Hát nem semmi „forgalom” van nálatok.
Én nem értem, ezek a +kilók hova mentek fel Rád a pocakodon kívül? Nagyon csini vagy.
Sajnálom a jóslófájásokat, de szerencsére nem lett belőle semmi. Hát csak mondjad annak a kis Gyurkának, hogy ne siessen még, jó neki odabent. Ráér még, visszamenni meg később már nem lehet
Oli beszédfejlődése nem semmi. Nálunk még mindig „csak” szavak vannak, mondatok nincsenek. De nem bánom, nincs elkésve. Majd megtanulja azt is. Ráadásul ő folyamatosan 2 nyelven kapja az „instrukciókat”. Lehet, hogy ez is késlelteti, de lehet, hogy csak lusta vagy nem érett még meg a beszédre. (Aztán ezzel is lehet úgy lesz, mint mindennel, hogy egyik napról a másikra elkezd beszélni mondatokban
Nem semmi a többi sem, amiket írsz. A testrészek nálunk is mennek, bár nem mondja, de mutogat mindent. A színeket, hogyan tanulta meg??????Abban D. nagyon béna. Nem érti mit akarok! Szóval hogyan is kell ezt???? Számolás sem megy, pedig a mickey-ben állandóan számolnak. A könyvben felismerni dolgokat, tök jó dolog. Azt én is szeretem csinálni Danival, már ha kapható rá.
Mosógép előtti alvás???Aranyos lehetett. Már jobban megy az 1 alvás?
Hogy viseled soginőjéket? A „2.” beírásod kicsit más hangulatú volt, mint az első. Remélem el vagytok. Gondolom a 2 hét szünet jó lesz majd, kicsit magatokban.
Irigylem a jó időt, napok óta arról „ábrándozok”, hogy milyen jó lesz, amikor már nem kell D-ra adni 5 réteg ruhát, hanem csak felkapom és megyünk is. Ezt már nagyon várom.
Nagyon örülök, hogy ilyen jól el vagytok és tényleg nagyon szeretem olvasni a soraidat neked is, mert olyan lazán tudod venni az akadályokat és sokszor meg is mosolyogtatsz.
Szóval csajok jó lenne ha írnátok rendszeresen, mert jó olvasni mindenkit.
Én most a többiekre nem tudok reagálni, mert mennem kell, de majd jövök.
Ja nálunk nagyjából minden oké, bár pár dolgot beleszőttem a „kis-regényeimben”. Nekem kicsit nehéz lesz ez az év a munkám miatt, de nem ez a legfontosabb egyenlőre.
Szóval jók legyetek, mindenkinek szép napot!

GYURI 1 PERCES
GYURI 1 ORAS
GYURI 1 NAPOS
OLIKAM 22 HONAPOS