Reszkessetek pár oldalt visszaolvastam. Már ez is tök jó, látszik ám, hogy jobban vagyok igaz???!!
Látom játszó szőnyeg láz van

én azt használom, amit Lillával. Anyukám készített egy patchwork szőnyeget. Most új elemként vettünk hozzá egy Fisher Price játszóhidat.
Szerintem nagyon klassz.
Zsófi és a kis hódoló nagyon édes
BKata
akkor jó, hogy neked van már mindenféle tapasztalatod és a hisztiseket meg a hogyan győztük le részt é különösen szívesen veszem. Mindenesetre a lányom is hasonló vérmérséklet mint a te nagyobbikad szóval egyszer akkor klassz kis csaj lesz
Én éjjel nem büfizetetek és nincs hatással rá. És mindig hason altatom mert háton nem szeret és nem is alszik jól. így meg kijön a büfi és a puki is.
Kata
Nem vagy semmi én nem mertem segítség nélkül gyerkőc mellett tanítvány bevállalni még német órát (én tanultam) is csak úgy, hogy párom itthon volt és ő felügyelte Lillát. Tuti, h mindig akkor volt valami nyűge mindig mikor én németeztem
Amúgy én Skype-on nyomtam

mármint a tanulást.
Érzem én már hogy sok mini tali lesz itt tavasszal. Mangora mi is közel vagyunk egymáshoz, mármint kocsival
Valaki kipróbálta már ezt a gyogyótári krém összefőzést???
Ezt a mocorgás, nyöszögés dolgot Dani is csinálja és mindig hajnalban a hajnali szopi után. Én meg nem tudok tőle aludni, mert állandóan nézegetem. Közben ő meg békésen alszik. A lányom meg visít meg dumál álmában arra is kelek. Párom meg néha semmire...hát ez mennyire nem fair...
Judit
XX ker az melyik?? Én is azért kérdezem mint Mangora, mert úgy sejtem kocsival te is közel.
Móni
Legyél büszke. És amúgy lehet a köv baba kisebb lesz. Pl ha lány lesz
A szörcsögés anyatejtől is lehet, de hát ez már késői vélemény kedden kérdezted...
Kata
Ringató ebben nem biztos, h kell hallgatni rá

Lilla 4 hónapos volt mikor elkezdtünk vele járni és már akkor nagyon élvezte.
Zsuzsi
Mi már jó régóta 3mas pelust hordunk. És igen nekünk is volt ilyen baj a 0-3, 3-6 hós ruhákkal.
Ezen a "régi" életen én is gondolkoztam a minap...és fura, de lassacskán már nem is tudom milyen volt..már lassan 3 éve itthon vagyok. Nem is gondoltam, h így lesz, mert az elején még 1 év után vissza akartam menni dolgozni. Aztán ez szépen tolódott és a végén szültem még 1et.
Azért a pörgés, az emberek, nem csak babás téma és a szellemi agytorna nagyon hiányzik néha.
Ruhák: én nem merek nyári-tavaszi ruhákat most venni, mert nem gondoltam volna, hogy lassan 74es ruhákat fog hordani Dani 10 hetesen.
Enikő
Bátor nagyon cuki. Nem értem miért nem engedted Annának a macskát farkánál fogva cipelni???!!
Kriszti
Annáról ismét cuki képek
Sajnálom ezt a szopi sztrájkot, remélem elmúlik és nem jön vissza többet. Jobb már a helyzet, az emésztés volt a gondja tényleg?
Evés Dani 100-120 ml körül eszik egy evésre. Persze ezt csak azóta tudom mióta pótolni kell

. Szóval jó étvágya van a csajszidnak
Kacat ajándék

. Fúú ha megkérdezte milyen pelus és mást vitt az gáz egy kicsit.
Mangora
Fényképész tesó érdekel engem
Én néha attól vagyok ki, hogy következetes szülőnek tartom magam és ha valami nem akkor nem és mégis hisztizik

és néha sikerül magát úgy belelovalnia, h nem nyugszik meg csak sok sok idő múlva.
Pedig tudja,h úgy se kapja meg csak max. a zuhanyt.
Kapucnis felsőt nem nagyon adok rá, olyan okok miatt amit Kriszti te írtál.
Móni
Kösz a cumis bemásolást. Vekerdy.
Ezek a váratlanul beállító védőnők

a miénk szerencsére ilyet nem csinál.
Bene és Gréta is nagyon édesek.
Vick
Sajnálom, h Eszter is ilyen rosszul volt és lemaradt még a farsangról is
Én is szoktam vele orvososat játszani és érdekes olyankor nem sír, sőt előtte elmondtam neki, h mit csinál majd a doktornéni. És mikor hazajött ő is elmesélte és azt mondta ügyes volt nem sírt

én meg már úgy örültem, aztán párom felvilágosított, h mi volt.
Reni
Örülök, h lassan rendeződtök és kiegyensúlyozottabbak vagytok. A naháttemégcumizol-tól én is megőrültem. Nekünk most a nekedmégpelenkádvan kezdődik
Igen a pihenéssel nekem is az a bajom, h hogyan. Férjem dolgozik (sztem még így is többet tud segíteni,mint az átlag), anyósom Kméten, anyuék Egerben. De amúgy is anyuék még nagyon aktív életet élnek, dolgoznak, ott van öcsém is, szóval ők el vannak foglalva.
Anyós meg, ha el is jönne az nem feltétlenül lenne nekem segítség...Lillát meg nem szívesen vinném most hozzá...most nincsenek jóban. A múltkor mikor itt volt Lilla nem akart hozzá szólni, sőt el is küldte (persze ő is megtette a magáét azért, h ez a helyzet kialakuljon, de az egy másik sztori)
Apa meg igen nagyon nyűgös. Ő szeret elvonulni magának, béke és nyugalom és most az nincs meg.
Levegő nálunk is nagyon száraz fűtés időben. Teregetéssel próbálom megoldani, de az nem elég. Én lapradiátorra még nem találtam jó párologtatót. Az akasztós semmit nem ér.
Zsuzsi
Zsófi is jól megnőtt
Móni
De jó is az ilyen gondoskodó öccs

kár hogy az enyém még kicsi ehhez
Kata
Még jó, h nem 55 e volt.

és igen tényleg nagyon kemény a víz errefelé. Nekünk is tiszta vízkő minden.
A szemeden herpesz az azért nagyon durva lehet

Nekem is nagyon régóta előjön, de ennyi sok még sosem volt.
Márknak a farkas nagyon testhezálló
Mangora
Igen messze

. Nagyi

nem lehet egyszerű +1 gyerek, ráadásul második dac korszakban.
Hűű és már a 100. oldalt is elértük
Tszilvi
Alvás: bekuckósítani plédbe próbáltad már? Úgy begöngyölni, h a kezeit ne tudja mozgatni. Danit is mindig felébresztik ezek a kézmozgási reflexek.
Vagy hason altatni. Nekünk igazából ez jött be. Mindenhogy máshogy nyugtalanul alszik.
Ági
Jól hangzik ez a recept

jajj de nem szabad megsütni, mert akkor elfogy
Mama
A tesco-s bodyk rucik szerintem is jók és jó az áruk.
Áááá csajok higgyétek el ez még nem hiszti.....az egészen más
Huszilvi
Billegtetés közben olvass minket és írj pár sort.
Kaja rendelés én is szoktam Cityfood és Gastroyal. De anyu azt mondta a múltkor abban is van tartósítószer...

jobb lenne ha főznék amikor csak tudok.
El vagyok keseredve, mert nekem sokat segít. Persze nem olyan mint a friss kaja....de legalább erre nincs gondom.
Zsuzsi
Jéézus anyósodék

(mellesleg az enyém is ezt csinálja....a csirke mellet nem szereti az túl száraz, lehetőleg rántott legyen mert az a kedvence, semmi paradicsomos....hal sem...és ne tudd meg. Nem sorolom....de nekem is mindig gyomorgörcsös, hogy most éppen mi nem fog neki tetszeni)
Amúgy rántott husi, rántott gombával vagy rántott sajttal. Vagy figyi írok neked egy tök egyszerű husis receptet. Ez nagyon különleges ízű és könnyű megcsinálni:
Cigányszelet
(4személyre)
10 dkg füstölt szalonna
1-1 piros és zöld húsú paprika (piros is elég kaliforniai)
1 vöröshagyma
20 dkg csiperkegomba (sima konzerv vagy üveges gomba tökéletes)
2 savanyú ubi
4 szelet sertéshús (én csirkéből vagy pulykából szoktam)
1 evőkanál vaj
1 evőkanál paradicsomvelő
2,5 dl fehérbor
húsleveskocka az ízesítéshez
A szalonnát kis kockára vágjuk, a paprikát csíkokra. A hagymát durvára aprítjuk. A gombát felszeleteljük, az ubit kis kockára vágjuk.
Vajban a hússzeletek mindkét oldalát megsütjük majd kivesszük és félretesszük őket.
A szalonnát a paprikával, hagymával és a gombával serpenyőbe tesszük (jó nagy teflon edényt használok hozzá) és 8-10 percig együtt pároljuk. Ezután hozzáadjuk az ubit és a paradicsomvelőt.
Felöntjük borral és húsleveskockával ízesítjük és kissé összeforraljuk. Beletesszük a húst és rövid ideig állni hagyjuk benne.
Köret lehet:rizs vagy krumplipüré
No??
Dy
Nagyon klassz a játszószőnyeg
Zsuzsi
Koszmó. A sampont hagyd rajta állni és aztán sűrű fogú fésűvel fésülgesd át neki. Szépen felszedi. Vagy olajozd be a fejét, tegyél rá kis sapit, hagyd állni és utána fésülgesd át a sűrű fésűvel. A vakarászás kell, mert másképpen soha nem múlik el.
De ügyi Zsófi
Te honnan rendelsz???
Amúgy mikor az embernek gyereke lesz rögtön fogékonyabb lesz mások gyerekeire is
Marci is nagyon édes.

Dani is inkább az ujját szokta próbálgatni.

Tegnap neki is sikerült.
Móni
Jajj sajnálom a korán kelést.
Nagyon jók a képek. Édes Dávid

főleg az apucis kép cuki
Bocs csajok, de szerintem bébikompot neeeee....másszon amíg másznia kell, mert fejlődnie kell az agy jobb és bal féltekének ez által. Nem jó, h túl hamar arra ösztönözzük, h álljon és járjon.
Biztosítási ügynök: minket az a csaj keres, aki a Lillánál is volt itt. Én meghallgatom, hátha Daninak legalább ezt a bkötvényt tudjuk. Lilla mikor született nyitottunk befektetést, most ez sajnos már nem megy. Azaz még egy már nem megy.
Amúgy sztem ez a csaj tök normális. Ha aztán felhívod, h nem érdekel a dolog nem zaklat többet. anno is így volt.
Bkötvényhez még annyi, h kötni nem kell, de hozzá fizethetsz évi max. 120 e forintot a gyerkőcnek.