Sziasztok!
Köszi, köszi, megvagyunk!
Nagyon meglepő volt a tegnap este, mert a múltkori 5 cm havazáskor ugye ott ragadtam anyósoméknál, annyira nem takarították az utakat, most meg a 25 centi ellenére totál tiszták voltak az utak. Persze Petiék utcájába nem lehetett bemenni, mert boka fölötti hó volt, és egy nyomvonal, de amikor próbálkoztunk, majdnem elakadtunk, de nem volt vészes, mert kb. 30 métert kellett menni a kapuig.
Szóval most le a kalappal, ha mindig ilyen flottul menne a hóeltakarítás...
És a kaja is mind elfogyott, nagy sikerem volt a husival.
Mi megpróbáljuk a szerdai védőnénit picit előbbre tenni és akkor talán eljutunk játszóházazni, úgy szeretném!
De a febr. 8 nem jó, mert akkor megyek afp-re, azt meg ugye nem lehet tolni. Sajnálom Sziszka, remélem azért máskor majd összejön!
Panna, jó lehetett a telelés, de a vírus nem. Javulgassatok!
És szuper, hogy már a fürdit rendelitek. Mikor tervezitek a költözést végleg?
Julcsi, ha jól emlékszem, akkor Ti nagyon pici lakásban laktok és nálatok is esedékes volt a költözés? Megtörtént már és lemaradtam volna róla? Vagy eltoltátok későbbre?
Hozzánk ma érkezett meg a szél, olyan csúnya idő van kinn. Pedig jó lenne kicsit hosszabban havazni. Most mondjuk kinn vannak a fiúk, de sztem nem sokáig fogják bírni.
Anna, jaj , ha tudtam volna, hogy az AEK-ben ingyenes ez a kombinált vérvétel....

Levinél nálunk is az volt, de megszüntették most.
Viszont azt nem értem, hogy nekünk ugyanígy hívták, de simán a 16. héten vették le a vért hozzá. Neked csak egyszeri vérvétel volt így is, vagy lesz mégegy?
Megtennéd, hogy megkérdezed, meddig lehet ezt levenni, illetve csinálnak-e olyat is ott benn, ami jobb, mint az afp, több markert néznek és a 16. héten veszik le? Mert ha igen, akkor lehet, hogy Péterem el tudná intézni, hogy beszaladhassak megcsináltatni. Mert most nálunk ugye sima afp, ami vacak, mert ha rossz eredményt ad, azonnal amniot ajánlanak. Sógornőmnek a 4 gyerekből 3nál pocsék lett az eredménye, és a 4. gyereknél egyenesen kijelentették, hogy annyira car, hogy kb. 90%, hogy beteg a gyerek. Persze mind a 4 makk egészséges, és kell a fenének most a csomó betegség, barihimlő gyanú és egyebek mellé még egy ilyen hercehurca is....szóval megtennéd, hogy megérdeklődöd a dokidnál? Előre is kösziiiii!
Ja, és amit már vagy10x akartam írni: ketten is felajánlottatok nagy dobozt, csak nem reagáltam.

amiért ezer bocsi. Szóval igen, kellene és megköszönném, ha eltennétek. Megmondom mire kell, csak a méretarány kedvéért. Szóval van egy régi hifink, ami már kicsit nyekliknyaklik, de kidobni nem akarjuk, mert egy pár része még tökéletes. Ez a legrégibb típusú, olyan 50x50 cm, plusz két nagy hangfal (kb. ugyanakkora, csak nem annyira széles), meg egy lemezlejátszó. Na, ezeket szeretnénk, egyenlőre pihenőpályára tenni, mert a gyerekszobában így felszabadulna egy nagy komód egész teteje és minden hely aranyat ér most!
Uh, jó hosszú lettem, megyek meglocsolgatom a husit.