kezdesz lenni...

huh mit is olvastam még??

nem tudom..
:arrow: a sok tea hatása

KépKép
kaqk
Debrecen

Sehol senki..:-(

lassan indulhatok Emma cicáért....

Móni: jelentkezz ha hazaértetek!

ÉHES vagyok!!!!!
:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki!
magamban válaszoltam :) :) :) tej tojás és szója :( ha egyik sincs benne akkor ha mentek Móniékhoz hozol nekem :) s csapunk ott egy minitalit :) :)

Ági!
igen reggel találtam párat :evil: :evil: :evil:
s gőzőm sincs honnan szedte össze :( babaklubban voltunk (rajtunk kívül 2en voltak) védőnőnél tápszer receptért+oviban...

na lejárt a90os mosás :)
egy csomó cucc kint az udvaron fagyoskodik :) holnapras meg maradnak az overállok,sapkák

KépKép
viranka

s azért 1 hét múlva is nézzétek meg,mert itt azt írja 1 hét míg kikelnek a másik emberen :evil:
http://www.hazipatika.com/services/bete ... etu?id=213

KépKép
viranka

Jaj..Viranka..akkor most mindent mosol....???

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj Vera úgy sajnálom:-( sajnos én is megéltem már felnőtt fejjel :evil: egy kiscsaj hozta hozzánk a kis állatkát :evil: :evil: :evil: iszonyat :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok csajok :lol:

Megjártuk a kórházat. Minden rendben van Pötivel :lol: Lubickolt épp, harántfekvésben van, jár keze lába :lol:
Éééééééés, Z nem bírta ki. rákérdezett és KISFIUNK lesz :lol: :lol: :lol:
Meg is mutatta a doktornő a bizonyítékot :lol: :lol: :lol:
Olyan jó volt Őt látni, gyönyörű, egészséges kisbaba :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

aha mindent mosok vagyis a gép :? végül overállokat is bedobtam,behozom kintről a szárítót.

MÓNI
GRATULA :) :) DE JÓ :) hpnek igaza lett :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Sziasztok, gyorsan írok egy kicsit.

Reggel, ahogy befejeztem a netezést, már jött is ki Rugó, és hozzám akart jönni, nagyon sírt, mikor elmentem. Aztán megnyugodott. Lázaska, de nem olyan horror-magas. Enni nem eszik, inni viszont sokat.
Elmentem a tanítási szünetben egy gyógyszertárba, beszereztem orrszívót, nurofent meg naturland-sampont. Még vizsgáztatok, aztán megyek haza, és ha nem javul, akkor orvos.

Háromnegyed hétkor kelt, kíváncsi vagyok, alszik-e majd nélkülem...

Móni, gratulálunk!!!!!!
Akkor csak eltaláltam. Ha Jubának kislánya lesz, akkor ezentúl pénzért jósolgatok.

Én is voltam már tetves még általános iskolás koromban.

Kaqk, Emmának is jobbulást :!:

Most mennem kell vizsgáztatni, jók legyetek. Bocs, ha valaki kimaradt :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Néhány kép már régen raktam :)

Finom a liszt :)
Kép

játszanak
Kép

Dani
Kép

Egy szép pillanat
Kép

Álmos Lilla
Kép

Lilla és a hőember (így szokta mondani)
Kép

Anya és Lilla
Kép

A hóesésben libikókázik és énekel
Kép

KépKép
KépKép
fleur

És a hab a tortán képek :) sunnyogós minitali 2 hete Kolbiéknál :lol:

Egy körkép
Kép

Máté és Kolbi
Kép

P apu ilyen szuper utat épített (no jó azért Kolbi is besegített)
Kép

csajok esznek és beszélgetnek
Kép

Zsiványok :lol:
Kép

A hintaló volt a mindene
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Valóban, ha Lillának fáj valamije ő is irtó hisztis. De Rugóra még ezzel együtt sem volt jellemző. Puszi neki.

Maggie
wowo az tök jó kis autó :) gratulálok

Vera
Azért volt kiakadva, mert a bor kiömlött vagy mert a scannerre?? :lol:
Az a dög tetű :evil: remélem gyorsan sikerül kiirtani.

Niki
Fotók :( csak úgy csak nem tűnik el.

Ágica
Tesódnak nagyon szorítok+++ meg hogy baba is legyen hamarosan.
neked is nagyon szorítok, h ne fektessenek be.

Móni
Itt is gratulálok és üdv a fiús anyák klubjában :lol: aztán nekem jó anyós legyél :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur:..hát kész vagyok Lillától..annyira édes cuki szép kis huncut csajszi!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Dani meg kis husi, de édesek nagyon együtt...és a Ti közös képetek is csúcs.....
Kolbi, de jó látni, ha csak képen, mizu veletek????? Máté milyen nagy fiu, annyira édesek együtt....:-)

MÓNI drága nagy nagy gratula a kislegényhez!!!!!! De jó !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi megvagyunk, Emma jó kedű és taknyos...egyedül szívja most az orrát, kis segítséggel és közben elfeljt hisztizni...
:lol:

a múltkor kérdeztem hogy nem kéne gyakorolni az orrfújást és akkor nem kell szívni? na mit szólsz orrfújás vagy szívás???
erre ő: orszívás..akkor lehet hisztizni.....:-)

ez olyan álhiszti, se könny se semmi, és azonnal vége ahoyg abbahagyjuk, v ha vmi eltereli a figyelmét lfelejt hisztizni.....nagy szinésznő

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Jók a képek.. :)

ÉN itthon a napi munka mellett dolgozom (apa akinek csinálta a honlapot,keresett egy adatokat feltöltő emberkét,hát én itt voltam :wink: ) Ezzel foglalatoskodom még.. :)

Heni lemaradtam mivel műtik párod?

Mi megvagyunk.. Ma megyek b.nőmhöz csajbulira.. :) Már várom nagyon.. :)
varga tünde

Móni GRATULA!!!
varga tünde

MONI! JUHEJJJJJJ! KESZITEM IS A BABARUHAKAT! :wink: En erztem, hogy fiad lesz! Legalabb megtudod, milyen szuper fius anyukanak lenni! :wink:
Vendég

Móni!
Gratula a kisfiúhoz!!!!!! :)

Fleur!
Örülök, hogy jobban vagytok! Szuperek a képek!

Ágica!
Köszi, viszont! :)
Tesódnak megy a drukk!!!!!

Vindo!
Rugónak jobbulást!

Viranka!
Átnéztem őket, de nem láttam semmit.

Kaqk!
Emma és az orrszívás. A kis huncut :)

Kép
gica1

Halihó!

Ooooóóóó, milyen hírekre jövök!!!!! :lol: :lol: :lol: Mónikám, szívből gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol: Na, akkor véged van neked is. :wink: :lol: Jaj, emlékszem, annyira imádtam én is az uh-okat. Mindig alig vártam, hogy láthassam. :oops: :oops: Remémel megnyugodtál egy időre!

Emmának, Rugónak továbbra is jobbulást!

Fleur, köszi szépen a képeket. Elképesztően szépségesek ezek a gyerkeke. Lilla azokkal a fürtökkel, a huncut mosolyával... Dani gombóc meg imádnivaló. :lol:

Örömmel láttam Kolbiékat is. Nagyon megnőtt Máté is.

Kaqk, mindenképpen össze kellene hozni valamit. Egyébként majd megkérdezem, de most olvastam, hogy a Bábszínházban van valamilyen babás-mamás foglalkozás, szívesen megnézném. Mostanában ugyan nem, de régebben rendszeresen mentünk a gyerekekkel (tanítványokkal) játszóházba. Csoda ügyesek tudnak lenni.

Jaj, megszakad a szívem. Nagyon sajnálom a kis kocsimat, de hiába, olyan az étvágya, hogy nem bírjuk. :oops: Remélem szerencsénk lesz ezzel a kicsikével majd. Őt meg közben várom. Ki érti ezt?!

Viranka, nem irigyellek. Egyébként szerintem pont a legtisztábbakat szokták szeretni ezek az átkozottak. Gyerekkoromban én is átéltem néhányszor. :oops: [/b]
dmaggie

Ágica, ++++++ mindkettőtöknek!

Irina!!!!! Jelentkezz!!!!!!!
dmaggie

Mivel én is régen tettem már fel képet:
Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Jaj, de szep Berco! Igazi kis pasi! :D

Rugonak sok gyogypuszit kuldunk!

Fleur, nagyon szepek a gyerekek, micsoda haja lett Lillanak! Szerintem nagyon hasonlit Rad, Dani meg apajara! :D
En is nagyon tanacstalan voltam futyi-ugyben, aztan par hete ovatosan elkezdtem felhuzni, aztan siman felment! :D Azota minden masnap furdeskor felhuzom es megmosom! :P :D Alex meg vigyorog! :lol:

Merges voltam a babaklubban ma, 1 fok van kinn, erre kinyitottak az ajtot, kieresztettek a gyerekeket, erre a szobaban is olyan hideg lett...Most labalt ki mindket gyerekem a nathabol, Alex 1 honap utan... :? :twisted:
Az udvaron meg csokiszoszbol csinaltak sarat, abba hempergettek a muanyag babukat...gondolhatjatok, Rania hogy nezett ki...de legalabb o elvezte! :lol:
Vendég

Par napja egyutt furdenek:
(szegeny Alexet Rania mindig nyakon onti vizzel a vodorbol...de egy hang nelkul viseli a draga... :roll: )

Kép Kép
Vendég

Szerelmes csacsogós Dani :lol: ezt sikerült eddig feltölteni
http://picasaweb.google.hu/melindabalas ... 9574942114

KépKép
KépKép
fleur

Dani! :oops: :D

Móni! Gratuláloooook! Bizony ám, neked annyi! 8)
Nem is tudtam, hogy nálatok maradt Zsozsi cipője. Én meg égre földre kerestem. :roll:

Niki! Gyönyörűek a gyerekeid!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Na végre, mennyi kép 8) 8) 8)

Dani és Lilla 8) nagyon édesek együtt 8)
Nincs is semmi probléma, Lilla imádja:wink:

Maggie, na hát ez a Bercó nagyon házias :D

Niki nahát, micsoda capuccinó gyerekek 8) gyönyörűek 8)

Heni
KépKép
heni81

Móni üdv a kisfiús anyukák csapatában 8) GRATULÁLOK!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Vera! Hú, ez nagyon bosszantó... :evil:

Móni! Gratulálok a kisfiúhoz! :)

Fleur! Édesek a Drágáid! :)
Máté is helyes kispasi! Régen láttunk Titeket, Kolbi! :(

Kapucíner gyerekek is édesek! ;) :D

Bercó meg a sportszerkóban... csúcs! :D

Dolgozgatok, egész jól megy a munka! :) Remélem, Zsoltinak is összejön valami tartós, és akkor rendben leszünk végre anyagilag! Szorítsatok légyszi!

Kép

Kép
regcsiken14

Ezek a képek!!!!!

Bercó nagyon helyes...a kedvenc a főzős 2. és a sportszerkós! :-)

Niki édesesk a gyerkőcök ahogy pancsiznak!

Fleur: hát ez nem semmi :-)

Móni: hogy mi vár rád!
:-)

Regi: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem is elkelne, már vagy 50 helyre elküldtem az önéletrajzomat, de még vissza sem jeleztek hogy sajnáljuk...vagy bármi..csend van.....:-(

a torkom viszont iszonyatosan fáj..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok !

Csak gyors bekukk.

Móni gratulálok a kislegényhez. ( tutti nagy lesz a szerelem )

Írtam odaátra.

Lépek is mert mostanság nincs semmi időm.

Hétvégén jelentkezem és írok bővebben magunkról.

Mindenkinek szép napot !!!
20200310173350

Most jottem meg a sulibol.
Viranka, b@sszus a szojara is...az mindenben van! :roll: (A tojasmentes majonezben is! :evil: ) Na, majd akkor korulnezek, mit vihetnek Balonak helyette!! :D

Maggie, azt hiszem meg nem gratulaltam az autodhoz! (Olyan rovid az agyam!!)Nekem nagyon tetszik ez a modell, baratnomnek is ilyen van.

Kaqk, torkodnak jobbulast!

Vindo, mizu Rugoval? Nem jelentkeztel...remelem, minden ok!! :roll:

Fleur, hat ez a Dani baba....naggggyon edes!! :D Jaj, en is akarok Bebit!!! :D
Vendég

Regi, szoritunk Zs-nek!! :D

Vera, megkerdezted R-t a kepeimmel kapcsolatban? Jaj, olyan szomoru vagyok miattuk! :(
Vendég

Ja, es azt is akartam irni, hogy en is orultem nagyon, hogy lattalak Titeket, Kiskolbi!! Nagyfiu Mate, es olyan jokepu! :D Olyan jo lenne, ha azert neha bejelentkeznel! :)

Kaqk! +++++++++++++hogy legyen munka!
Vendég

Sziasztok

Ma nem megyek dolgozni és csaj napot tartunk Petrussal :D Igaz hogy délután megyek a dokihoz de addig is együtt vagyunk :D

Niki: Annyira édesek a gyerekek.Alex meg egy hős ahogy tűri Rania fürdési szokásást :lol:

Móni: Hatalmas gratula a kisfiúhoz!!!!Én is éreztem h fiú :lol:

Vera: Kiírtottad a dögöket? Biztos ami biztos én is vettem írtót és lekezeltem Petrát :roll:

Fleur: Annyira gyönyörű Lilla azokkal a fürtökkel :D Dani baba egy cuki pofa :D

Maggie: Bercó :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Niki!
Igen,de a nagy hisziben nem ült le megírni :( azt gagyogta,h. ne másolgass semmit és adatmentő programmal megmenthetőek a képek szerinte.kiírtam post it-re ha hazajön ne felejtsem el :)
igen szója szinte mindenben van :( Orsi retro virsliben nincs :) :) no meg pár felvágottban,májkrémben :)

Vindo!
Rugó???????????????????????? biztos baj van nem jelentkeztél tegnap :(

Fleur!
fúúúúúú de szép Lilla :) :) ha lenne még legalább 3 fiúgyerekem akkor tuti innen lennének a feleségek :) :) Dani tiszta Apja :) szépek és Te is csini vagy nagyon :)
Kolbiék is jól néznek ki :) jól vannak ,Kolbi Te is válaszolhatsz vagy Kolbimama :) :)

Bercó is milyen helyes nagypasi lett :) Ő is Apukájára hasonlít :)
gratu új autóhoz :)

Regi!
ügyes vagy :) :)

tegnap du. ismét leápoltuk gyerek haját :( bespricceltük vízzel,ne legyen akkora sokk(mert utálja a hajmosást) üvöltés.Bekentük tiszta dauerszag volt a lakásban :) megnyugodott nehezen(egyfolytában KUKU masniját dörzsölgette) letelt a fél óra :) én gyerekemet még így üvölteni nem hallottam,mint tegnap és előtte való nap :shock: de ma nem találtam senkit a haján :) :)
aztán este én is tetűírtóval bekentem a hajamat biztos ami biztos :) hazajön Míra az övét is :) már öcsémet is felkészítettem rá :) :)

:arrow: rakok a tűzre :)

KépKép
viranka

Jo reggelt, avagy napsugarast, ahogy Viranka mondana :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?