A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szia!

Tevékenykedek még egy darabig. Jó éjt!

Kép
vindolanda

Most már tényleg egyedül maradtam :shock: :roll:

Kép
vindolanda

Most már tényleg megyek aludni. Még lett volna dolgom, de ahhoz Gábor is kellett volna :roll:
Ő meg ugye nincs.
Azért, mikor bemegyek, megpróbálom felébreszteni, dolgozni akart éjjel :roll:

Jó reggelt Nektek, remélem, én kilenc előtt nem kerülök net elé.

:arrow:

Kép
vindolanda

13 hozzászólásom van csak ezen a lapon :shock:
Grafomán vagyok :roll:

Kép
vindolanda

Jól nyomtátok itt az oldalon, Ágica és Vindo! :) :)

Ágica, ez a láb-dolog... Jajj...

Vindo, sajnálom a program elmaradását... De remélem, azért haladtál a saját dolgoddal, és majd vmelyik nap tudjátok pótolni. ;)

Juba, én is örülök nektek! További szép babavárást! :)

Mi jól vagyunk, csak köhögnek...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jah, még néhány dolog: én is mindenkinek drukkolok a normál szüléshez! És tippelek febr. 16-ra, mert akkor van mindkét gyerekem névnapja. :)

Minden kis betegnek jobbulást, tényleg sok a takonykór.. Nálunk is, mint előbb is írtam...

Rugó meg túrórudi... :)

Fleur, nem egészen értettem, amit írtál... Megmagyaráznád? Ok, azt értem, hogy volt kis nyugi. De a többi???

No, megyek, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jo reggelt! :D

Latom, Vindo, ujra itt vagy, mint topikunk oszlopos tagja! :D De jo! :D

Annyit irtatok! :shock: Mi voltunk a hazibuliban este, fel 2-kor ertunk haza... ahhoz kepest eleg jol vagyok, kisfiam meg alszik, de a ket lany mar fel 7-kor csicsergett...S-nek be kellett menni dolgozni, fel 6-kor kelt. Mindketten padlon leszunk delutanra :D Raadasul eleg sokat ittam... :oops: Neha s-be kellett kapaszkodnom. De jo volt a buli, sok pias csaj volt, de jo fejek voltak :D A masik, ami miatt ittam: a drum and bass-t csak reszegen tudom elviselni...

Panndi, Rania ujabban nem alszik delutan, ugyhogy 4-5-re hulla faradt, megprobalom 6-ig ebren tartani, es akkor kidol fel perc alatt. Alex is altalaban akkor ujabban. :D De amig Rania aludt delutan, akkor is fel 7-kor ment agyba, aztan neha jatszott kicsit meg dumalt az agyaban, es kb fel oran belul aludt.
Vendég

Niki, Ti aztán tudtok élni :lol:
Már megint ez az alkohol :wink:
Próbáld regenerálni magadat azért :!:

Dóri, milyen fura lehet, hogy egyszerre van a fiúk névnapja :o
JObbulást a gyerekeknek!!!

Én még nem mertem kivinni Rugót levegőzni, talán holnap kimegy valahová. De hát hóban ugye nem mozog :roll: Egyem azt a kis egyedi lelkét :shock:

Felkelt már, G. ölében üldögél, mindjárt csinálok neki reggelit :arrow:

Megyek is.

Kép
vindolanda

Itt szakad a hó megint. Gyorsan befejezem az ebédet és megyünk havaskodni :) Lilla meg Apa már elindultak.

Ágica
Még szerencse, h nem kell ott is aludnod. :( sajnálom, h rosszabb lett.

Mit el nem dumálgattatok itt este :) G meg jól kidőlt :)

s én sem bírok fürdés nélkül lefeküdni. Éjszakai cigifüstös buliból hazaérve képes voltam hajnalban hajat mosni :lol:
P képes úgy elaludni, ha nagyon fáradt, h nem fürdik este csak reggel. A pasik már csak ilyenek :wink: Ágica

KépKép
KépKép
fleur

Niki
Esti buli :) te kis züllött :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Ágica! Vindo :) :) jól elvoltatok este :)

Irina!
jobbulást Nektet :) majd a következő sikerülni fog :)

s igen úgy néz ki oviban összeszedte csajszi és ghazahozta bogárkákat :? de kiírtva :) :)

mi kb 3/4 órája jöttünk be kölykök nagyon élvezték a havat :) B. alig látszott ki egy két helyen :) s holnapra is havazást mondanak :evil: 8)
de tök jó ötlet szomszéd gyerekek csinálták :) összetúrtak egy csomó havat és abba ugráltak háttal :) :) szeintem én is kipróbálom :) :)

:arrow: lányomat sikerült lebeszélnem a snapszerezésről(qrva jól játszik a kis csaj 8) ) most Körtemuzsikát keresi és azt kell olvasnom :)

KépKép
viranka

Vindo, Ágica!
Micsoda party volt itt az éjjel! :)

Niki!
Jó kis házibuli lehetett! Nem fáj a fejed?

Viranka!
Örülök, h már nincsenek állatok! Én nem találtam egyenlőre semmit, minden nap kurkászom őket...
Jó lehet a nagy hófal! :)

Tényleg hatalmas a hó, délelőtt sokat voltunk kinn mi is. Csak úgy fetrengtek a hóban! :)

Kép
gica1

Itt nincs hó :roll:

Egész nap olvadt, akkor nem nagyon esett. Nemrég elindult, de aztán megint elállt :roll:

Rugó csak kiment ma levegőzni, G. eltolta a háromkerekű biciklijén a boltig, addig én takarítottam.

Délután elég hisztis volt. De behordta a lábasokat, a fedőt, egy vöröshagymát meg egy teafiltert a nappaliba, és most főz :shock:
Ja, a bébiétel-melegítő is alapfelszerelés ilyenkor :P

Kitől tanulta :roll:

Igaz, most különleges nap van nálunk, mert én gyerekfelügyelek, Gábor pedig süt májat meg tepsiben szalonnás krumplit :shock: Nagyon lelkes.

Épp kisült a kenyér, Rugó azt eszi, de az egész kell neki egyszerre, nem szeletelhetem :roll:

Viranka, engem a nagyapám tanított sakkozni, kártyázni meg dámázni, mindig együtt nyomtuk, amíg kicsi voltam :wink:

Úgy látszik, a férfiak reggel fürdenek inkább :roll:

Kép
vindolanda

Haho...

felholtan, de vagyok :D

Vindo, nemsokara Rugo foz ratok, nem kell rendelni a kajat :D
Orulok, hogy jobban van a kis draga.

Kaptam egy pezsgotablettat az egyik reszeg csajtol a hazibuliban, ami azt mondta, hogy masnapossagra nagyon jo. Nem tudom, ennek koszonhetem-e, de egesz jol elvoltam egesz nap, pedig nagyon suru volt a program. Elkeszitettem a 3 gyereket, aztan elvittem anyosomat dolgozni, utana elmentunk a jatszohazba, utana S. mamajanak bevasaroltunk. Ezekutan meg elvittem oket egy hatalmas jatekaruhazba, valaszthattak maguknak 2-2 jatekot. :D S. egesz nap dolgozott, mi meg elvoltunk. Hazaertunk, gyorsan foztem, aztan el is telt a nap. Gyerekek mar alszanak megint, mi filmet akarunk nezni, de szerintem bealszunk mindketten. :D
Vendég

Ja, akartam monadani, Alexnek meg nincs foga, es holnap lesz 8 honapos. :lol: Ma vettem eszre egy kis feher bubot a foginyen, szerintem holnapra kibujik, nem lesz tobbe fogatlan.. :lol: Ranianak 4 honaposan kijott az elso, masfel eves korara pedig az osszes megvolt. :shock: Milyen kulonbozoek. :D
Vendég

Helló!

ÉnDanim már 9 hós elmúlt, és NINCS foga még. :) Jele sincs. :) Doktornéni, mikor voltunk nála, megállapította, hogy neked nincs túl sok fogad. :) És nevetett rajta egy sort. :)

Niki, te partikirálynő! :)

Rugót még Apának is elmeséltem, nagyot mosolygott. :)

Na, fürödni én is fürdök. A pasik meg pasik... Nálunk is. :) Na, a kicsik még nem pasisodtak, de nem rajtuk múlik még. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza olvasni nem tudtam, rengeteg a dolgom :evil:

Nálunk 31 cm hó esett, persze nekem kellett eltakaritani :roll: Péterke élvezte a nagy havat, ő is pakolta a kis lapátjával. Hóember épitett, hógolyózott.

Apa már egész jól van, ügyesen közlekedik.

hétfőn már szerintem teljes értékü babanetes leszek megint 8)

Heni
KépKép
heni81

Tél a meleg szobából nézve:-)
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, nagyon jók a képek! :) Apa ügyes, hamar javuljon meg teljesen!

MIndenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Heni, nagyok már a fiúk :D Szépek :D És Péternek mennyi haja van :shock:

Fogak: Rugónak hamar kijöttek (három hónapos volt vagy a negyedik elején jártunk, mikor már kibukkantak az első fogai). Vége is lett az átaludt éjszakáknak szinte addig, amíg ki nem jött neki az összes :?

Éjjel filmeket néztünk (Hasonmás, KOmfortos mennyország). Rugó persze fél héttől kukorékol, így nem aludtunk túl sokat :roll:

Szép napot mindenkinek. V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Jaj, mi bealudtunk a kanapen 7 orakor... :lol: Hiaba, orgek vagyunk mi mar az ilyen hetvegehez... :D
Zdori, nevettem: partykiralyno :D az a poen, hogy en sosem voltam az, meg fiatal koromban sem, de itt nagy divat a partyzas, igy be kell illeszkednem. Innom meg kell a zene miatt, meg akkor jobban beszelek angolul is. :wink: :lol:

Moni, kivalogattam a ruhakat, van vagy 10 kilo... :shock: Minden van...farmerek, pamutgatyak, rugdalozo, rovid-hosszu ujju felso, body, zokni, 2 db halozsak.. Tudom, ilyenkor szivesen vasarolgat az ember, de ha nem veszel semmit, akkor is boven eleg, ami itt van. Sokat kozuluk nem is volt alkalma hordani Alexnek, mert tul gyorsan nott.. :D
Vendég

Heni, gyonyoru fiaid vannak :D
Vendég

Heni!
de édesek :)

itt már megint szakad,pedig reméltem Vindóéknál fog,vagy Szegeden 8)

de előnyei:
hóbucka tök jó csúszda :) :) B. élvezte nagyon :)
Bt kiüti a hó így ma is "csak f6kor keltünk :) annyira jóóóóó 8)

KépKép
viranka

Sziasztok :D

Heni milyen nagy fiú már Áron is :D
nagyon szépek :D

Niki nagyon szépen köszönöm :lol:
majd találd ki mit szeretnél érte cserébe :D

Viranka itt is szakad a változatosság kedvéért :D
már építettünk hóembert és egy iglut :lol:
délután meg építünk majd még egy hóembert és megyünk szánkózni is 8)

Juba az jó, ha jó az AFP
mikor mész uh-ra?

Irina Ádó hogy van?

Ágica az jó ha nem kell befeküdni
bejárni jobb :wink:

Dettyk, Regina legalább egy "sziasztok csajok, élünk"-el jelentkezzetek már be :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka cica két nap egymás után kicsivel 5 után kelt :?
a szemünket alig bírtuk kinyitni. Ő meg pörgött ezerrel.
Ma 1/4 7-ig bírta. Olyan jó volt :D
Napközben viszont alig-alig alszik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok, Happy meal menüt vettünk Rugónak. Van hozzá lányos játék meg fiús. MOndom Gábornak, nem lesz identitászavara a rózsaszín gitározó macitól, kérjük azt. Nem, nem, fiús kell.
Na, mi volt benne?
Tokio Hoteles mp3 lejátszó :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Lanyok, en megint aludtam egyet... :oops: Masfel orat a gyerekekkel...mondom en, hogy nagyon kiutott engem ez a pentek..

Vindo :lol: milyen lett G. altal fozott vacsora? Meg vegetarianus fullel is jol hangzott.. :oops: :lol:

Moni! Van egy sejtesem, hogy nagyon jol fozol. Cserebe hivj meg minket vacsorara, ha arra jarunk! :D :lol:
Vendég

Gábor jókat szokott főzni, a húsokat jól csinálja. A krumpli alá kicsit sok volt az olaj, de amúgy nem volt rossz :D

A húsokat mindig ő szokta csinálni, én a nyers húst nem fogom meg :oops: Még életemben nem fogtam nyers húst...

Niki, öregszünk, öregszünk :wink:

Nem értem én sem, hogy bírtunk kamaszkorunkban olyan hamar regenerálódni az átmulatott éjszakák után. Pláne, mikor sorban jöttek egymás után, és még csütörtökön is éltünk :roll:

Kép
vindolanda

Ja, most meg egy ejszaka utan 1 hetig regeneralodok... :roll:

Most mar en sem tudok megfogni nyers hust, de amig nem voltam vegetarianus nem volt gondom vele.
Vendég

Halihó!

Na, nem egy jó indítás. Hó van rendesen, az már biztos. :wink: :lol: Itt is változatos intenzitással esik. Nemrégiben jöttünk meg, volt Dávidnak két meccse. Mindkettőt nyerték, de tegnap kikaptak egy góllal. A második hely biztosnak tűnik. Nagy csoda kellene az elsőhöz. Bercó meg csak úgy húzta az orrocskáját a hóesésben.

Ma reggel mi egészen sokáig aludtunk, nyolc körül keltünk, de akkor már Bercó egy ideje cuppogott a hátamnak, meg mondogatta egyfolytában, hogy: "Cici, cici". Aztán mikor megfordultam: "Szóltam neked." Én: - "Miért?" Bercó: "Azért, ébredj fel!" :lol: :lol:

Hú, hát aludni én is bírnék. Rájöttem, hogy mi a baj. Szépen hangzik, hogy kb. 8 órát alszom, csak éppen semmit nem pihenek közben, ha Bercót kell pakolgatni, takargatni, védeni a fejemet.

Móni, hogy van a kezed???

Rugó?? Jobban van már?

Na, megyek melegítek egy kis kajcsit, mi még nem ebédeltünk. :oops:
dmaggie

Jó ez a hús-fóbia. :lol: :lol:
dmaggie

Szia Maggie!

Igen, kutya baja :wink: Már tegnap kiment levegőzni is (de nem magában persze), ma meg az egyetemen meg a mega-kínai boltban járt.
Sokat eszik és láztalan. Kicsit köhög még.

Hús - én nagyon szeretem a húsos kajákat.

Mondjuk van, amit jobban szeretek tőle, az pedig a gomba 8) Mindenféle képpen elkészítve 8) Tejfölösen, rántva tartárral, pörköltnek, pizzán, levesben... áááá

De a húst sose tudtam megfogni :roll:

Milyen furcsa lehet egy beszélő gyerek :roll: El sem tudom képzelni, hogy Rugóval kommunikálok :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon örülök. Így van ez rendjén.
Na, Ti is jókor indultok el. :lol: :lol:
Mi meg még mindig nem ebédeltünk, a fiúk (Kedves és Gergő) elvitték a kocsimat a szerelőhöz, aki majd felkészíti a vizsgára.
Gombát én is nagyon szeretem, meg a Kedves is, de a fiúk nem. Sajnos, de ilyen idősen még én sem szerettem. :wink: Nekem nincs ilyenem, hogy nem merem megfogni a húst, mert akkor a fiúk éhen halnának. Egyszer féltem csak valamitől. Egy időben kombucha-gombát nevelgettem. Az eléggé ijesztően hatott. Kicsit félve fogtam meg, de aztán megbarátkoztam vele. Mondjuk én a nyers húst is megkóstolom, a kolbász alaphúst, a fasírtot, ilyeneket. Az egyik rokonom ettől is kiakadt. :oops:
Na, majd hamarosan le sem tudod lőni Rugót. Majd könyörögsz még csendért. :wink: :lol:
dmaggie

Egyébként meg a kommunikációhoz nem kell feltétlenül a beszéd. :wink: :lol: Kommunikálsz Te Rugóval rendesen.
dmaggie

Maggie, nem félek én attól, hogy megfogjam, csak nem vágyom az érzésre :wink:
És valahogy úgy alakult az életem, hogy mikor főztem, a húst akkor is Gábor csinálta 8)

Tudom ám, hogy kommunikálok vele, csak olyan furcsa lesz, ha egyszer vissza is szól :roll:

Mármint nem a hús, hanem Rugó.

Anya is megkóstolta mindig a fasírtot stb. De valahogy én kikerültem eddig :roll:

Kép
vindolanda

Most jöttünk be :D
Hóembert nem építettünk még egyet, de egy olyan nagy iglut amiben fel tud ülni a cicus igen :lol:
Nagyon jó lett :lol:
Grétit csak boci csokival tudtam becsalni. De nem volt más választásom. Én teljesen átfagytam, Őt meg nem hagyhattam kint egyedül.

Vindo lesz idő amikor visszasírod, hogy nem beszél :lol:
cicának be sem áll a szája reggeltől estig.
Mikor elalszik egy jó darabig nem szólunk egymáshoz Z-vel.
Olyan jó a csend 8)

Maggie köszi, már jobb.
nincs már bedagadva és nem folyamatosan fáj :roll:

Niki oké :lol: :lol:
addig szerzek pár jó vegetáriánus receptet :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!
(Megőrülök, olyan itt a net, de ha leesett a hó, főleg, 15 percig ülök előtte és egy kommentet sem tudok elküldeni, mert megszakad vagy tudomisén. Alig várom, hogy beköltözve szolgáltató váltsak.)

Mónikám, köszi, h kérdezed, elég gáz a helyzet, pénteken kihívtam a gy.orvost, mert csüt. estére Ádi belázasodott. Pénteken magas hőemelkedése volt "csak", de tegnapra már 38,7, ma 38,8, úgyhogy elkezdtük az antibiotikumot. Ádiról tudni kell, hogy teljesen atipikus beteg (szerintem) gyerekként: kevesebbet alszik, ha lázas beteg, mintha nincs semmi baja, cserébe éjjel is teljesen össze-vissza alszik, ami persze érthető. De vagy lefekszem vele, vagy süthetek egy pár óra alvást is. Így dolgozni sem tudok hosszú napok óta. Plusz nem eszik szinte semmit, hol pörög, hol nyüszög szegény, ha pörög, felmegy a láza. Nurofen, Germicid alig hat rá, max. fél fokot visznek le, csak a hűtőfürdő eredményes. Hörghurutja van, de semmit nem tudok neki adni, ami segítené, hogy mielőbb kijöjjön a trutyi, mert az ACC-féléktől óriási hasfájása lett. Hát kicsit kivagyok idegileg, mert senki sem pihen már napok óta, holott azt gondolnám, hogy egy lázas beteg gyerek mondjuk minimum párszor alszik egy kicsit....

Kép
Kép
irina

Ja, mindez úgy zajlik, hogy előtte szombattól hétfő estig végigcsináltuk a taknyos-hörgős mizériát, csak láz nélkül, három nap szünet, most ismét ez. Hát az istennek nincs olyan munkahelye, hogy ezt abszolválni lehessen normálisan. :cry:

Kép
Kép
irina

Irina, fel a fejjel, és jobbulást Ádinak. Ha meggyógyul, a kaját be fogja pótolni, ne aggódj, meg az alvást is... Csak enni és aludni fog három napig. Az éjszakákat meg sajnálom.

Rugónak három napig folyt az orra, aztán ment fel a láza majdnem 40 fokra. És a köptetőkkel mi is hadilábon álltunk, az acc-t nem issza meg, a rinatinolt vagy mit meg három gyógyszertárban is megnéztük, de nem lehetett kapni. Ő most már evős fázisban van.

Móni, gyógyulj meg Te is a kezeddel...

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Irina gyógypuszik mennek a nagyfiúnak++++++++++++++++++++++++++
mielőbbi jobbulást neki.

Vindo igyekszem :roll:
de cicus mellett nehéz ám kímélni :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hol vagytok???

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szijjja Móni! :lol: :lol:

Én éppen itt még néhány percig, aztán indulok a félévi értekezletre. Kicsit ideges vagyok, na nem az értekezlet miatt, hanem azért mert utána be kell mennünk a főnökhöz, hogy a jövőnkről beszéljünk. :roll: :roll:

Irina, na nektek megint jól kijutott. Gyors gyógyulást kívánok én is!!!
dmaggie

Móni, éljen a félidő!!!

Na, tényleg megyek öltözködni. :oops:
dmaggie

Szia Maggie :lol:
Majd gyere mesélj mi volt ma. Drukkolok, hogy szép jövőtök legyen++++++++++++

bakkaer, tényleg ma vagyok félidős :roll:
Repül az idő :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jo reggelt!

csak bekoszonok, mert gyerekek ehesek, aztan jovok. :)
Vendég

Mi is ébredezünk :wink:

Tegnap belaudtam az altatásba, és 10 és fél órán keresztül aludtam 8) 8) 8) Hajgumistól, térdzokniban... De legalább fürdeni fürdöttem előtte:)
Ezt az érzést le sem lehet írni :D

Maggie, drága +++++++++++
Móni, problémamentes második félidőt :!:

Ma elmegyünk szerintem a 47-es büfébe szalmakrumplit venni meg halat, hogy Rugó azt egye majd. Levegőzik is, mivel elég messze van.
De előbb befejezem a reggelit, meg a tüzet is meg kell rakni.

Szia Niki :)

Kép
vindolanda

sziasztok

Megint megviccelt a bbnet.! a szövegdoboz helyett a társalgó témái vannak. miért?????????

megvagyunk..egész hétvégén taknyosak voltunk Emmával...mára talán nála elmúlt..nekem nem..sőt a torkom is beindult, a köhögés, kezd felszakadni, majd kiszkad mellkasom, bezsélni alig bírok...már nagyon unom :(

Remélem Emma tényleg túl van rajta és köhögés nélkül...ma ment is bölcsibe...

a hv jó volt, szombaton itthon, kis szánkózással, vasárnap anyósnál..Emma pörgött ezerrel.

az éjszakák jók, alszunk, csak emma mostaéban 2-3 körül ébred és át akar jönni,,,,na este már 1 kor akart..ha ez így folyttódik már itt fog lefeküdni...és akkor senki nem pihen..szóval kb 1,5 óra volt mire elaludt a helyén..de olyan vidám volt mikor felébresztettük a szobájában....:-) remélem vissza áll a rend....a betegség alatt volt hogy átjött, mert nyugisabb volt köztünk..de megszokta ezt...:-(

NEm emlékszem miket olvstam....

Ja Heni a fiuk nagyon édesek!

Móni: félidő hurrááá :lol:

Irina: szegény Ádó, jobbulást

Maggie: szorítok hogy pozitív hírekkel gyere!

Niki: micsoda buli....:-( kipihented????

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: huh de jól hangzik!!!!!!!!!!!mármint az alvás!!!! :lol:

Niki: várunk

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, nekunk a szombat este volt ilyen, a kanapen elaludtunk 6-kor, es masnap fel hetig aludtunk. :D Fel kilenckor felvanszorogtunk a haloszobaba :D

Maggie, en is drukkolok, ti egy helyen dolgoztok a Kedvessel?

Kaqk, jobbulast neked.. :(

Irina, szegeny Adinak sok gyogypuszit kuldunk!

Tenyleg, Moni, hogy van a kezed? Felido :D
Vendég

Tegnap kibujt az elso fogacskaja Alex-nek! :D :lol: Pont 8 honapos volt :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?