Sziasztok!
Gyors végigfutottam a termést tegnap délutántól:
Tike: szerencse, hogy ennyivel megúsztátok! Én eddig 2-szer zártam be a kulcsot a kocsimba, egyszer persze Nóci is benne volt, nem egészen 2 éves volt: kb 35 fok meleg, kocsi a tűző napon állt. Rajtam egy virágboltos segített, mivel hajszálnyira le volt engedve a vezetőülésnél az ablak, és ott egy dróttal addig piszkált, míg elpöckölte az elpöckölnivalót.
Másik esetben nagynéném, apám, Nóci +én álltuk körbe Szombathelyen locsogó esőben a kocsit. Egy közeli buszmegállóba húzódtunk be, míg Gábor nem hozta a pótkulcsot (munkahelyről elkéredzkedik, hazamegy Ostffyasszonyfára (20 km), onnan Szhely csúcsforgalomban (45-50 km). Messzebbre elmenni nem mertünk, mert attól féltem, ha más is meglátja, hogy a kocsiban a kulcs, feltörik.
Bond: előke ellen Vica is tiltakozik, pedig amíg csak látja, örül neki, de ha rá akarom tenni!!!!
Csernus: vmelyik nap láttam a tvben. Az a muki úgy néz ki, mint aki drogos és piás is egyben, ráadásul egy hete nem aludt.
Skorpió jellemzője: ne nevessetek, én még ebben is magamra ismertem, még ha nem is 100%-ban….
Eltávozott anyuka: szegény ő, és szegény gyerekek. Én is megsirattam.
Conversano: ezermester apuka:
Mi újság a lovardás ismerősödékkel, akiknek a házuk lett oda?
Marci kukaca
Szemész: úgy tudom, nem kötelező, védőnéni, gyerekorvos javasolhatja, illetve te kérheted, ha problémásnak látod.
Videó: besz@rok!
Marietta: köszi a kérdésed: vagyunk. Lentebb részletezem.
Katy: Samunak további jobbulást. Teapa épségben hazahozta a kocsidat?
Dodi: továbbra is gratuláció a vizsgáidhoz. Gondolom a beadandód már a megfelelő helyen figyel.
Rólunk:
Tegnap este Nócim befulladt teljesen. Délután még a gyógyszer beadása előtt eléggé hallani lehetett a sípolását, aztán megkapta a gyógyszereit, és úgy tűnt, jól van. Aztán kb fél 9-kor már eléggé kapkodva szedte a levegőt, verte a víz, és teljesen koordinálatlanul mozgott (értsd: nekiment mindennek, levert dolgokat az asztalról). Vicust sikerült időben letennem, olvastam Nócinak egy mesét, hátha elalszik, de egyre jobban zihált. Kitártuk az ablakot a szobájában, de az sem használt, jól felöltözve kicsit kimentünk: az átmenetileg jó volt, de 8-10 perc után már azt mondta ég a torka (pedig sálat kötöttem a szája elé), furán köhögött, és meg akart fagyni. Így bementünk, és elővettük a ventolin pipát. Mondtam apának, készüljön, mert ha ez se hat, én hívom a mentőket!
De szerencsére szinte azonnal hatott, és sikerült az idő alatt elaltatnom (3 párnán, szinte ülve).
Reggel vittem vissza a dokihoz, elmeséltem mi volt. Megnézte, a jobb oldala már tisztult, de a bal még nagyon zörög.
Úgyhogy holnap vihetem megint.
Apa ma és holnap nem alszik itthon, a főnökei elutaztak, egyik kollégáját műtik, így a másik kollégával "elosztották" az éjszakákat. Remélem nem lesz roham, bár a fél utca riadóztatva van, ha menni kell ügyeletre: egyik szomszéd Vicushoz jön át, másik visz minket!
Basszus a kocsim meg második napja nem indult!
Most megyek, megetetem a picurt, elcsúsztunk a kajálásokkal (igaz reggel és délben is rengeteget evett), így egy kaja kimaradt.