Havas, fehér szép jó reggelt!
Éjjel nálunk is elkezdett havazni és még most is esik. Persze ilyenkor vagyok egyedül, hogy még a hólapátolást is nekem kell csinálni. Félreértés ne essék, én imádok havat lapátolni, csak most kicsit nehéz, mert kb.:20centis hó van.

Na, nem gond...
Ahogy írtam hét elején, elég sűrű volt a heti programunk, de túléltük.
Sajna a bőrgyógyászt szerdán nem tudtuk megoldani, így holnapra tolódott a dolog.
Viszont voltunk ortopéd kontrollon, és minden rendben Jázmin lábával

, de vissza kell mennünk, amikor feláll, mert lehet akkor is kell majd cipőt hordani. No, nem gond, mert a lába érdekében mindent!!!
Nekünk is meg kellett reformálni a napirendünket, mert kezdtek az éjszakák szétesni. Elhagytuk a délelőtti alvást és van egy délutáni hosszú, vagy kettő rövid alvás. Éjjel ha ébred, az apja megy be hozzá és esetleg vízzel kínálja meg. 2 napig elég rossz éjszakánk volt, majd amikor először elhagytuk a délelőtti alvást, akkor átaludt 11 órát éjjel! Ma csak egyszer ébredt, mert beszorult a sarokba
Remélem működni fog a dolog.
Örülök, hogy vannak akik elkezdték a kistesó projektet!

Annyira drukkolok!!! Tök jó! Kíváncsi vagyok ki lesz az első,második...és a többi.
Sillia!
Lóci nagyon édes a kislánnyal, de jobban örültem volna ha Jázminnal készültek volna ilyen képek! Na, ami késik nem múlik.
Folytonmozgás: Örülök, hogy a doki megnyugtatott és nincs gond! Jázmin is sokat javult, és ugye abból lett a tapsi-tapsi, hogy oda tartottam a kezem, amikor annyira csapkodott és marhára tetszett neki, hogy csattan. Persze van, hogy most a pocakját paskolja. Nem tudom miért tetszik neki.
Kézügyessége annyira fejlődött, hogy én is bátran oda adhatom a "fogkeféjét" és szépen elrágogatja torkonszúrás nélkül. Szóval ügyesek a gyerkőcök.
Hendegabi!
Örülök, hogy gyógyultok! Már nagyon rátok fér a sok-sok egészség!
Tike!
Jók a babauszis képek!
És a cimkés dolgok weboldalát nagyon köszi!!!

Jázminnak onnan lesz a névnapi ajándéka!!!
Dodi!
Gratula a barátnődnek! A hosszú vajúdásban én is együtt tudok érezni vele!...én sem örültem volna, ha a végén megcsászároznak, pedig volt róla szó.

De jobb így!
Szóval sok egészséget a barátnődnek és a babának is! Már otthon vannak? Tudsz neki segíteni?
Bond!
VITAMAX-on akkorát röhögtem!

Nagyon tetszett!

Jók az ilyen elszólások, nálunk is előszokott fordulni.
Ancsurti!
Jó, hogy alakulnak a napok! Ugyesek vagytok! Én is kezdem összeszedni magam a házimunka végzésben. Sajna nem volt rendszerem, vagyis nem tudtam tartani a megszokott rutint és teljesen "behavaztam". Most kezdem újraprogramozni a dolgot.
Most csak ennyire futotta

Elnézést, hogy nem tudtam mindenkire reagálni

igyekszem majd jönni. Talán még délután.
Ja! és egy kérdés? Az lehet, hogy az én gyermekem nem tudja használni a cumisüveget?

Mindig csak rágja.
Napközben pohárból szoktam itatni, de éjjel a cumisüvegől akartuk megitatni, és nem igazán sikerült. Vagy lehet, hogy nem volt szomjas?