Sziasztok!
Én is ilyenre gondoltam (tesófellépő), de 40ért ezt picit drágállom. HAsználtan meg én még egyetlen egyet nem láttam.
De sztem tényleg nem érdemes előre szaladni, legalábbis 13 hetesen még nem, mivel jön tavasz-nyár.
Aztán lehet, hogy ha Levi ennyire babakocsi mániás marad, akkor kénytelenek leszünk beruházni.
Akkor majd ha Csandi, lesz bejáratott rendelőutad, akkor segítséget kérek.
Boni, kendő:Bevallom, én kendőkből a rugisra eszküszöm, annyira könnyű felkötni, hogy még nekem is megy és végre van ez a csoda, ami nem 9 kgig jó csak, hanem 13ig. Ezért mertük megvenni. És lám, tényleg nem kamu, mert Matyi majdnem 10 kiló már fél évesen és egyáltalán nem lóg benne.
Francia neve van, ezért nem is próbálkozom, de már magyarosították zsömböbö-re.
http://www.mamami.hu/forum/showthread.p ... ight=jpmbb
http://twinsoutside.blogspot.com/2009/0 ... ideos.html
A sötét lila, mályva párosítás van meg nekünk.
Ja, és itt Halásztelken van egy varrónő, egy csoda, de most nyitott benn Bp-en is boltot. Megkérdezzem a címét?
Pl: babakocsinkat, amit benn a tapír fickó 3 hét után sem csinált meg és 5e akart legombolni, ingyen megvarrta, az egész ülőgarnitúra bazi nehéz koloniál huzatát meg 10e-ért varrta meg. Bár azt mondta utána hogy min. a dupláját kéri majd ezek után mert 2 hétig dolgozott vele. Tényleg eléggé giga meló volt.
Na, csak azért írom, mert kb. mindenben utazik, ruciktól kezdve amit kitaláltok és ha szükségetek van egy szuper, megbízható varrónőre, akkor már nem csak itt a mi környékünkön elérhető!
Tök jó amiket a hisztiről ír ez a könyv, de tényleg igaz, hogy meg kell találni a leghatásosabbat. Nálunk pl. a puszi, ölelés ilyenkor csak olaj a tűzre. Viszont azt már több anyuka ajánlotta bejövősnek, hogy ki kell választani egy sarkot, helyet a lakásban, no nem saroktérdelés, vagy hasonlók, csak hogy tudja, az a biztonsági, elvonulós zónája, ott üvölthet egy sort, aztán folytatódhat a nap.
Nálunk ilyen a nagymatrac belső sarka a szobájában ott van egy nici rénszarvas, nagyobb mint Levi meg egy hatalmas díszpárna. Ha nagy az üvöltés, oda szépen beültetem Lecsó-mestert, azokat püfölheti, nem engem és ha megbékélt kijöhet. De csak akkor.