Sziasztok!!:)
Megjöttem:) Kész a gyerekszoba fal. Az egyik legalábbis:)
Emi: a héten én is gondoltam rá, hogy elkezdek ágyneműt, meg huzatot, fejvédőt csinálni a gyereknek. De sajna még sosem csináltam, ugyhogy nem tudom hogy álljak neki! Tudsz nekem segíteni, ha szépen megkérlek?? Te mivel töltötted meg?
Barbuss: Ugy tudom, hogy az üd.-csekket ugy tudod meghosszabbítani, hogy be kell fizetni a 10%-át, és akkor meghosszabbítják egy évvel. Azt hiszem így megy, legalábbis barátok így mesélték.
Bibar!!! Mennek a drukkok a puncihoz!:) Még fél óra és indultok!

Kitartás!!!:)
Poci: vagyok, csak a gyerekszoba kissé lefoglalt. Eddig minden lim- lom ott volt elraktározva, de most végre rákényszerültünk, hogy a fölös cuccokat kidobjuk. Már lassan egy hete (kisebb-nagyobb megszakítássokkal) elbarikádoztam magam a gyerekszobába. Apának már a töke tele a pakolással...de hát ez van! Egyszer meg kell csinálni. Aztán inkább most, mint nagy pocakkal. Végre a falat is befejeztem, úgy örülök! Holnap kezdem a micimackósat:) Legalább nem csak meresztem a seggem egész nap:) Fel a létrára, le a létráról...aztán ha elfáradok, vagy babó sztrájkol, akkor pihi kicsit...de nagyon élvezem. Olyan rég nem csináltam semmi kreatívat...most végre ismét kiélhetem magam:) Aztán majd ha nagy lesz a pocak, befejezem a goblein-jeim, hogy be tudjam keretezni, és feltenni babó szobájába:) Jaaa! És most, hogy kész a fal, holnap valószínű, hogy felállítjuk a babóca ágyát is:) Már kezd egész gyerek szoba kinézete lenni:)
Mi a helyzet a túróval??

Ma nem csinálsz pizzát? Köbüki postán küldhetnél kicsit:)
Valaki kérdezte a táblát...(bocsi, az agyam szita, nem tudom, hogy ki volt) Felteszem megint, ellenőrzés céljából is...szóljatok, ha valami változott. Bocsi, ha már megtettétek, de terhes vagyok:)

Nem kell mondanom hogy mennyi minden jut eszembe....NULLA!!! SEMMI:) Van, hogy beszélgetünk apával már vagy 10 perce valamiről, aztán utána megkérdezem, hogy miről is volt szó???:D Mindig mondja: Az agyad lecsúszott a gyerekbe...

Hát lehet, mert hogy a fejembe nincs, az tuti.
Ti nem lettetek olyan kis debilek?? Én igen. Már 3 helyen égettem meg magam 2 nap alatt, van vagy 5 lila foltom, mert mindig valamihez odaverem a lábam, kezem, stb. Állítólag, ha terhesen megüti magát, vagy megsérül a kismama, akkor ott a gyereken lesz egy pigmentfolt....lassan a gyerek csak egy nagy pigment-folt lesz, ha így folytatom.
Na! akkor most befogom kicsit.

Meg elfelejtettem, hogy mit akartam még írni!:(