A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Tegnap az éjféli szuri után alig bírtam elaludni, lehet, hogy már előre izgulok.

Szimba!
Köszi az ifót az ösztradiol szint és az érett peték száma közötti összefüggésről! Ezt nem sikerült még megtalálnom, de így már nem is kell tovább keresnem! :)
muki2

Estradiol (E2) 3. nap 25-75 pg/ml Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cystára, vagy kimerülő petefészekre utalnak.
Estradiol (E2) A peteérésre adott gyógy- szerelés 4.- 5. napja 100+ pg/ml vagy 2x a 3. napi Az E2 szintet indokolt a stimuláció alatt vizsgálni. Értéke attól függ, hány tüsző van, ill. azok mekkorák. Ez betegenként változó. A legtöbb orvos bármilyen E2 növekedést jó jelnek tart, mások szerint a 4. napon 100 pg/ml feletti érték, vagy a 3. napi érték kétszerese lenne ideális.
Estradiol (E2) A hCG beadás napja 200 + pg/ml Érett (18 mm) tüszőnkként 200+ pg/ml.Túlsúlyos nőkben néha kisebb értékek mérhetőek

Muki bemásoltam ide ,azt a hormontáblát ,aminek a linkjét az előző oldalon megtalálsz. Ezt írta Szimba is, csak azért raktam fel ,mert ott megtalálod az összes hormonszintet.
miciona

Szimba,
Kopa fog műteni?
Azért szólj, hogy mikor kell izgulni érted!
Tudsz mindent a műtétről: meddig kell bent maradni, hány nap alatt jössz rendbe stb...?
miciona

Szimba: Köszi a laptetőt! :D
Tényleg szólj, ha konkrétan már többet tudsz a műtétről, mert egy emberként fogunk drukkolni! :wink:

miciona, Zsuzska, továbbra is drukkolok Nektek! ++++++++
mici: ez az irány a háló, tetszik.... :D

aggódóférj, Laci: Voltatok a Dévainál? Milyen volt a benyomásotok? Találkoztatok, azzal a "röhejes" kérdőivvel? Inszeminációval vagy lombikkal kezdtek? Vagy esetleg nincs is semmi "baj",irány a háló.
Ez is érdekelne. Tudod ha már itt valaki elkezd írni, egyszerűen nem ússza meg, hogy kérdések százai ne zuduljanak rá! :wink:
Nekem kifejezetten, pozitiv hatással van, hogy írhatok ide, mindig olyan készségesen segít itt mindenki.Probáljátok ki Ti is! :wink:
emerenc

Miciona!
Köszi a kiemelést a táblázatból, az tényleg elég hosszú, de hasznos! :)

Zsuzska!
Sok pihi, nyugalom, és szeretet! És türelem!! :wink:
muki2

Köszi a drukkokat....Kész csoda lenne, ha a Túlélőm megmaradna, csak a tapasztalok szerint csodák általában másokkal történnek..De talán egyszer eljön az én időm is, amikor minden beindul és jóra fordul a sok csalódás után, Nektek is ezt kívánom...
Kisírtam ezt az új progizselét és szerencsére jól bírom, nem allergizál, mint az Utrogestan....Nehezemre esik a fekvés, így sajnos nyüzsgök , hol ezért hol azért kelek fel...Meg iszonyú étvágyam lett, folyton a hűtő körül ólálkodom...

Az egyik ismerősöm is Déviszhez jár, de ő nem kapott Prednisolont, vajon miért?

Muki! én sem aludtam jól a puntio elötti napokban, de most a beülti után hatalmasakat szunyálok, biztos a hormonoknak köszönhetően.Nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon.. Pihenj és igyál sokat.

Miciona! mikor lesz keneteredmény?

Szimba, köszi az infot... Milyen műtéted lesz pontosan?

Emerenc!hogy vagy most? Vannak szúrkáéások?
zsuzska69

Sziasztok!

Holnapig már nincs sok idő, kibírom valahogy!
Csak nehogy kiugráljanak a tüszőkből a peték! Egyszer már jártam így, nagyon dühös voltam , de akkor még más kezelt.

Zsuzska!
Nekem sem kell Prednisolont szednem, az nem kötelező kellék. Úgy látszik, hogy ha többször nem jött össze, akkor kezdi adni, hátha ez a baj.
Ha kívánsz enni, egyél, de ne "ugrálj"!
Mindenkinek és mindennek eljön az ideje! Mi szorítunk, hogy Neked most jöjjön el!
muki2

Miciona! Aztán nem aludni ám a hálóban!!! :wink: Nagyon nagyon drukkolok, jaj, alig várom már a következő babásat a topikból!

Muki! No látom minden igényt kielégitő válaszokat kaptál! Remélem Szimba számitása bejön ez ügyben!!! A peték meg csak nem ugráltak ki, azt éreznéd! Legalábbis én az indukciós ciklusomban a földön fetrengtem úgy fájtak a petefészkeim ovulációkor (és még nem is kaptam sok hormont). Nagy drukk holnapra, meg utána is!

Emerenc, Zsuzska! Nagyon sok babaragacs nektek!!!!

Szimba! Akkor a műtétig bele sem kezdtek újabb programba? Remélem a műtét hasznos lesz és közelebb visz a babátokhoz! Én is kiváncsi lennék, hogy utána meddig tart a regenerálódás. Illetve a katonák javulása (én optimista vagyok) kb. a műtét után mikorra várható?

Kép
kislibus

Képzeljétek, Anna is nagyon drukkolhat nektek, mert végigugrálta az időt, amig az előző hsz-t irtam! :D Biztos szeretne magának minnél több játtszópajtit. :D

Kép
kislibus

Anna Drága! :D Kislibus pocakjában! Lesznek játszópajtik! :wink:
Szugeráljuk nagyon! Már izgatott vagyok nagyon. Mindenfélével terelem el a figyelmem, nehogy teszteljek. Görcsölgetek. Ami lehet jó is és lehet mensi is. Most már a lapok úgyis ki vannak osztva.

Zsuzska: Szerintem se, ugrálj, az első 3 nap fekve nagyon fontos!Most legalább, indokkal ugráltathatod az úradat! :lol:
emerenc

Sziasztok!

Emerenc és Zsuzska!
Tapasztani rendesen!
muki2

Emerenc! Már csak három nap!!! Nagyon drukkolunk!!! :D

Kép
kislibus

Emerenc!
Az ovitrelle-t melyik napszakban kell szúrni? Nem írta rá a kezelési lapomra, bár lehet hogy mondta, de elég szétszórt vagyok...

Muki!
Sok érett petesejtet holnapra, ne félj nem bújnak ki addig, minden rendben lesz...
zsuzska69

Sziasztok!

Elteszem magam holnapra, már nem is ehetek, amit nehezen tolerálok. Alvás közben legalább nem vagyok éhes!

Holnap itthonról újra jelentkezem! :lol:

Addig mindenkinek jó tapasztást, növesztést, stb.... kinek mit!!! :idea:

Köszi, hogy befogadtatok, ez még plussz erőt ad holnapra! :D
muki2

Sziasztok,

Zsuzska, én nagyon örülök, hogy Egyetlenkét visszakaptad, és szorítok, hogy meglegyen a pozitív teszted!!! :wink:

Emerenc, már csak 2 kell aludni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Muki, neked sok szép szivecskét kívánok a tenyeredbe!!!

Zsuzska, IR-ről te kérdeztél. Szerintem nem árt kivizsgáltatni, főleg ha nálatok is a megtapadással van a gond, és csak egy terheléses INSULIN vizsgálat kell hozzá, glükóz nem elég... Nekem sajnos IR-em van, de én nagyon örülök, hogy még idejében sikerült elcsípni, és nem hagytam cukorbetegséggé fajulni. Jó igaz, én még messze vagyok tőle, de... Egyébként meg diétával (nem fogyókúra!!!!) és sporttal teljesen kordában lehet tartani. 5-ször kell étkezni, szénhidrátot enni kell!!!, csak nem mindegy, hogy mit és mikor.

Szimba, a műtétről majd írnál részletesebben egy kicsit, milyen vizsgálatokra kell menni, stb. Tudod, még mi is előtte állunk. Ha akarod jöhet priviben is. Én is úgy akartam neked írni, de nem jött össze... :oops:

kislibus, ez az Annácska milyen egy drága kiscsaj!!! Egyébként az Anna név nálunk is befutó...

Ja, prednisolont akartam még írni. Az nekem sem volt, és én mintha úgy tudom, hogy pont az IR miatt nem kaphatok?!

Miciona, minden rendben volt? Magadról nem is írtál! Neked kell valamilyen vizsgálatot ismételni?

Sajo, hogy álltok, a héten kezdés?

Nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy még egy ciklust meg kell várnunk, de nem is bánom, -15 fokban nincs sok kedvem fagyoskodni. Kenet miatt holnap telefonálok.
kkata23

Kkata! Remélem hamarosan el is nevezhettek egy pocaklakót! Vannak más befutó nevek is?? Érdekes dolog ez is, mert mielőtt terhes lettem az Anna nem nagyon jött szóba.
Logikusnak tűnik, hogy az IR miatt nem kaphatod a prednisolont, mert gondolom IR-nél is gyngébb az immunrendszer (valódi diabetesnél az) és ha erre még steroidot is adnak, az igy influenzák idején nem épp életbiztositás. Megaztán a prdnisolonnak van egy jó kis anyagcsere megváltoztató hatása is, mikor 10 évesen szednem kellett, olyan kis kövér voltam, pedig egész életemben sovány...
Miért gondolod, hogy halasztanod kell?

Miciona! Bevetetted végül a kúrákat a nega kenet érdekében?

Csomee! Mikor mész a 12 hetes uh-ra, meg a genetikaira? Esetleg már voltál is??

Emerenc! Újabb drukk adag!!! :D

Zsuzska! Neked is mennek a drukkok!

Kép
kislibus

Zsuzska: Én reggel szúrtam, rögtön az ovit. De külön nekem sem mondta, hogy mikor. Gondolom ilyenkor nincs nagy jelentősége..
Hogy bírod? Én is állandóan csak ennék, de probálok szénhidrátot egyáltalán nem enni. Húsi mellé, zödséget eszem vagy almát.

Aranyosak vagytok, hogy szurkoltok! Igen, márcsak 2t kell aludnom, és a majom bele ugrik abba a vízbe. :wink:
emerenc

muki: Extra drukk! Majd gyere, hogy hány szívecske lett!
emerenc

Muki,
sok szivecskét kívánok!!!!
Várjuk nagyon a beszámolót!

Emerenc,
Neked is nagy drukk itt a finisben!!!

Zsuzska ,Te meg pihizz sokat! Babaragi neked is++++++++++++

Persze ,hogy éhesek vagytok a sok progitól.
Zsuzska,
miért kellett kisírni a progi zselét? Nem akarta felírni? Nem ajánlja vagy nem azt kell propagálnia?
Prednisolon nekem volt az első lombiknál. Csak mert vki írta, hogy az elsőnél nem ír fel.
Kata,
miért vártok még egy hónapot? Ha a kenet jó akkor megvan már minden lelet nem?

Libus,
nagyjából bevetettem a praktikákat. Kamilla, colpos irrigátor. Péntekenlesz eredmény. akkor megyek úgyis 20. napi hormonra akkor meg is kérdezem a Nyírőben. Személyesen csak adnak felvilágosítást, mert telefonon nem azt tudom.
miciona

Miciona! Személyesen csak adnak már felvilágositást! Remélem minden remek lesz a kezdéshez, a hormonok is! :wink:

Muki! Gyere, ird meg hány szivecskéd lett!
kislibus

Zsuzska: az ET utáni Ovitrelle esetében nekünk Dévisz mindig azt mondta, hogy délelőtt kell szúrni. Azon belül mindegy, hogy mikor.
Ha már rékérdeztél, herevisszérrel fognak műteni.

Miciona: a műtétemhez természetesen Kopa a kiszemelt orvos. Az, hogy meddig kell utána bent maradni, leginkább a műtéti technikától függ, meg persze attól, hogy mennyire hamar állok lábra. Mivel a laparoszkópos technikát ajánlják, ráadásul (ha minden nagyon szép és jó!) ennél elvileg már másnap le lehet lépni, így ez lesz a befutó. Mondtam Kopának, hogy a saját szoba alapfeltétel, így nyilván várni kell. (Enélkül, a műtét után rögtön hazamenekülnék, ha tudnék.) Ennek megfelelően még nincs konkrét időpont, de reményeim szerint nem kell hosszú hónapokat várni.

Ami a kenet eredményét illeti, ha teljesen negatív, telefonon is megmondják. Ha pozitív, akkor telefonon nem közölnek semmit, viszont személyesen megmondják, pontosabban a kezedbe nyomják az eredményt. A ß-hCG az egyetlen, amit semmiképp sem árulnak el, minden mást igen. Mi minden vérvétel eredményét le szoktuk kérdezni még aznap és volt már olyan, hogy elnézték a beutalót és progeszteron helyett prolaktint néztek. :shock: Mivel még ott volt a minta, így volt esélyük korrigálni a hibájukat. Ha mégis akadékoskodnának és kérdeznék, hogy ki mondta, hogy az eredményt telefonon megkérdezheted, akkor mondd azt, hogy " délelőtt az a szemüveges hölgy." (Ez mindig beválik, mivel ez majdnem mindegyik "piócára" igaz. :) )

KKata: tavaly, szeptember elején/közepén írtam részletesebben is a műtétről a topicban. Szerintem nézzétek át és ha valami részletesebben is érdekel, szívesen írok még, de nem szívesen kezdeném elölről. Amit akkor biztosan nem írtam: előzetes vizsgálat címszó alatt van egy teljes labor (vagy 5 kémcsőnyi vért csapolnak le) és egy EKG. (Szeptemberben volt mellkasröntgen is, de most elmaradt, mert állítólag teljesen felesleges.) Az eredmények birtokában az aneszteziológushoz kellett venni az irányt, aki átnézte a leleteket, az ujjamra tett egy pulzoximétert, belenézett a számba, majd megadta az engedélyt. Ezzel visszacsámpáztunk a Dokihoz a műtéti időpontért. A labor már a múlt héten megvolt, a többi a mai napunkból 6 órát vett el, ezzel új várakozási rekorddal sikerült megünnepelni a születésnapomat. :) Az eddigi rekordunk (Dévisznél) 4,5 óra volt.
A várakozás közben sikerült megismernem egy sorstárs történetét, akinél a sikeres műtétet követően, a katéter kihúzásánál mindent tönkretettek. Az, hogy közben mit érzett, csak egy dolog, de úgy megsértették a hugycsövet, hogy napokig véreset vizelt, majd a hegesedés miatt lett minden: hugycsőszűkület, pangó vizelet, romló vesefunkció és minden, mi szem-szájnak ingere. Ha belegondolok, hogy leginkább önszorgalomból vállalom a műtétet, Isten irgalmazzon annak, aki nálam is elbénázza a dolgot... :twisted:

Muki?!? :o
szimba

Szimba,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!!!
Remélem jövő ilyenkor nem Te leszel kórházban, hanem Szimbáné a szülőszobán :))))))
miciona

Szimba, Isten éltessen sokáig! Azért jobb szülinapot is el tud képzelni az ember... :cry: Köszi a részletes infot, majd megpróbálom előtúrni a szeptemberi beszámolódat is. Viszont a sorstárs sztorija teljesen elszomorít, így hogy engedjem el szegény férjecskét??? És ráadásul még az eredmény sem garantált... :cry: Az lenne a legjobb, ha meglepne minket a gólya... :lol: :lol: :lol:
kkata23

Muki jelentkezz, hányat tudtak megszúrni????
Szimba! isten éltessen!!!Biztos jól sikerül majd a műtét és ez kihat majd a következő kísérletre.
Miciona, azért írta fel nehezen a progizslét, mert még nem volt a gépben, de végül kézzel felírta...Drukkolok, hogy most már Ti is kezdhessetek.
Emerenc!Én is szenvedek a faláskényszertől , de én is a húshoz párolt zöldséget eszek, meg sok levessel próbálom kitömni a bendőm...Hogy vagy?Remélem az a majom, most már magzatvízbe ugrik... :lol:
zsuzska69

Szimba!

BOLDOG(abb) SZÜLINAPOT!!!
A Babanettől máris kaptál egy laptetőt! Úgy látszik ez a hónap laptető tekintetében a fiúknak kedvez! :D
Tudod, nem örülök, hogy megcsináltatod a műtétet, de ha már ennyire elszánt vagy, dacára a maguktól is javuló eredményeknek, egy kallappal kívánok Neked! Türelmetek és elszántságotok előtt meg le a kalappal!
Most megint izgulhatunk, hogy minden rendben menjen és ne juss a "sorstárs" sorsára! Remélem a laptető csak jelent valamit ezzel kapcsolatban!
Azt a "srácot" is Kopa műtötte? Kopa húzta ki a drént? (Brrrrrr!)

Miciona! Emerenc! Muki!

Nagyon drukkollunk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magunkról csak ennyit: tegnap volt a szokásos 26. cn. :shock: Várunk :!: :?:

Sajo
sajo

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést! Bocs, hogy csak most írok, de eddig elég zaza voltam, nem tudtam koncentrálni.

Eredmény: 5 db petesejt!! :D :D
Ennyi még sosem volt!

Minden simán ment. Utrogestan helyett most Crinone hüvelygélt kaptam, mellette maradt a Duphaston.
Holnap reggel 9kor kell telefonálnom,hogy mennyire hajlandóak osztódni.

Mindenkinek köszönöm, hogy izgult értem!!

Emerenc! Már nincs sok hátra, szorítok értetek!

Zsuzska! Lassan megszokod, hogy nem ugri-bugrizol? Milyenek a jelek és a megérzéseid?
muki2

Sajó,
akkor a héten várhatóan kezdtek Ti is?
Most már Jucus is írhatna, hogy mit érez! Képzeld Jucus van egy ismerősöm aki mesélte, hogy a felesége mennyire ki volt borulva a lombikos tájékoztató után és nagyon vacilál, hogy bele merjen-e kezdeni. Egyből Te jutottál az eszembe, hogy biztos tudnál neki segíteni, hogy Te hogy élted meg és hogy jutottál át ezeken a kezdeti félelmeken.
Most akkor előttem fogtok kezdeni,mert ma éreztem a peteérés körüli petefészek szurkákat ugyhogy nekem innentől mindig pont 14. napra jön meg.
miciona

Szimba,
először is szeretnék neked nagyon boldog szülinapot kívánni így utólag.
Mennyire igaz az a mondás, hogy az ember 2 dologért mindent megtesz, (esetünkben természetesen azért) hogy legyen gyermeke. Jelen esetben a mondás másik részéért nagyon dühös tudok lenni, így nem is említem. Gondolom, amíg nem merült fel, hogy a baba miatt szükség lenne erre a műtétre, addig te önmagadtól biztos nem csináltattad volna meg. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és néhány hónap múlva az uh. képekkel dicsekedjetek.

Emerenc, Zsuzska nagyon szorítok, hogy a babó már a pocakotokba jól beágyazódva várja a teszt eredményét, amikor már anyuci és apuci is meggyőződik arról, amit a baba már tud, hogy sikerült.

Muki remélem pár nap múlva jó sok szépen fejlődésnek indult embrikét kaptok vissza.

Lenne közben egy kérdésem is. Írt már fel valakinek Dévisz Norcolutot, Ergam cseppel és No-spa-val? Elég vastagra képes meghízni a nyálkahártyám, és nem minden vérzéskor ürül ki rendesen, vagy sokat kell rá várni. Dévisz ezt megelőzve írta fel. Elméletileg péntek körül kellett volna megjönnie, de miután abbahagytam vasárnap reggel a Norcolutot tegnap estére megjött. Vannak valakinek tapasztalatai ezzel kapcsolatban. Én csak jövőhétre terveztem a kezdést, de úgy néz ki nemsokára kezdek. (Nálam probléma szokott lenni, hogy csak pár nap után lesz erős a vérzés, ezért még nem hívtam Déviszt, mert a múltkor is túl korán mentem, így még várok egy picit csak nem igazán tudom, hogy hogyan befolyásolja a gyógyszer a vérzést.)

Bocsi a regényért, és azért is hogy csak ritkán jelentkezem.
hildácska

Jó reggelt!

Muki!!!! Mi újság? Mikor lesz a transzfer? Esetleg blaszto babák?

Hildácska, én sajnos nem tudok neked segíteni, még sosem szedtem ezeket a gyógyszereket, de szerintem azért fel kéne hívnod Apánkat, nem? Én azt vettem le abból, amit írtál, hogy pont jobban kiürül a szervezeted, tehát nem lehet, hogy most tényleg tegnap volt az első nap?! Nehogy túl késő legyen...

Emerenc, már csak 1-et alszunk!!!! De azonnal írjál ám holnap reggel!!! :lol: :lol: :lol: Mire beérek, itt várjon ám a pozitív teszt!!!

Zsuzska, neked sok-sok babaragacs!

Tényleg Szimba, a "sorstárs" Kopa beteg volt?

Hívtam reggel Apánkat, negatív a kenetem! :lol: :lol:
kkata23

Kkata mindenképp szeretnék várni délutánig, hogy legalább lássam mennyi van, mivel tegnap este lefekvés előtt jött meg, és eddig nem volt túl sok. A múltkor is leszúrt, hogy legközelebb csak akkor hívjam, ha rendes vérzés van. És az nálam néha 4-5 nap. De a legjobb esetben is 2-3.

Örülök, hogy negatív lett a kenet. Akkor kezdtek is, nem?
Mikor vette le a kenetet? Kedden ugye?
hildácska

Hát igen, fennállásomat másképp is lehetne ünnepelni, de ez van.

KKata & Sajó: őszintén szólva nem tudom, hogy ki műtötte a sorstársat, de amikor megkérdezte, hogy engem ki fog és mondtam Kopa nevét, semmi reakció nem jött, ami arra utal, hogy őt más "intézte el". Én annyira kiakadtam akkor, hogy ilyen "apróságokra" nem is tudtam koncentrálni. Amúgy szerintem nem a kihúzásnál baltázták el, hanem a betolásnál, csak akkor ugyebár már aludt, ezért nem emlékezhet arra, hogy milyen érzés volt, meg amúgy is akkor a veszélyesebb.

Sajó: az eredmények csak nyártól télig javulnak, de összevetve önmagukban a nyári, illetve a téli eredményeket, évről évre romlik az eredmény, nem is kicsit. :( Mivel itt az elsődleges károsító hatás a rossz hűtés miatt van, az évszakos ingadozás egyértelművé teszi, hogy a romlás a tetű visszér miatt van, így a műtét sem felesleges. Persze ha nem babócáért küzdenénk, nyilván nem vágnék bele.

KKata: mi is vigyázunk egymásra, de itt sajnos nem lesz "tanúm". Mi minden vizsgálaton együtt vagyunk, így megnyugtató, hogy látjuk: nincs semmi gond, de a katéter bevezetése már a műtőben történik, ahová Szimbánét nem engedik be. A kihúzásnál nyilván ki akarják majd küldeni, de én nem engedem meg, hogy így legyen, ezért akkor már ott lesz. Sajnos szerintem már a bevezetésnél megtörténik a baj, ezért csak utólag fog kiderülni, hogy minden rendben ment-e. Én abban sem vagyok biztos (sőt!), hogy Kopa teszi be, bár ebben az esetben sokkal nyugodtabb lennék. Aki olyan kíméletesen vizsgál, mint ő, az valószínűleg minden másra is ilyen gondosan ügyel. Majd meglátjuk, hogy lesz, okosabbak csak utána leszünk.

Muki: gratula az 5 petikéhez! Szerdára 3-4 gyönyörű, 8 sejtes embrikét kívánok! 8)

Hildácska: ha a stimu 1 nappal korábban kezdődik, mint ideális esetben, kevésbé gond, mintha egy-két nappal később, amikor a saját hormonok már beindultak és 1 (vagy akár 2-3) tüsző is elindul, majd ezeket a kintről bevitt hormonokkal bedurrantott második turnus már nem igazán érheti utól. Hogy mikor ideális a szurizás elkezdése, azt csak Dévisz tudhatja. A más orvosoknál megszokott munkamennyiséggel számolva immár 148 évnyi tapasztalata birtokában meg fogja tudni ítélni, hogy mikortól érdemes elkezdeni a stimut. :) Bízz benne! 8)
szimba

Sziasztok!

Ma reggel telefonáltam a babakezdemény-neveldével. Mi petikéink közül csak 3 nőtt fel a feladathoz. Ha továbbra is jól viselkednek, holnap mindhármat visszakérem!

Hildácska!
Engem is szúrt már le azért, hogy nem látta elégségesnek a menstruációs vérmennyiségemet. Mi ettől még pontosan tudjuk, hogy mikor menstruálunk! Azt mondtam neki, hogy intim zuhannyal tisztálkodtam, és még nem érkezett utánpótlás.
Különben ez a gyógyszerkombináció nekem sem ismerős, de Ő biztosan tudja, miért rendelte Neked ezt!

Zsuzska!
Érzel már valamit? Nagyon szorgosan burjánozzon a nyálkahártya, hogy alaposan bebundázza Egyetlenkédet!
muki2

Emerenc!

Holnap csak pozitív lehet az a hCG teszt! Írd meg, hogy mi is tudjuk! :) :)
Drukk, drukk, drukk! :lol: :lol:
muki2

Jó estét!

Szimba: Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Emerenc: Nagy-nagy drukkok holnapra a zebrás teszthez! Gyere majd az örömhírrel!

Muki2: Gratula az 5 petihez! Drukk a 3 szépséges embrikének, hogy holnap visszakapd őket!

Mindenkinek, aki most kezd, vagy már folyamatban van a lombik, inszem nagyon-nagyon drukkolok!

Mi tegnap voltunk genetikai uh-on. Babó szépségesen fejlődik, de már megint aludt és nem is tudtuk felébreszteni. Borzasztó lusta! Méretei alapján 13+3 hetesnek felel meg. Sem az arcát (mind a két kezével takarta a pofiját, mint a szégyenlős gyerekek), sem azt, hogy mi van a lába között nem lehetett látni. De nem is a neme a lényeg, hanem, hogy minden rendben van. A kombinált teszt is tökéletes lett. Úgyhogy az újabb célkitűzés a 16. heti AFP jó eredményének elérése. Kis léptekben, de biztosan haladunk előre!

Szívből kívánom mindenkinek, hogy mielőbb átélhesse ezt a csodát!

Jó éjt nektek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

muki! Drukk a hármashoz!

Csomee: A nehezén már túl vagytok, gratulálok, a negatív eredményekhez! :D Kis léptekben haladni mindig célra vezetőbb.....

Negatív lett.. De még mindig vannak ezek a szúrkálások, még fogok tesztelni a hétvégén is, mert lehet, hogy még ez is korai volt.
ET 15napál tartok.
emerenc

Sziasztok

Köszönöm szépen, hogy biztattatok, hogy hívja fel Déviszt.
Mikor láttam, hogy Kkatának is kedden vették le a kenetet, ezen felbátorodva telefonáltam. Gondoltam megkérdezem az eredményt és elmondom neki, hogy megjött, de még nem az igazi. Hát utóbbira sajnos a telefonba már nem volt lehetőségem. Sajna a kenetem nem lett negatív. :cry: Apánk egyből be is hívott, hogy akkor megbeszéljük a továbbiakat. Rohanás fel Pestre, egész úton a sírást próbáltam visszafogni, hogy akkor most megint nem kezdünk...
Aztán teljesen meglepődtem. Dévisznek nagyon jó kedve volt, és azt mondta, hogy hiper-super turbó gyorsasággal letámad, és 1 nap alatt kiűzi belőlem a bacikat. Azt mondta, hogy a biztonság kedvéért inkább 2 napos kúrát ír, hogy nehogy mégis gond legyen.
Tapasztalt már valamelyikőtök ilyesmit? Tényleg sikerül 1 nap alatt? Persze Dévisznek mindent elhiszek amit mond, de annyira hihetetlen. És azt mondta, emiatt még kezdhetek most. Főleg, ha a tegnapi vérzés még nagyon gyerekcipőben járt. (Igaz, vesz le mégegyszer kenetet és annak már negatívnak kell lennie) Gondolom ezt majd ha elállt a vérzés akkor csinálja, ugye?
Tudtok valami tanácsot adni, hogy mivel tudom még fokozni a biztonságot. Vettem a gyógyszertárba mindenféle fertőtlenítő szert, WC-re rakható papírülőkét. Esetleg van még valamilyen praktika?

Emerenc, hát ez nem túl jó hír. Sajna nem vagyok otthon a lombikban, hány nap után kell tesztelni Dévisz szerint?
Remélem, tényleg csak azért lett negatív, mert korai volt. Nagyon-nagyon szorítok, hogy a hétvégére meglegyen az a két csík, vagy pozitív jel, vagy akármi ami a terhességet jelöli.

Muki, ugye te ma kapjátok vissza az embrikéket? Amint tudsz, jelentkezz, hogy mi volt. Nagyon kíváncsi vagyok.

Zsuzska, te hogy vagy? Neked mikor is kell tesztelned?
hildácska

Sziasztok!

Emerenc, annyira sajnálom... :cry: De természetesen nem feladni!!!! A múltkor pont beszélték a pultnál az aszisztensek valakivel, hogy negatív teszttel is volt már terhesük, szóval még megy a drukk!!!

Hildácska, örülök, hogy telefonáltál végül! Ne szomorkodj a kenet miatt, Apánk egy igazi "gyilkos" :lol: :lol: :lol: , szóval tuti kiírtja! Hajrá kezdés. Már írt is fel szurikat? Mikortól kell adagolnod?

Muki, gyere a jó hírekkel!

Csomee, már a genetikán is túlvagy??? Rohan az idő, de azért ha már ezen túlvan az ember, egy hajszállal nyugodtabb. További szép váradosságot!

Zsuzska, ragacs, ragacs!!!
kkata23

Emerenc,
várd meg mostmár a 3 hetet ,amikor hivatalosan is tesztelni kell. Tudom, hogy ez a várakozás a legnehezebb, de csak stresszeled magad ezekkel a negatív tesztekkel, amikor még semmi sem biztos! Szorítok továbbra is!

Hildácska,
Én nem foglalkoznék vele mi az ami 2 nap alatt helyrehoz. Örülj neki, hogy így állt hozzá Dévai és kezdhetsz. Ez nekem is jó hír, ha pénteken kiderül, hogy mégsem jó a kenet. Bár lehet, hogy 2 pozitív kenet között is van különbség. Biztos nem mindegy, hogy mi okozza a gondot, baci, gomba stb. Lehet, hogy valamire elég ez a turbó szer egy makacs gombára meg nem.
De a lényeg, hogy kezdesz!!! Már kaptál is gyógyszert, szurikat? Írt már fel vmit?

Csomee,
gratulálok a jó eredményekhez! Azért én szorítok, hogy Kitti mellé most egy kisfiú jöjjön!!

Sajó,
nem jelentkeztetek, csak nem elkezdtétek Ti is és Dévainál töltöttétek az estét?
miciona

Kkata,
halihó!! Múltkor nem írtál, hogy miért akarsz még egy hónapot csúsztatni ,mikor a kenet nega lett??

Zsuzska,
ragi++++++++++++++++++++++++++++
miciona

Muki,
várunk a hírekkel! Három babával jössz ma haza????
miciona

Azon gondolkoztam, hogy ha nincs több csak egy-kettő, estleg három túlélő akkor egyszerű a helyzet ,mert annyit kérek vissza, amennyi van. De mi van, ha 4 sikerül. Én már a lenne annyi (sajna nekem sincs rá sok esélyem, de ha mégis) ,szóval hármat mindenképpen visszakérnék. Egyet nem éri meg lefagyasztani. De mi van, ha mind a 4 megtermékenyül, sőt Dévai sem nagyon szeret transzferálni ennyit. Bár Melániánál meg pont ez jött be, és egy baba maradt. Csakhogy neki már nem a második lombik volt, hanem többedik.
Ti hányat kérnétek vissza szivetek szerint, ha rendelkezésre állna több megtermékenyült embrió is??
miciona

Sziasztok!

Emerenc! Ne parázz, de az ET utáni 21. napot mostmár várd ki a következő teszttel! Nehéz kivárni, de megéri!

Hildácska!
Én elhiszem, hogy a mai gyógyszerekkel-vegyszerekkel ki lehet dögleszteni az aktuális betolakodókat, különösen, ha tudják, hogy mifélék. És most tudják, hiszen kitenyésztették. Lehet, hogy nem lesz olcsó, de az eredmény minden pénzt megér! Nem igaz?

Csomee!
Te hány emriót kaptál, amikor Babókád megfogant? Drukkolok, hogy az AFP is jó legyen majd!

Most elindulok a 3 Kicsikémért, itthonról újra jelenkezem!
muki2

Muki,
de jó, hogy jelentkeztél! Akkor visszakpod mind a hármat! Ez nagyon jó hír!!!
miciona

Miciona, azért kell nekünk halasztani, mert február 11-én telik le a 3 hónap, és nekem szerintem egy héttel előtte fog megjönni. :cry:

Amikor nekem volt a transzfer az egyik lány 4-et kapott vissza, de nekik már a 4. lombik volt. Olyan aranyos volt, mert Apánk győzködte, hogy legyen csak 3, de kitartott a 4 mellett. Nagyon pozitívan állt hozzá.

Egyet nem lehet lefagyasztani, csak kettőt. Tehát ha 4 van, és 3-at kérsz vissza, akkor a 4. kuka. :cry:

Muki, akkor ezek szerint három befutó van! SZorítok nagyon!
kkata23

Muki: Drukk a 3 befutóhoz!

Zsuzska: Hogy vagy?

Miciona: 4ből nagyobb eséllyel van befutó. Én lehet , hogy bevállalnám mind a négyet.Chilike is négyet kapott vissza.
Mekkora mázlim lenne 4 megtermékenyült petesejt! :wink:

Aranyosak vagytok. Érdekes tök nyugodt vagyok. Majd tesztelek, amikor hivatalosan is kell, febr.2-án. Ha akkor is negatív, elkezdődik-folytatodik a sportos életforma, diéta, munka terápia. Aztán áprilisban a lovak közé csapunk! :D

Szimba: Boldog szüli napot! :D
emerenc

Kkata, Miciona

sajna a szurikat még nem írta fel, azt mondta hívjam, ha erősödik a vérzés, akkor fog megnézni. Szerintem ez péntek lesz. Úgy gondolom a bacik miatt nem akart megnézni uh-on, nehogy gond legyen, addig meg nem ír fel gyógyszereket. A múltkor is ez volt, igaz akkor nem bacik miatt, hanem még a vérzés nagyon kevéske volt, és azt mondta nem kockáztat, hátha a nyálkahártya nem fog leválni. Akkor is rá 2 napra mentem vissza, addigra lett erős. Mondjuk most nagyon jó, hogy kiderült, mert mire megyek az első uh-ra addigra már baci mentes leszek. :D És ezért nagyon hálás is vagyok nektek, mert Ti biztattatok, hogy telefonáljak.

Muki, ez jó, hogy mind a 3 befutó. Remélem minden rendben lesz, és estére már a kicsikéiddel együtt jelentkezel.
hildácska

Hildácska, én is őrülök, hogy végül telefonáltál. Szerencsére Apánkat tényleg minden hülyeséggel lehet hívni. Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy fölöslges telefon, mintsem, hogy csússzon esetleg az egész.

Egyébként titeket még jobban csodállak, akik vidékről jártok fel! Én a stimuk végére azért már fizikailag eléggé lemerültem... Korán kelni, még dolgozni mellette, de főzni is, hogy meglegyen a husi adag, meg még futni... Na nem kell részleteznem, de még órákat utazni is! Szóval nagyon tisztellek benneteket!
kkata23

Emerenc,
olyan jó, hogy nem vagy elkeseredve!! Ilyen hozzáállással biztos sikerülni fog. Legkésőbb áprilisban, ha nem most.
Tegnap olvastam egy nőci várandós naplóját. 40 éves és magas FSH-ja volt. Aztán eljárt akupunktúrára és helyreállt a hormonszintje és sikerült a lombik. Agnyes is vmi kezelésre jár nem?

Kkata,
értem már ,miért nem kezdtek. Nem kérdéztél rá, hogy mi van ,ha pár nap kell csak a 90 nap leteltéhez. Szerintem ez csak adminisztráció.
Nem hiszem, hogy nem lehet megoldani, ha már nagyon szeretnél kezdeni.
miciona

Hildácska,
minden alkalommal ilyen nehezen indul be a vérzés? Így elég nehéz eldönteni, hogy melyik is az első nap. Mármint nekem nehéznek tűnik, de Apánk biztos tudja, meg ugye a hormonszintek mutatják amúgy is, hol tart a ciklus.
miciona

Miciona,
amíg nem jártam meddőségi központokba, addig minden rendben volt. Úgy szokott megjönni, hogy volt az a nap amikor megjött, az általában mindig light-osabb volt, aztán másnap, vagy még aznap este beindult. Most meg van hogy 4-5 nap is eltelik. Szerintem a sok gyógyszer bezavar.
Az az igazság hogy nekem Dévisz még nem nézett hormont a kezelés alatt, csak előtte a kivizsgálási szakaszban. Igaz én csak inszemre járok, de a Káliban ennél is nézték. De Apánk biztos tudja, mit miért csinál vagy nem. Egyébként én sem vagyok biztos benne soha, hogy melyik az első. A múltkor például azt mondta Dévisz, akkor hívjam, ha már elönt a vér.
hildácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?