A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Dehogynem. Sosem figyel rám.
Amióta meg van ez a kis gépem, azóta apával skype-ozunk, üzengetünk egymással, és most már oda szoktam leírni a terveket. Van olyan, hogy arra sem emlékszik, mit írtam, vagy nem olvassa el :twisted: , és én ezzel már nem tudok mit kezdeni. Ő ilyen, a veszekedéseink alapja az, hogy nem figyel rám. Volt egyszer egy film, amiben olyan jelenet volt, hogy a feleség beszélt a férjhez, azt hiszem ezt: "és felakasztottam magamat a fogselyemmel", és a pasi nem is vette észre, mit beszélnek hozzá.

Virág. Ne is mond. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kaptam tőle virágot a majd' 12 év alatt :cry: .
Volt 18 éves korába egy szerelme, és vett neki 100 szál rózsát, de a lány így is kikosarazta. Azzal a lendülettel a lány kiölte apából a romantikát, és megfogadta, hogy soha nem vesz nőnek virágot.
Így jártam.
Kedvenc virágom a tulipán. Ha járok a piacon, szoktam magamnak venni, hiába mondom neki, hogy ez tök ciki, akkor sem hagy fel a fogadalmával.

Bond

Én holnapot írtam a tegnap helyett :roll: ?

Kép
Kép
orsi777

gabi1! :)

A lányok már írtak trükköket. Nálunk nem szokott ilyen lenni, de azért én is tudok ajánlani valamit. Ragassz egy nagy tacepaót a monitorra. Elég egy bejárati ajtónyi, nem kell nagyobb. Hátha akkor észreveszi. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

boo! :)

"én a piros betűs napokat is be fogom írni a hat.id.naplójába a következő megjegyzéssel: ÖN ÉS KÖZVESZÉLYES NAPOK! NEM ZAKLATNI, NEM IDEGESÍTENI! KÖTELEZŐ BABAUSGATÁSI IDŐSZAK"
Hülye! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"miért ennél még lehet szarabb is?
szerintetek eljutunk oda, mint nyugaton, hogy 3 hónapig lehetsz otthon???
csak azt ne felejtsük el, hogy ott pl van lehetőség 4-6 órás munkát végezni, távmunkában dolgozni, vagy apu annyit keres, hogy anyunak csak a HT-t kell vezetnie!
Unokatesóm Bécsben él 20 éve, 3 gyereke van, szülés előtt dolgozott, azóta pedig folyamatosan otthon van, már vagy 10 éve, és nincsenek gondjaik. Ha felnevelte a prüntyőket nem tudom hogy lesz, makd megkérdem "

Ez költői kérdés volt, ugye? :roll: Ez a 3 éves itthon dekkolás még az elmúlt éra azon kevés maradékának egyike, aminek még most is örülhetünk, ugyanis másutt tényleg nem adatik ez meg. Nyugodj meg, ide a rozsdás bökőt, hogy csak idő kérdése és ez sem lesz.
Hogy másutt jobban keresnek, és rész-, vagy távmunkában is van lehetősége dolgozni az anyukának? Ez nyilván függ az adott országtól, a család anyagi körülményeitől, de nézd csak meg ancsurtiékat, vagy bucus80-ékat. Ők is törik a fejüket erősen... :roll: :( :( :(

orsi777! :)

"Bond

Én holnapot írtam a tegnap helyett"

Na, most akkor ki nem figyel kire? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ennek kapcsán. Kérdem tegnap Apát, hogy milyen jó multivitamin készítmények vannak. Elkezdjük sorolni, miközben mindketten pakolunk.
Én: - Mik vannak? Centrum, Supradyn...
Apa: - Béres csepp, Vitamax
Én: - Vitamax...vitamax...vitamax... :roll: Az melyik is :roll: :oops:
Apa: - :shock: :shock: :shock: Az egy Vodafon csomag.
Én: - De hülye vagy... :lol: :lol:
Apa: - Nem én mondtam.
Én: - :shock: :shock: :?: :?: :?: Az imént említetted!
Apa: - Nem tudom, nem tudok róla.
Na, most erre varrjatok gombot! :? :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Haladunk, de még mindig repül, kevesebbet.De egy hete már kúszik, olyan fókázva. lábait nem használja, csak vonszolja...marha vicces :lol: , bár a csaj azt mondta segítsek neki hogy behajlítom..eddig nem jött rá, hogy úgy könnyebb lenne. kedden megyünk neurológushoz... :roll:
Tesó project nekünk valszeg előrébb gurul, lehet már nyáron elkezdjük...melóhelyem megszűnőben ahonnan jó kis tgyás kaptam, most meg majd gyedet, amit még mindig várok!, meghát sokan mondják, ha most ezt az évet a mászásra szánom sokkal nehezebb lesz újra beleszokni. amit tudok, de baromi nagyharc bennem..önző vagyok tom.. :oops:
szüléstől meg ne félj a második lehet sokkal könnyebb lesz... :wink: :lol:

ismerem persze..nem vagyok Zsolt fun...sőt :roll:

Szonibaba

nocsak nocsak, jó az a laptop mi?? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo

én/mi ritkán ajándékozunk főleg adott napon :oops: , elveszlik a spontanaitás :oops: az év bármely napján ajándékot kapni jóó, mert tudod hogy akkor pont rádgondolt....én most se kértem semmit és ha semmivel jön haza az se baj, csak jöjjön haza..
tom nem vagyok százas, meg az a nőcis.ez van. :oops: :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Én a gumicukrot és a Rafaellot bármikor (és bármilyen mennyiségben) bevállalom.
Jöhet fénypostán, kapcs. ford. :D

Enyémapa elég feledékeny (ha háromnál több dolog kell a boltból már listát ír) :) de az ünnepeket sosem felejti el és mindig kapok virágot. Néha nincs is ünnep, csak úgy kapom.
A meglepiket is jól el szokta találni :)
Vendég

Boo

Zsolt akart hősnek feltünni, ezért unszimpi. "ha-ha 2perc alatt eldöntöttem levágatom a lábam ha-ha" :twisted: vazz én mászok tudom miről beszél mikor épp lábat akar, de akkor sem röhögök így és nem mondom hogy 3 perc alatt eldöntöm... :twisted: és a másik unszimpi beszólása:
"A hegy azért van hogy megmásszák, a tenger, hogy merüljenek benne, az internetező köcsög meg, hogy bámulja mások beszámolóit, és azon szórakozzon amit ő soha nem mert megtenni...- "anyádat :twisted: :twisted:
az a baj, hogy ott van a Szabi aki szintén fél lábbal nyomta a 8000ket. senki nem hallott róla csak a mászók. egy iszonyú szerén ygyerek soha nem verte nagydobra hogy de baszdmeg én féllábbal is...ez a kis sunyi paraszt meg Istent játszik...meg hogy ősszel Anapurma, ha-ha, az Everestet is palackal nyomta, ahova "csak" fel kell sétálni, elment a K2-re ahol mindenkit leszart, hogy majd ő egyedül..a K2re ami ezerszer nehezebb hegy-szikla mint az Everest.ott mászni is kellett volna, már mikor elindultak megmondtuk hogy esélye nincs..de azért elszórták az állam pénzét.. :twisted:
miből él?hát ebből. elhinti, hogy meg tudja mászni a laikus meg elhiszi. bugris paraszt, egy nagypofájú senki... :twisted: :twisted: bocs. ez kijött, de nem szeretem az ilyen embereket....Szabi közben meg csak halkan mászik... :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem fél mert nem történik Vele semmi :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo

Nálunk meglepiben jó apa, nem tudtam a telefonról, a netbookról, sőt ha nem vagyok kiváncsi, és nem látom meg a kocsiban az asztalvédőt, még a ping-pong asztalt is titokban tudta volna tartani. Most már lassan kiismerem, mert ha valami meglepetésen töri a fejét, akkor furcsán viselkedik.
Viszont ő általában csak alkalmakkor lep meg.
Nekem jól esne, vagyis már a fogyókúra miatt, csak esett volna, ha néha vesz nekem egy szelet csokit, vagy valami kis apróságot, tudva azáltal, hogy gondol rám.
Kis dolgokat nem szokott venni -lásd fent-, inkább nem vesz semmit. Aranyközéputat nem ismeri, de nem csak ebben, hanem semmiben.
Tényleg ez a mérleg jegyre jellemző?

Meglepetés terén én nem vagyok jó, mert ha megvettem az ajándékot, szinte rögtön odaadom neki, nem tudom kivárni a napját :oops: .

Kép
Kép
orsi777

Képzeljétek, már 2 napja nem cicin alszik el Odett, sőt még elringatni sem hagyja magát, mondjuk ringatva csak nagyon ritkán altattam el.Sem a délutáni, sem az esti altatásnál nem cicin ájul be. Ma lesz a 3. éjszakánk, kiváncsi leszek, hogyan alszik el. Igaz hosszadalmas, majdnem 1 órás altatás után alszik el, forgolódik az ágyában, cumit kiveszi, de végül csak be szokott aludni.

Bond

Vitamax :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Merion, Lola?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Nagyon szar ejszakank volt. Lottit leraktam aludni fel 11 kor es fel 2kor mar ebresztett is. Kivettem a kisagybol adtam neki cicit es mikor mar lattam hogy vissza aludt akkor kivettem a szajabol a cicit es akartam volna vissza rakni aludni. Erre elkezdett sirni :arrow: vissza raktam cicire :arrow: par perc mulva ujra bealudt. Leraktam aludni de lattam rajta ,hogy nem alszik melyen igy elkezdtem paskolgatni a feneket, arra mindig vissza alszik. Igy volt most is de amint en is vissza fekudtem megint sirni kezdett. Mivel a kisagya az agyunk mellett van csak benyultam hozza es paskolgattam megint a feneket de ekkor mar nem jott be. Kivettem ujra ,probaltam megnyugtatni de nem lehetett, nagyon sirt. Mondta apa, hogy tegyem kettonk koze hatha megnyugszik. Lefekudtem es magamon tartottam, simogattuk, csititottuk de semmi. Leraktam kettonk koze es kenytelen voltam ujra cicire rakni ,mert mashogy nem nyugodott meg. Ezek utan egesz este mellettem aludt es mikor olyan kedve volt akkor rakapott a cicire. Tok sotetben, segitseg nelkul :shock: Tobbszor is fel ebredt. Mondanom se kell tok kenyelmetlenul fekudtem egesz este ugy, hogy mozdulni se mertem. Apa hivott ebedidoben, azt mondja o olyan almos, nem aludta ki magat, mondom en se aludtam tul jol. Erre delutan szopi kozben en is elbobiskoltam. Soha nem szoktam aludni delutan.
Miota vissza jottunk azota ilyen sz@r a helyzet. Egyszeruen nem kepes hosszabb ideig aludni ejszaka. Mielott haza mentunk legalabb 5-6 orat aludt egyfolytaban.
Remelem sikerul vissza allni a regi kerek vagasba ,mert igy nagyon ki fogunk keszulni.
Nem tudom mi lehet a baj.

Bocsi, ha sok voltam de meg mindig az ejszaka hatasa alatt vagyok. Nem vagyok en ehez hozzaszokva. Nekem gyonyoru, tunderi, nyugodt, jo babam volt eddig. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bucus80

Haiti

Menet közben is tudtok körbeforogni
http://www.cnn.com/interactive/2010/01/world/haiti.360/index.html
Vendég

Mindenkinek koszonjuk a gratulaciot es a dicsereteket! :)

Szonibaba es Boo:

A bolcsode atszamolva ha egesz napra kerem hetfotol pentekig 240000 forint :shock: :shock: :shock: Ennyi volt az egesz havi fizetesem meg a szules elott. Ha csak napi 5 orara kerem akkor a fele.
Mivel 4 orasnak tudnek vissza menni igy kb ugyanannyi lenne a fizum mint a bolcsi 5 orara. :shock: :shock: :shock: Igy csak akkor megyek vissza ha talalunk valami olcsobb megoldast vagy kapunk hozzajarulast. Amugy kiscsoportokban vannak a gyerekek es 2 gondozo is van egy csoportban, nagyon nivos a bolcsode. Igazan jonak tunik, dehat ennyi penzert legyen is szuper! :twisted:

Nyuszi:
Koszi, Lotti tenyleg nem zavartatta magat. Par perc utan mar aludt is a keresztanyja kezeben. :D :D :D
Lili nagyon edi kislany es nagyon ugyes. Latod felesleges volt aggodnod a forgas miatt.

Boo:
14 doboz tea???Beteges???Aaaaa dehogy... :lol: :lol: :lol: :wink:
En nem panaszkodom apara. O szokott nekem viragot venni evfordulora, nevnapra nonapra stb... es csak ugy is hozott mar hogy nem volt semmi alkalom, csak gondolt ram. Mivel en nem nagyon szoktam kerni semmit ajandekba (jobban szeretem a meglepetest) O tok ugyesen kitudja talalni, altalaban raerez, hogy minek orulnek. Imadom! :)
Raffaello a kedvencem! Nyamiiii!
Sillia:
En is mindig ossze fogom Lottus ujjait es ugy huzom ki a kezet. Egyedul ha kabatot adok ra akkor nem tudom osszefogni, olyankor o szokott bele kapaszkodni a kabat belsejebe. :lol: :lol: :lol:

Orsi777:
De jo, hogy nem cicin alszik el Odett. Nagyon ugyi. Barcsak nalunk is sikerulne leszokni rola.

Kép
Kép
bucus80

Mindent elolvastam 8) :D !
Majd' kifolyik a szemem :shock: :lol: .
:arrow: babázok! :wink:

Boo!

Babiloni zűrzavar?!?!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mifelénk bábeli :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

"A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a
következőt:
Zárd be a kutyádat és a feleségedet a kocsid csomagtartójába.
Egy óra múlva nyisd ki a csomagtartót!
Ki örül neked jobban, amikor meglát?"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ezt valaki le tudja nekem fordítani? :roll:

υπαρχω...

:?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

lenni..
Vendég

conversano! :)

Köszi! :D

kicsidodi! :)

"Boo!

Babiloni zűrzavar?!?!!
Mifelénk bábeli !"

Náluk annyira bábeli, hogy már-már babiloni. :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

14 féle tea? Nem beteges. Választékos. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Ma egész nap itt volt Lili barátja,Zsombi :lol: Bár Lili elég nyűgös volt egész nap,nekünk is nagyon szar éjszakánk volt,egyszer sírva kelt,utána meg felkúszott állandóan az ágy végébe és felébredt rá :evil: Aztán folytatódott azzal,hogy ebédre ma nek kapott zöldséget,mert a brokkolitól még a hideg is kirázta szegénykémet,pedig édes burgonyával csináltam és mivel én naiv nem készültem B verzióval,így maradt "csak" a cici,aminek köszönhetően nem aludt,csak fél órát,pedig 3 napja már olyan jól beállt,hogy ebéd után másfél-két óra alvás van. Délután is csak keveset aludt,így már fél 7-kor fürcsi volt,aztán szopi és már alszik 1 órája. Remélem ma jobb éjszakánk lesz :lol:

Meglepetés:nálunk apa gyakran hazaállít például egy-egy új könyvvel,mert nagyon szeretek olvasni és mindig tudja,hogy milyen típusúakat olvasok és tisztában van vele,hogy melyiket nem olvastam még,vagy ruhát is szoktam kapni tőle. Azt mondja,hogy azt(is) imádja bennem,hogy nem "követelődzök",ezáltal mindent megkapok tőle,amit csak akarok.

Katy: Fejős Évának én olvastam a könyveit, a Hotel bali még elmegy,de a folytatása,az Eper Reggelire nagyon uncsi. Amit nagyon tudok ajánlani,az Tasmina Perry könyvei,eddig 3-at fordítottak le belőle,mind nagyon jó,legalábbis nekem nagyon bejött. Köszi a gesztenyés tippet :wink:

Boo! 14 doboz tea :shock: :shock: Ez meddig tart ki?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok,

Régen írtam...időnként olvasok... :roll:

Köszi Orsi a hiányolást! :)

A fotók nagyon jók, a babák és testvéreik aranyosak! :lol:
Bocsánat, ha nem név szerint veszek sorra Mindenkit... :oops:

Aki az újabb babát tervezi, annak hajrá! :lol:

Mivelünk minden rendben! Míra szépen fejlődik, már eszik gyümölcsöt, főzeléket, tejpépet, de még legtöbbet továbbra is anyatejet kap. 2 napja bemutatta, hogy 8 órát is tud egyhuzamban aludni éjjel, de azért rendszert még nem csinált belőle. :lol:

A fogai még az ínye alatt várakoznak, és még a kúszás is előkészületben, viszont a pocakján remekül pörög. :lol:

Ma kaptam az első GYED-t... :evil: hááát, elkeserítő ez az összeg... :?

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Bucus

Biztos vissza fog állni a régi kerékvágásba, de addig is kitartás.
Odett magától választotta az elalvás ezen formáját, habár én abszolút nem bántam, ha cicin aludt el.
Délután cicizett, egy pár másodperc nyügi után betettem az ágyába és bealudt :shock: :P .
Most ment be apa megnyugtatni, már tegnap is ő rohangált be hozzá kétszer, és aludt reggel 6-ig :lol: Hátha, ha ő megy be hozzá és nem én, könnyebben elalszik.Ilyen is rég volt már.
Mostanában Odett is egyszer szopizik éjszaka.

Merion

Jó, hogy jöttél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.01.29 21:06-kor.

Kép
Kép
orsi777

Boo!
Megszámoltam, itthon 7 féle tea van, + 4 féle gyógytea (ezeket ritkábban iszom).
Apa és én is teásak vagyunk. :wink:
Apa kávét nem is iszik egyáltalán, én reggel egy rövid kávét iszom, de ennyi. Régen, mikor még dohányoztam, volt, hogy 8 kávét ittam meg egy nap. Iszonyat sokat kávéztam, cigiztem. Aztán mindkettőről egyszerre szoktam le 6 éve.

Ma délután Apa elég korán hazaért, gyorsan fogtam magam és átugrottam Anyuhoz, Apa meg itthon maradt Petrával. Én raktam még le a gyereket, mert alvás-idő volt. 3-kor mentem el és fél 6-kor jöttem haza. A gyerek egy percet nem aludt. :shock: Nem tudom, hogy Apa mit csinálhatott, de velem ilyet soha nem csinál Petra.
Hazajöttem, leraktam és aludt fél órát, ami elég volt estig.

Bucus!
Sajnálom, hogy ilyen szarok az éjszakák!
Nálunk se túl jók, de én már úgy hozzászoktam, hogy az tűnne fel, ha 4 órát aludnék egy huzamban. :roll:

Virág, meglepetés:
Apa nagyon szereti a virágokat, sokszor szokott venni csak úgy. Egyrészt tudja, hogy én nagyon szeretem őket, másrészt neki is jó érzés, ha pl. az étkezőben van egy csokor friss virág.
Csokit, ilyesmit is gyakran hoz, de én is meg szoktam apróságokkal lepni őt. Ha pl. vásárolgatok magamnak, mindig szoktam neki is venni egy pólót vagy valamit.
Meglepetésekben is ügyes. :wink:
Neki más hibái vannak, majd gondolkodom, hogy mik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma kész lett az autója, úgyhogy jövő héttől megint tudunk jönni-menni Petrával! :D

Picit lazítok magamon. :lol: :lol: :lol: Holnap (Szombaton!!!) csirkemellet fogok adni Petrának!!! Anyu azt mondta, hogy szerinte semmi baja nem lehet tőle. :wink:

Brokkolit én egyelőre nem adok neki, se salátát. Megvárom, hogy szezonjuk legyen.

Merion!
Én már kaptam egy havi gyedet. Elkeserítő. Az egész ment a postára, és még elég sem volt. Pedig max. összeget kapok.
:(

Kép
katy76

bucus80! :)

Nyugi, csak az utazás zavarta össze Lottit. Minden rendben lesz! :wink:

katy76! :)

"Picit lazítok magamon. Holnap (Szombaton!!!) csirkemellet fogok adni Petrának!!! "
Teeeeeee jóóóóóóóóóóóóóóó ééééééééééég! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi???????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
200907?

Ez MOST megy a Viasat3-on. Nem ismerem, nem hallottam róla, de 154 szavazat alapján 9,5-öt kapott a 10 pontból!

http://port.hu/fegyvernepper_lord_of_war/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=12045512&i_where=1&i_where_tv=1

Kép
Kép
200907?

Cnaaaaj, kiszaladtam a garázsba, és mire visszajöttem, kikapcsolat a laptop (nem lemerült!), és odalett a regényem :evil: .
Na, majd holnap....

Csak annyi, hogy:
Kibújt az első fogica :D :D :D . Bal alsó :D .
És ha már ilyen nagyfiú, kapott ma csirkemellet (Katy! :wink: ) :D :D . Répával, és pici krumplival kapta, több mint 250 milit bevágott, plussz víz, és még kért volna :shock: . Imádja az ilyen kajákat :D . Sztem semmi baja nem lesz tőle, mert sose volt semmilyen kajától :wink: . Apjafia :lol: .
(Nem tudom, hogyan kellett volna adni, és egybe főztem/pároltam a többivel, csak később tettem bele)

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Most tudtam csak jönni, jól lekötik a csajok az időmet.

Nócim szerencsére jobban van, nincs légszomja, néha rátör erősebb hurutos köhögés, de már ritkulóban. Étvágya viszont semmi, megint kínlódhatok vele, hogy egyen..... :x
Vicuskám orra most is folyik, pocak is kényes, meg az egész baba nyügi, de tényleg nem tudok másra gondolni, mint a fogára, ha nagyon nem szűnik ez a dolog, hétfőn visszaviszem a dokihoz, nyugtasson meg, hogy feleslegesen aggódtam.

Apának be kellett vállalnia még egy éjszakát a munkahelyén. Nagyon nem örülök, de mit lehet tenni?!

Olyan jó olvasni, hogy már többen kezdtek ráállni a babaprojektre. :)

Gabi1: nagyon egyetértek veled arról, amit a gyermekekről írtál, hogy mindegyik külön egyéniség, más és más törődést igényelnek.

Bond: tényleg jól jönne valami jó is már…… én még bízom. És hogy egy kicsit Dodis legyek: annyi szuper történik velünk nap mint nap: pl: nem dőlt ránk a ház, van mit ennünk, és persze a legfontosabb: vannak gyönyörű gyermekeink. :)

Boo: enyémapa, ha mást nem, azt már megtanulta, hogy a virágot nagyon szeretem, úgyhogy azért azzal előrukkol, ha csak teheti (bizony volt már, hogy 2 nap késéssel érkezett a virág, mert már nem volt virágbolt nyitva, mire apa munkából elszabadult)
Egyéb meglepik: hááááááááát, azt általában nem sikerül eltalálnia, még ha konkrétan mondom, hogy igen, erre vágyom már régóta, akkor talán veszi a lapot, de célozgatással egyáltalán nem.

Valaki kérdezte Moncsyt: múlt héten írt priviben: jól vannak, azt ígérte, benéz hozzánk is hamarosan, és hoz képeket!

Bucus: szegény Lottikát bekeverte az utazás? Kívánom, hogy hamar lendüljetek vissza a régi kerékvágásba.

Merion: örülök, hogy írtál, gyere gyakrabban. Ügyes már a te kicsid is!

Katy: Vicus is kóstolta már a csirkemellet, és úgy tűnik, a húsos kajákért egész odavan!

Megyek, megrakom a kazánt, fejek, és alszom.... ha hagynak.

Kép
Kép]
hendegabi

Boo!
A hálóba ajánlom a zöldike nevű növényt! Most olvastam a Fitt Mamában, hogy a megtisztítja a levegőt, kisbabás lakásokba kimondottan ajánlott. :wink: Épp ma mondtam Apának, hogy vegyen majd egyet Petra szobájába. :wink:

Nálunk Apa talán egyetlen mellélövése a morzsaporszívó volt, amiből - nem tudom, hogy miért - vezetékeset vett. Pedig annak az a lényege, hogy vezeték nélküli és hozod-viszed. Lehet, hogy attól félt, hogy ha vezeték nélküli, akkor folyton a kezemben lenne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így alig használom, előbb veszem elő a normál porszívót. :lol: :lol: :lol:

Ja! és egyszer még régen, évekkel ezelőtt kaptam tőle a szülinapomra egy biciklit. :shock: Én, aki gyalog is félek úttesten átmenni (az autóbalesetem miatt). 1x használtam, aztán jobbnak láttuk túladni rajta. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Sziasztok csajok!

Ugy szaladnak a napok....csak zugolvasni birok,reagalni mar nem igazan :oops: :?
Ezert sajnos csak magunkrol irok,de talan ha majd jobban mennek mar a napok,akkor sikerul becsatlakozom.

Hangi nagyon jokislany,vegre semmi rosszat nem mondhatok rola 8) :lol: .
A napirendunk ugylatszik tetszik neki,igazabol nekem kell belejonnom meg :lol: .Egyenlore az orat lesem mindig,es azon kapom magamat,hogy megint etetes van :lol: nehezen szokom meg,hogy eddig mindig csak cici volt,most meg pacsmagolhatok neki.Nagyon jo az emesztese is szerencsere,bar ma a 2.garniturat kakilta ossze delutan 2ig :lol: :shock: :roll: :lol:
Es rendesen budosodik a vegtermek :o :lol: :lol: Meg egyenlore sikerul kiszedni a ruhaibol a foltokat,eves kozben nem is kerul ra,es nem is bukik semmit vissza,de valahogy nyakon szarja magat mindig,pedig most csereltunk pelust,Huggiesra valtottunk...eleinte szuper volt,szeretem nagyon,de most hogy mar van rendes allaga a cuccnak,valahogy kijon ebbol is :roll: :roll: :roll: na sebaj,megoldjuk!(bocsi hogy ilyen hosszan taglalom ezt a temat...)
Szoval...most 10kor kap rizspepet cicivel,azutan jatszas es alvas van(cicin alszik el,ez egy bonusz csocs,abbol,amibol evett elotte)...alszik kakimano 1-1,5 orat,majd 2 fele jon a fozelek cicivel(nalunk meg csak edesburgi,de nemsoka jon a repa :) )aztan nyomas setalni,ami majd 2-2,5 ora(kocsiban alvas kb.20-40 perc).Hazaerven jatek van,aztan egy kis rizspep megint cicivel,es jatek tovabb,mert keptelenseg elaltatni :? 7 ora fele mar azert van egy pici kinja,szenved,tekereg,semmi nem az igazi,de hat ez legyen a legnagyobb bajunk :wink: ,majd 8kor furcsi,es 1/2 9 korul jon a vacsora...cicin bealvas,majd at az agyikoba!
Az ejszakakat probalgatjuk javitani,apa jon szegenykem es probalja visszaaltatni,mert nekem nem megy,tolem varja a cicit :? de 3 fele azert megkapja :) ,majd megint apa jon,vegul reggel 1/2 7 fele megint en....cicivel alszunk meg picit :oops:
Tehat alakulunk.Amig jatszik/alszik,en fozok,mosok,takaritok,stb....vegre azert kezd eleg priman menni ez,es sokszor eleg ha lat amikor a konyhaban vagyok,de persze a kozos jatekot en is jobban szeretem....Egesznap dalocskakat hallgatunk,en eneklek neki,imadja nagyon!Egy szavam sem lehet most mar!

Szerdan voltunk a babas-mamas foglalkozason!Egy a bokkeno,eppen alvasidoben kell elindulnunk,es szegenykem nem sokat aludt,de igazan jol birta!!!Kb.8 anyuka volt+a babaik,akik 3 es 8 honap kozottiek....enekles volt,ami nekem kisse necces volt,mert ugyan megkaptam a dalszoveget,de azt is figyelni,a dallamot is,azt is hogy miket csinalnak kozben a babakkal,es meg Hangival is eljatszani...neztunk filmet a babak fejlodeserol,ettunk-ittunk,ismerkedtunk,bemutatkoztunk,meseltunk gyermekeinkrol.
Jo lesz ez,en elveztem,Hangi is az elso 3 perc utan mar bazsevalt,magyarazott,baratkozott,a szaja be sem allt,nyalta a habtapit :oops: :lol: Es nagy sikert aratott,hogy ilyen nagyszaju 8) Kivancsi leszek a folytatasra....

Annyi mindent szerettem volna meg irni....de elfelejtettem :oops:

Gratula a fogakhoz!

Bucus:nyugi,helyre alltok nemsokara!

Breki:Armin nem semmi abban a zsarus poloban :lol: !!!

Hgabi:szegeny Noci++++

Meglepi:nyaron sokszor hozott pasikam napraforgot,mert az a kedvenc viragom!Ilyenkor ezert nem kapok....de megszokott lepni kulonfele halakkal,mert azt is imadom :wink: :lol: :roll: :roll: :roll: mas nem jut most az eszembe....

Sillia:Hangi is egy kis sajtkukac...kapalozik,csapdos,tekereg,oltoztetni/pelenkazni neha egy remalom,de kezdem megszokni....

Lebucskazott az agyrol egyik nap :? :? :roll: :oops: :oops:
En ugy megijedtem,de persze igyekeztem mosolyogni,babusgatni....egy szempillantas alatt tortent....raadasul nincsen csak max.60cm hely az agyunk es az o agya kozott,tehat meg ott is alltam mellette....kivettem az agyabol,letettem a mi agyunkra,merolegesen.....en eppen kikapcsoltam a parasitot,es a takarojat akartam osszehajtani....mikor erzem hogy csuszik lefele...ket hirtelen fordulattal mar le is pottyant...en a labammal felfogtam a zuhanast,de a buksi az koppant kicsit :oops: :oops: Szerencsere en jobban megremultem mint o....es semmi baj nem lett,de most mar biztosan tudom,hogy a merolegesbol is egy szempillantas alatt le tud az agy kozeperol porogni!

nekunk is be kell szereznunk egy nekivalo laptopot :lol: Kép
anya lanya :lol: Kép

Kép
Kép
ancsurti

Tökig havas szép jó reggelt! :lol: :lol:

kicsidodi!

:D :D :D :D :D

boo!

"a múltkor hozott vmi noname csokrot (értsd semmiféle olyan virág nem volt benne, ami a szerelem jelképe vagy akár a kedvencem lenne) így nem voltam eláljulva, mert én azt vártam, hogy egy évforduló alkalmából kapok egy rózsacsokrot, ehhez képest ez a bokréta nem illett a képbe."
Néha igazán befoghatnád a lepénylesődet! :roll:

"De nálunk pl a gyertyákat és a mécseseket Ő veszi, ez a mániája, minden nap amikor hazaér, gyújtja meg őket, és azon szokott poénkodni, hogy én minden nap gyertyafényes vacsorát kapok!"
A zord külső érző szívet takar. :o :wink: :lol: :lol: :lol:

hendegabi!

Gyerünkgyerünkgyerünk!!!!!

katy76!

"Nálunk Apa talán egyetlen mellélövése a morzsaporszívó volt, amiből - nem tudom, hogy miért - vezetékeset vett. Pedig annak az a lényege, hogy vezeték nélküli és hozod-viszed. Lehet, hogy attól félt, hogy ha vezeték nélküli, akkor folyton a kezemben lenne."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ancsurti!

Baba-mama foglalkozás: jó lenne, ha tényleg bejönne, és rendszeresen tudnál menni. :D

ApaMeglepi nálunk.
Korábban volt, hogy be-be állított néha egy hatalmas liliom csokorral. Lehetett volna más is, mert különösebben nincs kedvencem. (Bár be kell valljam, hogy a tulipánt valamiért mégsem szeretem, hiába látom, hogy szép. :roll: :roll: :oops: :oops: )
Minden jeles alkalomra kaptam tőle Bailey's-t is, de már jó régen ittam utoljára, mert megfájdul tőle a fejem Manó óta. :? :? :( :(
Ha kigondol valamit, akkor az jól szokott sikerülni neki, de ha nincs rá kapacitása, akkor diszkréten jön a rávezető ráutalás, miszerint: "Érdekelne ez és ez a könyv, szívesen elolvasnám". :lol: :lol: :lol: Így meg is kaptam szülinapomra :) , virágcsokor nem volt, de ez legyen a legnagyobb hibája. :lol: :lol: :lol:
Hétköznapi figyelmességek gyanánt be-be szokott figyelni nass, vagy amit tudja, hogy szeretek. A végén még nekem kell rászolnom, hogy most már ne hozzon belőle többet, mert elhízom tőle. :oops: :lol:

Ma szerettem volna babaúszásra menni Hugival. :( De egyrészt nem küszködnék ekkora hóban a babakocsival, másrészt (és ez a nyomósabb ok) úgy rossz mozdulattal úgy kicsesztem a derekammal tegnap, hogy nem tudom, hogy hajoljak. :x :x :x :? :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.30 09:51-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Hendegabi,

Örülök, hogy Nóci jobban van !!! :lol:

Ancsurti,

Jó, hogy már Hangival alakulnak a napok és jól érzitek magatokat! :)

Megplepi:

Én egyszer egy tv-t kaptam, amilyet szerettem volna...egyszer csak ott állt a régi helyén, rajta egy cetlivel, hogy Boldog névnapot! :)
De vannak apróságok is, kedvenc innivaló, csoki... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.01.30 21:46-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

TV-t egyszer Apa is vett nekem. Még otthon laktam, és egyszer csak odaállított egy tv-vel. Nem volt semmilyen alkalom. Én nagyon örültem neki, mert addig nem volt a szobámban tv (bár különösebben sose hiányzott). Aztán egy idő után rájöttem, hogy miért éppen akkor vett nekem tv-t: pár héttel rá kezdődött a foci eb vagy vb, már nem emlékszem. :lol: :lol: :lol: :lol: Be akarta biztosítani magát, hogy nálam is tudja nézni a tv-t! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Semmi önös érdek, áááááááá nem! :lol:

Kép
katy76

Merion!
Míra nagyon édes, ahogy hanyagul ül a kanapén! :D

Ancsurti!
Hangi is nagyon aranyos! Az a halálfejes szett nagyon jó! :lol: :lol:
És nagyon örülök, hogy kezdenek jól alakulni a napjaitok! :wink:

Én már kész vagyok teljesen ettől az időtől. Annyira utálom a telet, hogy elmondani nem tudom. :evil: :evil: És ez a hóesés! Nem túl kismama-barát az idő mostanság. Petra szegénykém már jó ideje a szobájában levegőzik. :( Egész héten nem voltunk lent, mert kocsi hiányában babakocsi se volt, mert mi az én autóm csomagtartójában tartjuk. Az én autóm meg Apa feneke alatt volt a héten.

Kép
katy76

Ancsurti

Hangi nagyon cuki ebben a szerkóban,Istenem azok a párnázott tapancsok! :lol: :lol: éédess :lol:

Katy

Jól bírod, hogy nem vagy kint..én megpusztulnék. Mi kimegyünk hóesésben is. :oops: ...muszály is de nekem is nagy szükségem van rá... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

*tappancsok

KépKép

KépKép
ronmay

És a kenguruban sem tudod kivinni Petrát? Vagy ki tudnád, de nem szeretnéd? :roll:
Az idő most kifejezetten jó téli viszonylatban. Nincs nagyon hideg, nem fúj a szél, szépen szállingózik, nem hallatszik a város zaja. Lehet szánkózni, síelni, hóembert építeni, hógólyozni.
Nem az az ocsmány, csontig hatoló, a pofádba havat belevágó szeles idő van. Szép békés, csendes, fehér. Legalábbis itt. :wink:
Én simán mentem volna Hugival úszni egyébként, amilyen hülye vagyok. :oops: Manóval is mikor mentem először? Amikor esős, szeles idő volt novemberben. :roll: :roll: :roll:

ronmay! :)

Télen is mászol?

Tényleg ilyet nyilatkozott az Erőss, hogy köcsög a Netezők, akik olvassák a dolgokat? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :roll:

Lányok! Ezt le tudja valaki fordítnai nekem? Csípőszűrés eredményéről van szó (ultrahangos).
"Az alfa szög 6 foknál nagyobb, a béta szög 55 foknál kisebb. Graf I./b stádiumnak megfelelő kép"
:?: :?: :?:
Köszi! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Kengurunk nincs, csak mei tai. Azzal az a baj, hogy kabát fölé nem tudom feltenni, mert nagyon csúszkál, ha meg alá teszem fel, akkor nem tudom behúzni a kabátomat. Úgy meg jéggé fagyok. Csak bőrcsizmám van, ami kimondottan nem hóba való, vékonyak (de szépek! :lol: ) Még sapkám sincs. :oops:

Amúgy itt szakad a hó, az erkélyre már nem lehet kimenni sem. Ilyen hóesésben én még pékáruért sem megyek le. Utálom a havat. :evil: Soha nem szerettem szánkózni, hóembert építeni stb. Én azt szeretem, amikor van levél a fákon.

Petra levegőzik így is, pont most néztem a hőmérőt a szobájában, 15 fok van. Nyitott ablaknál alszik minden délelőtt.

Kép
katy76

Akkor te súlyos, menthetetlen eset vagy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rosszul fogalmaztam. :oops: Itt is szakad, nem szállingózik. Azt akartam mondani, hogy olyan romatikusan, kellemesen esik. :) Nem voltam kint, de ha jól skubiztam, akkor kb. 25 centinyi. :roll:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép]
hendegabi

Ne mondd, hogy nem szép! :wink:

Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bár nem váltott ki túl nagy izgalmat a legutóbbi feladványom :roll: :( , azért most mégis feladok egy újat. :wink:

Közép- és Dél-Amerikából származik eredetileg. Kezdetben disznövényként tartották itthon, később kezdték csak termelni. A burgonyafélék családjába tartozik.

Kép
Kép
200907?

Bond

nocsak..kirákyhégó tér szagú a kép :lol: :lol:
E.ZS. aham ezt.......de ettől még lehet szimpi vkinek... :lol: :lol: nem akarom rontani az image-t :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

vazz nem tudok írni..királyhágó

KépKép

KépKép
ronmay

mászás:
örülök ha Mayát ki tudom vinni..szolid 30cm nálunk a hó..de du. ha jár a kotró Rolót is kiviszem..mert eddig még nem volt :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

mindenki papás-mamást játszik csak én vagyok itt "egyedül" irigy irigy :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?